Koleksi Euro Universalis IV lengkap kasedhiya ing bundle sing asor | Gaminglinux, Entuk Europa Universalis IV lan kabeh DLC mung $ 20 ing asor | Pcgamesn

Entuk Europa Universalis IV lan kabeh DLC mung $ 20 ing asor

Entuk bundle eu ev ing taun 20 Januari; Aja eling yen “lengkap” ing wektu kasebut, nanging mesthi ana ing bundle anyar sing ora ana ing wong tuwa (nanging ora ana sing bisa dicelupake $ 20 liyane).

KOLEKSI Euro Universalis IV Lengkap kasedhiya ing bundle sing asor

Siap nyilem menyang game strategi sing dawa akhir minggu iki? Bundle asor duwe koleksi “Europa Universalis iV” kasedhiya ing bundle sing apik. Ora lengkap, amarga salah sawijining diskon 10% nanging cukup apik kanggo biasane lengkap.

Paradoks duwe sejarah dhukungan Linux, kanthi kasedhiya minangka port Linux asli. Mangkene apa sing bisa sampeyan lebokake ing bundle:

  • Europa Universalis IV
  • Europa Universalis IV: seni perang
  • Europa Universalis IV: Bangsa-Bangsa
  • Europa Universalis IV: Res Publica
  • Europa Universalis IV: Paket Konten El Dorado
  • Europa Universalis IV: El Dorado
  • Europa Universalis IV: Paket upgrade digital
  • Europa Universalis IV: Mandate Paket Konten Langit
  • Europa Universalis IV: Umum
  • Europa Universalis IV: Paket Musik Ultimate
  • Europa Universalis IV: Ultimate e-buku paket
  • Europa Universalis IV: Roma Katelu
  • Europa Universalis IV: Hak saka Manungsa Paket Konten
  • Europa Universalis IV: Hak saka Manungsa
  • Europa Universalis IV: paket konten umum
  • Europa Universalis IV: Paket konten Nostrum Mare
  • Europa Universalis IV: Mare Nostrum
  • Europa Universalis IV: Mandate Swarga
  • Europa Universalis IV – Cossacks
  • Europa Universalis IV: Paket Konten Cossacks
  • Europa Universalis IV: Cradle of Peradaban
  • Europa Universalis IV: Leviathan
  • Europa Universalis IV: Abad Emas
  • Europa Universalis IV: Monumen menyang Power Pack
  • Europa Universalis IV: Paket Konten EMPEROR
  • Europa Universalis IV: Kaisar
  • Europa Universalis IV: Aturan Britannia
  • Europa Universalis IV: Dharma Konten Pack
  • Europa Universalis IV: Dharma
  • Europa Universalis IV: Ultimate Unit Pack
  • Europa Universalis IV: Cradle of Peradaban Konten Pack

Babagan Penulis – Liam Dawe

Aku pemilik gaminglinux. Sawise nemokake Linux ing dina Mandrake ing taun 2003, aku terus bali kanggo mriksa kemajuan Linux nganti ubuntu muncul ing pemandangan lan mbantu aku tresna banget. Sampeyan bisa nyedhaki kula kanthi gampang liwat email langsung gamingonlinux langsung. Temokake kula ing mastodon.
Ndeleng liyane saka aku

  • Kesatuan ngenalake biaya anyar kanggo devs game adhedhasar pendapatan lan nginstal game
  • Star Wars Jedi: Survivor luwih bisa dimainake ing Uap Dek kanthi patch 7
  • Rahasia ing jero banyu? Apo 3.0 nganyari swara menarik

Komentar ing artikel iki ditutup.

Ora tau main euiv. Apa bisa dimainake ing layar cilik? Aku wis nemokake CKII sing ora bisa dingerteni amarga unsur antarmuka cilik, sanajan scaling antarmuka kanggo 150%, ing 1080p 13.Layar 3 ‘

13’3 bisa uga isih cilik. Euiv ora apik, nanging bunderan dibutuhake kanggo mlebu saiki. Paradoks klasik.

Tho, aku kepengin banget karo tembung sampeyan ing kene, liam:

Paradoks sing duwe sejarah linux sing apik banget, kanthi kasedhiya minangka port Linux asli.

Kadang. Paling ora 4 taun (saka sisih ndhuwur sirahku, aku bisa nggali pesen ing forum paradoks lan kabeh luwih akurat), Euiv rusak kanggo pangguna linux (dheweke bakal kurang saka A menit menyang game, minangka sistem jam underlaying rusak amarga akeh wektu)

Dhukungan Paradox yaiku “MEH” kanggo sijine kanthi entheng ing kene. Dheweke nyoba nyengkuyung Linux, lan umume pancen apik. Nanging ing kene? Euiv bejat, nanging Hoi4 lan stellaris ditarik kanggo bug sing paling akeh ing taun sawise luwih dhisik.

Kutipan: Misterpaytwick 13’3 bisa uga isih cilik. Euiv ora apik, nanging bunderan dibutuhake kanggo mlebu saiki. Paradoks klasik.

Tho, aku kepengin banget karo tembung sampeyan ing kene, liam:

Paradoks sing duwe sejarah linux sing apik banget, kanthi kasedhiya minangka port Linux asli.

Kadang. Paling ora 4 taun (saka sisih ndhuwur sirahku, aku bisa nggali pesen ing forum paradoks lan kabeh luwih akurat), Euiv rusak kanggo pangguna linux (dheweke bakal kurang saka A menit menyang game, minangka sistem jam underlaying rusak amarga akeh wektu)

Dhukungan Paradox yaiku “MEH” kanggo sijine kanthi entheng ing kene. Dheweke nyoba nyengkuyung Linux, lan umume pancen apik. Nanging ing kene? Euiv bejat, nanging Hoi4 lan stellaris ditarik kanggo bug sing paling akeh ing taun sawise luwih dhisik.
Ya. Multiplayer nyedhot. Nanging ing sisih sing cerah ing Windows Eu4 njupuk 5 menit kanggo mbukak nalika kita ing peta ing 5 detik (lan game kasebut kudu miwiti maneh kapan wae, mula ora mung siji masalah). Dadi kanggo muter solo kita ing Linux biyen duwe upgrhand kanggo wektu sing suwe.

Entuk bundle eu ev ing taun 20 Januari; Aja eling yen “lengkap” ing wektu kasebut, nanging mesthi ana ing bundle anyar sing ora ana ing wong tuwa (nanging ora ana sing bisa dicelupake $ 20 liyane).

Kutipan: Phlebia entuk bundle IV IV sing wis diwasa ing wulan Januari 2020; Aja eling yen “lengkap” ing wektu kasebut, nanging mesthi ana ing bundle anyar sing ora ana ing wong tuwa (nanging ora ana sing bisa dicelupake $ 20 liyane).

Padha ing kene. Sejatine aku bisa ndeleng, mung 2 ekspansi pungkasan sing anyar kanggo mbendel iki, sing menehi rega sing padha karo rega sing sampeyan bayar nalika 2 ekspansi kasebut.

Mung kanggo penasaran: Apa bisa dibagi bundle, dadi sampeyan bisa njupuk bagean sing sampeyan ora duwe lan menehi hadiah kanggo wong liya?

Kutipan: Dibuwang_user mung kanggo penasaran: Apa bisa mbagi bundle, supaya sampeyan bisa njupuk bagean sing sampeyan ora duwe lan menehi hadiah kanggo wong liya?

Ora bisa ngomong babagan buntel iki, nanging biasane bisa mlaku kanthi cara kasebut. Yen minangka kunci siji kanthi macem-macem barang, biasane dhaptar minangka item bundle tunggal.

Kutipan: Misterpaytwick 13’3 bisa uga isih cilik. Euiv ora apik, nanging bunderan dibutuhake kanggo mlebu saiki. Paradoks klasik.

Tho, aku kepengin banget karo tembung sampeyan ing kene, liam:

Paradoks sing duwe sejarah linux sing apik banget, kanthi kasedhiya minangka port Linux asli.

Kadang. Paling ora 4 taun (saka sisih ndhuwur sirahku, aku bisa nggali pesen ing forum paradoks lan kabeh luwih akurat), Euiv rusak kanggo pangguna linux (dheweke bakal kurang saka A menit menyang game, minangka sistem jam underlaying rusak amarga akeh wektu)

Dhukungan Paradox yaiku “MEH” kanggo sijine kanthi entheng ing kene. Dheweke nyoba nyengkuyung Linux, lan umume pancen apik. Nanging ing kene? Euiv bejat, nanging Hoi4 lan stellaris ditarik kanggo bug sing paling akeh ing taun sawise luwih dhisik.
Dadi pitakon. Apa tegese game kurang gratis tinimbang Stellaris utawa Ckii? Tindakake. Sampeyan kabeh nyatakake Multiplayer. Kepiye cara kanggo muter solo? Iki banget nggodha yen aku bisa muter dhewe nalika ora nggatekake kanca lan kulawarga, lol.

Kutipan: Denyasis dadi pitakon. Apa tegese game kurang gratis tinimbang Stellaris utawa Ckii? Tindakake. Sampeyan kabeh nyatakake Multiplayer. Kepiye cara kanggo muter solo? Iki banget nggodha yen aku bisa muter dhewe nalika ora nggatekake kanca lan kulawarga, lol.

Saiki game iku OK.

Kaya pirang-pirang game PDX liyane, lan mesthi luwih anyar tinimbang sing paling anyar, game kasebut duwe kurva sing cukup tajam. Utamane yen sampeyan miwiti karo kabeh DLCS kaya sing bakal sampeyan bungkus iki. Ana jumlah tombol lan modifikasi sing nggumunake ing game kasebut. YouTube minangka kanca sampeyan nanging disiapake kanggo ilang banget ing lakon pertama (aku ilang paling ora).

Kanggo pamuter tunggal, yen sampeyan wis mbukak kunci prestasi, kisaran saka santai gumantung karo apa sing pengin ditindakake (lan tembelan sing sampeyan coba lakoni kanthi dakkandhakake). Diwenehi jumlah tags lan prestasi sing gampang sampeyan duwe ewu jam muter.

Cacat ing solo, miturut pendapatku, yaiku game kasebut tiba akeh ing game pungkasan. Kanggo nerangake luwih apik, game ngganti aturan luwih suwe kanggo nggambarake eras sing beda, lan nalika ing game awal sampeyan bisa entuk jumlah sing ora ana gandhengane kanthi nggunakake salah wektu, ing separo kaping pindho game kasebut minangka pamuter sing berpengalaman sampeyan bisa miwiti blob tanpa kendhali lan mungkasi kanggo nelukake jagad utawa cedhak. Saka OFC beda karo Multiplayer nanging kanthi AIS iku. Game kasebut cenderung luwih akeh “nyenengake” ing awal taun-taun. Nanging maneh, amarga ana akeh tag lan prestasi, isih nyenengake. Pancen normal ora main game nganti 1821.

Kutipan: Pikolo ora tau main euiv. Apa bisa dimainake ing layar cilik? Aku wis nemokake CKII sing ora bisa dingerteni amarga unsur antarmuka cilik, sanajan scaling antarmuka kanggo 150%, ing 1080p 13.Layar 3 ‘

Aku Dunno Screen Cilik. Aku duwe masalah karo gedhe (i.e. Kursi muter ing TV). Maca nomer kasebut angel ing jarak kursi kursi lan nalika skala antarmuka ndandani sing bisa diwaca kanthi apik ing 1080p Resolusi Amarga Windows Game dadi pas kanggo layar.

Nalika sampeyan lagi kene, tulung ndhukung gamingonlinux ing:

Tiar hadiah: Patreon. Sumbangan kosong: PayPal.

Iki mesthekake kabeh konten utama tetep gratis kanggo kabeh wong sing ora duwe artikel. Kita uga ora duwe ton pariwara, ora ana sing nelusuri lan kita ngurmati privasi sampeyan. Cukup, konten seger. Tanpa dhukungan terus, kita mung ora bisa terus!

Sampeyan bisa nemokake malah luwih cara Kanggo ndhukung kita Ing kaca darmabakti iki kapan wae. Yen sampeyan wis, matur nuwun!

Entuk Europa Universalis IV lan kabeh DLC mung $ 20 ing asor

Europa Universalis IV ing tumindak, kanthi unit nyebar ing peta dunya sing gedhe

Europa Universalis IV lenggah ing antarane game strategi grand paling apik, lan yen sampeyan durung bisa nambahi koleksi lengkap IV saka koleksi lengkap ing kene kanggo nggawe dina sampeyan. Bungkus iki ngemot game dhasar, bebarengan karo ekspansi DLC DLC sing akeh, kabeh mung $ 20.

Dikembangake dening paradoks Studios Development (Masters of Grand Strategi ing mburi taun liyane kayata ati IV), Europa Universalis IV Asli dirilis ing taun 2013. Mula, studio wis terus ndhukung game strategi sejarah kanthi nganyari gratis lan akeh tambahan Premium-Ons. Ekspansi paling anyar, asal-usul, dirilis ing Nopember pungkasan lan kalebu ing bundle.

Game kasebut kalebu jangkoan sejarah – wiwit taun 1444 nganti pungkasan revolusi Napoleon ing taun 1821 – lan ngidini sampeyan mbentuk pangembangan liyane 500 negara liya. Sampeyan ora winates kanggo nurut sejarah, sanajan game nendhang ing titik sejarah sing ditetepake lan duwe akeh acara sing dikenal, nasib negara sampeyan akeh banget ing tangan sampeyan.

Skala Euiv sing apik banget, lan gampang kanggo ndeleng apa sing njaga para penggemar sing diluncurake meh puluhan taun. Kajaba iku, kanthi kabeh ekspansi lan tambahan, malah ana liyane kanggo sampeyan lan nemokake. Tuku Saiki

Mangkene ringkesan kabeh sing kalebu ing Europa Universalis iv koleksi lengkap:

  • Europa Universalis IV
  • Europa Universalis IV: Paket Nganyarke Edisi Ekstrem Digital
  • Europa Universalis IV: Penaklukan swarga
  • Europa Universalis IV – Kekayaan Bangsa
  • Ekspansi – Europa Universalis IV: Res Publica
  • Ekspansi – Europa Universalis IV: seni perang
  • Paket Konten – Europa Universalis IV: El Dorado
  • Ekspansi – Europa Universalis IV: El Dorado
  • Paket Konten – Europa Universalis IV: Umum Umum
  • Ekspansi – Europa Universalis IV: Umum
  • Europa Universalis IV: Paket Konten Cossacks
  • Ekspansi – Europa Universalis IV: Cossacks
  • Europa Universalis IV: Paket konten Nostrum Mare
  • Ekspansi – Europa Universalis IV: Mare Nostrum
  • Europa Universalis IV: Hak saka Manungsa Paket Konten
  • Ekspansi – Europa Universalis IV: Hak saka Manungsa
  • Koleksi – Europa Universalis IV: Paket musik Ultimate
  • Koleksi – Europa Universalis IV: Paket E-Book Ultimate
  • Europa Universalis IV: Mandate Paket Konten Langit
  • Ekspansi – Europa Universalis IV: Mandate Swarga
  • Paket Immersion – Europa Universalis IV: Roma Katelu
  • 10% Pack Immersion – Europa Universalis IV: Asal-Usul (Kupon)
  • Europa Universalis IV: Cradle of Peradaban Konten Pack
  • Ekspansi – Europa Universalis IV: Cradle of Peradaban
  • Koleksi – Europa Universalis IV: Monumen menyang Power Pack
  • Paket Imprmion – Europa Universalis IV: Aturan Britannia
  • Koleksi – Europa Universalis IV: Paket Unit Ultimate
  • Paket Konten – Europa Universalis IV: Dharma
  • Ekspansi – Europa Universalis IV: Dharma
  • Europa Universalis IV: Emas Abad – Immersion Pack
  • Paket Konten – Europa Universalis IV: Kaisar
  • Ekspansi – Europa Universalis IV: Kaisar
  • Ekspansi – Europa Universalis IV: Leviathan

Bungkus iki digawe kanggo nyengkuyung Pawon Tengah (WCK), Organisasi Non-Profit sing dianggo kanggo mesthekake yen wong kena pengaruh dening bencana lan krisis kamanungsan duwe akses menyang persediaan panganan. Iki uga ngalami program jangka panjang supaya bisa ningkatake rezeki liwat ekosistem panganan lokal.

Europa Universalis IV: Bundle koleksi lengkap

Europa Universalis IV: Bundle koleksi lengkap Europa Universalis IV: Bundle koleksi lengkap Jaringan $ 20 SUMBLE $ 20 Tuku saiki Network.

Bundel iki bakal kasedhiya nganti 13 April. Priksa manawa sampeyan ora kantun kasempatan kanggo ngrebut nyang-nyangan iki, lan sampeyan kudu ndhukung amal ing wektu sing padha.

Adam Randall Adam minangka panulis senior eCommern ing PCGamesn, kanthi pengalaman sepuluh taun minangka panulis profesional, lan 26 taun pengalaman dadi tukang gairah. Pakar VPN Residen, Adam tetep kabeh pandhuan tuku ing bentuk ndhuwur. Nalika ora nulis (ing karya utawa ing omah) Adam) seneng banget macem-macem voegames, kanthi kapentingan tartamtu ing judhul indie cilik (sing luwih gampang cocog karo dina sing rame) – gambut, gambut, lan topi ing wektu ana sawetara favorit.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.