Kokomi Banner Rerun Ing Efact Genshin: Tanggal rilis, karakter 4 bintang, luwih akeh – Dexerto, spanduk kokomi Star Faruzan, Rosaria, Yanfei

Spact Genshin lan kokomi spanduk uga star faruzan, Rosaria, lan Yanfei

Banner Kokomi uga kalebu pirang-pirang karakter 4-bintang sing kuat. Nyatane, HOOYOYISI Anyar Ditunjuk kabeh unit sing bakal nampa tarif khusus. Karakter sing bakal gabung Kokomi ing Banner Lumines Desain bisa ditemokake ing ngisor iki:

Kokomi Banner Rerun Ing Efact Genshin: Tanggal Rilis, Karakter 4 bintang, Liyane

Efek Genshin

Mahoyo

Kokomi Impact’s Genshin Impact Rerun bakal menehi Pelancong liyane kanggo mbukak kunci tegak resistumama, saengga kabeh ngerti babagan tanggal release lan karakter 4-bintang sing bakal diiringi dheweke.

Banner Kokomi wiwit dirilis sajrone Impak Genshin 2.1 nganyari. Wiwit saiki, karakter katalis hydro wis dadi salah sawijining dhukungan sing paling populer ing game kasebut. Iki pancen bener ing antarane para wisatawan sing njupuk tantangan ing jurang spiral.

Artikel terus sawise ad

Attacks Kokomi’s Hydro Hidro nggawe dheweke apik kanggo tim beku lan superconct, nalika dheweke dadi penyembuhan sing luar biasa supaya unit DPS sing paling ringkih aman. Iki PlayStytyle Distuffif sing nggawe priyayi gaib sing dadi anggota sing migunani kanggo tim apa wae.

Artikel terus sawise ad

Yen sampeyan ora kejawab spanduk Kokomi marang debut utawa mung pengin mbukak kunci rasi lintang, mula rendam kokomi, banjur rerumput kokomi rerun bisa nulungi sampeyan.

Isi

Kokomi Banner Banner Rerun Rilis Tanggal ing Genshin Impact

Karya Kesalahan Genshin Khusus Kokomi

Banner Kokomi Ngaktifake Wisatawan Mbukak kunci Karakter Hydro 5-Star.

Banner Kokomi bakal dibebasake 08 Maret, 2022. Iki tegese karakter elektro 5 bintang bakal diluncurake ing sadawane Raiden Shogun Banner Rerun – 5-bintang nomer telu kanggo nampa tarif liyane ing 2.5 nganyari.

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Artikel terus sawise ad

  • Waca liyane:Versi Genshin Impact 2.6 bocor

Akibaté, bakal ana akeh wektu kanggo lelungan kanggo ngirit prigegems kanggo Banner Kokomi Rerun. Kanthi tanggal rilis Ayato ing cakrawala, para wisatawan kepengin nggawe perompak beku sing bakal pengin nambah Kokomi menyang time.

Artikel terus sawise ad

Kokomi Banner Banter Chirter 4-Star

Screenshot Banner Kokomi

Banner Kokomi nampilake karakter 4-bintang sing padha karo Raiden Shogun Banner.

Banner Kokomi uga kalebu pirang-pirang karakter 4-bintang sing kuat. Nyatane, HOOYOYISI Anyar Ditunjuk kabeh unit sing bakal nampa tarif khusus. Karakter sing bakal gabung Kokomi ing Banner Lumines Desain bisa ditemokake ing ngisor iki:

Related:

Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

Artikel terus sawise ad

Dadi, sampeyan duwe – kabeh sing kita ngerti babagan Banner Kokomi Rerun. Ing sawetoro wektu, priksa kaca efek Genshin liyane kanggo kabeh warta lan pandhuan paling anyar:

Spact Genshin lan kokomi spanduk uga star faruzan, Rosaria, lan Yanfei

Spact Genshin lan kokomi spanduk uga star faruzan, Rosaria, lan Yanfei

Nalika Efek Genshin Spanduk Wanderer lan Kokomi katon saiki, dheweke uga bakal luwih gampang entuk Faruzan, Rosaria, lan Yanfei. Katelu telung lintang bakal katon ing spanduk Rerun kanggo karakter lima bintang. Iki uga bakal menehi tandha kaping pindho ing larutan Wanderer lan Faruzan muncul ing spanduk bebarengan. Loro karakter katon ing spanduk sing padha nalika saben debut ing versi 3.3 saka game.

Dadi kita kabeh ngerti, Wanderer minangka karakter anemo lan katalis-wielder ing Efek Genshin, Dene Kokomi minangka karakter hidro sing uga nggunakake katalis. Tilas sadurunge dikenal minangka Scaramouche, nanging pemain njaluk jeneng maneh. Faruzan minangka anemo anmer, lan kit dheweke mlaku kanthi apik karo Wanderer. Rosaria minangka watak cryo sing nggunakake tunai. Pungkasane, Yanfei minangka unit katalis pyro.

Kaya biasane, iki uga tegese gaman penyebutan epitome anyar uga. Loro-lorone nampilake senjata lima bintang sing dirancang kanggo Wanderer lan Kokomi. Yaiku katalis (kokomi) sing langgeng lan tulayullah. Lima senjata papat lintang uga katon ing tingkat sing luwih dhuwur yaiku lonceng clamo, Bane Naga Polarm, Bowsbow Wutbow Favonius, Pedhang Gugur singa, lan katalis anggur lan katalis.

Efek Genshin kasedhiya kanggo PS4, PS5, PC PC, lan spanduk Wanderer lan Kokomi bakal mbukak 25 Juli, 2023 nganti 15 Agustus 2023. Banner pungkasan dina iki nampilake klee lan eula.

Genshin Impact Kokomi Banner Rerun lan Kabisan

Genshin Impact Kokomi Tahan iwak sing digawe saka banyu

Nggolek Banner Rerun Sangonomiya Kokomi? Sangonomiya Kokomi mimpin resistensi sangonomiya, saka srahan sangonomiya ing pulo Watsumi ing inazuma. Dheweke minangka jenius strategis, lan kawicaksanan wis nyebabake resistensi kakehan kamenangan. Miturut Gorou, “Apa ora kanggo dheweke kaluputan, dudu salah sawijining kamenangan Watssumi Island bakal bisa ditindakake”. Mangkene Genshin Impak Kokomi BASTH lan tim utama Comp kanggo nggunakake kemampuan penyembuhan dheweke.

Sanajan Kokomi wis kasedhiya kanggo muter minangka karakter pengaruh genshin anyar, saiki wis dikonfirmasi manawa dheweke bakal entuk rerun spanduk minangka bagean saka phase loro dampak Genshin 2.5 UPDATE, Jejere Raiden Shogun Banner Rerun. Loro-lorone spanduk iki bakal “naleni karo crita lan acara sing mlebu versi anyar”.

2.5 Nganyari uga bakal ngenalake YAE Miko, pangguna katalis electro lima bintang lima. Kita wis ngerti akeh babagan kabisan Yae Miko Miko wis miwiti bahan-bahan mupangat YAE nalika katon ing banner pengaruh gandum sabanjure.

Tanggal rilis Kokomi

The Kokomi Banner Rerun Saiki Urip Saiki, Mlaku nganti 29 Maret.

Kokomi Impact Genshin, Dikubengi dening Gelembung

Kabisan Kokomi Impact Genshin

Kokomi minangka pangguna katalis lima bintang lima. Iki kabisan dheweke:

Serangan normal: Bentuk banyu

  • Serangan normal: Tindakake nganti telung serangan berturut-turut sing njupuk bentuk iwak renang, ngrusak karusakan Hidro
  • Serangan sing dikenani: Nggunakake jumlah stamina tartamtu kanggo ngatasi karusakan hidro-efek sawise wektu casting cendhak.
  • Serangan Plunging: Ngumpulake kekarepan hydro, kokomi plunges menyang lemah saka udhara ing udara, ngrusak kabeh mungsuh ing dalane. Ngrusak karusakan hidro-efek kanthi dampak kanthi lemah.

Skill Elektronik: Sumpah KRAGER

SUMMONS “Panggang” digawe saka banyu sing bisa nambani sekutu. Nggunakake katrampilan iki bakal ngetrapake status teles menyang Kokomi.

Panggang Korage nambani karakter aktif ing interval lan menehi karusakan ing mungsuh sing cedhak adhedhasar Kokomi’s Max Hp.

Bledosan unsur: munggah NereID

Kemungkinan Watatsumi mudhun, urusan karusakan ing lingkungan sing ana ing sekitar, sadurunge Robing Kokomi ing sandhangan upacara sing digawe saka banyu kembang sangonomiya.

Sandhangan upacara

  • Biasa Kokomi, nyerang, lan ngrusak karusakan saka karusakan sing digawe digawe tambah adhedhasar ing Kokomi Maxi HP.
  • Nalika serangan sing normal lan diisi mungsuh, kokomi bakal mulihake HP kanggo kabeh anggota pihak sing cedhak, lan jumlah sing dibalekake adhedhasar HP sing ana.
  • Nambah ketahanan Kokomi kanggo gangguan lan ngidini dheweke pindhah ing permukaan banyu.
  • Efek iki bakal diresiki kokomi kokomi ninggalake lapangan.

Miniatur YouTube

Genshin Impact Talents Kokomi

  • Casket TamanOoya: Yen Kurang Kokomi dhewe ana ing lapangan nalika nggunakake upacara Kaijin, durasi panggang bakal disegerake.
  • Kidungan Mutiara: Nalika nyumbang sandhangan upacara sing digawe dening Ceremoni, sing normal lan nyerang serangan kokomi bonus adhedhasar HP dheweke bakal nampa tambahan adhedhasar 15% bonus penyembuhan kasebut.
  • Putri Watatsumi: Nyuda konsumsi stamina nglangi kanggo anggota partai sampeyan kanthi 20%. Ora tumpukan karo bakat pasif sing nyedhiyakake efek sing padha.
  • Strategi Flawless: Kokomi entuk 25% Bonus Healing. Dheweke tarif mudhun 100%

Konstelasi Kokomi Impact Genshin

  • Ing pinggir banyu: Nalika nyumbang sandhangan upacara digawe dening Ceremony Kaijin, serangan normal pungkasan ing combo Kokomi bakal ngeculake iwak renang kanggo ngatasi 30% HP minangka karusakan hidro. Kerusakan iki ora dianggep karusakan serangan sing normal.
  • Awan kaya ombak rippling: Kokomi entuk bonus penyembuhan ing ngisor iki karo karakter kanthi 50% utawa kurang HP liwat cara ing ngisor iki:
    • KURUSE SEMASA BAKER-KURUSE: 4.5% HP’s Max Kokomi.
    • Cerasia Kaijin Normal lan Diwenehi Unduh: 0.6% HP’s Max Kokomi.

    Sing kabeh kita ngerti babagan ngoonomiya Kokomi – Yen sampeyan nggoleki informasi babagan karakter luwih saka luwih akeh, kita entuk pandhuan shogun sing raiden, uga.

    Jen Rothery Nalika Jen ora Dominasi ing Dota 2, dheweke kepengin nelusuri karakter pengaruh Genshin, sing digunakake kanggo tujuan sing penting, utawa ngusir pedhang ing MMO. Biyen timbal tuntunan Editor, saiki bisa ditemokake ing IGN.

    Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.