Kode loker NBA 2K24 (2023 September) – kabeh kode lemari sing aktif kanggo NBA 2K24 Myteam lan Mycareer

Kode loker NBA 2K24 – kabeh kode lemari sing aktif kanggo MyTeam lan Mycareer

Game 2K Biasane ngeculake kode anyar ing akun NBA 2K24 lan NBA 2K MyTeam NBA 2K resmi ing X. Kita bakal nggawe manawa nganyari kaca nalika devs nyelehake kode lemari anyar.

Kode loker NBA 2K24 (2023 September)

Kobe Bryant NBA 2K24

Olahraga 2K

Sawise tradhisi francais NBA 2K, tim dev yaiku ngeculake kode lemari anyar kanggo NBA 2K24, nanging sampeyan kudu cepet-cepet amarga wis entek kanthi cepet. Iki minangka dhaptar kode lemari NBA 2K24 sing bener ing wulan September 2023.

NBA 2K24 wis nyemprotake ing musim 1 sing diantisipasi banget, lan ewu pemain ing saindenging jagad wis nikmati kabeh hadiah wiwit musim iki. Nanging, ana cara kanggo entuk hadiah tambahan kanggo FREE liwat kode lemari 2K24 NBA 2K24.

Artikel terus sawise ad

Kode kasebut bisa ditebus ing mode MyTeam. Dheweke nawakake hadiah ing bentuk pemain, token, ngemas, lan liya-liyane. Penting kanggo eling yen kode lemari duwe kadaluwarsa, saengga bisa nebus maneh kanthi awal.

Artikel terus sawise ad

Iki kode lemari kanggo NBA 2K24 sing isih bener ing wulan September 2023.

  • Kabeh kode lemari nba 2k24 NBA 2K24
  • Cara Ngijolake Kode Locker ing NBA 2K24
  • Apa kode lemari sing digunakake ing NBA 2k24

Nikola Jokic ing NBA 2k24

Nikola Jovic minangka pamuter paling dhuwur ing NBA 2k24.

Kabeh kode lemari nba 2k24 NBA 2K24

Tanggal 20 September 2023, saiki ana Ora ana kode lemari sing aktif kanggo NBA 2K24. Kode kasebut biasane kadaluwarsa kira-kira seminggu, dadi sampeyan kudu cepet nalika para pangembang ngeculake.

Artikel terus sawise ad

Game 2K Biasane ngeculake kode anyar ing akun NBA 2K24 lan NBA 2K MyTeam NBA 2K resmi ing X. Kita bakal nggawe manawa nganyari kaca nalika devs nyelehake kode lemari anyar.

Cara Ngijolake Kode Locker ing NBA 2K24

Supaya entuk hadiah gratis iki, sampeyan kudu ngerti babagan cara nebus kode lemari 2k24 NBA 2k24. Iki bisa ditindakake kanthi ngetutake sawetara langkah sing gampang. Mangkene Cara Ngijolake Kode Locker ing NBA 2K24:

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Artikel terus sawise ad

  1. Bukak NBA 2K24.
  2. Ketik ‘MyTeam’ menu.
  3. Pilih Tab Komunitas bagean.
  4. Pilih ‘Kode loker.’
  5. Kanthi ati-ati input kode lemari sampeyan.

Apa kode lemer sing digunakake kanggo ing NBA 2k23?

Kode loker ing NBA 2K24 minangka kode winates-time sing menehi hadiah lan tumbak kemajuan. Ganjaran tawaran wis rampung gratis lan bisa ditebus ing mode MyTeam. Kanthi nebus kode kasebut, Pemain bisa nampa bungkus, XP Boos, VC, Kosmetik, lan liya-liyane.

Artikel terus sawise ad

Kode loker NBA 2K24 biasane duwe tanggal kadaluwarsa, utawa nggawa watesan babagan jumlah pemain sing bisa nebus. Luwih becik nggunakake kode lemari sadurunge tanggal kadaluwarsa utawa kritéria ditemokake.
Kode dirilis dening devs ing media sosial sok-sok, lan kadang, dheweke uga ditemokake dening pemain.

Artikel terus sawise ad

Kabeh kode lemari Nba kadaluwarsa

Nalika kode lemari 2k24 NBA 2K24 kadaluwarsa, kita bakal pindhah menyang tabel ing ngisor iki:

Kadaluwarsa 2k24 Locker CODE GANJARAN
Ndeleng-sampeyan-ing-pengadilan-9483-5577 10K VC (Pisanan 250 wong kanggo nebus)
Ndeleng-sampeyan-on-the-court-3777-9999 10K VC (Pisanan 250 wong kanggo nebus)
Ndeleng-sampeyan-ing-pengadilan-4845-5455 10K VC (Pisanan 250 wong kanggo nebus)
Ndeleng-sampeyan-ing-kutha-9871-2723 25k vc (pisanan 250 wong kanggo nebus)
Deleng-sampeyan-ing-Court-8236-3632 25k vc (pisanan 250 wong kanggo nebus)
Ndeleng-sampeyan-ing-pengadilan-3968-4582 25k vc (pisanan 250 wong kanggo nebus)
Ndeleng-sampeyan-ing-pengadilan-4799-6231 100k VC (25 wong sing kudu nebus)
Ndeleng-sampeyan-ing-pengadilan-614735-kd 1 yuta vc (wong pisanan kanggo nebus)

Iku kode lemari nba 2k24 nba 2k24 nalika tanggal 20 September. Kanggo luwih akeh game, priksa pandhuan liyane:

Kode loker NBA 2K24 – kabeh kode lemari sing aktif kanggo MyTeam lan Mycareer

MyTeam Myteam ing NBA 2k24 Sepisan maneh Fitur Kode Kunci Dijen sing entuk hadiah sing apik.

21 September 2023 2 min Read

Tindakake kita

Kode loker NBA 2K24 - kabeh kode lemari sing aktif kanggo MyTeam lan Mycareer

MyTeam Myteam ing NBA 2k24 Sepisan maneh Fitur Kode Kunci Dijen sing entuk hadiah sing apik. Kaya judhul sadurunge, Kode loker kena acak ing saindhenging taun kanggo wektu winates. Sayange, ora kabeh wong sing ngerti babagan kode, hadiah, utawa ing endi wae. Dadi kanggo mbantu, kita nggawe dhaptar kabeh kode lemari Myteam sing dikenal kanggo mbantu kabeh pemain.

Kode lemari Myteam 2K24

Mangkene kabeh kode lemari sing dikenal kanggo NBA 2K24 Myteam:

Kode GANJARAN Kadaluwarsa
Kode GANJARAN Kadaluwarsa
Ndeleng-sampeyan-ing-pengadilan-3968-4582 25k vc (pisanan 250 wong kanggo nebus) KADALUWARSA
Deleng-sampeyan-ing-Court-8236-3632 25k vc (pisanan 250 wong kanggo nebus) KADALUWARSA
Ndeleng-sampeyan-ing-the-city-court-9871-2723 25k vc (pisanan 250 wong kanggo nebus) KADALUWARSA
Ndeleng-sampeyan-ing-pengadilan-4845-5455 10K VC (Pisanan 250 wong kanggo nebus) KADALUWARSA
Ndeleng-sampeyan-on-the-court-3777-9999 10K VC (Pisanan 250 wong kanggo nebus) KADALUWARSA
Ndeleng-sampeyan-ing-pengadilan-9483-5577 10K VC (Pisanan 250 wong kanggo nebus) KADALUWARSA

Cara Ngijolake Kode Locker ing NBA 2K24

Kanggo nebus kode lemari 2K24 NBA 2K24, tututi langkah ing ngisor iki:

NBA 2K24 – 2KTV Jawaban Kanggo Minggu 3 Babagan 3

Massimo Maretiano · 1 dina kepungkur

Paket Trendsetter NBA 2K24 – Cara njupuk 10,000 VC kanggo wektu winates mung

Massimo Maretiano · 4 dina kepungkur

NBA 2K24 Cara Entuk VC Fast

Massimo Maretiano · 4 dina kepungkur

  • Saka menu Ngarep, pilih Myteam
  • Pilih Hub Komunitas MyTeam MyTeam
  • Pilih kode lemari, sing bisa dideleng ing sisih tengen sisih tengen layar
  • Iki njupuk sampeyan menyang layar ing ngendi sampeyan nebus kode sampeyan

Kajaba iku, sampeyan bisa ngijol kode lemari ing Mycareer:

  • Saka menu Ngarep, pilih MyCareer
  • Muat profil sampeyan, banjur ngaso game lan gulung menyang Pilihan (R1 utawa RB)
  • Gulung mudhun menyang kode lemari (pilihan katelu)

Sakabèhé, nebus kode lemari cukup sederhana. Nanging, sampeyan mung kudu njaga mripat nalika 2k nyelehake kode luwih akeh. Umume kode metu kanggo wektu winates, angel kanggo entuk sawetara. Muga-muga tuntunan iki mbantu sampeyan ngrampungake MyTeam, utawa entuk hadiah liyane manis.

NBA 2K24 diluncurake wulan iki kanggo PS5, PS4, Xbox Serion X | s, Xbox One, Nintendo Switch, lan PC. Clutchpoints Ditampa Salinan Game kanggo Review, Menehi A 9.5/10. Kita isih awal ing umur 2k24, mula ngarep-arep akeh kode lemari liyane. Dadi aja kuwatir yen sampeyan ora kejawab, sampeyan bakal entuk luwih akeh kesempatan ing mangsa ngarep.

Kanggo macem-macem game lan NBA, bukak Clutchpoints.

Tag: Nba 2k