Kisah Kebangkrutan lan Dhaptar Bab | Protokol Callisto | Game8, kepiye bab sing ana ing protokol Callisto?

Pira bab sing ana ing protokol Callisto

Protokol Callisto, jarak jarak studio studio anyar ‘anyar-Gen Survival Formor Game, pungkasane dirilis. Saka perbandingan kanggo papan sing mati menyang pembatalan ing Jepang, wis akeh antisipasi kanggo dibebasake. Nanging, sawetara pemain bisa uga kepingin weruh kepiye bab ing game.

Kisah Story lan Dhaptar Bab

Iki minangka balapan crita lengkap kanggo kabeh bab ing protokol Callisto. Waca kanggo ndeleng kabeh bab, pira bab ing game, uga informasi walkthrough liyane kayata koleksi, panggedhe, lan lokasi barang!

Walkthrough Utama Ringkesan crita lan plot

Dhaptar konten

  • Dhaptar bab
  • Pira bab sing ana?
  • Pandhuan sing gegandhengan

Dhaptar bab

Bab Ringkesan
Cargo
(Bab 1)
Yakub lan Max mabur saka Europa nganti Callisto ing pasokan standar nalika sinau manawa dheweke wis nitahake organisasi teroris sing luar biasa.
Wabah
(Bab 2)
Yakub nemokake awake tawanan saka kunjara wesi ireng. Nalika dheweke tangi, wesi ireng ana ing chaos lengkap. Saiki dheweke kudu golek dalan saka Helloshole iki.
Sawise
(Bab 3)
Yakub kudu mbebasake Elias mbebasake tahanan siji sing bisa njaluk dheweke, Callisto. Yakub kudu milih ing fasilitas kanggo ngakses SHU, unit keamanan maksimum sing ditawan ditawan.
Habitat
(Bab 4)
Yakub kudu nggumunake karo Elias ing stasiun trem ing papan habitat. .
Ilang
(Bab 5)
Yakub ora ana ing kunjara warna ireng, nanging saiki dheweke nemokake awake ing Barren Basar-Callisto. Dani duwe rencana kanggo tekan hangar, nanging kabeh ora mesthi miturut rencana.
Ing ngisor iki
(Bab 6)
Yakub tangi ing ngisor kabeh runtuhan hangtar sing tiba lan sinau babagan anane Arcas, koloni pertama. Saiki dheweke kudu nggawa kekuwatan menyang stasiun kanggo nggunakake platform transportasi kanggo Arcas.
Koloni
(Bab 7)
Yakub teka ing jajahan Arcas lan sinau babagan bebener Callisto. Saiki dheweke kudu bali menyang menara Warden utawa ngadhepi akibat.
Menara
(Bab 8)
Yakub nemokake awake tawanan saka kunjara warna warna ireng maneh. Siji-sijine prekara sing isih ana: dheweke kudu lomba nglawan wektu kanggo nyimpen Dani lan njaluk callisto.

Pira bab sing ana?

Mung 8 bab dawa

8 bab long.jpg

Jalur Yakub Lee kanggo kawilujengan lan panebusan cukup cendhak sajrone 8 bab dawa. Nanging, 8 bab iki wis rampung menehi kesempatan kanggo mlumpat lan njelajah wilayah sing bisa sampeyan luput ing Playthrough pisanan.

Pandhuan sing gegandhengan karo Calisto Protokol

Callisto Protokol Wiki Top

Link utama
Protokol Callisto - Crita Walkthrough SebageanWalkthrough crita Protocol Callisto - Watak partial.pngKarakter
Protokol Callisto - Tips lan TrikTips & Trik Protokol Callisto - Pandhuan TrophyPandhuan Trofi
Protokol Callisto - Dhaptar Senjata BesarGaman ItemItem
Protokol Callisto - Bosses lan Galeri SebageanBoss lan Musuh Protocl Callisto - Warta Paling Anyar lan Informasi Info Paling AnyarInfo News & Game

Pira bab ing protokol Callisto

Striking Jarak Studios

Protokol Callisto, jarak jarak studio studio anyar ‘anyar-Gen Survival Formor Game, pungkasane dirilis. Saka perbandingan kanggo papan sing mati menyang pembatalan ing Jepang, wis akeh antisipasi kanggo dibebasake. Nanging, sawetara pemain bisa uga kepingin weruh kepiye bab ing game.

Sadurunge minggu iki, persetujuan jarak studio sing nggumunake nganyari lan ndandani kanggo game, kalebu tembelan kanggo ndandani tingkat pigura lan masalah kacilakan. Kajaba iku, para pangembang terus-terusan kanggo dolanan dadi pengalaman sing cocog kanggo konsol gen sabanjure, lengkap karo unsur medeni liburan adrenaline kanggo njaga tandha pemain.

Iki wektu kanggo ngadhepi medeni kunjara wesi ireng. pic.Twitter.com / 3bhwr29aav

– Protokol Callisto (@CallistootheGame) Desember 2, 2022

Pira bab sing ana ing protokol Callisto?

Ana wolung bab ing total Callisto Protocol, sing kalebu ing ngisor iki:

  • Cargo (Prologue)
  • Wabah
  • Habitat
  • Ilang
  • Ing ngisor iki
  • Koloni
  • Menara

Senadyan ana bab spesifik, saiki ora cara kanggo milih bab kanggo miwiti saka layar judhul game. Saben bab beda-beda gumantung karo prologehe sing paling cendhak. Pemain wis nglaporake njupuk game, paling akeh, 14 jam kanggo ngrampungake, kanthi dolanan dheweke gumantung banget marang kangelan sing dipilih. Nalika protokol Callisto minangka pengalaman linear banget, jumlah sing signifikan bisa dihabiske kanggo nggawe kerajinan lan ngempalaken barang.