Key Asazuma Kuil Ambi | Wiki Genshin Impact Wiki | Fandom, kabeh kuil inazuma ing papan ing Genshin Impact – GamePur

Kabeh kuil inazuma ing papan sing jero ing dampak Genshin

10 Kuil Ala Depan Tombol Ditambarake, saéngga pamuter mbukak saben kuah ing inazuma.

Key Asazuma Tombol Depan

Tombol sing bisa ngrusak segel ing kuil kuna ing jeroan sing sumebar ing sekitar Aazuma. Sangkut-jeritan kasebut nyepelake awake dhewe nalika peradaban sing dibangun ilang. Kunci ilang jero ing domain bisa ngilangi segel. Utawa mbok menawa, sedhela, kunci kasebut mbantu segel kanggo lali kabeh sing ilang.

Sumber 1

Sumber 2

Sumber 3

Lengkap Bab II: AcTI II – Suket, sublimasi bayangan

The Key Asazuma Tombol Depan minangka barang petualangan sing bisa digunakake kanggo mbukak kunci cepak ing inazuma, saéngga para pemain ngakses dada. Tombol ora cocog karo kuil khusus, tegese kunci apa wae sing bisa digunakake kanggo mbukak kunci kuil ing inazuma.

10 Kuil Ala Depan Tombol Ditambarake, saéngga pamuter mbukak saben kuah ing inazuma.

Isi

  • 1 Kepiye entuk
    • 1.1 nggoleki
    • 1.2 patung pitu
    • 1.3 sih suci sakura

    Cara entuk []

    Pencarian []

    Ulasan GamePot Extlert

    13 Oktober 2020

    Patung pitung []

    • Ganjaran level 2 tingkat
    • Ganjaran level 4 tingkat
    • Ganjaran tingkat 6 tingkat
    • Ganjaran tingkat 8 tingkat
    • Ganjaran 10 tingkat

    Sih sih suci []

    • Ganjaran tingkat 8 tingkat
    • Ganjaran level 18 tingkat
    • Ganjaran Level 28 Tingkat
    • Ganjaran level 38

    Basa Liyane []

    Basa Jeneng resmi Maksude literal
    Inggris Key Asazuma Tombol Depan
    Cina
    (Sederhana)
    稻妻 地 灵龛 之 钥
    Dàoqī Dìlínngkān zhī yào
    Cina
    (Tradisional)
    稻妻 地 靈龕 之 鑰
    Dàoqī Dìlínngkān zhī yào
    Jepang 稲妻 の 地 霊壇 鍵 鍵
    Inazuma no rupeidan no kagi
    Tombol Roh Podium Asazuma
    Korea 이나즈마 의 지령 감실 열쇠
    Kunci Kémah Suci ingazum
    Spanyol Llave de santuario de inazuma Kunci kuil inazuma
    Prancis CL.L DU SANTUA WEB PROFONEFE D’Aazuma Key Asazuma Tombol Depan
    Rusia Клюю от гсыпальнин глубин инадзумы
    Klyuch OTYPal’nitsy Glubin Inadzumy
    Kunci kanggo kuil inazuma ambane
    Thai Key Asazuma Tombol Depan
    Chìa khóa đền địa linh inazuma Shrine inazuma saka srahan jeron jerone ambane saka tudung ambane kanggo srahan jerupan ⓘ lit. Kunci “Tata Kunci” Temple Temple “
    Jerman Schl ü ü ü schreinen der tiefe ing inazuma Kunci kanggo candhi ing jero inazuma
    Indonesia Key Asazuma Tombol Depan
    Portugis Chave do santu á rio das profuda Key Shrine Tanduk
    Turki Tutul Ngarep Ngarep Ora ğı Anahtar ı
    Italia Chive del Santuario Delle Profondit à d’inazuma Kunci sanktuary saka ambane ingazuma

    Kabeh kuil inazuma ing papan sing jero ing dampak Genshin

    Kaya wilayah liyane ing dampak Genshin, inazumum dadi omah kanggo enem ambane sing beda-beda sing bisa dibukak para pemain kanggo entuk hadiah sing migunani. Ana pirang-pirang enem suci sing bisa ditemokake ing wilayah kasebut, lan sampeyan bisa nemokake lokasi kabeh sing ditandhani ing peta ing ngisor iki.

    Kanggo mbukak, sampeyan butuh kunci khusus sing digayuh kanthi muter konten inazuma ing game. Sampeyan bakal entuk kunci nalika ngrampungake nggoleki crita tartamtu, kayata “ngalahake Shogun” Ngalahake Tindak 2 saka Archon Quonons. Shrite ing inazuma cukup sumebar ing kabeh telung wilayah utama.

    Sampeyan uga bakal entuk kunci penghargaan kanggo nganyarke patung pitu ing inazuma kanthi ngempalaken elektrokulus sing bisa ditemokake ing saindenging peta lan nggawa menyang patung. Pungkasane, sampeyan bisa entuk proyek sakura suci ing kuil Narukami ing pulau pertama. Iki ditindakake kanthi nggawa banjur Sakura sawetara elektro.

    Yen mbukak, kuil bakal menehi hadiah marang pemain prigol, expect expect, Listrik Sigil, lan akeh senjata lan artefak sing bisa digunakake minangka bahan upgrade.

    Babagan penulis

    Aidan O’Brien

    Aidan O’Brien wis main game luwih saka telung dekade lan wis nulis babagan limang taun. Yen ora dadi stomped ing gaweyan hidetaka Miyazaki, dheweke seneng mbuwang wektu akeh ing warframe, Destiny 2 lan ARPG liyane kanthi tlatah sing padhet. Yen ora nulis, dheweke nindakake sihir sing ora bisa ditrapake kanggo Group Group.