Kertu grafis Nvidia 2080 TI |, resmi NVIDIA RTX 2080 TI, 2080, & 2070 spek, rega, tanggal rilis | GamersNexus – Game Game Bahan & Benchmark Hardware

2080 ti tanggal tanggal

Contents

Nanging, aspek sing luwih gedhe saka warta kasebut yaiku cache cheeret performetal Chefrent Interconnect, Nvlink, bakal teka kertu konsumen. Kertu GForce GTX bakal ngetrapake SLI liwat Nvlink, kanthi 2 saluran nvlink sing mlaku ing antarane saben kertu. Ing gabungan 50GB / sec bandwidth lengkap – arti ana bandwidth 50GB sing kasedhiya ing saben arah – iki minangka upgrade utama HB-SLI sadurunge. Iki ana ing ndhuwur manfaat fitur NVLink liyane, utamane koherensi cache. Lan kabeh iki teka ing wektu sing penting, minangka syarat bandwidth antarmer-GPU terus munggah karo saben generasi.

Nvidia Geforce RTX 2080 ti grafis kertu grafis

Geforce modded RTX 2080 TI ndhukung memori GDR6 22GB

Teclaab ngilangi alangan jam 3GHz GPU kanthi Geforce RTX 2080 ti

Nvidia dikabarake maneh kanggo pensiun Geforce RTX 2080 (TI / Super) lan kertu grafis GForce Rtx 2070 (Super)

Msi metu geforce RTX 2080 ti game Z kanthi memori 16 GBPS GDDR6

Nvidia ngumumake Geforce RTX 2080 TI ‘Cyberpunk 2077 Edition Edition’

Asus nuduhake edisi Geforce RTX 2080 TI Rog Strix

Gigabyte ngluncurake kothak game Aorus nganggo RTX 2080 ti

Galax Galax Gforce RTX 2080 TI HOF 10th Anniversary Edition bawang

MSI RTX 2080 TI Ciling 10th Anniversary Edition

MSI nggodha Geforce RTX 2080 TI Cilaka ulang taun kaping 10

(Pr) MSI ngumumake Geforce RTX 2080 TI Cilaka Z

Evga Geforce RTX 2080 Ti Kingpin Edition minangka hibrida

Msi Gerforce RTX 2080 TI Lightning

Asus nampilake rog geforce RTX 2080 ti matriks

Geforce RTX 2080 Ti Igame Kudan mesem kanggo kamera

MSI nggodha karbet-serat-serat-serat RTX 2080 TI Cilaka Z

Zotac Geforce RTX 2080 TI Arcticstorm kanggo debut ing CES 2019

MSI GEFORCE RTX 2080 TI CLESTING Z PCB

Geforce RTX 2080 (TI) RNG kanthi LCD warna lengkap

(PR) Inno3D ngumumake seri Geforce Rtx Ichon Frostbite

Evga nggodha gorefle RTX 2080 ti kingpin

Gigabyte nyiapake geforce RTX 2080 ti aorus turbo turbo

Nvidia Bundles Battlefield V kanthi Geforce Rtx gratis

(Pr) manli ngumumake geforce rtx 2080 ti & 2070 kanthi penggemar blow

Laporan kertu anyar # 21: Edisi RBB RGB

Inno3D dadi kertu RTX Geforce menyang wit Natal raksasa raksasa

MSI ngumumake Geforce RTX 2080 (TI) Hawk (Ek) X Series

Gigabyte nggodha Gforce RTX 2080 (TI) Kertu grafis Aorus

Nvidia Geforce RTX 2080 TI & RTX 2080 Review Roundup

TechPowerup nerangake prabédan antarane siji varian lan non-GPU

Nvidia Geforce RTX 2080 TI lan RTX ‘Official’ ‘Official’ Pagunungan ‘

Fitur anyar saka arsitektur NVIDIA turing

Nvidia ngganti Ulasan Ultx 2080 Ulasan tanggal 19 September

Nvidia Geforce RTX 2080 tinjauan urip tanggal 17 September

Evga ndelok tembaga hidran lan model RTX GForce Gforce RTX

  • 2025 geforce 50 tba
  • 2023 Geforce 40 Mobile
  • 2022 Geforce 40
  • 2021 Geforce 30 Mobile
  • 2020 Geforce 30
  • 2019 Geforce 16
  • 2019 Geforce 16 Mobile
  • 2018 Geforce 20
  • 2018 Geforce 20 Mobile
  • 2016 Geforce 10
  • 2016 Geforce 10 Mobile
  • 2014 Geforce 800 Mobile
  • 2014 Geforce 900
  • 2014 Geforce 900 Mobile
  • 2013 Geforce 700
  • 2013 Geforce 700 Mobile
  • 2012 Geforce 600
  • Pusat data / tesla
  • Tegra
  • Workstation / Quadro
  • Geforce MX
  • Titan Rtx
  • Geforce RTX 2080 TI
  • Geforce RTX 2080 Super
  • Geforce RTX 2080
  • Geforce RTX 2070 super
  • Geforce RTX 2070
  • Geforce RTX 2060 Super
  • Geforce RTX 2060 12GB
  • Geforce Rtx 2060
  • Geforce MX250
  • Tumpukan 3D
  • Aksesoris
  • Pengumuman
  • Apel
  • Lengen
  • Kacerdhasan gawéyan
  • Industri Otomotif
  • Benchmarks
  • Bisnis & Pasar
  • Grafis Cina
  • Konsep
  • Konektivitas
  • Penciptaan konten
  • Teknologi Kelangan
  • Cryptocurrency
  • Proyek Custom
  • Tawaran
  • Tampilan & Monitor
  • Acara
  • GPU lan KENCAN
  • Ulasan Eksternal
  • Overclock Extreme
  • Asil Keuangan
  • Foundries
  • Game & Tawaran Game
  • Syarat game
  • Game Streaming
  • Game
  • Konsol game
  • Hardware Game
  • Grafis
  • Apis grafis
  • Wawancara
  • Linux
  • Teknologi Memori
  • Mini / Sffer / Nuc PC
  • Piranti Ponsel
  • Modding
  • Motherboards
  • Notebook
  • Paten & Riset
  • Kasus PC
  • PICI Express
  • Wong
  • Pasokan Daya
  • Sistem prebuily
  • Risc-v
  • Keamanan
  • Piranti lunak lan driver
  • Lumbung
  • Résolusi Super
  • Supercomputing (HPC)
  • Coding video
  • Crita Virus
  • Kasunyatan virtual
  • Panen banyu
  • 2025 rodeon 8000 tba
  • 2023 Radeon 7000 Mobile
  • 2022 Radeon 7000
  • 2021 Radeon 6000 Mobile
  • 2020 Radeon 6000
  • 2019 Radeon 5000
  • 2019 Radeon 5000 Mobile
  • 2017 Radeon 500
  • 2017 Radeon 500 Mobile
  • 2016 Radeon 400
  • 2016 Radeon 400 mobile
  • 2015 Radeon 300
  • 2015 Radeon 300 mobile
  • 2014 radeon 200 mobile
  • 2013 Radeon 200
  • Naluri Radeon
  • Radeon Pro
  • CompleChain Compute
  • 2025 geforce 50 tba
  • 2023 Geforce 40 Mobile
  • 2022 Geforce 40
  • 2021 Geforce 30 Mobile
  • 2020 Geforce 30
  • 2019 Geforce 16
  • 2019 Geforce 16 Mobile
  • 2018 Geforce 20
  • 2018 Geforce 20 Mobile
  • 2016 Geforce 10
  • 2016 Geforce 10 Mobile
  • 2014 Geforce 800 Mobile
  • 2014 Geforce 900
  • 2014 Geforce 900 Mobile
  • 2013 Geforce 700
  • 2013 Geforce 700 Mobile
  • 2012 Geforce 600
  • Pusat data / tesla
  • Tegra
  • Workstation / Quadro
  • Geforce MX
  • 2025 arc druid tba
  • 2024 arc selestial tba
  • 2023 Battlemage Battlemage TBA
  • 2022 Alc Alchemist
  • 2022 Pusat Data Intel HPC TBA
  • 2021 Pusat Data Intel Hp TBA
  • 2020 Intel Xe-lp
  • ARC PRO

2080 ti tanggal tanggal

NVIDIA RTX 2080 TI, 2080, & 2070 spek, rega, tanggal release

Dening Steve Burke nerbitake 20 Agustus 2018 jam 3:00

NVIDIA RTX 2080 TI, 2080, & 2070 spek, rega, tanggal release

Nganyari: Ditambahake koreksi kanggo nomer inti SM / CUDA, saiki rincian lengkap wis bocor.

Nvidia ngumumake kertu video Turing anyar kanggo game saiki, kalebu RTX 2080 TI, RTX 2080, lan RTX 2070. Kertu maju kanthi arsitektur volta sing wis nganyari, kanthi sawetara owah-owahan SMS lan memori. Kapal RTX 2080 lan 2080 ti kanthi kertu referensi dhisik, lan kertu mitra Umume ing wektu sing padha (kanthi sawetara model sing luwih canggih sing teka 1+ wulan mengko), Gumantung saka pasangan kasebut. Para mitra papan ora nampa rega utawa kertu sing menehi jeneng nganti ing wektu sing padha karo media, mula ngarepake solusi ing solusi adat. Elinga, kita wiwitane ngrungokake laten 1-3 wulan ing kertu mitra, nanging sing mung kanggo model canggih sing saiki wis mlebu produksi. Umume model TRI-Fan kudu kasedhiya ing tanggal sing padha.

Titik penting utama yaiku keputusan NVIDIA kanggo nggunakake kertu referensi axial, ngilangi regane kertu mitra ing pungkasan. Pindhah saka kertu referensi blower lan kertu dual-penggemar paling anyar, yaiku sing bisa nyebabake nyusup nvidia alon-alon nvidia lan mitra bypassing. RTX 2080 TI bakal regane $ 1200 lan bakal diluncurake tanggal 20 September, kanthi 2080 $ 800 (lan 2070 $ 670 $).

NVIDIA RTX 2080 TI & 2080 spek

Salah sawijining kesalahan sing paling gedhe sing ditindakake nalika mbandhingake GPU anyar yaiku ngomong babagan “count inti.”Iki salah amarga sawetara sebab, yaiku salah sawijine kinerja inti kanggo inti ora identik. Saka Kepler menyang Pascal, entuk bathi 30% kanggo efisiensi performa-saben-water, lan mung nggambar perbandingan linear antarane counter inti ora nampung iki. Uga, Cores CUDA ora tenan Corong, apa wae: yaiku unit ngambang. SM bakal padha karo inti kanthi definisi standar, sing njaluk inti bisa narik pandhuane lan impoding, maca lan nulis data lan cache, lan asil. Unit-uncing-titik ngambang nvidia bisa ngitung asil, nanging ora bisa nindakake akeh barang liyane.

Titik ujar kabeh iki yaiku paswal sing ketat. Turing perbandingan inti kudu akun kanggo beda arsitektur sing bisa ngganti kanthi apik “inti” nindakake kanggo diwiwiti. Wong-wong tiba ing trap sing padha.

Spek Nvidia Rtx 2080 TI, 2080, & 2070 spek edisi Edition Edition Edition

Nvidia’s New RTX 2080 TI 4352 Unit titik ngambang, kanthi RTX 2080 sing ora digunakake kanggo RTX Hosting RTX 2944 Fpus. Nvidia tancep nganti 64 fpus saben streaming multiposor, sing bakal sijine 2080 SMS, kanthi 2080 ing 46 SMS. Nvidia wis nggarap arsitektur SM kanggo GPU iki, mula kita ora positif ing kabeh rincian sing luwih becik.

GPU anyar uga pindhah menyang GDDR6, shift samesthine. Saiki, Gddr6 mlaku kira-kira 20% Bom Bom sing luwih dhuwur tinimbang GDDR5, nanging biaya kasebut bakal ngeculake wektu. GDDR6 ngidini 14GBPS paling sethithik 14GBPS PIN ing RTX 2080 lan 2080 TI, ngundhakake wektu sing paling apik ing 8GBPS lan 10GBPS ing generasi sadurunge. GDDR6 uga bisa nyurung nganti 16Gbps saben pin, nanging ora ana janji langsung babagan iki kanggo GPU anyar. Kita durung yakin babagan pengaruh wektu gddr6. 2080 ti bakal dadi host 11GB Gddr6 ing bus memori bit 352, kanthi bandwidth memori ing lingkungane 620GB / s. RTX 2080 bakal dadi host 8GB GDDR6 ing antarmuka 256-bit lan mulane ngidini bandwidth memori 448GB / s.

RTX 2080 TI RTX 2080 RTX 2070
FPP32 FPU (“CUDA CORES”) 4352 2944 2304
Streaming multipocok 68 46 36
Jam inti / Mbukak jam 1350/1545
Fe: 1635MHz
1515/1710
Fe: 1800mhz
1410/1620
Fe: 1710mhz
Antarmuka Memori 352-bit 256-bit 256-bit
Kapasitas memori 11GB 8GB 8GB
Kacepetan GDDR6 14Gbps 14Gbps 14Gbps
Bandwidth memori 616GB / s 448GB / s 448GB / s
SLI Nvlink 2-cara Nvlink 2-cara Tbd
Tdp ~ 265 ~ 285w ~ 250-260 175-185
Regane $ 1,200
Utawa $ 1000 *
$ 800
Utawa $ 700 *
$ 600
Utawa $ 500 *
Tanggal rilis Sept. 20, 2018 Sept. 20, 2018 Tbd

*Sumber kanggo rega: situs web Nvidia. Cathetan: Kita uga wis krungu manawa rega (bisa uga kanggo kertu non-fe? Utawa ana salah siji sing ora bisa dingerteni ing Nvidia?) uga bisa dadi $ 500 kanggo 1070, $ 700 kanggo 2080, lan $ 1000 kanggo 2080 ti. Kita mikir iki bisa uga Fe vs. Referensi, nanging uga bisa salah negesake tim NVIDIA. Ora cetha ing wayahe.

Nvidia ngumumake seri Geforce RTX 20: RTX 2080 TI & 2080 ing sept. 20, RTX 2070 ing Oktober

Keynote’s Gamescia Nvidia sing mung dibungkus, lan umume sing ngarep-arep wiwit diumumake wulan kepungkur, Nvidia wis siyap nglancarake hardware generasi generasi generasi sabanjure. Ngumumake ing acara kasebut lan adol wiwit tanggal 20 September yaiku Geforce RTX 20 September 20, sing sukses ing seri GeForce GTX 10 saiki pastilce. Adhedhasar nvidia arsitektur GPU NVIDIA lan dibangun ing proses 12NM “FFN”, NVIDIA duwe tujuan sing luwih dhuwur, goleki kanggo nyetir shift paradigma ing game PC wis dievaluasi. CEO Jensen Huang wis ngundang arsitektur GPU sing paling penting ing Nvidia wiwit taun 2006 (G80 GPU), lan saka sudut pandang jelas manawa dheweke ora ngatasi masalah.

Kaya biasane kedadeyan, kertu pisanan saka Nvidia stabil yaiku kertu paling dhuwur. Nanging ing istirahat sing rada bisu saka tradhisi sing ora mung bisa entuk kertu X80 lan X70 ing Bukak, nanging uga kertu X80 ti uga. Maksud Geforce RTX 2080 TI, RTX 2080, lan RTX 2070 kabeh bakal nyemplungake dalan-dalan sajrone saben wulan. Tumpukan produk Nvidia isih ora owah ing kene, dadi RTX 2080 TI tetep kertu kapal penggedhe, nalika RTX 2080 kertu sing dhuwur, banjur RTX 2070 Kertu sing luwih murah kanggo nyepetake bank.

Kabeh telung kertu bakal diluncurake sajrone rong wulan sabanjure. Pisanan bakal dadi RTX 2080 TI lan RTX 2080, sing bakal miwiti tanggal 20 September . RTX 2080 TI bakal diwiwiti $ 999 kanggo kertu mitra, dene RTX 2080 bakal diwiwiti $ 699. Kangge RTX 2070 bakal diluncurake ing sawetara wulan Oktober, kanthi kertu mitra sing diwiwiti $ 499. Ing basis sejarah, kabeh rega kasebut luwih dhuwur tinimbang generasi pungkasan ing endi wae antara $ 120 lan $ 300. Kangge kartu edition sing duwe kualitas Nvidia dhewe-dhewe bali maneh, lan sing bakal nggawa $ 100 nganti $ 200 premium ing rega garis dasar.

Sayange, Nvidia wis njupuk prentah ing kene, saengga para konsumen kudu nggawe “buta tuku” yen pengin snag kertu saka batch pisanan. Nvidia wis menehi informasi sing kaget babagan kinerja lan kita bakal menehi saran ngenteni ulasan pihak sing dipercaya (i.e. kita), nanging aku kudu ngakoni manawa aku ora mbayangake bakal dadi akeh saham sing kasedhiya ing wektu review.

Nvidia Geforce Spesteron
RTX 2080 TI RTX 2080 RTX 2070 GTX 1080
Cores CUDA 4352 2944 2304 2560
Jam core 1350MHz 1515mhz 1410mz 1607MHz
Mbuwang jam 1545MHz 1710mz 1620mhz 1733mhz
Jam memori 14ggs gddr6 14ggs gddr6 14ggs gddr6 10gbps gddr5x
Lebar Bus Memori 352-bit 256-bit 256-bit 256-bit
Vram 11GB 8GB 8GB 8GB
Perf Precision tunggal. 13.4 tfloxs 10.1 tfloxs 7.5 TFLOPS 8.9 tfloPS
Tensor perf. 440t ops
(Int4)
? ? N / a
Ray WERF. 10 grays / s 8 grays / s 6 grays / s N / a
“RTX-OPS” 78t 60T 45t N / a
Tdp 250w 215w 175w 180w
GPU Big Turing Ora dijenengi Turing Ora dijenengi Turing GP104
Transistor Count 18.6b ? ? 7.2b
Arsitektur Turing Turing Turing Pascal
Proses Pabrikan TSMC 12NM “FFN” TSMC 12NM “FFN” TSMC 12NM “FFN” TSMC 16NM
Tanggal Bukak 09/20/2018 09/20/2018 10/2018 05/27/2016
Bukak Regane MSRP: $ 999
Pendiri $ 1199
MSRP: $ 699
Pendiri $ 799
MSRP: $ 499
Pendiri $ 599
MSRP: $ 599
Pendiri $ 699

Arsitektur Turing Nvidia: RT & Tensor Cor

Dadi, apa sing dadi tabel? Fitur marquee ngliwati papan yaiku rending hibrida, sing nggabungake jancar kanthi remen tradisional kanggo ngupayakake kekuwatan saka kalorone teknologi. Pengumuman iki intine terus-terusan saka woro-woro RTX Nvidia saka taun iki, dadi yen sampeyan mikir manawa pengumuman kasebut sithik banget, mula iki ana istirahat.

Owah-owahan gedhe ing kene yaiku Nvidia sing bakal kalebu luwih cepet Ray Nglacak kanthi nggunakake supaya bisa nyepetake percepatan piranti perangkat keras sing luwih cepet lan luwih efisien. Anyar kanggo arsitektur Turing yaiku nvidia sing diarani inti RT, underpinnings sing durung dingerteni ing wektu iki, nanging dadi pemrosesan darmabakti. Pemroses proses kasebut kanthi nyepetake mriksa persimpangan Ray-segitiga lan kaiket hierarki (BVH) Hierarki (BVH), sing terakhir minangka struktur data sing misuwur kanggo nyimpen obyek.

Nvidia nyatakake yen bagean Geforce Rtx paling cepet bisa nyusup 10 milyar (Giga) per detik, sing dibandhingake Pascal sing ora ditliti yaiku 25x ing kinerja lacak.

Arsitektur Turing uga nggawa intine intor intine saka volta, lan pancen iki malah wis ditingkatake volta. Intine Tensor minangka aspek penting kanggo inisiatif NVIDIA. Bebarengan karo cepet-cepet nyemplungake awake dhewe, alat liyane Nvidia ing kantong trik Turing yaiku nyuda jumlah sinar sing dibutuhake kanggo nggunakake AI Denesising gambar, yaiku apa sing cocog karo gambar. Mesthi wae ora mung siji-sijine fitur Tensor kanggo – Nvidia kabeh AII / Nudia kabeh, nanging ora ana fokus utama kanggo wong akeh, iki uga negesake hardware Neural Gamscom, iki uga nuduhaké hardware Neural Gamscom, iki bakal teka menyang sawetara GPU sing luwih akeh.

Ndelok rendering hibrida umume, pancen menarik yen senadyan kacepetan individu kasebut, kinerja sakabehe Nvidia janji ora cukup ekstrem. Kabeh dikandhani, perusahaan kasebut janji karo kinerja 6x Versus Pascal, lan iki ora nemtokake bagean kasebut. Wektu bakal nyritakake apa iki minangka evaluasi realistis, amarga intine RT, sinar Ray ing umum isih akeh sumber daya hog.

Minangka kanggo game khusus, entuk manfaat saka rendering hibrida sing penting banget, nanging gumantung banget babagan pangembang milih nggunakake. Saka sudut pandang kinerja aku ora yakin ana sing kudu dingerteni ing kene, lan amarga rendering Rayis pungkasane pungkasane duwe fitur kanggo nambah kualitas algoritma saiki. Diwenehi, yen sampeyan nyoba nggawe sinar ing GPU saiki bakal alon banget – lan nggawa kacepetan sing luar biasa minangka asil – nanging ora ana sing nggunakake sistem nglacak dalan sing alon-alon kanggo alasan iki. Dadi rendering hibrida, mula ngganti perkiraan lan hack teknologi rerterisasi saiki kanthi cara rendering sing luwih akurat. Kanthi tembung liyane, kurang “faking” lan liyane “nggawe.”

Mupangat kualitas, giliran, biasane kliwat ngubengi lampu, bayangan, lan refleksi. Kabeh telung fitur adhedhasar sifat-sifat cahya, sing gampang istilah sing gampang dienggo minangka ray, lan saiki nganti macem-macem algoritma wis ngupayakake pemandangan utawa “pre-baking” advance. Lan nalika algoritma saiki cukup apik, dheweke isih ora cedhak karo akurat. Dadi ana kamar sing jelas kanggo dandan.

Nvidia kanggo bagean kasebut utamane mbuwang ketrampilan global, yaiku salah sawijining tugas sing luwih angel. Nanging ana cara lampu liyane sing uga entuk manfaate, ora kanggo nyebutake refleksi lan bayangan obyek kasebut. Lan bener-bener iki yaiku tembung kasebut minangka alat sing kurang; Pancen angel nggambarake kepiye bayangan sing dilacak katon luwih apik tinimbang bayangan palsu nganggo pcss, utawa lampu wektu nyata kanggo lampu sing wis bakar. Mangkono Nvidia, perusahaan kertu video, bakal meksa aspek visual kabeh luwih angel tinimbang sadurunge.

Sakabèhé, rendering hibrida yaiku fitur Lynchpin saka seri GForce RTX 20. Presentasi Gamescom lan Siggraph, jelas manawa Nvidia wis nandur modal banget menyang lapangan, lan supaya bisa sukses taruhan merek geforce ing taun-taun iki. RT CORES lan TENSOR minangka hardware fungsi semi-tetep; Dheweke ora bisa digunakake kanggo raperis, lan transistasi sing diwenehake kanggo wong-wong transistor sing bisa darmabakti kanggo hardware rasterisasi. Dadi Nvidia wis nggawe pamindhahan sing luar biasa ing kene babagan biaya kesempatan kanthi ngluncurake rute render sing ora bisa digunakake tinimbang mbangun paswal luwih gedhe.

Akibaté, Nvidia nyoba shift paradigma ing rendering konsumen, siji sing wis ana sadurunge bisa ndeleng piksel (DX8 & DX9 ERA Tech) ing taun 2001 & 2002. Pramila kenapa Microsoft DXRACTCING (DXR) inisiatif penting banget, minangka pangembang nvidia liyane lan inisiatif konsumen. NVIDIA kudu adol konsumen lan pangembang padha karo visi iki nyawiji rasterisasi kanthi ray sing dilacak kanggo menehi kualitas gambar sing luwih apik. Lan luwih saka iku, dheweke kudu nggunakake pangembang kanggo nggarap unit fungsi sing luwih spesialisasi minangka hukum Moore sing luwih umum kanggo nyuda lan tetep hardware dadi luwih efektif kanggo entuk efisiensi sing luwih gedhe.

Nvidia durung bet taruhan ing rendering hibrida, nanging durung nate nyoba mindhah pasar ing mode iki. Dadi, yen ora kaya Nvidia yaiku Fokus-Fokus ing rendering hibrida lan ray sing dilacak, amarga dheweke. Iki minangka sesanti sing bakal teka, lan saiki kudu golek wong liya.

Nguripake SM: Darmabakti Inti Cores, cache sing cocog, tampan tarif variabel

Ing jejere intine RT lan TENSOR, arsitektur Turing streaming multipocoror (SM) dhewe uga sinau sawetara trik anyar. Utamane ing kene, nyengkuyung salah sawijining owah-owahan novel volta, sing ndeleng intine integer sing kapisah ing pamblokiran dhewe, beda karo dadi facet saka intine CUDA. Kauntungan ing kene – paling ora kaya sing kita weruh ing volta – yaiku kecepatan generasi alamat lan nggabungake nambahi kinerja (fMA), sanadyan minangka akeh liyane (lan apa bisa digunakake kanggo) tinimbang kita ndeleng dina iki.

Ngentot mes apik uga kalebu apa sing diarani nvidia sing diarani “arsitektur cache sing digabungake.”Nalika aku isih ngenteni diagram SM resmi saka Nvidia, durung jelas yen iki cocog karo sing padha karo dheweke karo Memori L1 digabung karo memori sing dienggo – utawa yen Nvidia wis mandhiri luwih akeh. Ing sembarang tarif nididia ujar manawa nawakake kaping pindho bandwidth saka “generasi sadurunge” sing ora jelas yen Nvidia tegese Pascal utawa Volta (karo sing luwih apik).

Pungkasane, uga nyingkirake ing siaran persisan turu Siggraph minangka sebutno dhukungan kanggo tunjangan tingkat variabel variabel. Iki minangka teknik rendering grafis sing cukup enom lan mbesuk yen ana informasi winates babagan (utamane kanggo kepiye carane persis nvidia ngetrapake). Nanging ing tingkat sing dhuwur banget, kaya generasi teknologi teduh multi-res Nvidia, sing ngidini pangembang bisa menehi macem-macem wilayah ing macem-macem resolusi sing efektif, supaya bisa konsentrasi (lan wektu rendering) ing wilayah sing ana iku sing paling migunani.

Dipakani Beast: Dhukungan GDDR6

Minangka memori sing digunakake dening GPU dikembangake dening perusahaan njaba, ora ana rahasia gedhe ing kene. Jedec lan 3 anggota BIG SAMSUNG SAMSUNG, lan MICRON, kabeh wis ngembangake memori GDDr6 minangka penerus kanggo Gddr5x, lan Nvidia Ha kaloro Turyon bakal ndhukung. Gumantung saka pabrikan, GDDR6 generasi kapisan umume dipromosi kanthi nawarake nganti 16gbps saben kertu memori, lan 40% luwih cepet saka kertu gdr5x paling anyar ing Nvidia.

MATERY GPU MATH: GDDR6 vs. Hbm2 vs. Gddr5x
Nvidia Geforce RTX 2080 TI
(Gddr6)
Nvidia Gefforce RTX 2080
(Gddr6)
Nvidia Titan V
(HBM2)
NVIDIA Titan XP Nvidia Gerforce GTX 1080 TI Nvidia GeForce GTX 1080
Kapasitas total 11 GB 8 GB 12 GB 12 GB 11 GB 8 GB
B / w saben pin 14 gb / s 1.7 GB / s 11.4 gbps 11 gbps
Kapasitas chip 1 GB (8 GB) 4 GB (32 GB) 1 GB (8 GB)
Ora. Kripik / kgsds 11 8 3 12 11 8
B / w saben chip / tumpukan 56 GB / s 217.6 GB / s 45.6 GB / s 44 GB / s
Ambane bis 352-bit 256-bit 3092-bit 384-bit 352-bit 256-bit
Jumlah b / w 616 GB / s 448GB / s 652.8 GB / s 547.7 GB / s 484 GB / s 352 GB / s
Voltase dram 1.35 v 1.2 v (?) 1.35 v

Relatif kanggo GDDR5X, GDDR6 ora cukup gedhe saka langkah-langkah kanggo sawetara generasi memori sing kepungkur, minangka inovasi GDDR6 wis dibakar menyang GDDR5X. Ora ana sing kurang, jejere HBM2 kanggo kasus panggunaan sing paling dhuwur, mula bakal dadi memori tulang punggung industri GPU. Prinsip Prinsip ing kene kalebu voltase operasi sisih ngisor (1.35v), lan internal memori saiki dipérang dadi rong saluran memori saben chip. Kanggo chip sudhut 32-bit standar, iki tegese sepasang saluran memori 16-bit, kanthi total 16 saluran ing kertu 256-bit. Nalika iki tegese tegese ana akeh saluran, GPU uga bisa dipanggonke kanthi apik kanggo njupuk kauntungan wiwit piranti podo karo.

Nvidia kanggo bagean kasebut wis ngonfirmasi manawa Kertu RTX Gurfx sing pertama bakal mbukak GDDR6 ing 14GBPS, sing dadi bahan kacepetan paling cepet sing ditawakake kabeh anggota 3. Kita ngerti manawa Nvidia khusus nggunakake GDDR6 Samsung kanggo kertu quadro rtx – amarga butuh kapadhetan – Nanging kanggo kertu RTX kudu mbukak kabeh produsen memori. Sanajan ing jangka panjang iki ngeculake rong dalan loro sing luwih dhuwur kanggo kertu kapasitas sing luwih dhuwur: salah siji pindhah menyang Kripik Kapadhetan 16GB, utawa arep nganggo chip 8GB saiki sing digunakake saiki.

Odds & Ends: Nvlink Sli, Verbtuallink, & 8K Hevc

Nalika iki ora disebutake ing presentasi gamescom Nvidia dhewe, situs web seri NVIDIA 20, nvidia’s Gerforce 20, SLI bakal kasedhiya maneh kanggo sawetara kertu RTX GSFORCe sing paling dhuwur. Khusus, loro RTX 2080 TI lan RTX 2080 bakal ndhukung SLI. Kangge RTX 2070 ora bakal ndhukung SLI; Iki minangka budhal saka 1070 sing nawarake.

Nanging, aspek sing luwih gedhe saka warta kasebut yaiku cache cheeret performetal Chefrent Interconnect, Nvlink, bakal teka kertu konsumen. Kertu GForce GTX bakal ngetrapake SLI liwat Nvlink, kanthi 2 saluran nvlink sing mlaku ing antarane saben kertu. Ing gabungan 50GB / sec bandwidth lengkap – arti ana bandwidth 50GB sing kasedhiya ing saben arah – iki minangka upgrade utama HB-SLI sadurunge. Iki ana ing ndhuwur manfaat fitur NVLink liyane, utamane koherensi cache. Lan kabeh iki teka ing wektu sing penting, minangka syarat bandwidth antarmer-GPU terus munggah karo saben generasi.

Saiki pitakonan gedhe yaiku apa maneh nolak penurunan SLI, lan ing wayahe aku njupuk pendekatan sing rada pesisir, nanging aku kepengin ngrungokake luwih saka Nvidia. 50GB / SEC minangka dandan gedhe ing HB-SLI, nanging isih cilik saka 448GB / sec (utawa liyane) saka bandwidth memori lokal sing kasedhiya kanggo GPU. Dadi dhewe ora ndandani masalah sing duwe rendering multi-GPU, kanthi sinkronisasi Afrun utawa pemisahan kerja sing efektif. Ing babagan kasebut, manawa ora ngandhani yen Nvidia ora ndhukung Nvlink Sli ing RTX 2070.

Kangge Gamers sing anyar kanggo ngarepake VR, kanthi tambahan dhukungan Verbtuallink. Mode alternatif USB-C alternatif diumumake wulan kepungkur, lan ndhukung 15w + saka 15W + saka USB 3.1 GEN 2 Data, lan 4 Januari Tampilan HRB3 video kabeh kabel. Ing tembung liyane, iku tampilan 1.4 Sambungan karo data lan daya ekstra sing dimaksud kanggo ngidini kertu video kanggo langsung drive headset VR. Standar kasebut didhukung dening Nvidia, AMD, Oculus, Valve, lan Microsoft, dadi kertu Geforce RTX bakal dadi nomer sing paling ndhukung standar kasebut.

Mod Tipe Alternatif USB
Virtuallink Displayport
(4 lanes)
Displayport
(2 lanes)
Usb usb-c
Video Bandwidth (mentah) 32.4GBPS 32.4GBPS 16.2gbps N / a
USB 3.x bandwidth data 10Gbps N / a 10Gbps 10gbs + 10gbps
Pasangan sing luhur kacepetan 6 4
Daya maksimal Wajib: 15w
Opsional: 27w
Opsional: nganti 100w

Pungkasane, nalika Nvidia mung ndemek ing subyek kasebut, kita ngerti manawa video Encoder block, Nvucc, wis nganyari kanggo ngowahi. Pengacara paling anyar saka Nventc khusus nambah dhukungan kanggo enkoding 8K HEVC. Kangge Nvidia uga bisa luwih cocog karo kualitas encoder, saéngga bisa nggayuh kualitas sing padha karo bitrat video ngisor 25%.