Kerajinan perhiasan – sertifikasi lan wulangan?

TAMIEL HEOWHUNTERST – GURU SOSAL lan SOSIAL SOSIAL ing server XBOX EU, 1.000 anggota, udakara 400 anggota Facebook.

The Elder Scrolls Online

Pangopènan kanggo minggu 25 September:
• PC / Mac: Ora Pangopènan – 25 September
• PC / Mac: EU Megaserver kanggo pangopènan – 26 September 4:00 AM EDT (8:00 UTC) – 12:00 PM EDT (16:00 UTC)

• PlayStation®: Eu Megaserver kanggo Pangopènan – 26 September 4:00 AM EDT (8:00 UTC) – 12:00 PM EDT (16:00 UTC)
HTTPS: // forum..com / en / diskusi / 643631 / EU-megaserver-Maintenance-Selasa-sept-26-2023-8am-to-4pm-UTC

Kerajinan perhiasan – sertifikasi lan wulangan?

Apa kita kudu dikonfirmasi kanggo njaluk katrangan kanggo katrampilan kerajinan anyar iki?

@ ֆ ȶɛʋɛƈǟʍ քֆօʊ ȶ ʀʋʟɨʄɛ⍟
.
Kerajinan Steve Temokake apa sing bisa dakgawe kanggo sampeyan ing Google DOC spreadsheet.
Situs Web:
.Enjin.com /

Steforax Soulstrong Ch782 Sorcerer Ad
Grumpy Kahjiti Ch782 DragonKnight
RCeticia le Drakisius ch782 Nightblade DC
Razmuzan Thrasmas CH782 Templar Ep
Sheenara Jiwir Ch782 Dragonknight DC
ERIK RAMZEY CH782 Nightblade Ad
Growling Kahjiti Ch782 Nightblade Ep
Salah pirang-pirang pasuryan CH782 SOLERER DC

Guildmaster saka Hirelling saka LGBT Mesra LGBT.
Stefreex Souliss Ch701 AD Sorcerer
Grumpy Kahjiti Ch701 Dragonknight DC
Slithisi Ksissi Ch701 Nightblade Ep
Pokes-karo-Fire Ch701 Iklan Dragonknight
Josie-the-the-the-pussy-kucing ch701 templar iklan
Stug-Grog M’god Ch701 DC
Siji karo akeh movaces ch701 nightblade dc
Trixie truskan ch701 sorcerer ep
Grumbetasaurus Rex Ch701 Warden Ep

!

Ya. Guy ing klambi ungu ing njaba wilayah barang ing Alinor yaiku sing bisa diajak. jinis rantaian sing padha karo saben sertifikasi liyane

santai sing reged.

Reputasi Apa sing ngerti wong liya babagan sampeyan. Pakurmatan apa sing sampeyan ngerti babagan awake dhewe. Njaga sampeyan. Ayo reputasi sampeyan tiba ing endi.

Lois mcmaster baguold “kampanye sipil”
.

1300+ CP Kèndêl ingsun | Bebendu lebar Kèndêl ingsun | – Sorcerer – palatine – crafter Grand Grand Master – 30000 Nilai Prestasi

DoctordTarpawn

Sampeyan nindakake. Lan sampeyan kudu pindhah menyang Alinor, sing ana ing sisih kiwa kiwa ing sisih ngarep Summerset Isle.

Goleki wong lanang ing rompi sing cerah kanthi olahan kanthi semangat lan swara sing nggawe sampeyan pengin nggawe aktor swara kasebut kanggo muter kabeh elf ing mangsa ngarep, utawa mati ing geni.

Ora ana pelanggaran kanggo aktor kasebut, nanging apa wae daemonik sing digawe laring kudu kejiret lan ditembak saiki.

Diowahi dening DoctordTarpawn tanggal 22 Mei 2018 12:39 PM

Kudune diselehake ing jejere tabel nyata, tinimbang njaba. Rasane rada bodho lancar

Sergeantjinx

Saka sing dakrungu, yen sampeyan sesambungan karo stasiun perhiasan garis keterampilan bakal katon. Iku padha karo baris skill kerja liyane yen sampeyan bisa tekan level 10 sampeyan bisa kantun sertifikasi kanthi felarion.

Ojustaboo

Saka sing dakrungu, yen sampeyan sesambungan karo stasiun perhiasan garis keterampilan bakal katon. Iku padha karo baris skill kerja liyane yen sampeyan bisa tekan level 10 sampeyan bisa kantun sertifikasi kanthi felarion.

Aku sesambungan karo stasiun kerajinan perhiasan lan entuk level 18. Nanging isih ora entuk perhiasan perhiasan.

Aku kudu ngobrol karo Felarion, banjur pilih tanggapan ing garis-garis sing wis ngerti carane kerajinan, lan aku langsung disertifikasi banjur tulisan kerajinan banjur ditampilake ing papan.

lan swara sing nggawe sampeyan pengin nggawe aktor swara kanggo muter kabeh elf ing mangsa ngarep, utawa mati ing geni.

Aku maca komentar iki sadurunge ketemu karo Felariian lan kabeh sing dakkandhakake yaiku “akurat. ”

Uk_iceman

Sopo sing ora diwenehi keretuan, riset barang, LVL 50 Kerajinan Barang-barang Barang-barang Barang-barang Jewellery lan Rampung Wutah Perhiasan Felarion

.

Acara Saben Wengi Minggu, WWW.tamrielheadhunters.co.Inggris

Taleof2cities

Sopo sing ora diwenehi keretuan, riset barang, LVL 50 Kerajinan Barang-barang Barang-barang Barang-barang Jewellery lan Rampung Wutah Perhiasan Felarion

?

Sopo sing ora diwenehi keretuan, riset barang, LVL 50 Kerajinan Barang-barang Barang-barang Barang-barang Jewellery lan Rampung Wutah Perhiasan Felarion

Perhiasan Perhiasan dijupuk saka waja waja / Senjata (ing ngendi sampeyan bakal entuk cemilan, sandhangan, lan wangkal kayu). Yen sampeyan ora arep menyang situs kasebut kanggo njupuk writs sing sampeyan ora bakal entuk siji.

Peteng tiba: Perang Salib Surade (sampeyan bocah enom ora bakal ngerti perjuangan game berbasis teks)

Pandhuan Kerajinan ESO

Perhiasan Kertu ing Gulung Sepuh Online dikenalake karo Summset Isle Bab / Ekspansi. Profesi iki ngidini pamuter nggawe cincin lan kalung sing nyedhiyakake kabisan sing kuat.

Dadi pelacur perhiasan

Supaya dadi A permencrafter, sampeyan kudu tuku Bab 2, Summerset Isle, Nanging sampeyan isih bisa nggunakake perhiasan sing digawe dening pemain liyane, uga kumpul bahan sing digunakake dening tukang kayu sing digunakake dening tukang kayu, tanpa tuku bab anyar.

Yen sampeyan duwe Sundmeret Isle, banjur dadi tukang kayu perhiasan minangka prasaja kaya ngunjungi stasiun kerajinan perhiasan perhiasan. Stasiun kasebut ana ing saindenging Tramriel ing cedhak kabeh stasiun kerajinan liyane.

Bahan

Bahan diklumpukake ing saindenging jagad saka simpul sing diarani “lapisan”. Lapisan nyedhiyakake bledug mentah, sing bisa dirampungake ing ons. Nalika sampeyan nggunakake titik ketrampilan ing garis keterampilan perhiasan perhiasan, jinis bledug sing bisa kumpul lan nyaring luwih. Iki minangka meja kanthi jinis bledug lan level karakter sing dibutuhake kanggo nyaring.

Bahan Bahan (Debu): Tingkat karakter:
Pewter
Tembaga Tingkat 26 nganti 50
Salaka Tingkat juara 10 nganti 60
Elektrus Tingkat Juara 70 nganti 140
Platinum Juara Tingkat 150 nganti 160

Baris keterampilan

Kaya kabeh Profesi Kerajinan ing ESO, sampeyan kudu nglampahi titik katrampilan ing garis keterampilan perhiasan kanggo nggawe barang pungkasan sing luwih dhuwur. Mangkene cepet saka saben kabisan pasif ing garis keterampilan.

  1. Engraver (5) – Nambah macem-macem barang sing bisa sampeyan kerajinan.
  2. Ngenteni mripat: perhiasan (3) – sifat sumber daya sorot kanthi cemlorot supaya luwih gampang dideleng ing jagad iki.
  3. (3) – Nambah kasempatan kanggo nampa bahan nalika ngumumake perhiasan sing ana.
  4. Riset Lapidary (3) – Nyuda wektu sing dibutuhake kanggo riset sipat perhiasan.
  5. Keahlian plating (3) – Nyuda jumlah bar sing dibutuhake kanggo upgrade perhiasan.

. Ngomong babagan sipat.

Sipat

Puncak Summeret nggawa karo enem sipat anyar sing bisa ditemokake / ditliti ing perhiasan. Sadurunge ana mung telung: sehat, arcane, lan mantep. Saiki kita uga entuk ing ngisor iki: Proteksi, Triune, infus, cepet, harmoni, lan getih . Mangkene tabel sing nggambarake saben sipat, bahan kanggo nggawe perhiasan kanthi sipat kasebut, lan ing ngendi golek perhiasan kanthi sipat kasebut:

Sipat: Efek: Sumber sipat:
Arcane Tambah Max Magicka. Kobalt. Dipikolehi kanthi nyaring bahan basis. Nang endi wae ing Tamriel.
Sehat Tambah kesehatan max. Antimony. Dipikolehi kanthi nyaring bahan basis. Drop Random Nang endi wae ing Tamriel.
Kekasih Tambah stamina max. Zinc. Dipikolehi kanthi nyaring bahan basis. Drop Random Nang endi wae ing Tamriel.
Triune Tambah kesehatan, stamina lan magicka. Dawn-PRISM. Angsal saka sisa-sisa kelenjar. Cincin dianugerahi saka Line Pengiriman Utama Summerset. Gulu saka Garis Usaha Pesenan Psijik.
Infus Tambah efek enchantment. . Dipikolehi saka portal psij ing bentuk mentah. Kasempatan kanggo nyelehake saka Portal psijik.
Protective Nambah resistensi fisik lan mantra. Titanium. Entuk saka Ganjaran Dau Daily ing Formulir Raw. Kasempatan kanggo entuk saka Dodo sing ora diwatesi.
Swift Tambah cepet kacepetan. Gilding lilin. Tuku saka pedagang master kanggo voucer sing ditulis. Kasempatan kanggo njaluk nalika ngrampungake normal Perhiasan Kerajinan.
Harmoni Tambah efek sinergi. DIBELLIUM. Kasempatan Dhuwur Saka Kothak Gedhe Tibalik Minggu. Kasempatan saka saben minggu TAMPILAN TINDAKAN TINDAKAN.
Omben-ombak Tambah kerusakan marang mungsuh-mungsuh kesehatan rendah. Slaughterstone. Dipikolehi saka Peneliti Perang Penuarer ing Cyrodiil kanggo Alliance Poin. Kasempatan kanggo entuk nalika ngrampungake ora bisa diulang maneh Syarikat Daily Daily Quions.

Kanggo nemokake bahan kanggo sipat tartamtu, sampeyan kudu ngumumake perhiasan kanthi sifat khusus ing, utawa nemokake saka sumber tartamtu sing kacathet ing meja ing ndhuwur. Yen sampeyan nganakake perhiasan kanggo materi sipat, bakal metu ing bentuk “pulau pipis”. Sampeyan butuh 10 bahan pipis kanggo nyaring menyang materi sing bisa digunakake.

Nganyarke Perhiasan

Sadurunge Summerset Isle, cara mung kanggo njupuk perhiasan kualitas legendaris yaiku ngrampungake pacoban. Saiki, kanthi perhiasan perhiasan bisa nganyarke kabeh perhiasan sing ana utawa anyar kanggo kualitas legendaris. Mangkene carane nindakake:

Kanggo nganyarke item, sampeyan kudu entuk bahan upgrade sing diarani “bar”. Bar sing dipikolehi kanthi nyaring bledug mentah sing sampeyan kumpul menyang pari-parian, lan banjur sampeyan nyebarake pari-parian menyang bar. Bar iki duwe level kualitas sing beda-beda sing bakal nemtokake kualitas upgrade sing bisa sampeyan lakoni. Mangkene jinis bar lan kualitas sing bisa digunakake kanggo upgrade kanggo (ditandhani kanthi warna).

Kaya kabeh profesi kerajinan liyane, sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyarke manawa sampeyan ngrangkul barang, lan kemungkinan entuk bahan kualitas legendaris luwih langka tinimbang bahan sing murah.

Perhiasan Kerajinan

Kaya sing dikarepake, sampeyan bisa entuk ceramuan saben perhiasan, kaya profesi kerajinan liyane. Pisanan, sampeyan kudu dadi pelacur perhiasan sing disertifikasi. Kanggo nindakake iku, mung ngobrol karo Elf, Felarisia, kanggo miwiti Quest Certification Perhiasan Perhiasan. Dheweke mung bisa ditemokake ing njaba bagean kerajinan kutha Alinor, ing Summerset.

Iki katon kaya Felela:

Felarian

Lokasi Alin Man Alinor

Pandhuan eso sing dirating ndhuwur:

The Elder Scrolls Online © 2011/2014 | The Elder Nggolek Pandhuan Online Online minangka penggemar lan ora ana hubungane karo Bethesda Softworks utawa Zenimax Online Studios © Zenimax Media Inc. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. The Elder Scrolls Online minangka merek dagang Zenimax media inc. Hak Cipta © Zenimax Media Inc. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Zenimax Studio, Zenimax, Bethesda, lan logo Zenimax lan Bethesda, uga Elder Scrolls online, yaiku merek dagang utawa merek dagang pangguna. Kabeh merek dagang liyane minangka properti sing nduweni. Sawetara gambar lan teks sing Copyright © 20132014 Bethesda Softways.

Online: Sertifikasi Kerajinan Perhiasan

Yen sampeyan tekan level enem bewara anyar bakal katon ing narkoba ing Alin-Alinor. Kabar kasebut nyatakake yen tukang gawean master bisa nuduhake kawruh babagan kerajinan gratis, sing bakal ngidini sampeyan ngrampungake writs. Ngomong karo Felelian ing njaba Plaza saka tangan ing Alinor, sing gelem nuduhake kawruh babagan perhiasan perhiasan. Temokake dheweke lan njaluk entuk sertifikasi ing kerajinan perhiasan. .)

Felariian kepengin bukti kemampuan sampeyan, mula dheweke bisa nemokake bledug sing pewter, lan bali menyang dheweke. Wilayah mung ing njaba kutha bakal ditandhani ing peta, lan ana sawetara lapisan pewter ing wilayah kasebut. Sawise sampeyan mined, sampeyan bakal duwe paling ora ana bledug, loro luwih saka dibutuhake. Njupuk menyang felarian. Dheweke njaluk sampeyan nyaring dheweke banjur ketemu maneh ing njaba plaza. .

Sabanjure dheweke njaluk sampeyan nggawe dering pewter. Sawise sampeyan nggawe cincin tingkat 1 Menehi. Pungkasane dheweke njaluk sampeyan ngrusak cincin anyar, utawa perhiasan liyane sing sampeyan lakoni.

  • Sampeyan bisa disertifikasi langsung yen sampeyan wis tekan level 10 ing Kerajinan Perhiasan. Sampeyan bakal duwe pilihan nalika ngomong karo dheweke, “Aku wis ngerti dhasar.
  • Sembarang bledug utawa ons sing dianakaké ing bank bakal dianggep menyang total usaha. Tahap Koleksi bisa diluncurake yen sampeyan duwe bledug sing cukup, dene tahap nyaring diluncurake kanthi lengkap (i.e. ora njaluk).
  • Ora kaya nggoleki certifikasi certifikasi liyane, Felarisia ora pindhah menyang stasiun kerajinan perhiasan sawise sampeyan pisanan ketemu dheweke. Nanging dheweke tetep ing papan sing padha, sampeyan kudu bali maneh, sampeyan bakal bali lan kaping pirang-pirang sajrone nggoleki iki.
  • Cincin sing ora bisa digayuh warna putih saka tingkat apa wae sing ditemokake ing jagad iki (Post-Sundet) bakal dianggep kanggo ngrampungake nggoleki iki, dadi sampeyan ora perlu nggawe kerajinan apa-apa. ?