Kepiye sampeyan main game VR paling apik ing headset VR sampeyan? Coolblue – Apa-apa kanggo eseman, PC Headset Reality Virtual

1-16 Over 8,000 asil kanggo Headset virity virity pc miturut: Harga Feature: Harga Dhuwur: Dhuwur nganti Harga AVG. Tanggal Review Pelanggan Tanggal Penjual Paling Anyar Urut miturut: Fitur

Contents

Umumé, paling headset VR ora dirancang kanggo bocah-bocah ing umur 13 taun, lan ana macem-macem sebab: Mripat bocah isih bisa ngembangake penyakit, lan ora ana riset sing isih suwe -term efek kanggo bocah-bocah. Dadi goleki kisaran umur sing disaranake ing kothak. Rating basis produk kasebut mung menehi gambaran saka klompok umur sing mbiyantu Produsen wis ngrancang produk kasebut.

Kepiye sampeyan main game VR paling apik ing headset VR sampeyan?

Sampeyan tuku headset VR lan sampeyan pengin miwiti game paling apik kanthi cepet. Kita bakal nerangake carane sampeyan bisa main game kasunyatan virtual paling apik ing headset VR sampeyan kanthi cepet. Kita bakal ngandhani apa sing kudu ditindakake karo model meta lan headset VR liyane sing nggunakake Steam VR.

  1. Langkah Ringkesan
  2. Download Perpustakaan Game
  3. Download Game Paling Apik
  4. Miwiti game

Langkah Ringkesan

Sampeyan tuku headset VR, utawa sampeyan pengin tuku siji, lan sampeyan pengin saiki carane main game reality virtual paling apik. Yen sampeyan wis nyiyapake headset VR, tindakake 3 langkah iki:

Langkah 1. Download Perpustakaan Game

Langkah 2. Download Game Paling Apik

Langkah 3. Miwiti game

Langkah 1: Download Perpustakaan Game

Kanthi headset VR logam, meta Store wis diinstal. Sampeyan bisa mbukak kanthi mencet tombol Meta ing sangisore Controller. Sabanjure, sampeyan bisa Nafigate menyang toko lan ndeleng kabeh game.

Sampeyan bisa nggunakake headset VR sing nggunakake steamvr liwat komputer. Download Steamvr ing komputer liwat Microsoft Situs Web. Sabanjure, miwiti headset VR lan pindhah menyang aplikasi Uap ing ngendi sampeyan bisa download saben game ing Steamvr.

Langkah 2: Download Game Paling Apik

Ana game ing toko kanggo saben tukang game. Ana bedane antarane game sing dibayar lan game gratis. Ing Headset Meta VR, disaranake ngalahake saber, sing perang karo saber sing entheng. Ing sinar matahari Arizona, sampeyan dioyak dening nir. Kanggo sawetara istirahat lan tampilan sing apik saka papan, download misi: Iss. Ukuran Game yaiku 4GB kanthi rata-rata, nanging iki bakal kaping pindho ing mangsa ngarep. Tindakake pikirane nalika milih headset VR kaya Meta Quest 2 kanthi panyimpenan 64GB utawa 256GB.

Beat Saber uga kasedhiya ing headset VR kanthi steamvr. Kanggo luwih akeh tumindak, download penembake Pavlov. Nggolek kasenengan lan crita sing apik? Download setengah urip: alyx.

Langkah 3: Miwiti game

Sawise sampeyan ndownload game paling apik kanggo headset VR sampeyan, sampeyan bisa muter. Mbukak lan miwiti game. Aja lali nggunakake akun kanggo nyimpen kemajuan. Kanthi cara iki, sampeyan bisa terus ing ngendi sampeyan mandheg nalika sampeyan main game mengko.

Game Headset Virtual

Langsung menyang konten utama

1-16 saka luwih saka 8,000 asil kanggo “PC Headset Reality Virtual”

DPVR E4 Headset, Headset PCVR karo pengontrol PCVR, 3664x1920 Res, 116 ° FOV, tingkat Refresh 120Hz, refresh jero-metu

Headset DPVR E4, Headset PCVR karo Controller, 3664×1920 Res, 110h Dolar Refresh, bobote Refresh ing jero, bobote realita virtual, Dhukungan headset kasunyatan virtual, ndhukung game steamvr

$ 140.Kupon sing ditrapake ing Checkout Simpen $ 140.00 Rincian

Headset VR, Headset Realitas Virtual w / Controller & Headphone kanggo bocah 3d film Movie, Universal VR nyetel kacamata G

Headset vr, headset kasunyatan virtual w / controller & headphone dolanan 3d game dolanan 3d game Movie, Universal vr

50+ tuku ing wulan kepungkur

8% Kupon sing ditrapake ing Checkout Simpen 8% Rincian

Pilihan sing luwih akeh tuku
$ 109.

2022 Newest HP Reverb G2 Rujuk Virtual Versi VERS

2022 Newest HP Reverb G2 Rujuk Virtual Versi VERS

100+ tuku ing wulan kepungkur

Mung 1 kiwa ing saham – supaya enggal.

Pilihan sing luwih akeh tuku
$ 409.00 (13 sing digunakake & tawaran anyar)

Pimax Headsets VR - Mesin dual PC VR lan headset kasunyatan virtual kabeh-ing-siji, panel LED kanthi 5

Crystal VR Headsets – Mesin dual PC PC VR lan headset virtual virtual kabeh-ing-siji, dual QLED +60×2880 resolusi kanthi resolusi 5760×2880, 256G

$ 90.Kupon sing ditrapake ing checkout Simpen $ 90.00 Rincian

Mung 4 kiwa ing saham – supaya enggal.

Tali Kepala Asli kanggo Oculus Quest 2 Headset, Headstrap Metle kanggo Quest Metle 2 PC Virtual Reality Headsets VR

Tali Kepala Asli Kanggo Oculus Quest 2 Headset, Kepala Panggang kanggo Meta Quest 2 PC Virtual Realitas Headsets VR aksesoris VR

Headset Reality Virtual 3D, 3D VR Goggle w / remot kanggo game video film imax, VR set w / Bluetooth Headphone [paling anyar] pas

Headset Reality Virtual 3D, 3D vr Goggle w / remot kanggo game video imax [paling anyar] cocog karo iPhone 14 13 S8 S7 Edge, Putih

8% Kupon sing ditrapake ing Checkout Simpen 8% Rincian

Mung 15 kiwa ing saham – supaya enggal.

VR Headset Realitas Controller kanthi nirkabel, Gelas VR 3D kanggo film 3D video play, lan set

VR Headset Realitas Virtual Goggle kanthi pengontrol remot nirkabel, kaca 3D vr kanggo game 3D video game kanggo iPhone 13 12 11 pro Mini X R S MAX SAMSUNG GALAXY

Headset VR karo pengontrol, kaca tingal VR sing kompatibel karo iPhone 5.0-7.0inches iPhone & Android, headset realitas virtual 3D HD

Headset VR kanthi pengontrol, kaca tingal VR kompatibel karo 5.0-7.0inches iPhone & Android, headset kasunyatan virtual virtual 3D kanthi lensa sing dilindhungi anti biru kanggo bocah lan wong diwasa

Headset VR kanthi kontrol sing bisa diatur luwes 3D VR Gelas Reality HDL HD Blu-ray Mripat sing dilindhungi dhukungan 5 ~ 7 inci

Headset VR kanthi kontrol sing bisa diatur luwes 3D vr gelas Reality Hd HD Blu-ray eye dilindhungi dhukungan 5 ~ 7 inci nganggo pengontrol

Mung 14 kiwa ing saham – supaya enggal.

UIOUA STICKERS kulit kanggo Oculus Quest 2 VR Headset lan Sticker pengontrol, kulit decual vinil kanggo oculus Quest 2, game PC

Skicker kulit kanggo Oculus Quest 2 VR Headset lan Sticker Pengontrol, Skicker Viril Decal Virtual Aksesoris Protesifikasi kanggo Oculus Quest2-0069

Mung 9 kiwa ing saham – supaya enggal.

3D VR Virtual Reality Headset karo pengontrol remot, kaca tingal kanggo film 3D video play game, VR set kanggo iOS lan

3D Reality Virtual Readset Goggle karo pengontrol remot, kaca tingal vr kanggo game 3D video game kanggo iPhone 13 12 11 pro Mini X R S MAX SAMSUNG GALAXY

Sistem Kasunyatan Virtual Samsung

Sistem Kasunyatan Virtual Samsung

Desain sirah sing bisa diatur 3-in-1 kanggo nggoleki 2, panggantos kanggo tali elit, dhukungan sing ditingkatake ing VR, bisa dicopot &

Desain Kepala Kasir 3-In-1 kanggo nggoleki 2, panggantos tali elit, dhukungan sing bisa dicelupake ing VR, aksesoris VR sing bisa dicopot & entheng kanggo tumindak

Pilihan sing luwih akeh tuku
$ 17.59 (4 digunakake & tawaran anyar)

Penjual paling apik ing Headset Reality Virtual PC

ZYBER Handle Attachments for Oculus Quest 2 Controller Accessories, VR Gorilla Tag Long Arms Grips for Meta Quest 2 Beat S

Lampiran gagang zyber kanggo upaya upaya 2 Akses Kontrol, VR Gorilla Tag Long Arms genggeman kanggo Meta Quest 2 Beast 2 Beat VR game pengalaman

2k + tuku ing wulan kepungkur

Pilihan sing luwih akeh tuku
$ 18.30 (2 digunakake & anyar)

Kabel Link Syntech Kompatibel karo Meta / Oculus Quest 2 Aksesoris lan PC / Steam VR, 16ft Type upgrade Type c Kabel C Cabe karo USB 3

Kabel Link Syntech Kompatibel karo Meta / Oculus Quest 2 Aksesoris lan PC / Kukus VR, 16ft Type upgrade Type Cab karo USB 3.0 adaptor, tali data transfer data kecepatan dhuwur kanggo headset vr

20% Kupon sing ditrapake ing Checkout Simpen Rincian 20%

Uga kasedhiya ing Black

Ireng

Yrxvw Link Kabel 16ft kanggo Oculus Quest 2 / Pro, ngisi daya tali karo game PC, kabel transfer data kecepatan dhuwur, USB

Link Kabel 16ft kanggo Oculus Quest 2 / Pro, Ngisi daya Cord Kompatibel karo Game PC, Kabel Transfer Data Kecepatan High, USB 3.2 a kanggo c pangisi daya cukur kanggo headset upaya VR Oculus (16ft Charge nalika main)

20% Kupon sing ditrapake ing Checkout Simpen Rincian 20%

Jelajahi merek sing ana gandhengane karo telusuran sampeyan

Iklan sing disponsori saka Meta Quest

Iklan sing disponsori saka Goovis

Iklan disponsori saka avantalk

  • Departemen
  • Game Video
  • Game & Aksesoris PC
  • Reality Virtual PC
  • Pc Headset Reality Virity

Item ambane ing ngarep

Dhuwur ndhuwur ing ngisor

Item jembaré sisih menyang sisih

Teknologi Konektivitas

Barang sing ditampilake lan rekomendasi sing ditampilake

Sawise ndeleng kaca rinci produk, goleki cara sing gampang kanggo navigasi maneh menyang kaca sing kasengsem.

  • Adol produk ing Amazon
  • Jual Aplikasi ing Amazon
  • Dadi afiliasi
  • Pasang pariwara Produk Sampeyan
  • Poto-poto karo kita
  • Host hub ing Amazon
  • > Ndeleng dhuwit liyane karo kita

Produk Pembayaran Amazon

  • Kertu Bisnis Amazon
  • Toko kanthi poin
  • Reload Balance
  • Konverter mata uang amer
  • Amazon lan COVID-19
  • Akun Sampeyan
  • Pesenan sampeyan
  • Tingkat & Kebijakan Shipping
  • Wangsul & Ganti
  • Ngatur konten lan piranti sampeyan
  • Asisten Amazon
  • Pitulung

Pandhuan Parent kanggo VR Headsets lan Video VR kanggo bocah-bocah

Sinau babagan milih headset VR paling apik kanggo bocah lan remaja, mupangat lan risiko game VR, lan dhasar kanggo muter kanthi online-lan ing ruang tamu.

Alat Transparna editorial nggunakake teknologi blockchain kanggo log kabeh pangowahan sing digawe kanggo rilis resmi sawise diterbitake. Nanging, kirim iki dudu rilis resmi lan mulane ora dilacak. Dolan maring kita luwih lengkap kanggo informasi luwih lengkap.

VR kanggo bocah

Apa kasunyatan virtual (VR) dadi kasunyatan ing omah sampeyan?

Minangka speaker keynote, wong tuwa lan penulis saka wong tuwa-teknologi, aku kerep ngelingake kulawargane kanggo nyetel sawetara aturan kanggo nggunakake teknologi anyar – utamane vr. Headset lan Game VR paling apik kanggo bocah-bocah duwe potensial kanggo ngenalake bocah menyang jagad pengalaman sing immersive lan interaksi sing digunakake kanggo dolanan. Sing ujar, iki sing kudu ngerti babagan nggawa VR menyang omah sampeyan.

Milih headset VR paling apik kanggo bocah-bocah

Reality Virtual Virtual biasane kalebu headset, sensor pelacak lan kamera, lan uga bisa kalebu headphone lan pamicara sing dibangun ing 3D. Ing njero headset yaiku rong lensa stereoskopik, siji kanggo mripat, ngadhepi layar LED sing nyimpang gambar kasebut lan nggawe katon luwih akeh (Jenis kaya teknologi lawas). Headset kasebut minangka salah sawijining gapura menyang meta sing kiasan, papan kasunyatan virtual ing ngendi pangguna, biasane ing bentuk avatar digital, bisa sesambungan karo pangguna liyane lan lingkungan sing digawe komputer. Yen sampeyan nganggo headset VR, bisa uga rumangsa yen sampeyan nindakake loop-de-puteran ing rollercoaster, mlaku-mlaku liwat dalan Roma utawa ski mudhun ing lereng gunung.

VR Headset uga nawakake akses menyang jagad musik, film, game lan pengalaman sosial multi-player. .

Umumé, paling headset VR ora dirancang kanggo bocah-bocah ing umur 13 taun, lan ana macem-macem sebab: Mripat bocah isih bisa ngembangake penyakit, lan ora ana riset sing isih suwe -term efek kanggo bocah-bocah. Dadi goleki kisaran umur sing disaranake ing kothak. Rating basis produk kasebut mung menehi gambaran saka klompok umur sing mbiyantu Produsen wis ngrancang produk kasebut.

Tips Cepet:

  • Tindakake pandhuan produk. Umume headset VR ora dirancang kanggo bocah-bocah ing umur 13 taun.
  • Remaja kudu ngetutake aturan 20-20-20 kapan wae nggunakake layar, kalebu VR: Take break 20 detik saben 20 menit kanggo ndeleng soko 20 kaki.
  • Deleng pandhuan kesehatan lan safety produk.

Nyetel ruang vr

Akeh headset VR nyaranake manawa ruangan VR utawa papan dolanan kudu dadi terbuka paling ora 6.5 ‘x 6.5 ‘sing gratis saka perabot utawa keruwetan sing bisa dibungkus utawa dibuwang. Dheweke uga nyaranake nggawe papan dolanan iki adoh saka lawang, tembok lan tangga. Nalika nyemprotake ing jagad teknologi tinggi, pengalaman kasunyatan virtual bisa ninggalake sampeyan ora ngerti babagan obyek nyata.

Coba njupuk 5-10 menit kanggo tukang game kanggo orientasi dhewe menyang wilayah play anyar lan entuk rasa ing posisi ing kamar sadurunge miwiti game. Sampeyan bisa uga nganggep ngadeg lan nonton bocah-bocah nalika miwiti priksa manawa kamar VR sampeyan siyap kanggo Perdana.

Tips Cepet:

  • Gawe ruang VR sing gratis saka keruwetan utawa perabotan.
  • Muter ing jero ruangan.
  • Sawetara headset VR menehi saran sampeyan nyiyapake ruang virtual, utawa papan game virtual.
  • Ngindhari wilayah kanthi tangga.
  • Rencanakake kanggo ndeleng sawetara babak karo bocah-bocah kanggo nggawe ruang dolanan kasebut aman.
  • Coba nggunakake piranti kanggo matak game menyang TV, dadi sampeyan uga bisa ngawasi apa sing kedadeyan ing headset.

Kasunyatan Virtual Video kanggo bocah: Cara milih aplikasi sing cocog karo umur

Priksa konten lan rating umur nalika milih aplikasi VR-pamuter tunggal lan pirang-pemain. Penting kanggo kulawarga kanggo ngrembug apa jinis konten VR, kayata kekerasan kartun, humor mentah, lsp., Apa ok kanggo bocah-bocah padha mangan, uga. Rating kasebut umume didaftar ing jejere katrangan produk ing toko online, nanging ora kabeh diwenehi label. Yen dheweke duwe pitakon utawa nemoni perkara sing ora cocog, bocah kudu rumangsa waspada marang sampeyan.

Kaya sing nawakake teknologi tinggi, game VR kanggo bocah-bocah bisa dirancang ngubengi macem-macem tema: Sawetara positif lan upliffting, lan liyane muter topik sing luwih diwasa. Bocah-bocah sing nyolong menyang penawaran realita virtual sing mulang wong-wong sing nyata-donya, kayata ilmu, matematika, lelungan lan ngalami budaya liya. Lan mikir babagan jinis pengalaman sing pengin anak sampeyan supaya ora ngindhari, kayata pedhang utawa pedhang kabeh.

Sampeyan uga kudu ngerti cara pangguna sing bisa disambungake, komunikasi lan ngonsumsi konten. Kaya piranti siap Internet liyane, Headset VR kanggo bocah ngidini dheweke browsing web, ngomong utawa ngobrol karo liyane online, lan nuduhake foto, video, lagu lan film. Aplikasi VR lan Game paling apik kanggo bocah-bocah bisa supaya sampeyan muter karo puluhan utawa malah atusan liyane ing papan sing dituduhake. Setel aturan, watesan lan pedoman karo bocah-bocah babagan apa kegiatan sing cocog kanggo melu lan kapan, uga sing ora bisa digunakake lan bisa dingerteni lan konsisten lan konsisten babagan aturan sing dikuasai.

  • Goleki game sing mulang subjek nyata-donya, kayata ilmu, matematika, teknologi, lelungan lan ngalami budaya liya.
  • Goleki Rating ESRB VR.

Cara Muter Aman Kanthi VR

Kasunyatan virtual bakal mbabarake bocah-bocah kanggo negesake pengalaman lan interaksi sing simen, saengga bisa ngomong babagan apa sing bisa ditemokake, kepiye cara ngrawat wong liya lan apa tegese dadi warga digital sing apik. ? .

Ajar bocah-bocah kanggo menehi perhatian marang swasana ati lan perasaan nalika lagi diputer. Kadang bisa uga ora kuwatir, utamane yen digunakake kanggo menehi kesan sing sampeyan ngadeg ing pinggir tebing utawa dek kapal goyang. Bocah-bocah kudu ngrencanakake istirahat 20 menit kanggo muter saben 20 menit – utamane yen dheweke rumangsa kuwatir, nganggo sirah sing nyeri sirah utawa lara gerakan. Yen mangkono, njupuk jarak ringkes utawa mbuwang lan nutup mripat bisa mbantu.

Watch kanggo tuku online bocah lan tuku kabiasaan ing game kasebut. Kaya sistem smartphone lan sistem game, headset VR kanggo bocah-bocah asring nyedhiyakake akses menyang toko online utawa tumbas ing-app. Setel wates karo bocah-bocah ing opsi tuku, ngawasi tumbas lan rembugan opsi tuku iki sadurunge miwiti muter.

Akeh aplikasi VR sing dirancang kanggo dadi pemain sosial lan multi-pamuter, lan interaksi kasebut uga luwih kuat. Kemenangan kanggo mbahas bebaya sesambungan karo wong liya ing kasunyatan kasunyatan virtual lan priksa manawa bocah ngerti ora bisa nuduhake informasi pribadhi, kayata ulang taun, alamat, info sekolah, lsp., sadurunge miwiti njelajah jagad VR sing simulasi.

Coba mateni fitur nelusuri ing app. Alat VR, Game lan Aplikasi kanthi dhasar dirancang kanggo nglacak gerakan mripat lan awak, lan sawetara item piranti lunak bisa nglacak lokasi lan pilihan sampeyan uga. VR Produsen lan Pengembang App bisa nggunakake informasi iki kanggo tujuan liya, kayata pemasaran. Deleng kabijakan privasi perusahaan iki kanggo ngerti carane nggunakake informasi lan pilihan sing sampeyan lakoni babagan cara digunakake utawa dituduhake.

Tips Cepet:

  • Ngobrol karo apa tegese dadi warga digital sing apik ing game vr.
  • Entuk game play game saben 20 menit.
  • Pay manungsa waé kanggo gejala fisik bocah sampeyan bisa ngalami nalika nganggo headset, lan ngerti yen wektu kanggo istirahat.
  • Ngawasi tumbas ing-app.
  • Dhiskusi bareng babagan carane game nggawe dheweke rumangsa bisa dideleng kanggo ndeleng apa ana sing kudu diputer maneh.
  • Mateni jeneng, kegiatan lan kanca ing setelan privasi, sing biasane bisa ditemokake ing menu sistem utawa menu aplikasi. Nindakake supaya bisa mbatesi konektivitas lan pelacakan lokasi, nanging umume ora bakal nolak saka pengalaman game sakabèhé.

Sawise kabeh, kaendahan nyata VR yaiku bisa mbantu bocah-bocah ndeleng prekara-prekara sing anyar-figuratif lan secara secara. Bocah-bocah uga seneng nuduhake empati sing luwih gedhe kanggo wong liya lan kapentingan kanggo njelajah topik sing luwih ing lingkungan sing nyata-nyata.

Akibaté, muter karo teknologi VR ora mung cara kanggo ngrangsang sambungan lan pacelathon. Iki uga cara sing apik kanggo njaluk kapentingan ing topik lan tren anyar kanthi nglaporake bocah-bocah ngalami jagad iki kanthi cara liya ‘kanthi cara liya sing ora bisa ditawakake tradisional.

Sijine kontrol sing tepat kanggo pengalaman digital anak sampeyan kanthi nggunakake kulawarga ceram verizon .