Kepiye ngrampungake Ilang ing Pencarian Sands ing Dampak Genshin, Efek Genshin Ilang Ing Pandhuan Quest Siswa | Pcgamesn

Efek Genshin Ilang ing Pandhuan Quest Sand

Jelajahi reruntuhan saka King Deshret ing sing ilang ing Quest Grosshin Impact.

Cara ngrampungake Ilang ing Pencarian Sands ing Efek Genshin

Jelajahi reruntuhan saka King Deshret ing sing ilang ing Quest Grosshin Impact.

Kristina Ebanez Sep 2922 2022-09-29T19: 49: 39-04: 00

Cara ngrampungake Ilang ing Pencarian Sands ing Efek Genshin

Sumber: Mihoyo liwat twinfinite

Pencarian slumber emas versi Genshin Impact 3.1 Fitur sawetara crita kanthi tekung sing rumit lan wilayah sing didhelikake. Dadi, kanggo mbantu misi iki, kita bakal nuduhake sampeyan Cara ngrampungake ilang ing pasangane Narasi, yaiku bagean pisanan saka nggoleki World iki. Kajaba iku, kita bakal nyedhiyani rincian babagan cara ngakses lokasi tartamtu lan apa sing bisa ditindakake kanggo ngilangi mungsuh anyar game kasebut.

Ilang ing Sands Quest ing Efek Genshin

Nalika njelajah daerah Gurun Genshin, sampeyan bisa miwiti petualangan kanthi sawetara karakter ing Quest Golden Slex. Mangkene pandhuan langkah-langkah sing bakal mbantu sampeyan ing dalan sing ilang ing dalan Sands:

  1. Dhiskusi menyang Bonifaz ing AARU.Diwiwiti Golden Slumber Slex ing Efek Genshin
  2. Tindakake sikil sikil.Miwiti sing ilang ing Quest Sands
  3. Pindhah menyang ngisor jugangan. Yen sampeyan ora bisa nemokake sisa sikil sikil sing ndadékaké sampeyan ing jurang, sampeyan bisa nemokake cara golek peta ing kene: Pit ing kalah sing ilang ing Quest Sands
  4. Ngomong karo wong telu kanthi cara biru.
  5. Ngomong karo wong sing nomer papat. Sawise sampeyan ngobrol karo telu individu, sampeyan bisa nemokake wong kaping papat (Jehht) metu ing jarak kanggo maju kanthi ilang ing nggoleki kesepakatan genshin. Ngomong karo wong kaping papat ing sing ilang ing Sands Quest
  6. Ketemu karo karakter liyane karo jeht.
  7. Menyang wilayah sing wis ditemtokake karo Tirzad lan njelajah reruntuhan. Sajrone wektu iki, sampeyan bisa mbukak kunci teleport ing lokasi iki.
  8. Cetha tumpukan pasir kanthi pangguna Anemo lan aktifake mekanisme lawang. Tumpukan pasir bakal duwe cemlorot sing paling apik ing ndhuwur. Mbusak dalan ing dampak Genshin
  9. Ngalahake konstruk primal. Konstruk primal minangka salah sawijining mungsuh dampak Genshin sing duwe kekuwatan kanggo ngaktifake sing ora katon. Kanggo ngilangi, para pemain bisa nggunakake katalis elektro kanggo nyerang intine lan nyingkiri serangan sing bakal ditampilake target ing lemah.
  10. Aktifake mekanisme lawang.
  11. Ngindhari serangan mekanisme pertahanan. Ana sawetara struktur sing ngetokake serangan sing mbebayani ing saindenging telat ing nggoleki Sands, saengga nyoba kanggo ngungkuli radius. Ngindhari serangan piranti pertahanan ing dampak Genshin
  12. Aktifake lift ing sudhut kiwa ndhuwur kamar ing ngisor iki.Njelajah reruntuhan ing sing ilang ing Quest Sands
  13. Nggunakake pangguna elektro nglawan Wiji Tri-Yana. Makhluk mabur bakal nglarang sampeyan nggunakake katalis pyro nglawan salah sawijining obor (bakal dadi biru) ing lokasi iki. Mangkono, pemain kudu nyerang wiji Tri-yana kanthi pangguna elektro kanggo nyingkirake alangan. Nggunakake katalis elektro ing dampak Genshin
  14. Gunakake katalis pyro kanggo madhangi obor.Ngatasi kebangkrutan pengaruh Genshin
  15. Aktifake mekanisme lawang sabanjure. Sampeyan uga bisa ngetutake laut ing paling wilayah kanggo nuntun sampeyan menyang papan sing bener.
  16. Gunakake elevator lan nyelidiki mesin aneh.’
  17. Dhiskusi menyang Yebrael, Tirzad, lan Jeht. Tirzad bakal menehi sampeyan ‘Clearance khusus’ Kanggo ngakses lokasi sing diblokir ing Efek Genshin.
  18. Gunakake para pamilih kanggo golek metu. Nalika njelajah reruntuhan sing ilang ing nggoleki Sands, sampeyan bakal nemoni teka-teki sing melu lampu prentah, sing kudu dibukak kanggo mbukak kunci lawang. Kabeh pemain kudu ditindakake yaiku nggawe barang warna biru iki ing mekanisme sing cedhak lan muter nganti tekan garis biru. Teka-teki ing dampak Genshin
  19. Tindakake laut kanggo ninggalake reruntuhan.Ninggalake reruntuhan sing ilang ing Quest Sands

Sing nindakake kanggo pandhuan kita Cara ngrampungake Ilang ing Pencarian Sands ing Efek Genshin. Yen sampeyan pengin konten liyane babagan game, sampeyan bisa njelajah link sing gegandhengan ing ngisor iki lan ndeleng pandhuan babagan impen, emptiness, penipuan lan cara njaluk Kenangan Deepwood Kenangan Artifak.

  • Cara ngrampungake kalah lan ditemokake ing Starfield
  • Kepiye cara entuk sumbu 5 bintang sing apik ing dampak Genshin
  • Gedhung Pyro Lyney Pyro Paling apik ing Efek Genshin
  • Kabeh Impak Genshin 4.0 Ganjaran Peperangan Pertempuran
  • Cara Ngalahake Clockwork Meka Mungsuh Gampang Impak Genshin

Efek Genshin Ilang ing Pandhuan Quest Sand

Efek Genshin Ilang ing Pandhuan Quest Sand

Ilang ing Sands minangka upaya pisanan ing questline slumber emas utama, lan sampeyan kudu ngrampungake iki supaya bisa njelajah wilayah ara-ara samun lan reruntuhan saka pitu Abdju. Proses banget lan melu teka-teki lan jalur sing beda kanggo njelajah.

Sampeyan uga kudu ngrampungake nggoleki iki kanggo mbukak kunci ambang gurun abang ing dampak Genshin, sing ana ing pit abdju. Kanggo maju ing nggoleki iki, sampeyan butuh slate pasir abang, mula iki kanggo mbukak kunci piranti uga langkah-langkah sing kudu ditutake kanggo njelajah kanthi cepet lan ngrampungake sing ilang ing Quest ing Sands Quest.

Cara Mbukak kunci Impak Genshin sing ilang ing Sands Quest

Mbukak kunci Emas Slumber World Quest, Ngomong karo Bonifaz ing Aaru Village. Dheweke bisa ditemokake ing lawang ing desa, ora adoh saka patung pitu.

Efek Genshin Ilang Ing Sands Quest Langkah

  • Tindakake sikil sikil ing dalan sing mimpin saka desa Aaru nganti pit abdju
  • Nyelehake menyang jurang ing ngendi sampeyan nemokake tim arkeologi Chilling dening situs kemah
  • Ngomong karo kabeh wong telu lan ing pungkasane ujar karo jeht sing adhedhasar bali maneh kanthi reruntuhan, banjur bali menyang kemah kasebut
  • Sawise potongan, lawang ruin mbukak, terus ngliwati jembatan lan mbusak wedhi saka piranti kanthi nggunakake serangan Anemo kanggo mbukak kunci lawang sabanjure, ngalahake mungsuh lan tindakake laut
  • Terusake liwat lawang lan njelajah reruntuhan, ana mungsuh sing diluncurake, lan sampeyan kudu ngrampungake sawetara teka-teki kanggo entuk saka kamar menyang kamar
  • Sawise sampeyan wis ngomong karo jeht, sirah lift menyang ruangan ing ndhuwur lan sesambungan karo mesin aneh sing disorot dening simbol nggoleki
  • Sawise sampeyan wis njelajah reruntuhan, lapor panemuan sampeyan menyang Yebrael

Genshin Impak Scarlet Sand Slate Bukak Kunci

Sawise sampeyan wis nglaporake panemuan, sampeyan diwenehi slate pasir abang, sing ngidini sampeyan ngupayakake lan ngontrol macem-macem piranti ing reruntuhan. Nalika sampeyan terus njelajah reruntuhan, slate nampilake lokasi utama, bisa mbusak alangan sing paling penting lan plinth saka upacara rahasia.

Razer Deathadder V2 Pro - Edisi Genshin Impact

Razer Deathadder V2 Pro – Edisi Genshin Impact Razer Deathadder V2 Pro – Edisi Genshin Impact Razer $ 139.99 Tuku Now Network N NETWOR NERNE ENGLOS COMISSON SALES DESIFLIFYING.

Mangkene carane ngrampungake ilang ing nggoleki Sands lan mbukak kunci slate abang ing dampak Genshin. Yen sampeyan lagi mlumpat menyang 3.1 nganyari lan kelakon ing salah sawijining karakter pengaruh genshin anyar, ing ngisor iki Genshin Impak Best Cynono Banget lan Genshin Impact Candace Damel Saiki ing Banhin Impact Banter. Sampeyan uga bisa ndeleng kepiye pas karo tiar impact genshin kita dhaptar karakter sing paling apik lan paling ala.

Gina Lees Gina seneng ngumbara dataran ing Valheim, njelajah sistem sing disunting ing Starfield, lan nirter bintang honkai, lan kritirs bintang liyane ing game medeni. Kagawaké dedikasi kanggo menehi manajemen game, dheweke uga nyakup fantasi Minecraft lan akhir.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.