Kepiye Entuk V Rising Whetsstones | GameRadhar, V Richetstone Resep Rishing, Lokasi Item, lan Pandhuan Kerajinan | Pcgamesn

V Rising whetstone resep, lokasi barang, lan pandhuan kerajinan

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Kepiye cara njaluk whetstones ing v mundhak kanggo konstruksi

V Rising Scourgestone

V Rising Whetstones bisa diwenehi sumber kanthi rong pilihan – kanggo nyolong saka bandit ing lokasi utama V Map, map wiwitan, utawa nggawe kayu benteng nggunakake tungku. Sampeyan bakal mbukak kunci sawise mateni salah sawijining pesta game-game, supaya bisa dadi luwih dhisik yen sampeyan durung duwe resep.

Salah siji cara sampeyan kudu nglawan sawetara mungsuh, nanging bakal dadi barang sing kudu ditindakake kanthi macem-macem fase saka dalan kemajuan game awal. Waca luwih rinci babagan cara njaluk whetstones ing v mundhak, kalebu kerajinan lan tani.

Kepiye cara njaluk whetstones ing v mundhak

Kaya sing wis dingerteni, ana rong cara kanggo entuk whetstones ing v mundhak, diterangno ing ngisor iki.

Whetstones minangka sumber daya sing migunani banget, digunakake kanggo nggawe macem-macem senjata lan barang. Dheweke uga migunani kanggo mbangun barang-barang kaya gilingan sing larang – dadi, yen sampeyan pengin nambah istana lan wit teknologi umum sampeyan, entuk whetstones sing penting.

Nalika dheweke bisa katon angel kanggo pisanan, entuk kabeh sing bener lan sampeyan bisa duwe sumber rutin saka kurungan dhewe, nggunakake benteng bledug lan nggunakake bahan bakar – nanging kanggo nindakake, sampeyan bakal kudu nyiyapake gear khusus dhisik.

Ayo dipikir ing loro pilihan saiki.

Ngendi golek whetstones

Whetstones bisa ditemokake ing kemah bandit lan wilayah mungsuh. Nyekeli mouse ndhuwur wilayah sing ditandhani bakal mbukak apa sing bisa ditemokake, lan ana sing bakal didaftarake Whetsstones. Kita bener-bener menehi saran menyang armor bandit, wilayah sing akeh ing sisih kulon sisih kulon Farbane Woods. Mateni kabeh mungsuh cilik ing saindenging wilayah kasebut, break kabeh tong, lan golek kabeh dada – sampeyan bakal nemokake paling ora sawetara whetstones sing sumebar.

Lokasi Resep Whetstone kanggo Kerajinan Whetstones ing tungku

Golek sumber liyane V Rising

Ing wektu iki ing kemajuan sampeyan bisa uga duwe tungku sing dipasang ing pangkalan sampeyan. Nalika sesambungan karo, sampeyan bisa ndeleng manawa ana istirahat kanggo whetstones nanging, nalika sampeyan bisa ndeleng resep lan apa sing dibutuhake, sampeyan ora duwe blueprint khusus.

Resep kasebut dicekel dening bos sing jenenge Armourer, sing bisa nglacak altar getih sampeyan – bener ing ndhuwur, ing ndhuwur, ing endi dheweke ngenteni ing Arena (priksa) Lokasi VISING BOSS VISING Kaca kanggo info liyane ing kana).

Dheweke level 27, lan cukup angel, nggunakake campuran trap lan serangan melee, nanging wong-wong sing lara lan bisa cocog karo level gear sing ora akeh masalah. Sawise dheweke wis mati, saluran getih lan njupuk resiko resiko bali menyang tungku. Yen dheweke menehi masalah, coba priksa manawa njaluk senjata lan gaman merciless v mundhak, utawa njupuk pucuk ing dhaptar senjata sing paling apik kanggo ndeleng kaca sing paling apik kanggo ndeleng gaman sing paling apik.

Cara Nggawe Kerajinan Whetstones

Sawise sampeyan duwe resep kanggo nggawe whetstone, sampeyan bisa nggawe bahan-bahan ing ngisor iki.

Bledug watu ora gampang dipikolehi, nanging ana cara sing apik – nggawe bata watu lan bledug watu digawe minangka offshoot! Yen sampeyan ora ngerti carane nggawe, kita bakal entuk pandhuan ing v sing mundhak bata bata kanggo sampeyan mriksa ing kene. Salah siji cara, ucapan, sampeyan bisa nggawe kother dhewe! Ing wektu iki, sampeyan ora bakal ringkes kanggo dheweke, lan sampeyan bisa nggunakake akeh perkara sing bakal ditindakake

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

V Rising whetstone resep, lokasi barang, lan pandhuan kerajinan

Lokasi Singapura Rising whetstone - Vampire wis ngadeg ing wayah awan minangka manungsa cepet-cepet nyerang dheweke. Sawetara wong padha mati lan ana geni sing cedhak karo gapura

Hosble V Rising Whetstone minangka salah sawijining sumber daya sing paling migunani sing dibutuhake kanggo golek game. Sampeyan butuh whetstone kanggo mbangun sawetara fasilitas utama ing pangkalan, kayata gilingan kanggo ngethok watu menyang bata. Nanging, dudu item sing bisa sampeyan kanthi gampang ing game kerjane vampire.

Sampeyan duwe rong pilihan yen sampeyan pengin golek V Rising Whetstone. Sampeyan bisa nemokake ing jagad kanthi nglumpukake mungsuh tartamtu utawa sampeyan bisa mbukak kunci kemampuan kanggo nyiptakake saka confor saka endah sing saya mundhak banget. Sing terakhir iku kurang stres lan wektu, nanging sampeyan kudu mburu salah sawijining panggedhe lan mateni sadurunge sampeyan bisa nggawe barang-barang sing larang regane iki.

Mesthi wae, iki kabeh mung njaga tingkat intine Darah V sing mundhak, sing kudu dijaga kanggo njaga mesin sampeyan kanthi cepet lan dhasar saka bosok. Ana akeh kanggo nglacak ing game RPG, supaya bisa mbantu sampeyan, ing kene sampeyan bisa nemokake whetstone ing v mundhak lan kabeh sing kudu ditindakake kanggo mbukak kunci saka bahan-bahan mentah.

V Rising Whetstone Lokasi

Sampeyan bisa nemokake V Rising Whetstone ing salah sawijining limang kemah Bandit gedhe ing Farbane Woods. Mesthi wae, ora kabeh kamp bandit bakal duwe whetstone, nanging kabegjan ana cara sing nyenengake kanggo nemokake luwih dhisik. Yen sampeyan nyedhaki kem bandit, bukak peta lan nglayangake kursor tikus ing ndhuwur kemah ing ngarep sampeyan. Iki ndadekke dhaptar rampokan sing bisa sampeyan rampok, dadi yen dhaptar kasebut duwe whetstone, sampeyan dijamin nemokake paling ora.

Priksa ing endi wae ing kemah, kalebu mayit bandit, dada, lan uga tong utawa peti. . Kabeh ing kemah bakal diuripake sawise sawetara wektu, saengga sampeyan bisa teori negesake lokasi kasebut nganti sampeyan duwe tumpukan.

Resep Whetstone V Rising - menu Altar sing nuduhake Grayson the Armourer minangka target. Ganjaran kasebut kalebu resep kanggo whetstone

Cara Kerajinan V Rising Whetstone

Kanggo njaluk resep resep V Rising Whetstone, sampeyan kudu ngalahake Grayson Thea Armourer. Dheweke dadi bos level 27 sampeyan bisa nemokake ing Farbane Woods. Dheweke ora duwe lokasi tetep amarga owah-owahan ing antarane V sing mundhak, supaya kita nyaranake sampeyan nambah skor gear menyang sekitar level 27, banjur nggunakake getih ing pangkalan kanggo nglacak. Tindakake dalan getih sing katon ing layar nganti sampeyan nemokake.

Kanggo ngalahake dheweke, sampeyan bisa nggunakake papat jajanan sing bisa digunakake ing pejuang ing sekitar arena. Iki menehi invincibilitas sauntara supaya sampeyan bisa mlaku liwat caltrrops dheweke nyebar tanpa ngrusak. Nindakake iki kudu menehi sampeyan luwih akeh kanggo nyegah serangan liyane, nanging gunakake waja kasebut amarga mung ana papat sing ana ing sekitar sampeyan. Nalika Grayson mudhun menyang rong pertiga kesehatan maksimal, mungsuh bandit biasa bakal ilang menyang arena kanggo nulungi dheweke. Yen sampeyan lagi nindakake perang nalika awan banjur separo arena ditutupi ing pepeteng, mula sampeyan bakal duwe papan sing kurang bisa digarap.

Pungkasane, dheweke bakal mlebu perang, ninggalake dheweke ora duwe daya kanggo njupuk getih V lan Mbukak kunci Resep Whetstone ing tungku. Mangkene barang sing sampeyan butuhake kanggo kerajinan v Rising Whetstone:

  • Tembaga Ingot X1
  • Bledug watu x12

Sampeyan bisa entuk ingot tembaga kanthi pertambangan rock tembaga jeruk sing sampeyan temokake ing jagad iki – mung elinga yen sampeyan kudu nggawe rekening balung sing dikuatake kanggo – sadurunge mambu ing tungku. Saben Ingot Tembaga mbutuhake 60 Biji Tembaga lan 480 Stone. Sampeyan entuk bledug watu minangka produk sampingan nggawe bata watu kanthi watu 12 mentah ing gilingan sampeyan.

Kanthi mangkono, sampeyan saiki kudu duwe sumber sing kasedhiya kanggo V Rising Whetstone. Yen sampeyan lagi berjuang kanggo njaluk barang-barang khusus liyane, kita entuk tips v liyane kanggo sampeyan. Priksa pandhuan Kulit V sing mundhak, dene sing diwiwiti, bisa uga pengin golek jaran sing cepet-cepet bisa mbantu obah sing kurang saka jajakan.

Dave Irwin Dave minangka sebagian sing peteng utawa pamburu monster mundhak, lan yen ora main game kaya Street Fighter 6, sampeyan bakal nemokake mungsuh ing Diablo 4, ing Starfield lan The Starfield World World of Baldur’s Gate 3.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.