Kepiye Entuk Santari Khri Lightsaber ing Jedi Survivor – Destructoid, Cara Entuk Santari Khri Lamper in Star Santi: Survivor – Dot Esports

Kepiye Entuk Santari Khri Lightsaber in Star Wars Jedi: Survivor

Sawise ngalahake mungsuh, mlebu ing terminal sing ditampilake ing gambar ing ndhuwur kanggo njaluk tambang roller. Sampeyan kudu ngidini BD-1 sesambungan karo panel kanggo ngaktifake tambang roller, banjur mlaku menyang guwa Lampu nalika ngetutake dalan sampeyan.

Kepiye Entuk Santari Khri Lightsaber ing Jedi Survivor

Santari Khri Lightsaber Jedi Survivor

Sawise kanca saka Dagan Gara, dheweke nggunakake senjata iki kanthi wegah nglawan korupsi. Saiki, pirang-pirang taun, Santari Khri Lightsaber in Jedi Survivor bisa dadi duweke. Mangkene golek.

Lokasi Lokasi Santari Khri Lightsaber

Ing endi golek Santari Khri lightsaber ing Jedi Survivor

Santari Khri Lightsaber kaget ing cedhak Rambler nyedhaki Outpost ing Koboh. Pindhah menyang stabilitas banjur mlumpat nganti ing mburi. Saiki, pindhah kiwa lokasi sampeyan lan terus maju nganti sampeyan ndeleng bukit muddy. Ngiwa, sampeyan bakal bisa ndeleng guwa cilik karo stalakit spiky saka ndhuwur.

Dhewe liwat lan ngalahake kabeh mungsuh sing nyabrang, dheweke kudu gampang ditangani. Terus obah liwat guwa nganti sampeyan ndeleng lumut ireng sing ngalangi.

Tambang roller kanggo Santari Khri Lightsaber ing Jedi Survivor

Cara mbukak dalan menyang Lampu Khri

Cal nyritakake awake yen kudu nggunakake tambang roller kanggo ngilangi. Langkah maneh ing njaba, lan sampeyan bisa uga nemoni sawetara tambang roller sing mudhun ing dalan utama. Yen ora ngono, ana sawetara tambang roller munggah. Tindakake mudun bukit muddy lan banjur ing sisih kiwa, sampeyan bakal bisa ndeleng trowongan. .

Saiki, kanthi tambang roller ngoyak sampeyan, ayo ngetutake sampeyan nalika sampeyan mlayu menyang guwa. Priksa manawa sinyal tetep ijo utawa kuning amarga sampeyan nglacak sampeyan. Aja pilih, amarga iki bakal nyebabake tambang roller kanggo njeblug. Njaga jarak iki nganti tekan lumut ireng. Ing wektu iki, pilih tambang roller banjur baleni ing lumut ireng. Doorway saiki bakal mbukak sampeyan, lan dada ana ing kamar siap dibukak. Ing njero, sampeyan bakal nemokake Santari Khri Lightsaber ing Jedi Survivor.

. Sampeyan bisa milih duwe kabeh lampu Santari Khri, utawa sampeyan bisa nyampur lan cocog karo saben potongan. Sampeyan bisa uga ngganti warna lan kerusakan agul-agul.

Yen sampeyan terus njelajah wilayah lokal, sampeyan bakal nemokake kamar kajelasan. Iki ngemot siji dada, siji inti, papat databanks, lan bandha ing njero.

Chris minangka panulis lepas kanggo macem-macem toko, kalebu Desructiy! Dheweke seneng game narasi kaya ati kerajaan, urip aneh, lan ora apik & ala. Nanging, dheweke seneng Fortnite lan Super Smash Bros. Ultimate saka wektu kanggo wektu.

Kepiye Entuk Santari Khri Lightsaber in Star Wars Jedi: Survivor

Ing Star Wars Jedi: Survivor, Sampeyan bakal nemokake macem-macem jinis lampiran kanthi njelajah lokasi sing beda ing planet. Santari Khri Lightsaber minangka salah sawijine, lan sampeyan kudu ngerti carane ndarbeni pesawat lampu legenda iki.

Cal kstis njupuk kekaisaran nalika ngindhari sawetara rahasia republik sing paling gedhe ing Jedi: Survivor. Sajrone perjalanan, sampeyan bakal nemokake macem-macem lampiran kustomisasi lampu ing jero dada, lan iki bisa digunakake kanggo nambah tampilan lampu sampeyan. Kajaba iku, sampeyan bakal nemokake set Lengkap Lengkep kaya pamburu kanthi njajah wilayah tartamtu.

Santari Khri Lightsaber mapan ing Koboh, nanging entuk tugas sing angel. Lampu iki didhelikake konco tembok sing bisa disalahake, lan sampeyan kudu nggunakake tambang roller kanggo ngakses ruangan.

Mangkene carane entuk Santari Khri Lightsaber ing Jedi: Survivor.

Ing endi golek Santari Khri lightsaber ing Jedi: Survivor

Santari Khri Lightsaber mapan ing njero guwa ing wilayah downs sing durung diwarisake ing koboh. Koboh minangka kunjungan planet kapindho ing dalan utama, supaya sampeyan bisa entuk lampu iki kanthi awal ing game kasebut.

Santari Khri minangka salah sawijining Jedi sajrone jaman Republik Tinggi, lan garis wektu iki ditambahi kanthi akeh Jedi: Survivor. Santari minangka tokoh utama ing narasi, lan njupuk lampu dheweke bakal dadi tambahan kanggo koleksi sampeyan.

Guwa ing Downs sing durung dibayari duwe tembok sing diblokir sing bisa dibukak nganggo tambang roller. Priksa bunder kuning ing gambar ing ndhuwur kanggo ndeleng lokasi guwa. Nanging, ora ana tambang roller ing cedhak, lan sampeyan kudu ngunjungi wilayah sisih kidul guwa kanggo nggawa barang sing njeblug iki.

Locks Roller Tambang menyang mungsuh lan ngetutake dheweke sadurunge njeblug. Sampeyan bisa ngenali nalika tambang bakal njeblug minangka dalan diganti warna. Rute mine biru nalika wis adoh, kuning yen wis cedhak, lan abang nalika njeblug.

Sampeyan bisa nemokake tambang roller ing terminal sing ana ing sisih kidul guwa. Waspada amarga wilayah iki duwe sawetara mungsuh sing sumebar, lan luwih becik ngilangi kabeh sadurunge njupuk tambang. Yen ora, tambang bakal ngunci target liyane lan kesasar.

Sawise ngalahake mungsuh, mlebu ing terminal sing ditampilake ing gambar ing ndhuwur kanggo njaluk tambang roller. Sampeyan kudu ngidini BD-1 sesambungan karo panel kanggo ngaktifake tambang roller, banjur mlaku menyang guwa Lampu nalika ngetutake dalan sampeyan.

Sampeyan bisa uga nemoni mungsuh nalika nindakake iki, lan sampeyan bisa nggunakake kemampuan narik tenaga kanthi cepet kanggo mateni, utawa meksa mbingungake katrampilan kanggo ngaktifake saben liyane. .

Sawise tambang roller ndherek sampeyan ing njero guwa, gunakake tenaga narik kanggo nggawa sampeyan, banjur cepet-cepet dibuwang ing tembok sing brailable. Iki bakal mbukak kunci ruangane ing njero sampeyan bakal nemokake dada sing ngemot set Santari Khri lightsaber.

Dipancajan Miwiti lelungan game karo Doom 2 lan Contra: Warisan perang bali ing taun 1997. Alamiah, dheweke gravitasi menyang judhul RPG lan FPS kaya telpon saka tugas, Halo, lan CS: Go. Dipancajan wis nyakup crita lan nulis babagan game video sajrone limang taun kepungkur. Dipancajan wis digunakake minangka penulis freelance akhir minggu kanggo Dot ESPORTS wiwit taun 19222, nutupi Fortnite, COD, lan rilis anyar.