Kepiye Entuk Netherite ing Minecraft – Pandhuan lan Tips lan Tips – Dexerto, Ingot Minecraft – Minecraft Wiki

Wiki minecraft

Yaiku nganti Netherite dikenalake. .

Kepiye njaluk Netherite ing Minecraft – Pandhuan lan Tips Kerajinan

Mojang

.

Sadurunge Minecraft ngrilis nganyari Nether ing 2020, berlian minangka bahan paling kuat ing game kasebut. .

Yaiku nganti Netherite dikenalake. Materi sing angel dipikolehi, lan luwih angel dibuang, bakal ngganti berlian minangka sumber sing paling larang regane.

Artikel terus sawise ad

Ora mung pangembang rampung mrentah ing Minechaul ing Minecraft 1.16, nanging dheweke uga nambahake lebu kuno, sumber jaring dikubur ing jero ruangan netherack.

Artikel terus sawise ad

Armor Netherite ing Minecraft

The Nether wis diwenehi tampilan anyar ing Minecraft kanthi tambahan netherite.

Kepiye cara njaluk lebu kuno – pandhuan langkah-langkah

  1. Mlebu menyang jaring kanthi pickaxe berlian
  2. Dig mudhun ing antarane level Y7 nganti Y16 (umume pemain luwih seneng y12)
  3. NEGERACK TINE nganti sampeyan nemokake lebu kuno

Lebu kuno wis diubengi kanthi blok ing kabeh sisih supaya sampeyan ora bakal nemokake potongan sing kapapar. Iki tegese sampeyan kudu jotosan mine, asring kanggo sawetara atus blok, supaya bisa nemokake.

Untunge, Netherack gampang banget kanggo mine supaya pemain mlaku-mlaku tanpa mandheg kanggo ngresiki dalan. .

Nggoleki lebu kuno ing Minecraft

Lebu kuno ditemokake ing jareng rampung ing netherack

Cara nggawe kerajinan ingot

. Sampeyan uga kudu Papat Ingsot Emas sing bisa sampeyan gunakake kanthi gampang ing pertengahan kanthi pertambangan blok bijih emas.

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa

Artikel terus sawise ad

  • Waca liyane:Minecraft Deveal Wonten “misteri” kanggo nemokake ing 1.19 nganyari

. Banjur sampeyan bisa nyelehake kabeh papat scraps lan ingot emas dadi meja kerajinan kanggo nggawe siji ingot.

Ingot sing digawe kanthi nggunakake papat kethokan titah lan papat bar emas

Cara Nggawe Gear Netherite Kerajinan

. Matur nuwun, sampeyan ora kudu ngumpulake pirang-pirang ingot macem-macem netherite kanggo nggawe sepotong waja tunggal.

Artikel terus sawise ad

  • Waca liyane:YOUTUBER XISUMVOID FLAMS MINECRAFT SQUE OVER “Gagal ngirim” kanthi 1.

. Sampeyan bisa nganyarake gear Diamond kanthi nempel ing meja sing smithing bebarengan karo ingot.

Artikel terus sawise ad

Gear nahan enchantments sawise wis diowahi dadi sampeyan ora kudu kuwatir yen kelangan buffs larang regane. Supaya bisa ngowahi jabatan lengkap lan patang alat menyang Netherite, sampeyan butuh 32 lebu kuno kanggo nggawe 8 ingots sing apik.

Artikel terus sawise ad

Sampeyan bisa nggabungake ingot sing apik kanthi gaman diamon kanggo ngowahi

. .

Kanggo pandhuan minecraft liyane, priksa cara golek warden sing dianyari 1..

Wiki minecraft

Tindakake wiki Minecraft babagan discord utawa kaca media sosial!

Aja duwe akun?

Wiki minecraft

Ingot

. . . Kanggo panggunaan liyane, waca Netherite.

Ingot

Dianyari

Stackable

Ingots Netherite Apa barang sing dipikolehi saka tukang nyenyet gulungan lan ingot emas bebarengan, uga rampog saka dodo sisa. Boten kados barang-barang liyane, dheweke kekebalan kanggo ngobong lan karusakan lahar. Utamane digunakake kanggo nganyarke Gear lan Craft Loddowones.

Isi

Entuk []

Ingots Netherite dipikolehi kanthi nyipta papat kelingan papat lan papat ing papat emas ingot. Iki minangka resep sing ora ana bentuk, mula penempatan belukane belang lan ingot emas ora dadi masalah nalika nyipta.

Kerajinan []

Roti Loot Dada []

Item Struktur Wadhah Jumlahe Kasempatan
Edisi Jawa
Ingot Basestan Bagean Dada bandha 1 42.1%
Ingot Dada bandha 42.1%

Dianggo []

Ingots nglereni bahan gawean digunakake kanggo nggawe alat, senjata, lan waja.

Bahan Smith []

. Data kayata daya tahan, enchantment, lan jeneng khusus disimpen.

Palet Warna Trim Palet warna ing ngisor iki ditampilake ing desain ing Armor sing Trimmed:

  • (Palette warna sing luwih peteng digunakake nalika potongan waja sing apik dipotong kanthi nggunakake ingot sing apik).

Ndandani []

Ingots sing apik yaiku barang-barang ndandani kanggo bahan lan waja waja sing apik, lan kanthi mangkono bisa digunakake kanggo ndandani barang-barang ing ngisor iki ing Anvil:

  • Helmet Netherite
  • Roti Chestplate
  • Boots
  • Netherite pickaxe
  • Ax Netherite
  • Shovel netherite
  • Pacul

Beacon []

Ingot sing bisa digunakake kanggo milih kekuwatan saka teach tinimbang nggunakake emerd, ingot emas, wesi ingot, utawa berlian. Pamuter kudu milih salah sawijining kekuwatan sing kasedhiya, banjur lebokake ingot ing slot item. Opsi Emas luwih efisien tinimbang pilihan netherite amarga nggunakake 3 sing luwih sithik emas lan ora ana scrap netherite.

Nilai Data []

ID []

Jeneng Formulir Tags Item Kunci Terjemahan
Ingot Netherite_ingot Item Item.Minecraft.
Pengenal ID Nomer Formulir Kunci Terjemahan
Netherite_ingot Item..

Maju []

Ikon Kemajuan Katrangan Game Paraga Lokasi Sumber
Pengabdian sing serius
Nggunakake a Ingot kanggo nganyarke pacul, banjur reevaluasi pilihan sampeyan Papan seedy Duwe pacul sing ana ing persediaan sampeyan. Bojarry / entuk_nether_hoe

Sejarah []

Edisi Jawa
1.16 20w06a .
20w07a Ingots Netherite saiki bisa digunakake kanggo nggunakake beacon.
20w10e Resep Kerajinan kanggo Alat Alat lan Armor wis diganti supaya meja pemerintah digunakake tinimbang meja kerajinan lan enchantment sing dilestarekake nalika nganyarke barang.
Ingots sing apik saiki bisa digunakake kanggo nggawe lodourones.
20w16a Ingots Ora Bisa Ditemokake ing Dada Burung.
1.16.2 20w30a Tambah kasempatan kanggo nemokake ingots sing apik ing dada sisa saka 16..1%.
1.20
(Eksperimen)
23w04a Ingots sing apik saiki bisa digunakake minangka bahan trim Armor.
.
23w05a Ingots Netherite saiki bisa digunakake kanggo motong Armer Langsung.
1.20 23w12a Ingots Netherite saiki bisa digunakake kanggo trimming tanpa mbutuhake “nganyari 1..
Edisi Bedrock
1.16.0 beta 1…51 Ditambahake Ingots Netherite.
beta 1.16.0.57 Ingots Netherite saiki bisa digunakake kanggo nggunakake beacon.
Resep Kerajinan kanggo Alat Alat lan Armor wis diganti supaya meja pemerintah digunakake tinimbang meja kerajinan lan enchantment sing dilestarekake nalika nganyarke barang.
Ingots sing apik saiki bisa digunakake kanggo nggawe lodourones.
Ingots Ora Bisa Ditemokake ing Dada Burung.
1..10 beta 1.17.10.20 Tekstur Ingots Netherite wis diganti dadi Cocog Edisi Jawa.
Sabanjure nganyari utama
(Eksperimen)
beta 1.19.80.21 Ingots sing apik saiki bisa digunakake minangka bahan trim Armor.
Nganyarke alat lan waja kanggo Netherite Saiki mbutuhake template pemancar sing luwih apik.
1.20.0 beta 1.20.0.21 Ingots Netherite saiki bisa digunakake kanggo trimming tanpa mbutuhake pilihan eksperimen “sabanjure” sabanjure “kanggo diaktifake.

Masalah []

Masalah sing ana gandhengane karo “ingot ingot” kanggo njaga ing tracker bug. Laporake masalah ing kana.

Deloken sisan [ ]

  • Basestan Bagean
  • Blok saka Netherite
  • Gelung Ganti
  • Lebu kuno

Link njaba []

  • .net ing 28 Mei, 2020