Kepiye Entuk Gerot Witcher Rivia ing Fortnite: Tanggal Rilis, Kosmetik, Pencarian – Charlie Intel, kepiye kulit gerbang Witcher ing Fortnite – Polygon

Pencarian kanggo loro kaca saiki wis dicethakaké ing game, mula ayo goleki tugas lan ganjaran:

Kepiye Entuk Geram Witcher Rivia ing Fortnite: Tanggal Tanggal, Kosmetik, Pencarian

Geralt Geralt Rivia Witcher Kulit

Ana pirang-pirang crossovers ing Fortnite, kanthi game epik nambah karakter populer kaya Spider-Man, Gwen Stacy, Naruto uga selebriti urip nyata kaya Johnson ‘Rock’.

Crossovers iki nggawa kulit kosmetik anyar kanggo mbukak kunci, asring nyabrang karo francais paling gedhe ing game. Bab 4 Season 1 Mangsa Kedatangan Gereng Gereng Rivia, minangka pamburu monster sing misuwur teka karo 23.30 Nganyari bebarengan karo kulit bal naga anyar.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Yen sampeyan pengin mbukak kunci Gerall saka Rivia ing Fortnite, sampeyan bisa mriksa babagan kulit Witcher, tanggal release, lan kabeh pitakon.

  • The Witter Gereng tanggal Rivia Fortnite Rivia
  • Cara Mbukak kunci Geral Kulit Witcher Rivia ing Fortnite
  • Gerakan Fortnite Ganti & Ganjaran Rivia

The Witter Gereng tanggal Rivia Fortnite Rivia

Gereng Witcher Rivia wis mbukak kunci ing Fortnite wiwit Selasa, 7 Februari, Kanthi kaca kosmetik kapindho kanggo karakter saiki kasedhiya 28 Februari, bebarengan karo 23.50 nganyari patch.

Kaca kapindho iki kalebu gaya sulih kanggo geralt lan papat kosmetik liyane, kalebu glider anyar.

Artikel terus sawise ad

Cara Mbukak kunci Geralat Rivia ing Fortnite

Kanggo mbukak kunci Geral Kulit Rivia ing Fortnite, sampeyan kudu Tuku Fortnite Bab 4, Musim 1 Pertempuran Pass lan lengkap kaca 1 nggoleki.

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech
Artikel terus sawise ad

Sampeyan kudu ngrampungake limang tantangan kanggo njaluk tangan ing kulit Rivia.

Gerakan Fortnite Ganti & Ganjaran Rivia

Geralt saka Rivia dilengkapi rong halaman ganjaran kanggo entuk.

Kajaba saka klambi Witcher, uga ana barang kosmetik tema tambahan sing bakal bisa mbukak kunci ing Fortnite Bab 4, Musim 1.

Pencarian kanggo loro kaca saiki wis dicethakaké ing game, mula ayo goleki tugas lan ganjaran:

Artikel terus sawise ad

Kaca 1

  • Aktifake kasunyatan sing cocog karo limang pertandhingan sing beda(5) –
  • Lengkap telung hadiah (3) – Semprotan Memori Otot
  • Senjata saka Witcher Mbalik Bling
  • Apote ing ruangan tahta Citadel (1) –
  • Deal 5 500 Kerusakan Senjata Melee kanggo mungsuh – Pedhang pedhang baja Witcher
  • Page 1 Pencarian (5) – Geralt Outfit Rivia

  • Nglumpukake Bar (100) – Witcher medali emoticon
  • Menehi hasil 500 karusakan ing lawan karo bedhil mantan – bungkus pundak witcher
  • Entuk tameng saka potion (300) – Geralt of Rivia Banner Ikon
  • Ngilangake mungsuh nalika dipasang (3) – Inflate-a-roach glider
  • Page 2 Pencarian (4) – Geralt gaya sekolah rivia viper

Kanggo konten Fortnite luwih, priksa sawetara pandhuan liyane:

Artikel terus sawise ad

Kredit Gambar: Game Epik

Cara njaluk kulit gealter Witcher ing Fortnite

Geralt saka Witcher Casting minangka tandha ing Fortnite

Gereng Witcher yaiku kulit pertengahan pertengahan musim FortniteS Bab 4 Season 1.

Padha karo sing seneng karo Indiana Jones lan Wolverine saka musim sadurunge, Geralt Debut separo liwat musim eksklusif kanggo pamilik perang.

.

Kepiye cara Gereng Witcher ing Fortnite

Kanggo njaluk Geralt saka Rivia ing Fortnite, sampeyan kudu tuku bab pisanan 4 musim 1 perang pass. . 7, Nanging sampeyan kudu ngrampungake limang tantangan saka kaca 1 saka nggoleki Geral kanggo entuk.

Geralt saka Witcher, amarga dheweke katon ing Fortnite, liwat latar mburi biru

Sampeyan . Sawise Bab 4 Season 2 teka, kesempatan kanggo mbukak kunci kulit iki wis apik, dadi tumindak cepet. Musim bakal rampung ing tanggal 8 Maret.

Tantangan lan Dhaptar Kosmetik Fortnite lan Kosmetik

Nalika kulit kasebut dhewe mbutuhake sampeyan ngrampungake jumlah tantangan, saben wong uga mbukak kosmetik bonus.

Geralt Page 1 Tantangan

  • Aktifake tambahan ing macem-macem pertandhingan (5) – Geralt layar layar Rivia
  • Bahagian lengkap (3) – semprot memori otot
  • Ngalahake bos (1) – senjata saka wong sihir bali bling
  • Apote ing Singgah Sampah Citadel (1) – Tandha tandha IGIGNI
  • Gegayuhan Senjata Melee kanggo mungsuh (500) – pedhang pedhang baja Witcher
  • Page 1 Pencarian (5) – Geralt Kulit Rivia

Geralt Page 2 Tantangan

  • Kerusakan Deal Kanthi Bunder Ex-Calibur kanggo mungsuh (500) – Bungkus esuk
  • Entuk tameng saka potions (300) lambang galer geer
  • Ngilangake lawan nalika dipasang (3) – Inflate-A-Roach Glider
  • Page 2 Pencarian – Gaya Outfit Viper Sekolah Kanggo Geralt Rivia

Nalika sampeyan ngenteni, sampeyan bisa mbukak kunci hadiah bonus minangka bagian saka Sekolah Llama Acara.