Kepiye Entuk Ekstra Simulant Simulant: Pandhuan Destiny 2, Cara Ngadegake Simulant SIMulant: Cara nggunakake ikelos kanggo ngrampungake Intel sing paling apik lan langkah-langkah telusuran simulant simulant liyane |

Pencarian Destiny 2 Tinggal: Cara nggunakake ikelos kanggo ngrampungake Intel kanthi kasar lan langkah-langkah telusuran simulant simulant liyane

Kanggo stabil penultasi, ngresiki telung gelombang protokol escalasi kanthi merion ikerelos sing dilengkapi. Iki minangka langkah sing gampang yen sampeyan 350+ daya lan luwih dhuwur. Mung sesambungan karo beacon protokol escalasi ngubengi peta Mars lan turuti pandhuan sing pop, sing biasane ngatasi pembunuhan sarang.

Kepiye Entuk Eksotik Simulant Turu: Pandhuan Destiny 2

Rifle Fusion Fusion Epik Linear saka Asli Takdir, Takdir 2 karo Anget DLC. Lan super-laser kaya-kaya mung apik – kanthi kemampuan kanggo nutup target target lan bouncing laser ing tembok.

Wayahe kurang matematika lan teka-teki kanggo mulih menyang omah simlant turu ing wektu iki, uga. Sanajan isih ana upaya sing dawa banget kanggo ngrampungake sadurunge sampeyan bisa nelpon Takdir 2 Endah dhewe.

Ing wektu nggoleki kasedhiya kanggo sampeyan, sampeyan kudu kanthi becik babagan kekuwatan sing disaranake kanggo saben misi mbesuk. Dheweke ana ing jangkoan level 340360 (uga maksimal saiki).

  • Kepiye Entuk Jötunn lan Le Monarque: Destiny 2 Pandhuan Armory Ireng
  • Pandhuan katalis 2 endah eksotis: Cara golek lan mbukak kunci katalis ototis
  • Pandhuan Tingkat Destiny 2 – Ngoptimalake level daya kanthi cepet

Rampung kampanye anget

Siji iki apik lan gampang! Langkah pertama ing nggoleki simulant turu mung kanggo ngrampungake saben Anget Misi Crita, nampilake Ana Bray Lan Mars. Bisa dadi jenis slog, nanging cukup prasaja. Lan yen sampeyan nggunakake booster level sing teka Takdir 2: Langkah iki wis rampung kanggo sampeyan.

Loro misi liyane

Yen wis rampung kampanye kasebut, Ana Bray bakal nyediakake sampeyan karo rong misi anyar kanggo ngrampungake. Dheweke diarani “kode warisan” lan “sepotong kepungkur.”Rampungake loro misi kasebut kanggo nampa ikelos_hc_v1.0.1 Cannon Tangan (sing mesthi tutuk). Saiki tlatah nyata saka upaya nyepak. Nyuwun sewu ..

Cannon tangan anyar minangka kanca sampeyan, mula, supaya bisa digunakake kanthi dawa.

Nyawiji tliti

Sabanjure sampeyan kudu nganiaya sekolahan headshots nggunakake meriam ikeros. Kemajuan sampeyan mung diukur persentase lan game dolanan meter, nanging kudu jelas sampeyan butuh udakara 600 kepala total. Setengah saka wong-wong sing kudu ngoyak unit cabal lan liyane kudu sarang.

Langkah nggoleki iki gampang banget (yen sethithik slog) lan bisa ditata ing Mars ing acara umum lan sektor sing ilang. Protokol Espalasi uga cara sing cukup presisi kanggo entuk pencepan tliti nglawan hive thralls.

Mateni mungsuh elit

Mengsah elit munggah. Iki dijenengi mungsuh karo bar kesehatan kuning. Sampeyan bisa nemokake lan mateni mung ing ngendi wae. Sanajan sektor ilang, acara umum, lan area wiwitan Raid Leviathan apik banget kanggo iki. Sampeyan kudu mateni udakara 50 mateni nganggo meriam Ikelos kanggo nerusake.

Rampung serangan heroik

Nggunakake meriam tangan, Kepala menyang Playlist Strike Strike Pahlawan lan Lima. Ora masalah sing muter sampeyan muter, dadi mung mbuwang musik, tendhangan maneh, lan ngresiki sawetara serangan. Hey! Sampeyan bisa uga malah entuk gear sing padhet utawa katalis eksotis metu saka iku.

Mbukak kunci 15 simpul turu

Sawise ngrampungake babagan kegiatan apa wae ing Mars, sampeyan bakal nampa barang sing diarani batang resonate. Yen sampeyan nggabungake patang batang papat sampeyan bakal nampa barang sing diarani frekuensi kebatinan kanthi jeneng sing dijenengi.

Kepala menyang lokasi sing dijenengi ing batang, kaya Dynamo.Pendekatan.Lengkungan, lan ngrungokake muter musik. Musik bakal nuntun sampeyan menyang simpul sleeper sing bener. Sesambungan karo limalas saka iki karo merion Ik dlaelos sing dilengkapi kanggo ngrampungake langkah iki.

Protokol esensial

Kanggo stabil penultasi, ngresiki telung gelombang protokol escalasi kanthi merion ikerelos sing dilengkapi. Iki minangka langkah sing gampang yen sampeyan 350+ daya lan luwih dhuwur. Mung sesambungan karo beacon protokol escalasi ngubengi peta Mars lan turuti pandhuan sing pop, sing biasane ngatasi pembunuhan sarang.

Sampeyan uga penting kanggo dicathet yen sampeyan ora kudu ngresiki gelombang berturut-turut. Sampeyan bisa ngrampungake gelombang siji, gagal protokal eskalasi, miwiti maneh, lan ngalahake gelombang maneh. Apa kaping telu lan sampeyan wis cetha!

Karsane ewu

Langkah pungkasan saka nggoleki sampeyan entuk versi 360 saka kekarepan ewu serangan. Rampung mogok nganggo meriam Ikelos sing dilengkapi ganjaran lan ganjaran sampeyan bakal dadi simulant turu ing kamulyan. Sugeng rawuh ing rife linear linear linear eksotis iki!

Babagan penulis

Scott wis nulis babagan game video kanggo bagean dekade sing luwih apik, kanthi garis ing situs kaya PC Gamer, Dot Esports, Red Bull Esports, lan liya-liyane.

Pencarian Destiny 2 Tinggal: Cara nggunakake ikelos kanggo ngrampungake Intel kanthi kasar lan langkah-langkah telusuran simulant simulant liyane

Cara miwiti lan ngrampungake pirang-pirang langkah ing Destiny turu Simulant Simulant 2.

Pandhuan dening Matthew Reynolds Kontributor

Simulant Sasulant Talik Testiny 2 ndeleng bedhil linear linear fon-favorit saka DESTIND DESTINDED Bali kanggo urutan minangka bagean saka DLC sing anget.

Sanajan senjata eksotis padha karo nasibe pisanan, cara sampeyan ngempalaken beda-beda kanggo mbahas babak pertama.

Sanajan isih melu upaya nggoleki Intel kanthi kasar lan Ikelos .

Kepiye Entuk Destiny 2 Simulant Tighteper

Mbukak kunci simulant turu mbutuhake pirang-pirang langkah tartamtu. Ing ringkes, dheweke yaiku:

  1. Rampungake crita utama kanthi anget lan kode warisan misi sabanjure lan sepotong kepungkur
  2. Nampa meriam Ikelos minangka upaya ganjaran, banjur kunjungi Bakar Ana lan pilih barang Quest Intel Intel kanthi kasar
  3. Ngalahake Sarang lan Cabal nganggo Senjata Ikelos sing dilengkapi
  4. Ngalahake mungsuh-mungsuh garis kuning kanthi senjata iketos sing dilengkapi
  5. Lengkap 5 Vanguard Serangan nganggo Senjata Ikelos sing dilengkapi
  6. Lengkapi 3 tingkat protokol eskalasi lan nemokake 15 satelit turu kanthi senjata ikelos sing dilengkapi
  7. Ngrampungake misi ewonan ewu kanthi senjata ikelos sing dilengkapi

Thanks kanggo xhoundishx lan ehroar kanggo ngisi kesenjangan langkah-langkah ing ndhuwur.

. .

Pisanan, sampeyan kudu ngalahake Hive lan Cabal kanthi senjata ikelos sing dilengkapi. Loro-lorone fraksi kasebut ing cekungan HELLAS, Dadi nggunakake kesempatan kanggo ngrampungake sawetara petualangan, acara umum lan kegiatan liyane ing planet Mars anyar kanggo obah iki. Mung eling kanggo nggunakake meriam tangan kasebut.

Sabanjure, sampeyan bakal ditugasake mateni mungsuh bar kuning kanthi senjata ikelos sing dilengkapi. Maneh, prastawa umum apik banget, lan bakal bisa digunakake ing planet sing sampeyan pilih, saengga bisa bebas cabang lan ngrampungake tonggonon minggu saiki kanggo menehi sawetara loot nalika sampeyan lagi ana.

Langkah ing ngisor iki yaiku limang serangan saka dhaptar lagu Vanguard kanthi senjata ikelos sing dilengkapi. Iki bisa angel banget, coba coba lan tingkat nganti sampeyan bisa sadurunge nyegerake, lan duwe sawetara kanca ing obrolan swara kanggo mbantu numpak luwih akeh.

Langkah penultimate yaiku telung tingkat protokol sing escalasi lan 15 simpul turu kanthi senjata ikelos sing dilengkapi. Protokol escalasi minangka kegiatan gaya acara umum sing unik ing cekungan HELLAS, diaktifake kanthi interaksi karo piring sing mencorong ing lemah sawise crita utama.

Musim jero ana ing kene ing kene menyang nggoleki ambane. Sampeyan uga bisa ngerti mancing! Aja lali njaga sektor sing ilang lan jadwal rotasi Raja Raja!

Acara iki mlebu ombak, lan ngrampungake telung gelombang kasebut – ing kasus sing angel – apa sampeyan kudu nindakake. Pancen angel banget – Rekomendasi level daya yaiku 380 – Dadi sampeyan kudu level munggah lan bali mengko yen sampeyan lagi berjuang.

Bagean liyane langkah iki, golek 15 simpul turu, nuduhake frekuensi override. Sampeyan bakal miwiti iki kanthi milih intel kasar, lan kaca lokasi sing luar biasa nerangake proses mbukak kunci lan nemokake santaian sing luwih rinci.

. Iki minangka misi crita pungkasan ing pemanasan, sing wis sampeyan lakoni, dadi sampeyan kudu ngerti apa sing bakal diarep-arep.

Kanthi kabeh sing ditindakake, simulant turu turu sampeyan – sampeyan bisa ndeleng wayahe iki mbukak kunci ing video ing ndhuwur dening ehroar. Kaya nasibe asli, minangka bedhil sing unik lan kuat sing ora kaya apa wae ing game kasebut. Seneng nggunakake!

Saka Assassin’s Creed Tycoon Zoo, Kita Welcome Kabeh tukang game

Eurogamer nampani videogamer saka kabeh jinis, dadi mlebu lan gabung karo komunitas kita!

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aksi ngulandara tindakake
  • Blockbuster Tindakake
  • Takdir 2 tindakake
  • PC Tindakake
  • PS4 Tindakake
  • Fiksi Ilmu Tindakake
  • Penembake tindakake
  • Xbox siji

Tindakake kabeh topik ndeleng 3 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ke Eurogamer.Newsletter Daily Net

Entuk crita sing paling ngomong babagan crita langsung menyang kothak mlebu sampeyan.

Matthew Reynolds Diowahi Pandhuan lan Barang-barang sing Mbiyantu ing Eurogamer wiwit taun 2010 – 2023. Nalika dheweke ora nindakake, dheweke metu lan muter Pokémon Go utawa terus kanggo ngumpulake Koleksi Amiibo.