Kepiye carane nggawe tungku jeblugan ing Minecraft: pandhuan langkah-langkah, jeblugan jupuk – wiki minecraft

Pemain bisa entuk blok watu kanthi pertambangan kanthi piksa sutra sing enchanted utawa kanthi cobbel ing tungku kanthi sumber bahan bakar.

Cara nggawe tungku jeblugan ing Minecraft

Tungku jeblugan minangka blok sarana ing Minecraft sing bisa digunakake kanggo ambune biji lan logam kaping pindho luwih cepet tinimbang tungku. .

. .

Artikel iki bakal ngilangi cara Pemain Minecraft bisa nggawe tungku jeblugan dhewe.

Bahan sing dibutuhake kanggo nggawe tungku jeblugan ing Minecraft

Tungku jeblug bakal mbantu pemain Minecraft kanthi cepet, amarga blok sarana padha karo tungku, nanging khusus kanggo biji lan barang sing gegandhengan karo logam.

Pemain sing nggolek kanggo nambah salah sawijining blok sarana kasebut kanggo arsenal, bakal luwih seneng sinau yen dheweke rada gampang digawe. Komponen Kerajinan Kanggo Tungku Jeblugan kabeh kasedhiya ing jerone alangan.

Ing ringkes: Selehake tungku ing tengah-tengah kothak kerajinan. Selehake watu sing lancar ing ngisor tungku. Pungkasanipun ngubengi sisih ndhuwur tungku nganggo lempung wesi.

Langkah 1: Kerajinan Tungku

Supaya pemain Minecraft kanggo nggawe tungku jeblugan, dheweke kudu ngumpulake komponen kerajinan sing dibutuhake dhisik. Bagean gedhe saka dhasar Minecraft Player bisa uga wis kenal karo tungku, sing nggawe iki minangka papan sing cocog kanggo diwiwiti.

Resep Kertu Tungku ing Minecraft. (Gambar liwat Minecraft)

Tungku gampang lan langsung kanggo nggawe. . Papan sing mung kosong ing jendela kerjane, kudu dadi siji ing tengah.

Cobbottone bisa dikumpulake kanthi blok watu pertambangan sing ditemokake ing macem-macem biomes Minecraft. Nalika pemain metu ngempalaken kobluk kanggo tungku, mesthine uga uga kudu njupuk sawetara potongan tambahan uga.

Langkah 2: Sukses Besion Ingot

Ingots wesi bisa dipikolehi kanthi wesi biji ing tungku kanthi sumber bahan bakar. Ore wesi dhewe bisa ditemokake ing jerone overworld minecraft, biasane ing guwa, mineshafts, ravine, lan papan liyane. Supaya ing wesi biji wesi mine, para pemain mincraft mbutuhake paling ora ana piketi watu utawa siji sing luwih dhuwur.

Sampeyan butuh pickaxe watu kanggo wesi mentah mine. Sawise sampeyan wis entuk wesi mentah, sampeyan bisa ngebat ing tungku sawise nambah bahan bakar.

Iki bakal entuk kanthi gampang lan nambah proses persiyapan kanggo nggawe tungku jeblugan dhewe.

Langkah 3: Kerajinan Craft Blast

.

Supaya kerajinan tungku jeblugan, Pemain kudu nggabungake tungku, telung potongan sing lancar, lan limang ing wesi ing meja kerajinan. Watu sing mulus bisa dipikolehi kanthi blok watu ngambek ing tungku kanthi sumber bahan bakar kayata batu bara .

Pemain bisa entuk blok watu kanthi pertambangan kanthi piksa sutra sing enchanted utawa kanthi cobbel ing tungku kanthi sumber bahan bakar.

Ingoton wesi uga bisa ditemokake ing macem-macem dada saka struktur sing digawe kanthi alami sajrone game.

.

Wiki minecraft

Tindakake wiki Minecraft babagan discord utawa kaca media sosial!

Aja duwe akun?

Wiki minecraft

  • Lumbung
  • Blok blokir
  • Sumber cahya

Jupuk tungku

Dianyari

Stackable

Alat

Hardness

Luminous

Transparan

Flammable

A Jupuk tungku yaiku blok sing mambu bijih, logam mentah lan waja lan alat logam kaping pindho minangka tungku, nanging ora bisa mambu apa wae. Uga dadi blok situs proyek Armorrer.

Isi

Entuk []

Breaking []

. .

Jengkaran jengking ngeculake isi nalika rusak.

Blok Jupuk tungku
Hardness 3.
Alat
Wektu mecah [a]
Default 17.5
Kayu 2.65
Watu 1.35
Wesi 0.9
Diamond 0.7
Netherite 0.
Emas .45
  1. ↑ kaping kanggo alat sing ora diweruhi amarga ora nganggo pemain tanpa efek status, diukur sajrone sawetara detik. .

Generasi Alam []

Jupuk tugaran bisa ngasilake omah armorr; Iki bisa ditemokake ing sawijining desa. .

Dianggo []

Jengkaran jengkaran bisa di-push dening piston. ]

Smelting []

Jeblugan tungku gui

Jupuk tungku padha karo tungku, nanging bisa mbungkus biji mentah, blokir utawa alat wesi digawe saka wesi, emas utawa chainmail. Jupuk tungku dadi pasangan kanggo ngrokok, sing digunakake kanggo masak luwih cepet. Peralatan smelting ngasilake siji wesi utawa emas nugget saka bahan-bahan masing-masing. Sawise barang lan bahan bakar dilebokake ing jeblugan jeblugan, kahanan blok owah-owahan lit lan barang kasebut mambu kaping pindho kanthi tungku kanthi cepet. Bahan bakar uga digunakake ing tikel tungku biasa, saengga jumlah barang sing dibungkus saben bahan bakar tetep padha. Produk kasebut banjur bisa diklumpukake kanthi nggunakake output. Kaya tungku normal, hopper bisa digunakake kanggo feed barang dadi tungku jeblugan lan uga bisa milih barang.

Profesi Ngganti []

Yen desa duwe tungku jeblugan sing durung dituntut dening para alkawan, ana dalan sing cedhak karo blok situs kerja duwe kasempatan kanggo ngganti profesi kanggo armorr.

Sumber cahya []

Jupuk tungku kanthi tingkat 13 sing entheng, padha karo tungku normal.

Jeneng Custom []

Kanthi gawan, antarmuka tungku jeblugan diwenehi label “jeblugan tungku”, nanging jeneng iki bisa disesuaikan kanthi menehi jeneng ing anvil sadurunge dilebokake, utawa kanthi ngganti label khusus kanthi nggunakake / data printah. Edition java mung ]

Kunci []

Ing , Tungku jeblugan bisa “dikunci” kanthi nyetel tag kunci nggunakake / data printah. . .

Wigati blok []

Jupuk tungku bisa dilebokake ing blok cathetan kanggo ngasilake “drum bass”.

Swara []

Generic []

Swara Sumber Katrangan Lokasi Sumber Kunci Terjemahan Volume Attenuation
.Fandom.COM / Wiki / File: Stone_dig1.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Stone_dig2.Ogg https: // minecraft..COM / Wiki / File: Stone_dig3..Fandom.COM / Wiki / File: Stone_dig4.ogg Blok Blok .Watu .istirahat Subtitles . .Generic . 1.0 0.8 16
Blok diselehake Nalika blok diselehake Blok .Watu .Panggonan .Blok . . 1.0 .8 16
https: // minecraft..COM / Wiki / File: Stone_mining1.Ogg https: // minecraft.Fandom…Fandom.COM / Wiki / File: Stone_mining3.Ogg https: // minecraft.Fandom..Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Stone_mining5..Fandom..ogg . .kenek Subtitles .Blok .Generic . 0.25 0.5
..COM / Wiki / File: Stone_hit1..Fandom.COM / Wiki / File: Stone_hit2.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Stone_hit3.Ogg https: // minecraft..COM / Wiki / File: Stone_hit4..Fandom.COM / Wiki / File: Stone_hit5.Ogg https: // minecraft…ogg [Swara 1] Mudhun ing blok kanthi rusak Blok .Watu .tiba Ora ana [Swara 1] 0.5 .75
https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Stone_hit1.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Stone_hit2.Ogg https: // minecraft..COM / Wiki / File: Stone_hit3…COM / Wiki / File: Stone_hit4…COM / Wiki / File: Stone_hit5.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Stone_hit6.ogg Entitas-gumantung Mlaku ing blok Blok .Watu .Langkah .Blok .Generic . 0.15 1.0
Swara Sumber Katrangan Volume
.Fandom..Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Stone_dig2.Ogg https: // minecraft.Fandom..Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Stone_dig4.ogg Blok Sawise blok wis rusak . 1.0 0.8-1.
Blok Nalika blok diselehake dig .Watu 1. .8-1.0
https: // minecraft..COM / Wiki / File: Stone_hit1.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Stone_hit2.Ogg https: // minecraft..COM / Wiki / File: Stone_hit3.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Stone_hit4.Ogg https: // minecraft..COM / Wiki / File: Stone_hit5.Ogg https: // minecraft.Fandom.. kenek . 0.37 0.5
Pemain Mudhun ing blok kanthi rusak .Watu 0. 1.0
Pemain Mlaku ing blok Langkah .Watu 0.3 1.0
https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Stone_jump1.WAV HTTPS: // Minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Stone_jump2.WAV HTTPS: // Minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Stone_jump3..Fandom..WAV Pemain .Watu . 1.0
Pemain Mudhun ing blok tanpa rusak Tanah .Watu 0.22 .0

Unik []

Swara Subtitles Sumber Katrangan Kunci Terjemahan Volume Pitch Attenuation
Jarak
…..COM / Wiki / Gambar: Blast_furnace_fire_crickle2.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / Gambar: Blast_furnace_fire_crickle3…COM / Wiki / Gambar: Blast_furnace_fire_crackle4.Ogg https: // minecraft..COM / Wiki / Gambar: Blast_Furnace_fire_crickle5.ogg Blok Acak nalika surem Blok .Blastfurnace . Subtitles . . .Fire_crackle [Swara 1] . 1.0
Armorr karya Makhluk sing ramah entitas .Villager . Subtitles .entitas . . 1.0 0..2 16
https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Door_close.Ogg https: // minecraft..COM / Wiki / File: Door_open.ogg Dodo dikunci [Swara 2] Blok Blok .dada .Kunci [Swara 2] Subtitles .Blok .dada . 1.0 1.0 16
  1. ↑ abmc-179832
  2. ↑ abcc-98316 – subtitle salah sing disebabake dening bedane ilang
Swara Sumber Katrangan Lokasi Sumber Pitch
https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / Gambar: Furnace_fire_crackle1..Fandom..Ogg https: // minecraft…Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / Gambar: Furnace_fire_crickle4..Fandom.COM / Wiki / Gambar: Furnace_fire_crickle5.ogg Blok Acak nalika surem Blok . .Fire_crackle 3. 0.6
Blok Kanthi acak nalika armorer kerja Blok . . .0 0.6

Nilai Data []

ID []

Kunci Terjemahan
Jupuk tungku Blast_furnace Blok & Item Blok.Minecraft.Blast_furnace
Jeneng Pengenal
Blast_furnace
Jeneng ID Nomer Formulir ID item [i 1] Kunci Terjemahan
451 Tile.Blast_furnace.Jeneng
Blok lit lit_blast_furnace 469 Mblokir & Item Ora Bisa Dikandhani [i 4]
  1. ↑ KTP KTP BLOK BLOK BLOK, sing digunakake ing file savegame lan addon.
  2. ↑ kasedhiya karo / menehi printah.
  3. ↑ AB Formulir barang langsung blok nduweni id sing padha karo blok.
Jeneng ID SavEgame
Blok Entitas Blastfurnace

Blokir nyatakake []

Jeneng Nilai Default Nilai sing diidini
Ngadhepi Lor Lor
Kidul
Kulon
Arah sing mbukak jeblugan.
Sabalikna saka arah pasuryan pamuter nalika nempatake tungku jeblugan.
lit Salah Salah
bener
Yen tungku jeblugan surem.

Data Blok []

Tungku jeblugan duwe entitas blok sing ana gandhengane karo data tambahan babagan blok kasebut.

  • Blok data entitas blok
    • Tags umum kanggo kabeh entitas blok
    • Burntiime: Jumlah kutu kiwa sadurunge bahan bakar saiki.
    • CookTime: Jumlah tnk barang wis mambu. Item rampung rugi nalika nilai iki nganti 200 (10 detik). Direset menyang 0 yen burton tekan 0.
    • .
    • Customname: Opsional. Jeneng wadhah iki ing komponen teks Json, sing katon ing gui ing endi jeneng standar sing biasane katon.
    • .
      • : Barang ing jeblugan jeblugan, kalebu tag Slot:
        .
        .
        Slot 2: Item (s) ing slot asil.
        • Tags umum kanggo kabeh barang
        • ID resep : Sepira resep khusus iki wis digunakake. The ID resep yaiku pengenal resep mambu, minangka papan sumber, kaya sing digunakake ing / resep resep.

        Sejarah []

        Edisi Jawa
        1.14 18w44a Ditambahake tungku jeblugan.
        Jupuk turnamen saiki bisa entuk liwat persediaan kreatif lan GUI bisa diakses mung liwat mode penonton.
        18w48a Kertu jeblugan saiki ngasilake ing desa dataran sing dianyari.
        18w49a Jeblugan jengkel saiki ngasilake ing desa savanna sing dianyari lan desa salju sing wis salju.
        18w50a Jengkaran jeblugan saiki ngasilake ing ara-ara samun lan desa Taiga.
        Jupuk tugaran saiki bakal fungsi lan crafe.
        19w03a Swara wis ditambahake kanggo tungku jeblugan.
        19wa11a .
        1.16 20w06a .
        1.17 21w14a .
        1.20 23w12a .
        Edisi Bedrock
        .9.0 beta 1.9.0.2 Ditambahake tungku jeblugan.
        1.10.0 beta 1.10.0.3 Resep Kerajinan wis ditambahake kanggo tungku jeblugan.
        Jeblugan jengkaran saiki ngasilake ing omah armorer desa anyar.
        .11.0 Jupuk tugel saiki wis fungsi.
        1.20.30 beta 1.20..20 Jeblugan tungku saiki nggunakake Minecraft: Negara Blok Cardinal_direction tinimbang ngadhepi_direction .
        Edisi Warisan Console
        1.91 .

        Lit jeblugan tungku “Item” []

        Konten ing ngisor iki diturunake saka blok teknis / surem tungku jeblugan teknis.

        Edisi Bedrock
        ? Lit jeblugan jengking ana barang.

        Penampilan []

        Edisi Bedrock
        ? Lit jemplung jengking nggunakake model iki.

        Jeneng []

        • ? – ?: Tile.lit_blast_furnace.Jeneng

        Galeri []

        Renders []

        Potret layar []

        Tungku jeblugan, ngrokok lan tong

        Tungku jeblugan, ngrokok lan tong.

        Masalah sing ana gandhengane karo “jeblugan tungku” dijaga ing tracker bug. Laporake masalah ing kana.

        Cathetan []

        • Blok Minggu: Jupuk Jupuk – Minecraft.Net tanggal 10 September 2020