Kepiye cara pusaka ing legenda Apex: Heirloom Shards, Kalkulator pusaka & luwih – Charlie Intel, Peaple Hirex Legenda Heirlooms Dhaptar: Dexertoom

Dhaptar Heirloom Apex Legenda: Kepiye cara golek heirloom

Heirloom Shards yaiku mata uang sing digunakake kanggo tuku heirloom saka toko pusaka, nanging kanggo njaluk, sampeyan kudu mbukak sawetara bungkus apex. Paket Apex bisa dipikolehi kanthi leveling, peringkat perang, lan tuku nganggo mata uang premium game (dhuwit recehan apex).

Kepiye cara pusaka ing legenda Apex: HiSloom Shards, Kalkulator Paket Heirloom & Liyane

P├ęblang pusaka Apex Legenda & Knife Butterfly Octane

Hiburan Resor

Legenda apex Heirloom minangka senjata melee sing unik dirancang kanggo karakter individu, nanging kepiye sampeyan tangan? Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti, kalebu kepiye carane golek heirloom Shards lan kepiye ngerti yen sampeyan lagi cedhak karo pusaka.

Legenda Apex wis ana ing musim 18, kanthi akeh pemain sing darmabakti nalika game dibebasake maneh ing taun 2019. Barang-barang sing paling akeh digoleki ing sajrone umur game yaiku pusaka sing ora ana gandhengane, sing isih langka ing dina iki.

Artikel terus sawise ad

Kanthi Musim 18 nggawa acara koleksi anyar karo heirloom lan kulit prestise, sawetara pemain bisa uga kepengin weruh apa sing bisa mbukak kunci kanggo shards pusaka.

Artikel terus sawise ad

  • Cara njaluk pusaka ing legenda Apex
  • Kepiye cara golek heirloom ing legenda APEX
  • Kalkulator pusing Puslik APPEX legenda
  • Karakter legenda APEX sing duwe pusaka

Cara njaluk pusaka ing legenda Apex

Heirlooms digoleki kanggo sawise barang ing legenda APEX sing mung bisa dadi angsal liwat acara koleksi, Minangka pemain bisa mbukak kunci pusaka anyar kanthi tuku pesawat acara. Utawa, sampeyan bisa nggunakake 150 Shards Hirloom kanggo tuku pusaka saka toko game

Pemain Koleksi Grant: Kemampuan kanggo mbukak kunci pusaka sing anyar, ora katon sadurunge mung kasedhiya kanggo wektu winates. Pusaka kasebut bakal dadi sampeyan sawise kabeh barang ing acara kasebut wis diklumpukake.

Artikel terus sawise ad

Cara liyane yaiku kanthi mbuwang heirloom shards ing toko game, sing bakal ngidini sampeyan tuku pusaka sing dipilih.

Pusaka legenda apex

Pusaka legenda Apex minangka sawetara kosmetik sing paling langka.

Kepiye cara golek heirloom ing legenda APEX

Sayange, mung siji cara kanggo njaluk tangan ing pusaka, lan yaiku Kanthi mbukak bungkus APEX.

Artikel terus sawise ad

Sampeyan mung duwe kesempatan 1 ing 500 kanggo njupuk shards pusaka ing pak, lan bisa uga nggawa sampeyan kabeh 500 packing apex kanggo bener-bener entuk. Paket kasebut bakal kalebu 150 Shards Hirloom ing njero, mula sampeyan bakal bisa tuku pusaka sing dipilih.

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Artikel terus sawise ad

Kalkulator pusing Puslik APPEX legenda

Kanthi ngitung level sampeyan tekan ing saben pertempuran ing saben dina, baksine saben dina sing diklumpukake, lan paket acara sing ditampa, situs web Kalkulator Packlact bisa mbukak. Mula, pira sampeyan sadurunge nampa shards pusaka sampeyan ing taun 500.

Elinga, sampeyan bisa uga kudu ngira sawetara sawetara kategori, kaya pirang-pirang paket sing sampeyan tuku utawa sepira bandha sing sampeyan kumpulake ing musim sadurunge. Nanging, sanajan perkiraan atos kategori iki, sampeyan isih bisa entuk ide babagan jumlah bungkus sing wis dibukak.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Kalkulator pusaka legenda Apex

Kalkulator legenda APEX minangka cara sing cocog kanggo nglacak kemajuan sampeyan.

Sampeyan bisa entuk perkiraan sing luwih apik kanthi mriksa statistik akun kanggo saben musim ing menu lobby kanthi ngeklik Jeneng Sampeyan. Iki bakal menehi risak level sampeyan tekan saben musim lan nggawe kalkulator APEX Pack luwih akurat babagan jumlah bungkus musiman sing wis dibukak.

Legenda APEX sing duwe heirlooms?

Ing wayahe, 18 karakter legenda APEX duwe gaman pusing dhewe, kanthi legenda sing isih ana bisa nampa dheweke ing mangsa ngarep. Sawetara legenda kasebut malah duwe loro recolors pusaka.

Artikel terus sawise ad

17 legenda lan pusaka kaya ing ngisor iki:

Sing kabeh pemain kudu ngerti babagan pusaka ing legenda APEX.

Artikel terus sawise ad

Kanggo luwih lengkap babagan legenda APEX, priksa pandhuan kasebut:

Dhaptar Heirloom Apex Legenda: Kepiye cara golek heirloom

Legenda Apex Mirage Heirloom

Hiburan Resor

Yen sampeyan kepingin weruh kepiye pusaka ing legenda Apex, lan apa pewaris sing kudu dituku, iki kabeh sing sampeyan kudu ngerti.

Heirmetika Apex legenda yaiku kosmetik ultra-langka sing ora mung katon apik banget, kalebu macem-macem animasi unik, intro quips lan spanduk. Ora kaya kulit legenda game, sampeyan bisa ndeleng pusaka sampeyan ing tangan sampeyan nalika gegaman sampeyan.

Respawn terus nambah heirloom anyar kanggo legenda pipa, nanging sawetara legenda isih tanpa siji. Saka sarung tangan tinju sing dikasihi pathfinder nganti pisa kupu-kupu kupu-kupu, akeh kosmetik sing apik kanggo dipilih.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Mangkene carane golek shards pusaka, lan apa hirloom sing bisa sampeyan pilih kanggo mbukak kunci.

Isi

  • Kepiye cara golek heirloom ing legenda APEX
  • Pusaka sawise 500 packing apex
  • Kabeh pusaka legenda Apex

Kepiye cara golek heirloom

Heirloom Shards yaiku mata uang sing digunakake kanggo tuku heirloom saka toko pusaka, nanging kanggo njaluk, sampeyan kudu mbukak sawetara bungkus apex. Paket Apex bisa dipikolehi kanthi leveling, peringkat perang, lan tuku nganggo mata uang premium game (dhuwit recehan apex).

Miturut FAQ Official Legenda ApAx, saben pak gedhe kurang saka 1% kasempatan kanggo ngeculake 150 shards heirloom. Nalika nulis, iki saiki mung cara sampeyan bisa entuk Shards Hirloom. Heirloom legenda APPEX regane 150 Shards Hirloom menyang Kerajinan, dadi sampeyan kudu entuk begja utawa mbukak akeh kothak lot.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Pusaka sawise 500 packing apex

Kanggo mesthekake yen kabeh bisa entuk pusaka tanpa mbuwang dhuwit, respawn wis njamin manawa sampeyan ora bisa mbukak 500 bungkus tanpa entuk shards pusaka.

Miturut resor: “Pamuter ora bisa mbukak luwih saka 500 packing APEX (ora kalebu paket acara koleksi) tanpa nampa kabeh pusaka (nganggep pamuter ora duwe kabeh set pusaka lan kulit prestise). Sawise pamuter duwe kabeh set pusaka lan kulit Prestige, pamuter ora bakal layak kanggo bonus iki nganti set pusaka utawa kulit prestise ditambahake ing game kasebut.”

Related:

Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

Artikel terus sawise ad

Kabeh pusaka legenda Apex

Pusaka Valkyrie

Legenda Apex Valkyrie

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

  • Banner pose: Rawuhe Angel
  • Kulit Senjata Melee: Spear Suzaku
  • Intro quip: Viper cilik iki entuk taliane ibu

Pusaka kripto

Biwon Blade Legenda Apex

  • Banner pose: Ora ono uwal
  • Kulit Senjata Melee: Blade Biwon Green
  • Intro quip: “Aku bakal nemokake sampeyan.”

Pusaka wattson

Heirloom wattson

  • Banner pose: Ditangani karo perawatan
  • Kulit Senjata Melee: Pamaca energi kanthi mini layar
  • Intro quip: “Coba kaya sampeyan, sampeyan ora bisa Kilowatt … putrane.”

Pusaka rampart

RAMPART HEIRLOOM

  • Banner pose: Wrench ing rencana sampeyan
  • Kulit Senjata Melee: A lebar logam kanthi detail abang
  • Intro quip: “Aku nggawe barang kanthi tangan.”

Peerloom Wraith

Legenda APEY Heirloom

  • Banner pose: Ora wedi
  • Kulit Senjata Melee: A Kunai sing ditanduri energi biru.
  • Intro quip: “Sampeyan ngerti apa sing katon – golek aku.”

Pusaka revenant

rev peerloom

  • Banner pose: Ora ono uwal
  • Kulit Senjata Melee: Scythe sing ngetokake cemlorot sing murub
  • Intro quip: “Sampeyan ora pengin ndeleng iki cedhak, kulit kulit.”

Pusaka bloodhound

Legenda Apex Bloodhound

  • Banner pose: Kamulyan hound
  • Kulit Senjata Melee: Kapak sing detailing raven lan pinggiran abang sing mencorong.
  • Intro quip: “Aku ngurmati wong-wong sing wis wungu, dudu sing tiba.”

Pusaka loba

Loba heirloom legenda

  • Banner pose: Trazer de Volta
  • Kulit Senjata Melee: Garra de Alanza – penggemar sing ambruk kanthi agul-agul ing pungkasan.
  • Intro quip: “Aku ing kelas dhewe.”

Pusaka lifeom

Legenda APEX Liflinine

  • Banner pose: Tongkat kaget
  • Kulit Senjata Melee: Sepasang drumstik defibrillator.
  • Intro quip: “Priksa yo awake dhewe – utawa ngrusak yo dhewe. (Ketawa) “

Pusaka pathfinder

Legenda Pathfinder heirloom

  • Banner pose: Lampu metu
  • Kulit Senjata Melee: Sepasang sarung tangan tinju biru kanthi mini layar sing dipasang ing dheweke.
  • Kill Quip: “Apa sampeyan ndeleng sepira gedhene? Aku nindakake macem-macem gerakan sing apik tenan … Apa sampeyan ngrungokake?”

Pusaka octane

Octane Heatloom legenda Apex

  • Banner pose: Spin lan gulung cepet
  • Kulit Senjata Melee: Pisapa kupu sing diisi cairan ijo.
  • Intro quip: “Mlayu banter. Hit cepet. Menang cepet.”

Pusaka Mirage

Legenda Apex Mirage Heirloom

  • Banner pose: Kowe pancen tresna karo aku
  • Kulit Senjata Melee: Piala emas Mirage kanggo “pesaing sing paling apik ing Royale Pertempuran – Adhedhasar katrampilan, nanging biasane katon”.
  • Intro quip: “Bungah ndeleng sampeyan kabeh ing cincin. Aja kuwatir, ana akeh ‘mes’ kanggo ngubengi.”

Pusaka caustic

Legenda apx pusaka

  • Banner pose: Wektu Hammer
  • Kulit Senjata Melee: Palu kanthi tengkorak ing mburi dilengkapi gas nox.
  • Intro quip: “Aku ngarep-arep njaluk tangan sampeyan.”

Pusaka Gibraltar

Gibraltar heirloom legenda apex

  • Banner pose: Kaya watu
  • Kulit Senjata Melee: Hatchet sing ditutupi geni.
  • Intro quip: “Yen wis rampung, sampeyan kabeh bakal ngerti jeneng ‘Gibraltar.”

Pusaka bangalore

Periusa bangalore

  • Banner pose: Ora bedhil, ora ana masalah
  • Kulit Senjata Melee: Piso pilot sudhut mlengkung
  • Intro quip: “Muga-muga sampeyan ora wedi njaluk tangan reged”

Pusaka Seer

Pusaka seer ing legenda apex

  • Banner pose: Finale grand
  • Kulit Senjata Melee: Showtoppers
  • Intro quip: “Atiku ngalahake kanthi tantangan saben tantangan sing dak kenal.”

Pusaka awu

heirloom awu ing legenda apex

  • Banner pose: Skill pembunuh
  • Kulit Senjata Melee: Link paling kuat
  • Intro quip: “Skill saka pilot.”

Pusaka Horizon

  • Banner pose: Cara ilmiah
  • Kulit Senjata Melee: MANDA Gravitasi
  • Intro quip: “Yen sampeyan ndeleng aku, sampeyan bakal ngerti pungkasane. Utawa wiwitan anyar. Iku kabeh relatif, saestu.”

Ana sampeyan duwe – kepiye golek shards pusaka ing legenda APEX uga saben pesawat heirloom sing kasedhiya ing game kasebut. Priksa manawa sampeyan tindakake @AlPhailTel kanggo kabeh warta lan nganyari APEX paling anyar.

Artikel terus sawise ad

Kanggo tips lan trik liyane, priksa manawa mriksa pandhuan ing ngisor iki: