Kepiye cara nggawe hopper ing Minecraft, kepiye carane nggawe lan nggunakake hopper minaji | Pcgamesn

Cara nggawe kerajinan lan nggunakake hopper minang

Kaya blok apa wae ing Minecraft, sampeyan kudu entuk sawetara sumber daya liyane sadurunge nyipta hopper. Kadhaptar ing ngisor iki kabeh item sing dibutuhake kanggo nyiyapake hopper, uga gambar sing nuduhake penempatan resep.

Cara nggawe hopper ing Minecraft

.

Ing Minecraft, hopper minangka barang dhasar ing persediaan sampeyan.

Ayo njelajah cara nggawe hopper.

Platform sing didhukung

Hopper kasedhiya ing versi Minecraft ing ngisor iki:

Platform Didhukung (versi *)
Edisi Java (PC / Mac) Ya (1.5)
Edisi Pocket (PE) Ya (0.14.0)
Xbox 360 Ya (TU19)
Xbox siji Ya (Cu7)
PS3 Ya (1.12)
PS4 Ya (1.12)
Wii U Ya
Ngalih Nintendo Ya
Windows 10 Edition Ya (0.14.0)
Edisi Pendhaftaran Ya

* Versi sing ditambah utawa dicopot, yen ana.
Cathetan: Edisi Pocket (PE), Xbox One, PS4, Nintendo Switch, lan Windows 10 Edition saiki diarani Bedrock Edition. .

Minecraft Java Edition (PC / Mac)

Mangkene sampeyan bisa nemokake hopper ing menu persediaan kreatif:

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
Edisi Java (PC / Mac) 1.8 – 1.19 Redstone
Edisi Java (PC / Mac) 1.19..20

Edition Pocket Minecraft (PE)

Mangkene sampeyan bisa nemokake hopper ing menu persediaan kreatif:

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
Edisi Pocket (PE) 0.14..1.3 Alat
Edisi Pocket (PE) 1.2 – 1.19.83 Item

Edisi Minecraft Xbox

Mangkene sampeyan bisa nemokake hopper ing menu persediaan kreatif:

Platform Lokasi Menu Kreatif
Xbox 360 Tu35 – tu69 Redstone lan Pengangkutan
Xbox siji Cuinta – Cu43 Redstone lan Pengangkutan
Xbox siji 1.2.5 – 1.19.83 Item

Edisi Minecraft PS

Mangkene sampeyan bisa nemokake hopper ing menu persediaan kreatif:

Platform Versi (s)
PS3 1.26 – 1. Redstone lan Pengangkutan
PS4 1.26 – 1.91 Redstone lan Pengangkutan
PS4 1.14.0 – 1.19.83 Item

Minecraft Nintendo

Mangkene sampeyan bisa nemokake hopper ing menu persediaan kreatif:

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
Wii U Patch 3 – Patch 38 Redstone lan Pengangkutan
Ngalih Nintendo 1.04 – 1.11 Redstone lan Pengangkutan
Ngalih Nintendo 1.5.0 – 1.19.83

Minecraft Windows 10 Edition

Mangkene sampeyan bisa nemokake hopper ing menu persediaan kreatif:

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
Windows 10 Edition 0.14.1 – 1.1.3
Windows 10 Edition 1.2 – 1.19.83 Item

Edisi Pendhidhikan Minecraft

Mangkene sampeyan bisa nemokake hopper ing menu persediaan kreatif:

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
Edisi Pendhaftaran 0.14.2 – 1.0.18
Edisi Pendhaftaran 1.0.21 – 1.17. Item

Definisi

  • yaiku platform sing ditrapake.
  • Versi (s) minangka nomer versi Minecraft ing ngendi item bisa ditemokake ing lokasi menu sing didaptar (Kita wis nyoba lan ngonfirmasi nomer versi iki).
  • Lokasi Menu Kreatif .

Bahan sing dibutuhake kanggo nggawe hopper

Ing Minecraft, iki bahan sing bisa digunakake kanggo nggawe hopper:

Cara nggawe kerajinan lan nggunakake hopper minang

Nggolek resep pencuci Minecraft? Yen sampeyan wis nggawe kebon minecraft sing kompleks, utawa jinis sistem koleksi sumber sing efisien, sampeyan bakal mbutuhake hopper – utawa ngadhepi ngimpi organisasi.

Kanggo hoppers minefraft, Minecraft penting banget sing bisa mindhah barang ing antarane kontaner. The Hopper dhewe duwe limang slot persediaan, lan ing interval papat redstone ticks (0.4 detik) bakal narik barang siji ing wektu sing persediaan saka wadhah ing ndhuwur, lan / utawa push item siji ing wadhah kasebut menyang wadhah sing diadhepi. Hoppers uga bakal ngempalaken entitas item sing ngambang sing ana ing ndhuwur, yen ora ana wadhah sing ana.

Ana sethithik sing dibutuhake kanggo njaluk hopper sampeyan kanggo output ing arah sing dikarepake; Dheweke ora orientitas kanthi otomatis, dadi sampeyan kudu ngadhepi hopper kasebut Output Nalika sampeyan manggonake. Yen sampeyan lagi ngadhepi blok sing berinteraksi, sampeyan bakal sesambungan tinimbang nyelehake hopper, kajaba sampeyan nyelinep. Mangkene carane nggawe kerajinan Minecraft:

Antarmuka meja kerajinan kanthi limang blok wesi v wesi sing ana ing sekitar dada

Resep Hopper Minecraft

Kanggo nggawe hopper, sampeyan bakal mbutuhake dada, lan limang wesi ing ngisor iki. Nggunakake bangku kerajinan, sijine dada ing tengah, lan ngatur ingot ing bentuk v. Voila – Siap Hopper.

Yen sampeyan pengin pindhah pindhah menyang Minecraft sampeyan, priksa manawa nggunakake pickaxe, utawa yen sampeyan ora bakal nompo nalika ngilangi. Utawa, kanggo solusi sing luwih portabel, sampeyan bisa nggawe minecart kanthi hopper sing dilampirake kanthi mung nggawe hopper ing ndhuwur tambang minecart.

Hopper ora butuh Minecraft Redstone kanggo kerja – Nyatane, sinyal redstone bakal mateni hopper, ngunci lan nyegah supaya ora ditarik lan di-push menyang.

Sing kabeh sampeyan kudu ngerti nggawe hopper ing Minecraft lan tendhangan sawetara funneling nyenengake. Kanggo proyek sabanjure, kenapa ora njupuk inspirasi saka YouTubers Minecraft paling apik lan miwiti sawetara mbangun Minecraft sing apik, utawa mlebu ing salah sawijining wiji Minecraft sing paling apik sing wis ditemokake.

Jen Rothery Nalika Jen ora Dominasi ing Dota 2, dheweke kepengin nelusuri karakter pengaruh Genshin, sing digunakake kanggo tujuan sing penting, utawa ngusir pedhang ing MMO. Biyen timbal tuntunan Editor, saiki bisa ditemokake ing IGN.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Hopper

Hoppers umume digunakake nalika nggawe peternakan otomatis ing Minecraft. Hoppers utami digunakake kanggo mindhah barang saka sak panggonan menyang papan liyane, nanging sampeyan bisa nyelehake apa-apa ing antarane siji lan bakal nransfer item kasebut. Dadi, yen sampeyan nggoleki resep babagan cara nggawe hopper, utawa cara nggunakake, kita wis dijamin ing Pandhuan Hoppers ing ngisor iki.

Minecraft Hopper.png

Nggolek soko tartamtu ing Pandhuan Hopper kita? Aja manawa kanggo ngeklik link ing ngisor iki kanggo mlumpat ..

  • Apa hopper lan kepiye cara kerja
  • Cara nggawe hopper
  • Cara nggunakake hopper

Apa hopper lan kepiye cara kerja

Hoppers cukup gampang dingerteni. Dheweke duwe raksasa ing ndhuwur sing bisa nyelehake barang lan bolongan cilik ing sisih ngisor sing tiba. Utawa sampeyan bisa nyelehake hopper ing sisih blok lan sijine priksa ing endi bolongan kasebut diadhepi.

Minecraft Hopper.png

Liyane saka ngurutake barang kanggo sampeyan nalika sampeyan ora bisa nindakake dhewe.

Cara nggawe hopper

Kaya blok apa wae ing Minecraft, sampeyan kudu entuk sawetara sumber daya liyane sadurunge nyipta hopper. Kadhaptar ing ngisor iki kabeh item sing dibutuhake kanggo nyiyapake hopper, uga gambar sing nuduhake penempatan resep.

Resep Hopper Minecraft.png

Cara nggunakake hopper

Nggunakake hopper minangka prasaja kaya sing nggawe. Sampeyan bakal sok dong mirsani nalika nempatake, bakal duwe tabung cilik ing sisih ngisor utawa sisih, gumantung karo cara sampeyan. Yen sampeyan menyang hopper lan klik-tengen utawa pencet pemicu kiwa, sampeyan bakal weruh manawa duwe limang slot kanggo nggawa barang.

Yen sampeyan duwe dada utawa tong ing mburi tabung cilik lan sijine barang ing hopper, apa wae sing sampeyan lebokake ing dada utawa laras. Ing ngendi hoppers pancen sumunar yaiku nalika digunakake ing tani otomatis, amarga sampeyan nyimpen wektu kanggo njupuk panenane dhewe.