Kepiye cara nggawe blok madu ing Minecraft, kepiye carane madu ing Minecraft lan nggunakake

Ing Minecraft, blok madu duwe jeneng, ID lan data kanak ing ngisor iki:

Cara nggawe blok madu ing Minecraft

.

Ing minecraft, blok madu minangka salah sawijining blok bangunan sing bisa ditindakake.

Ayo njelajah cara nggawe blok madu.

Platform sing didhukung

Blok madu kasedhiya ing versi Minecraft ing ngisor iki:

Edisi Java (PC / Mac) .
Edisi Pocket (PE) Ya (1.14.0)
Xbox 360 Ora
Xbox siji Ya (1.14.0)
PS3 Ora
PS4 Ya (1..0)
Ora
Ngalih Nintendo Ya (1.14.0)
Windows 10 Edition Ya (1.14.
Edisi Pendhaftaran Ya (1.14.31)

* Versi sing ditambah utawa dicopot, yen ana.
Cathetan: . Kita bakal terus nuduhake dhewe kanggo sejarah versi.

Minecraft Java Edition (PC / Mac)

Mangkene sampeyan bisa nemokake blok madu ing menu persediaan kreatif:

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
Edisi Java (PC / Mac) 1.15 – 1.19 Blok hiasan
Edisi Java (PC / Mac) 1.19.3 – 1.20

Edition Pocket Minecraft (PE)

Mangkene sampeyan bisa nemokake blok madu ing menu persediaan kreatif:

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
Edisi Pocket (PE) ..0 – 1.19.83 Konstruksi

Edisi Minecraft Xbox

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
Xbox siji 1.14.0 – 1.19.83 Konstruksi

Edisi Minecraft PS

Mangkene sampeyan bisa nemokake blok madu ing menu persediaan kreatif:

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
PS4 1.14.0 – 1.19.83 Konstruksi

Minecraft Nintendo

Mangkene sampeyan bisa nemokake blok madu ing menu persediaan kreatif:

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
Ngalih Nintendo 1..0 – 1..83 Konstruksi

Minecraft Windows 10 Edition

Mangkene sampeyan bisa nemokake blok madu ing menu persediaan kreatif:

Platform Lokasi Menu Kreatif
Windows 10 Edition 1.14.0 – 1.19.83 Konstruksi

Edisi Pendhidhikan Minecraft

Mangkene sampeyan bisa nemokake blok madu ing menu persediaan kreatif:

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
Edisi Pendhaftaran 1.14.31 – 1.17.30 Konstruksi

Definisi

  • Platform .
  • Versi (s) minangka nomer versi Minecraft ing ngendi item bisa ditemokake ing lokasi menu sing didaptar (Kita wis nyoba lan ngonfirmasi nomer versi iki).
  • Lokasi Menu Kreatif Apa lokasi barang ing menu persediaan kreatif.

Bahan sing dibutuhake kanggo nggawe blok madu

Cara nggawe pemblokiran madu ing mode Survival

1. Bukak menu crafting

Pisanan, bukak tabel kerajinan sampeyan supaya sampeyan duwe grid 3×3 sing katon kaya iki:

Area 3x3

2. Tambahake barang kanggo nggawe blok madu

Ing menu Crafting, sampeyan kudu ndeleng area kerajinan sing digawe saka grid crafting 3×3. Kanggo nggawe blok madu, pasang 4 madu ing crafting 3×3.

Nalika nggawe blok madu, penting banget yen madu madu dilebokake ing pola sing tepat kaya gambar ing ngisor iki. Ing baris pisanan, kudu ana 1 madu madu ing kothak pisanan lan 1 madu ing kothak kapindho. Ing baris nomer loro, kudu ana 1 madu madu ing kothak pisanan lan 1 madu ing kothak kapindho. Iki resep Minecraft Minecraft kanggo blok madu.

Resep Kerajinan kanggo Blok Madu

Saiki sampeyan wis ngisi pagawean kanthi pola sing bener, blok madu bakal katon ing kothak ing sisih tengen.

3. Pindhah blok madu kanggo persediaan

Sawise sampeyan wis nggawe blok madu, sampeyan kudu mindhah item anyar menyang persediaan sampeyan.

Rampung madu

!

ID item lan jeneng

Ing Minecraft, blok madu duwe jeneng, ID lan data kanak ing ngisor iki:

Item () Nilai Data Platform Versi (s)
(Minecraft: blok madu) 64 Jawa 1.15 – 1.20

Edition Pocket Minecraft (PE)

Item Katrangan
(Jeneng ID Minecraft)
Nilai Data Ukuran tumpukan Versi (s)
(Minecraft: blok madu) 0 pe 1.14.0 – 1.20.0

Minecraft Xbox siji

Ing Minecraft, blok madu duwe jeneng, ID lan data kanak ing ngisor iki:

Item Katrangan
()
Nilai Data Ukuran tumpukan Platform
Blok madu
(Minecraft: blok madu)
0 64 1.14.0 – 1.20.0

Minecraft PS4

Ing Minecraft, blok madu duwe jeneng, ID lan data kanak ing ngisor iki:

Item Katrangan
(Jeneng ID Minecraft)
Nilai Data Ukuran tumpukan Platform Versi (s)
Blok madu
(Minecraft: blok madu)
0 64 PS4 ..0 – 1.20.0

Ing Minecraft, blok madu duwe jeneng, ID lan data kanak ing ngisor iki:

Item Katrangan
(Jeneng ID Minecraft)
Nilai Data Ukuran tumpukan Platform Versi (s)
Blok madu
(Minecraft: blok madu)
0 64 Ngalih .14.0 – 1.20.0

Minecraft Windows 10 Edition

Ing Minecraft, blok madu duwe jeneng, ID lan data kanak ing ngisor iki:

Item Katrangan
(Jeneng ID Minecraft
Nilai Data Ukuran tumpukan Versi (s)
Blok madu
(Minecraft: blok madu)
0 64 1..0 – 1.20.0

Edisi Pendhidhikan Minecraft

Ing Minecraft, blok madu duwe jeneng, ID lan data kanak ing ngisor iki:

Item Katrangan
Jeneng ID Minecraft)
Nilai Data Ukuran tumpukan Platform Versi (s)
Blok madu
(Minecraft: blok madu
0 64 .14.31 – 1.18.32

Definisi

  • apa barang sing diarani lan (Jeneng ID Minecraft) yaiku nilai senar sing digunakake ing printah game.
  • Nilai Data (utawa nilai kerusakan) ngerteni variasi blok yen luwih saka siji jinis ana kanggo ID Minecraft.
  • Ukuran tumpukan Apa ukuran tumpukan maksimal kanggo item iki. Dene sawetara barang ing Minecraft tumpukan nganti 64, barang-barang liyane mung bisa ditumpuk nganti 16 utawa 1. (CATETAN: Ukuran tumpukan iki mung kanggo Minecraft Vanili mung. Yen sampeyan mbukak mod, sawetara mod bisa ngganti ukuran tumpukan kanggo item.
  • Platform yaiku platform sing ditrapake.
  • Versi (s) minangka nomer versi Minecraft sing bener lan jeneng Minecraft.

Ing Minecraft Java Edition (PC / Mac) 1.15, 1.16, 1..18, 1.19 lan 1.


.14.0, 1.16.0, 1.17.0, 1.18.0, 1.19.0 lan 1.20.


Wenehi printah ing Minecraft Xbox siji

Ing Minecraft Xbox siji 1.14..16…0, 1.18.0, 1..0 lan 1.20.

/ menehi @p sarang madu 1 0

Menehi printah ing Minecraft PS4

.14.0, 1.16.0, 1.17.0, 1.18.0, 1.19.0 lan 1.20.0, Komando / Menehi kanggo Blok Honeycomb yaiku:

/ menehi @p sarang madu 1 0

Menehi printah ing ngalih Nintendo Minecraft

Ing minecraft Nintendo Switch 1.14..16..17.0, 1.18.0, 1.19.1 lan 1.20.0, Komando / Menehi kanggo Blok Honeycomb yaiku:


Menehi printah ing minecraft Windows 10 Edition

Ing minecraft Windows 10 edisi 1.14.0, 1.16..17..18.0, 1..0 lan 1.20.


Menehi printah ing Edisi Pendhidhikan Minecraft

.14..17…32, prentah / menehi kanggo blok madu yaiku:

/ menehi @p sarang madu 1 0

Cara golek madu ing Minecraft lan nggunakake kanggo miwiti operasi beekeeping

Ikon email A envelope. Nuduhake kemampuan kanggo ngirim email.

Nuduhake lambang panah sing sudhut mlengkung.
.

Twitter lambang LinkedIn tembung “ing”.

.

Ikon facebook flipboard huruf f.

Ikon Email Email Facebook Envelope. Nuduhake kemampuan kanggo ngirim email.

. Iku symobilizing url link situs web.

Potret layar saka Minecraft, nuduhake paket tawon nglumpukake serbuk sari saka kembang

  • Sampeyan bisa entuk madu ing Minecraft kanthi nggunakake sepasang shears ing susuh tawon utawa tawon.
  • Nangkep sarang madu bakal nesu kabeh tawon, mula ati-ati.
  • .

Fancraft Minecraft lunga ing Mojang ngumumake tawon teka ing game kasebut. Lan sapa sing bisa nyalahake dheweke – apa sampeyan wis ndeleng apa sing lucu iki?

Nanging kaya jagad nyata, sawise makhluk utawa barang ditambahake menyang Minecraft, duweni pengaruh kanggo game liyane. . Honeycomb bisa digunakake kanggo nyambut gawe lilin, tembaga wax, lan luwih tawon.

Kanthi tembung liyane, yen sampeyan wis entuk cukup madu, sampeyan bisa miwiti farm madu sing nyengkuyung dhewe. Iku beekeeping tanpa setelan safety putih.

Ana siji cara kanggo njaluk madu ing Minecraft: Sampeyan kudu nggunakake sepasang shears ing susuh tawon utawa tawon. Ayo liwat langkah-langkah.

Sampeyan bisa nyukur kerajinan nggunakake rong besi, sing sampeyan bisa njaluk kanthi biji wesi. Selehake siji wesi ingot ing slot tengah meja, lan ingot liyane ing slot kiwa ngisor.

Sabanjure, sampeyan kudu golek susuh tawon kanthi madu ing njero. Sarang tawon spawn ungu ing wit ing saindenging jagad, lan sampeyan bakal nemokake lebah buzzing. Nanging sanajan sampeyan nemokake, sampeyan ora bakal bisa panen madu nganti diisi madu.

Kapan awan lan ora udan, tawon sarang tawon bakal nyebar kanggo golek serbuk sari. Lan sapisan tawon bali menyang susuh lan godhong maneh, “tingkat madu” sarang “bakal munggah siji. Nalika tingkat madu cocog limang, sampeyan bakal bisa ndeleng madu mulai metu saka sarang. Iki tegese wis siyap.

Panen madu

. Telung unit madu bakal metu, lan tingkat madu bakal tiba maneh.

Nanging ati-ati – nalika sampeyan panen saka sarang tawon, kabeh tawon ing njero bakal metu lan mulai ngoyak sampeyan. Dheweke ora bakal mandheg ngoyak sampeyan nganti sampeyan stung, sing bakal ngrusak lan ngrusak sampeyan sawetara detik.

Tip Cepet: Sampeyan bisa ngindhari tawon kanthi nyuda geni langsung ing ngisor susuh, utawa campfire sajrone limang blok ing ngisor iki. Kumelun saka geni sing tenang tawon, mandheg saka nyerang sampeyan.

Baleni proses iki kakehan sing kudu ngumpulake kabeh madu sing dikepengini. Sarang tawon ora bakal entek sajrone tawon ing wilayah tetep urip.

Cara nggunakake madu ing Minecraft

Ana sawetara resep-resep kerajinan sing beda-beda sing kalebu madu.

Pisanan, sampeyan bisa nggunakake sarang madu kanggo nggawe tawon. Tawon nyambut gawe persis padha karo sarang tawon, nanging sampeyan bisa nyelehake ing ngendi wae. Kanggo nggawe tawon, isi larik ndhuwur lan ngisor saka meja kerajinan kanthi plank, lan isi baris tengah karo madu.

Cathetan: Tawon ora teka karo lebah sing kalebu – sampeyan kudu ngenteni tawon kanggo nemokake hive kanthi alami, utawa nggodho dheweke menyang sarang karo kembang (tawon bakal ngetutake wong sing duwe kembang). Saben lebang bisa omah nganti telung tawon sekaligus.

Sabanjure, sampeyan bisa nggawe lilin. Lilin tumindak minangka sumber cahya nalika diselehake, sanajan sampeyan kudu nyirami nganggo flint lan baja. Kanggo nggawe lilin, mung nyelehake siji tali ing ndhuwur siji sarang madu.

Mbentuk alun-alun ing endi wae ing meja kerajinan kanthi papat potongan madu bakal menehi sampeyan blok madu. Iki minangka blok hiasan sing murni sing dicithak katon madu.

Pungkasane, nggabungake siji potongan madu karo barang sing digawe saka tembaga bakal menehi tembaga wax. Waxing barang tembaga sampeyan bakal mungkasi saka ngoksidasi, sing ngidini supaya warna asline.

Reporter Tech kanggo Ulasan Insider

William AntonLli (he / dheweke) yaiku panulis, editor, lan organizer adhedhasar ing New York City. Minangka anggota Founding Tim Referensi, dheweke mbantu tuwuh Rujukan Tech (saiki bagean saka wiwitan) saka asor sing asor dadi juggernaut sing narik luwih saka 20 yuta kunjungan. . Dheweke uga dadi sumber kanggo nganalisa teknologi ing saluran kaya Newsy, Cheddar, lan Panyangka. Sampeyan bisa nemokake dheweke ing Twitter @dubsrewircher, utawa tekan dheweke kanthi email ing Wantontelli @ Insider.com.