Kepiye cara nggawe Anvil ing Minecraft: Gampang langkah-langkah, kepiye nggawe anvil ing Minecraft: Pandhuan Resep, nggunakake, ndandani & enchantments – Dexertoment

Cara nggawe Anvil ing Minecraft: Pandhuan Resep, nggunakake, ndandani & enchantments

Sadurunge kepingin weruh apa sing kudu dilakoni, ayo mbantu sampeyan luwih akeh. Ayo ngrembug aplikasi lan panggunaan.

Ana ton alat ing Minecraft, lan kabeh padha nggunakake. Nanging guess apa? Anvil kaya bos kabeh. Gampang digawe lan super mbiyantu.

Dadi, apa anvil? Iku alat sing ngidini sampeyan ndandani lan gabungke gabungan. !

Anvil

?

Ing jagad nyata, anvil minangka alat sing wis suwe digunakake kanggo mbentuk peralatan logam lan kerajinan. Ing Minecraft, iku dadi peran sing padha, nanging bisa nindakake luwih akeh tinimbang kasebut. Gelang Anak Anak abu-abu sing peteng abu-abu.

Ing minecraft, anvils bisa digunakake kanggo –

  • Barang Ndandani
  • Ganti jeneng
  • Ngowahi enchantment.

. Nalika dheweke kadang-kadang bakal ngasilake alami ing omah mani kayu, uga bisa digawe kanthi gampang. Kanggo nggawe dhewe, iki sing bakal sampeyan butuhake.

Barang sing kudu ditindakake kanggo nggawe anvil?

Langkah 1 – Bahan sing dibutuhake kanggo mbangun anvil

  1. 31 Ingotes Wesi
  2. 3 blok wesi
  3. Tabel Kerajinan

Kerajinan Anvil mbutuhake wesi akeh . Dadi tepat, sampeyan kudu 31 ing wesi ingot. 27 Iki bakal digunakake kanggo nggawe blok wesi. Sampeyan mbutuhake 3 blok wesi uga. Mesthi wae, sampeyan ora bakal bisa nyusun tanpa meja sing digawe.

Barang sing kudu ditindakake kanggo nggawe anvil

Wiwit resep kasebut mbutuhake akeh wesi, luwih becik kanggo miwiti pertambangan jero. Miwiti kanthi nggawe piketi watu lan mine adoh menyang gunung kanggo entuk jumlah wesi sing cukup. Sawise sampeyan wis cukup, sampeyan bakal butuh tungku kanggo mbungkus biji wesi mentah menyang ingot.

Langkah 2 – Resep Kerajinan kanggo Anvil

Sawise sampeyan duwe bahan mentah, mula bisa nggarap resep. Isi kabeh sangang bolongan nganggo ing wesi kanggo nggawe blok wesi. Sawise sampeyan duwe, sampeyan bisa miwiti nggarap Anvil.

Selehake telung blok wesi ing baris ndhuwur meja kerajinan. Selehake wesi ingot ing bolongan tengah baris nomer loro. Banjur, pungkasane, isi baris ngisor nganggo inot wesi kanggo nggawe anvil. Ing kana sampeyan lunga. Saiki sampeyan duwe anvil dhewe sing bisa digunakake nalika sampeyan wis cocog.

Masak resep kanggo anvil

Sadurunge kepingin weruh apa sing kudu dilakoni, ayo mbantu sampeyan luwih akeh. Ayo ngrembug aplikasi lan panggunaan.

Langkah 3 – Nggunakake Anvils

Kita wis ngrampungake apa sing bisa digunakake kanggo anvils. Ayo njlentrehake. Kanggo ndandani item, sampeyan bisa nambah ingot bahan apa wae kanggo gaman utawa alat sing rusak ing ANVIL kanggo ndandani.

Ana cara liya kanggo ndandani barang, sing kalebu gabungan loro barang sing rusak. Ganti jeneng barang-barang sing luwih gampang amarga sampeyan mung kudu dilebokake ing anvil.

Sampeyan uga bisa nggabungake buku sing enchanted kanthi alat sing bisa dicekel. . Kaya ngono, asring dadi pilihan sing luwih apik tinimbang nggunakake grindstone.

Pungkasan, ing Edisi Bedrock, sampeyan bisa nggunakake ANVIL kanggo ngowahi utawa nggedhekake peta.

Miwiti Hammering Away!

Dadi, sampeyan duwe. ANVILS minangka salah sawijining barang sing paling migunani sing bisa sampeyan kerajinan ing game. .

Sanajan sampeyan ora dadi tukang gawe sing seneng, duwe anvil ing dhasar omah sampeyan apike. . Dadi, palu adoh lan duwe wektu sing apik.

Minecraft minangka salah sawijining game sing paling populer ing antarane bocah, lan Moonpreneur saiki dadi gamelan sing nyenengake iki dadi kesempatan kanggo sinau babagan kode. Kursus Minecraft Coding bakal mbantu bocah-bocah sinau keterampilan coding paling cepet lan kanthi cara sing paling nyenengake! Book kelas gratis dina iki!

Minecraft Coding kanggo bocah-bocah

Sabanjure tombol

Mangkene 10 FAQ paling ndhuwur babagan Anvil ing Minecraft

Cara nggawe Anvil ing Minecraft: Pandhuan Resep, nggunakake, ndandani & enchantments

Minecraft Anvil

Minecraft

Anvil minangka alat utama kanggo jagad slamet Minecraft, amarga bisa nganyarke waja, alat, senjata, lan malah jeneng jalmo.

Nalika tungku lan meja kerajinan bakal dadi blok sarana sing dibutuhake ing game awal Minecraft, minangka sumber daya sampeyan, penting sampeyan nandur modal ing alat anyar.

Nalika pemain entuk alat inten sing luwih apik, dadi penting kanggo nganyarke alat kasebut kanthi enchantments. Kanggo iku, sampeyan bakal mbutuhake anvil.

Artikel terus sawise ad

Alat sing paling dhuwur iki bakal mbatalake sampeyan akeh wesi wesi, nanging investasi kasebut gampang dibayar. .

Artikel terus sawise ad

Bahan sing dibutuhake kanggo mbangun anvil ing minecraft?

Bahan minecraft anvil

Anvil ora blok sarana yen sampeyan bakal bisa kerajinan ing game awal ing slamet Minecrafival. Minangka alat kasebut mbutuhake akeh sumber daya kanggo nggawe, penting kanggo mesthekake sampeyan wis siyap karo dhasar sadurunge nyoba nggawe ajak anvil.

Supaya nggawe Anvil, sampeyan kudu kumpul 4 wesi biji lan 3 blok wesi .

?

Resep Anvil Minecraft

Sawise sampeyan duwe papat wiji wesi lan telung blok wesi, aturake ing resep sing ditampilake ing gambar ing ndhuwur.

Artikel terus sawise ad

Ana ing Papat wesi ing pambentukan “t” ing rong larik, banjur isi baris ndhuwur kanthi telung blok besi. Tindakake, lan banjur sampeyan bakal duwe anvil dhewe!

Apa anvil sing digunakake kanggo ing minecraft?

Anvil Gunakake ing Minecraft

Anvil bisa digunakake kanggo nganyarke lan ndandani waja, alat, lan gaman sampeyan, uga kanggo ngatur nametags.

Kepiye sampeyan ndandani barang kanthi anvil?

Ndandani barang ing anvil, kanthi gampang Selehake barang-barang sing dibutuhake kanggo ndandani ing slot pisanan, banjur pasang ores komponen sing dibutuhake ing slot kapindho. Contone, kanggo ndandani pickaxe berlian, sampeyan butuh berlian cukup kanggo ndandani pickaxe menyang kesehatan sing dikarepake.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Nanging, elinga manawa ndandani alat, waja, lan gaman ing Anvil Kabeh mbutuhake pengalaman, dadi priksa manawa sampeyan wis nyithak peternakan XP sampeyan supaya bisa entuk level XP.

?

Sawetara pemain ora ngerti yen iku Yen dheweke loro diselehake ing anvil. Contone, rong inten sing ora dibayar karo aku piksa bisa dilebokake ing anvil bebarengan kanggo nggawe siji berlian sing ora dibatesi ii pickaxe.

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Iki apik kanggo njaga enchantment sing terkenal lan nganyarke barang tanpa perlu kanggo meja sing apik.

Artikel terus sawise ad

Apa sampeyan bisa ngganti jeneng karo anvil?

Cara nggunakake tag jeneng ing Minecraft

Anvils bisa digunakake kanggo ngganti jeneng Minecraft, sing bisa migunani kanggo mbedakake antara peralatan yen sampeyan duwe pedhang, utawa pickaxes.

Artikel terus sawise ad

Dening Nempelake item sing dipengini ing ANVIL, sampeyan bisa ngeklik jeneng item lan ganti. Nindakake supaya biaya siji tingkat pengalaman.

Kepiye lan kenapa nggunakake Antivil kanggo ngganti nametags ing Minecraft

Pungkasane, para pemain bisa nggunakake anvil ing jejere tag jeneng kanggo ngganti jeneng macem-macem makhluk lan barang ing jagad minecraft. Mung tindakake langkah-langkah kasebut:

Artikel terus sawise ad

  1. Mesthekake sampeyan duwe anvil, tag jeneng, lan cukup xp
  2. Gunakake ANVIL lan pasang tag ing jero blok sarana
  3. Ketik jeneng sing dikarepake
  4. Nglengkapi tag jeneng lan aplikasi menyang mob utawa barang sing dipilih!

Perlu notifikasi yen tag jeneng ora bisa digawe, kudu dirampas saka kurungan lan dada supaya sampeyan bisa ndeleng barang-barang sing langka iki nalika sampeyan njelajah.

Elinga njupuk wektu nalika milih jeneng, tags luar biasa langka Dadi penting sampeyan ora mbuwang.