Kepiye cara napas Leviathan ing Destiny 2, Kepiye Entuk Nafas Leviathan S ing Destiny 2 – Pitulung Player | Pandhuan & Walkthroughs Game

Kepiye cara napas Leviathan ing Destiny 2

. Senjata iki minangka ton seneng digunakake ing jeroan, lan migunani banget ing kegiatan tingkat sing dhuwur ing ngendi sampeyan kudu njupuk hawa abot kanthi cepet.

Kepiye cara napas Leviathan ing Destiny 2

Dirilis ing 2017, Destiny 2 minangka game playing peran online kaping pirang-pirang dikembangake bungie. Iki minangka judhul penembake wong sing pertama sing nampilake jagad evolusi. Mekanik Game Game Multiplayer lan Mekanik Peran Muter Ngidini Pemeriksaan Kanggo Saben liyane nalika mbangun karakter. Akeh kaya game sadurunge, bisa uga ngarepake akeh fitur tambahan ing iki uga.

Nafas Leviathan minangka busur pertempuran eksotis sing kuat sing wis ditambahake kanggo Destiny 2. Iku murub bolts sing gedhe banget lan ngrusak karusakan sing ora bersenjata. Yen digambar, nggawe jeblugan sing akeh banget ngrusak lan nyurung pejuang. Busur sing wis nggumunake luwih kuat karo upgrade katalis. Sawise nganyari, bisa nambah statistik lan tunjangan eksotik tambahan.

Pandhuan lan metode Destiny 2 kanggo ndarbeni napas Leviathan

Sadurunge teka babagan carane bisa ndarbeni busur iki, ayo ngrembug tunjangan eksotis. Perks eksotis yaiku kuwalitas sing nyetel barang sing ora ana ing siji liyane ing game. Sanajan napas Leviathan duwe wektu sing luwih alon, bisa dadi kuat. Iki gandhewo sing kuat, yen diturunake kanthi bener, bisa nyebabake karusakan ing mungsuh.

Nafas Leviathan bisa ngobong bolts energi sing gedhe banget lan ngrusak pejuang sing ora bersenjata. . .

Catalyme Nafas Leviathan, upgrade kanggo busur, dilengkapi perksine dhewe. Precision Hits saka gaman iki nyuda pertimbangané wektu, ngidini pemain njupuk nembak luwih akeh nembak ing wektu sing cendhak. Katalis kasebut uga nambah kapasitas gaweyan saka quiver kanthi lima.

Lokasi napas Leviathan ing Destiny 2

Sampeyan mung bisa ndarbeni napas Leviathan saka kiosk endah ing tugu kanggo ilang lampu ing menara. Gandhewo eksotis iki bisa dituku kanggo kira-kira siji cipher eksotis, 100.000 kelipur, siji shard, lan 150 shards legendaris. Sampeyan bisa uga kudu berjuang sethithik kanggo njaluk, nanging iku sanget hadiah.

Saiki katalis kanggo Destiny 2 uga wis dirilis, kita kudu ngerti ngendi golek. Yen sampeyan gelut lan sukses ngalahake mungsuh sing kuat, fitur kasebut bisa kanthi acak ing layar sampeyan. Nindakake iki, kanggo nganyarke Catalyst napas Leviathan, sampeyan kudu mateni udakara 1,500 mungsuh kanthi busur.

Ngempalaken lan nggunakake bakal menehi kabisan sing ditingkatake kaya stats, tunjangan tambahan, lan mupangat. . Busur iki, bebarengan karo pemangkinane, uga gampang dienggo sajrone kegiatan game pungkasan.

Kepiye cara napas Leviathan ing Destiny 2

Nalika busur dikenalake Takdir 2Ekspansi Alor Balung, Pemain Entuk Pilihan Senjata Mid-To-Long to Sits ing endi wae ing antarane bedhil pramuka lan bedhil sniper. Umume busur bisa njupuk penjaga lawan ing siji headshot lan siji nembak awak. . . Yen sampeyan mikir babagan napas Leviathan Takdir 2, Mangkene walkthrough cepet.

Kepiye Entuk Leviathan

Nafas Leviathan biyen duwe upaya rapi sing diikat

Tugu kanggo Lampu Ilang

Proses kanggo carane njaluk ambegan Leviathan Takdir 2 . Sadurunge, sampeyan kudu, sampeyan kudu mesthekake sampeyan duwe mata lan bahan ing ngisor iki:

  • Siji cipher eksotis
  • 100.000 kelamin
  • Siji shard

Sawise sampeyan duwe, mbukak tugu kanggo ilang lampu lan navigasi menyang bagean sing diarani “eksotis Shadowkeep.”Sawise sampeyan ana ing kana, sampeyan kudu ndeleng napas Leviathan sing lungguh ing slot nomer siji. Yen sampeyan duwe bahan sing kapacak ing ndhuwur, sampeyan kudu bisa maju lan tuku.

Lan carane njaluk ambegan Leviathan ing Destiny 2

Nafas Leviathan minangka busur favorit nomer loro ing game (aku mesthi tresna sampeyan, kacilakan subtle), lan bisa uga diikat kanggo ngurmati senjata abot sing paling disenengi ing game (bebarengan karo simulant sing paling disenengi). .

Muga-muga sampeyan seneng gandhewo kaya aku wiwit dikenal sawetara taun kepungkur. Entuk, njupuk menyang sawetara kegiatan, lan ndeleng apa sing sampeyan pikirake. Aku gelem milih iku bakal nemokake titik paling ora siji saka looking sampeyan.