Kepiye cara hawkmoon ing Destiny 2 – Dot avports, kepiye carane njaluk tasion 2 hawkmoon endah cannon | Pcgamesn

Kepiye Entuk Destiny 2 Cannon Tangan Upotik Hawkmoon

Sirah bali menyang gagak ing pesisir kusut kanggo ngirim wulu. Dheweke bakal njaluk sampeyan ngrampungake misi ing Europzone Eropa. Ora ana sing cocog karo cathetan kajaba sampeyan bakal sesambungan karo effigy hawkmoon ing pungkasan, yaiku gagak emas.

Kepiye Entuk Hawkmoon ing Destiny 2

Hawkmoon bakal nggawa kenangan kanggo Veteran sing paling akeh Takdir pemain, lan Takdir 2 pemain uga sawise meriam tangan endah iki tekan terusan ing musim mburu. Cannon tangan sing kuat iki urip nalika pemain bisa njupuk tliti sing nembak, ngoyak pusingan pungkasan ing majalah kanthi kekuwatan sing ana ing pandelengan sing ana ing pandelengan.

Hawkmoon muncul ing Minangka hadiah saka harbinger, misi eksotik ing musim mburu. Pemain sing nyepelekake kegiatan kasebut bakal entuk hawkmoon dhewe, nanging ana tangkapan: hawkmoon gulung kanthi tangkap kanthi kolam renang sing dipilih saka kolam renang sing dipilih, tegese para pemain pengin mburu a Perk Khusus.

Kanthi rilis Ratu Penyihir, Nanging, konten Harbinger (lan umume taun papat) pindhah menyang Takdir Vault konten, njupuk sumber tetes Hawkmoon mung siji. Bungie tetep ora ana Ratu Penyihir, sanadyan, lan nggawa meriam tangan kanggo sol sing paling disenengi, sol-ngadhepi pedagang sol: xûr.

. Dheweke katon ing dina Jumuah lan godhong ing dina Selasa, lan yen sampeyan ngoyak hawkmoon gulung, ngunjungi dheweke ing kalanggengan ora bakal tumindak apa-apa amarga dheweke ora duwe saham ing kana.

Hawkmoon bakal mbayar biaya sing munggah, siji cipher eksotis, 200 shards legenda, lan 125,000 kelamin. Tuku gaman XûR uga mbutuhake kepemilikan saka Ngluwihi cahya.

Sawise entuk gaman, katalis kasebut bakal nyelehake saka playlist Aktivitas-Serangan, Crake, lan Gambit-karo kasempatan acak kanggo nyelehake saben pertandhingan.

Pedro minangka Dot Esports ‘Penulis Destiny Destiny. Dheweke dadi panulis lepas wiwit taun 2019, lan legenda sampeyan bisa ngundang dheweke kanthi pinging kanthi r-301 utawa ngundang dheweke nglakokake serangan ing DESTINY 2. Nalika dheweke ora njupuk DREG, sampeyan bisa ndeleng dheweke ngajak wong mati ing diablo iv, njupuk dipisahake katelu ing DMZ, utawa gagal heist siluman 3. Temokake rambute ing twitter @ggedroperes.

Kepiye Entuk Destiny 2 Cannon Tangan Upotik Hawkmoon

Kekuwatan supaya bisa dibungkus karo pvp lan pve, nasibe 2 Hawkmoon Handcannon pancen larang regane kanggo nambahi armory sampeyan.

Senjata eksotik hawkmoon ing takdir 2. iku meriam tangan kanthi sawetara etching swiwine sing rinci babagan tong minyak

Diterbitake: 16 Mei, 2023

Nggolek Destiny 2 EXOTIC EXOTIC? Bali saka game pisanan, meriam tangan iki bisa ngemas pukulan serius, utamane yen sampeyan ndharatake hits utawa mateni mungsuh. Banjur ana sing nembak pungkasan ing kamar sing entuk bonus kumulatif sing bisa ngatasi luwih saka 20,000 poin karusakan karo siji sing nembak yen sampeyan wis trampil.

Kanggo mbantu sampeyan entuk bedhil sing kuat ing game PC gratis, kita bakal ngliwati langkah sampeyan kudu njupuk meriam tangan hawkmoon, uga rincian babagan senjata eksotis iki, lan Panggonan paling apik kanggo Farm kanggo syarat tantangan.

Kepiye Entuk Cannon Tangan Hawkmoon

Iki biyen dadi kasus sing njaluk hawkmoon, sampeyan kudu govanting ngubengi kecepatan sing katon ringkes kanggo wulu emas. Wiwit introduksi ekspansi ratu penyihir, nanging pantai kusut ora bisa diakses, dadi kepiye carane entuk meriam tangan sing kuat?

. Amarga sampeyan ora bisa ngrampungake pitakon ing pesisir, siji-sijine papan sing bisa ditindakake Hawkmoon yaiku liwat vendor misterius.

  • 125,000 Kelamin
  • 1 Asing Shard

.

Apa hawkmoon?

Hawkmoon minangka salah sawijining senjata eksotik sing ora ditetepake 2. Iki minangka meriam tangan sampeyan bisa entuk saka nggoleki sing dilengkapi karo tataus sing ditembak intrinsik ‘. .

Yen sampeyan mateni nembak wolulas ing majalah kasebut, bakal ngrusak kerusakan bonus adhedhasar jumlah tumpukan. Elinga yen nyakot hawkmoon ing babak pungkasan bakal mbusak bonus, dadi priksa manawa sampeyan ora nindakake iki.

Ing njaba, wis ana pengaruh sing apik, nangani lan stabilitas, nanging kecepatan reload sing luwih murah lan kisaran kanggo ngimbangi iki. Bakal murub udakara 140 babak saben menit lan duwe wolung nembak ing majalah kasebut.

Sesambat saka ngluwihi

Sanajan misi kasebut ora kasedhiya maneh, kita kudu nindakake keputusan, dadi sampeyan ngerti apa sing bakal sampeyan lakoni sadurunge supaya bisa entuk hawkmoon.

Langkah pisanan sampeyan kudu ngrampungake kanggo ndarbeni hawkmoon ing Destiny 2 yaiku pindhah lan ndeleng laba-laba ing pesisir. Sawise iku, sampeyan kudu nemokake limang wulu emas kanggo ngrampungake langkah iki kanggo nggoleki.

  • Tangled shore – lair Spider: Mung ing njaba laba laba. Iku ing ndhuwur transformer mung ing njaba lawang.
  • Sludge – Zona Mati Eropah: Kepala ing endi sektor sing paling apik ilang. Ing kana, sampeyan bakal bisa ndeleng bangunan timah kanthi pirang-pirang undun ing bukit ngelawan. Mlumpat lan menek liwat bolongan ing sisih kanggo golek wulu ing lantai.
  • Steppes – kosmodrome: Yen sampeyan lagi mlebu ing wilayah kasebut, langsung nggawe bangunan rusak. Ing sisih ndhuwur pilar sing ditiup, ana wulu bulu ing antarane bar baja sing dikuatake belah.
  • Mists Divalis – Kutha Ngimpi: Kepala kanggo lawang sing gedhe banget karo wong wuta. Menyang lengkungan kiwa lawang buta yaiku wulu. Iki minangka lawang sing sampeyan bakal nemokake wiwitan RAID pungkasan.
  • Sanctuary – Rembulan: Kepala kanggo Shrine Oryx liwat Dropzone Line Archer. Wiwit wiwitan, drive ing sisih kiwa lan tindakake dalan nganti sampeyan ndeleng gapura baja sing mbukak ing sisih tengen sampeyan. Giliran nengen lan neng kana lan sampeyan bakal teka ing lawang menyang guwa. Saka ngleboke, mudhun nganti tekan balai kawicaksanan. Bunder lan ing sisih kiwa, nyandhang jeblugan mungsuh. . Terusake terus, nganti tekan struktur gedhe ing tengah. Cedhak lawang ing ngendi sampeyan bakal ndhelikake nalika mburu ngalamun, sampeyan bakal nemokake wulu.

Ayo ngeculake talimu

. . .

Langkah sabanjure yaiku ngasilake kekuwatan 50 orbs. Sirah kanggo wong wuta lan miwiti mateni mateni kanggo mungsuh ing wilayah iki. Siji roto kudu net sampeyan supaya bisa ngrampungake langkah iki. Bali menyang gagak lan dheweke bakal njaluk sampeyan neliti sawetara koordinat ing deadzone Eropa. Saindhenging misi iki ana wulu emas kanggo ngumpulake maneh, nanging sing kasebut disorot.

Nglumpukake kabeh lan bali menyang gagak. Dheweke bakal njaluk sampeyan nganti 100 mateni penjaga utawa sekitar 34 wong (saben wong nyumbang 1% utawa 3% masing-masing menyang tally). Hunts Kakaisaran minangka papan sing apik kanggo mateni Farm Champion – Priestess Peteng ing Kesulitan Pahlawan Luwih Apik kanggo Iki.

Gagak lan hawk

. Iki bakal njupuk sawetara platforming sing ekstensif lan kenceng, dadi nonton langkah sampeyan. Tindakake gagak emas, ati-ati saka vents, lan pungkasane sampeyan bakal nemokake ruangan kanthi orb ireng gedhe. Perang nglawan mungsuh, njupuk acolyte kanggo nyepelake alangan.

Pungkasane, sawise njupuk sawetara panggedhe ing kene, dheweke bakal ngeculake merion tangan endah hawkmoon. Yen sampeyan nggoleki senjata eksotis liyane, kita duwe langkah-langkah kanggo nemokake kabeh destiny 2 lamen bledosan lan lokasi eksotik, utawa gaman eksotis sing takdir banget kanggo wong sing luwih seneng nggunakake bedhil sniper.

Dave Irwin Dave minangka sebagian sing peteng utawa pamburu monster mundhak, lan yen ora main game kaya Street Fighter 6, sampeyan bakal nemokake mungsuh ing Diablo 4, ing Starfield lan The Starfield World World of Baldur’s Gate 3.

. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.