Kepiye cara Capes ing Minecraft Bedrock, Minecraft Bedrock: Kepiye Entuk Capes – Pemain Pemain | Pandhuan & Walkthroughs Game

Minecraft bedrock: Cara njaluk capes

Ana uga sawetara capes khusus sing diwenehake kanggo pemain Minecraft kanthi pangembang kanggo layanan sing diwenehake menyang pangembangan Minecraft. Contone, pemain bisa nuntut tanjung pangadeg ing pasar Minecraft nalika digunakake minangka promosi kanggo alat nitahake karakter.

Kepiye cara capes ing Edisi Mining Bedrock

Capes bisa dadi tambahan kanggo kulit minecraft. Kulit khusus (utawa karakter sing wis digawe) bisa gamelan hiasan lan nggawe luwih nyenengake. . Pemain bisa entuk capes ditambahake ing kulit, sanadyan.

Minecraft kudu nambah cara kanggo entuk capes

Pemain Edition Bedrock bisa entuk nganggo macem-macem cara, iki kepiye carane nindakake.

Entuk capes kanggo minecraft bedrock edition

Ing pirang-pirang kedadeyan, pemain bisa tuku bungkus kulit saka toko minecraft, sing asring ngemot capes minangka barang kosmetik. Padha bisa dilengkapi kanggo kulit tartamtu liwat karakter karakter.

Kajaba iku, wong-wong sing nekani acara Minecraft utawa tugas tartamtu bisa entuk bathi sing gegandhengan karo Cape. Kanthi ngandika, acara MINECON ditindakake wong sadurunge taun 2017.

Dheweke menehi cape eksklusif kanggo kabeh para restaran, mula tuku tiket utawa nekani acara kasebut minangka cara mung kanggo entuk tartamtu.

Saklawasé 11 taun sawise capes ditambah karo #mineCraft, pungkasane aku duwe.

. Mojang mutusake kanggo nggawa bali kasebut kanggo MutiCon Virtual MutiCon 2019, nanging mung kanggo pemain Bedrock Edition.

Kajaba iku, wong-wong sing pindhah menyang Mojang menyang Microsoft uga bisa entuk cape khusus. Mangkene kedadeyane bisa kedadeyan:

  1. Mlebu menyang Akun Minecraft.
  2. Goleki “Giliran Sampeyan Kanggo Nggawe” Prompt.
  3. Klik ing “Pindhah Akun Kula”.
  4. Verifikasi akun sampeyan karo kode sing cocog dikirim menyang email sing bener.
  5. Input kode banjur klik “Kirimi lan Mulai Migrasi”.
  6. Pemain mbutuhake email lan sandhi anyar.
  7. Konfirmasi tanggal lair lan negara.
  8. Gawe gamertag.
  9. Migrasi lengkap lan mbukak kunci cape khusus.

Bebarengan karo, uga pan. Diwenehake kanggo pamuter sing download versi beta edition beta. Ana uga meh rong tikel unik sing bisa ditrapake para penggemar Minecraft kanthi tuku bungkus kulit, kayata wektu petualangan Mash-up utawa bungkus klasik klasik uga wong liya.

Sanajan dhaptar cara iki, angel kanggo marem penasaran lan intrik pemain karo barang kasebut. Mula, tuku tetep dadi cara paling apik kanggo entuk capes.

Minecraft bedrock: Cara njaluk capes

Ora kaya edition sing ramah kustomisasi ing game kasebut, Minecraft bedrock nawakake kulit sing sithik lan tambahan. Iki nggawe angel banget golek sumber daya sing apik ing kulit, lan umume situs web sing nyebutake kulit sebutno nggunakake edition java. Nalika pilihan sampeyan cukup diwatesi, isih ana cara kanggo entuk capes. Yen sampeyan pengin cape sing apik ing minecraft bedrock, kita kene kanggo mbantu.

Minecraft bedrock: Cara njaluk capes

Entuk Capes ing MINECRAFT BEDROCK

Sayange, Minecraft Bedrock ora entuk kustomisasi sing padha lan opsi modtur sing umum ing edition Java. Susah, mung cara sing bisa dipercaya kanggo ngganti tampilan karakter ing Edisi Bedrock yaiku mbayar. Prinsip sing padha ditrapake kanggo capes.

Sampeyan entuk sawetara pilihan Cape Cape kanggo Minecraft bedrock, nanging kabeh dikunci ing mburi paywall ing menu Kustomisasi Kustomisasi. Yen sampeyan pengin nglampahi dhuwit kanggo njaluk cape, kene sing kudu dilakoni:

  1. Mbukak Minecraft.
  2. Menyang Toko.
  3. Pratinjau kulit ing toko. Ora kabeh duwe cape sing dipasang, nanging sing nindakake “Cape on / mati” Pilihan.
  4. Tuku ing kulit (utawa pak kulit) sampeyan pengin.
  5. Penet tab ing sisih kiwa ngisor (Coathanger).
  6. Ngganti sampeyan Kulit gawan kanggo siji karo a Cape lan ngaktifake cape.

. Ora kaya ing Java Edition, ing ngendi dheweke bisa ngiringan nalika sampeyan mindhah, capes bedrock diwatesi kanggo ngowahi lan mudhun.

Nggunakake Capes Custom ing Minecraft Bedrock

Saliyane tuku kulit ing toko resmi, sampeyan uga bisa nggunakake kulit khusus. MSKINS bisa digunakake kanggo iki. Minecraft bedrock nggawe luwih angel kanggo njaluk kulit khusus menyang game, nanging bisa uga:

  1. Menyang sampeyan situs web kulit kulit favorit.
  2. Pilih kulit sing pengin didownload. (Umume kulit khusus yaiku edisi khusus.)
  3. Download kulit menyang PC.
  4. Bukak Minecraft.
  5. Ing menu Kustomisasi karakter, pilih “Pilih kulit anyar.”
  6. Pilih file gambar sing didownload.
  7. Pilih ukuran model sing cocog. Model sing salah bakal duwe bagean abu-abu.

Amarga ora kabeh kulit wis nempelake capes, nemokake sawetara gaweyan bisa uga sawetara wektu.

Apa Sampeyan Bisa Nggunakake Capes Optivine ing Minecraft Bedrock?

Sayange, Optivine ora kasedhiya kanggo edition bedrock amarga cara karya rong game. Optivine dikatutake ing Jawa, lan paling optimalisasi wis diopeni menyang pemain Jawa. Edisi Bedrock duwe paling optimisasi standar sing dibangun ing game kasebut. MOO MOJANG ‘MODE RTX MOJANG Ningkatake kualitas grafis ing ndhuwur opsifine bisa entuk kanggo edition Java.

Optifine-analog kanggo bedrock sing diiklanake kanthi online biasane ora bisa digunakake utawa menehi pilihan sing winates. Dheweke uga ora melu karo tanjung sing sampeyan tampa kanggo entuk mod Opticine asli wiwit produk sing kapisah.

Cape on ing Minecraft bedrock

Susah, mung cara sing bisa dipercaya kanggo njaluk sawetara capes ing edition bedrock yaiku mbayar. Kulit khusus uga pilihan sing cocog nanging biasane luwih tantangan kanggo ngetrapake.

Sampeyan wis nemokake cape sing disenengi? Ayo kita ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki.

Cara Nampa Capes ing Minecraft

Capes Minecraft minangka barang hiasan sing bisa digunakake ing kulit pemain. Capes resmi mung bisa dipikolehi liwat tumindak sing spesifik, kayata pindhah menyang akun MINECON wong.

Ing artikel iki, kita bakal nerangake carane njaluk capes ing minecraft, nutupi saben jinis cape resmi sing wis dirilis nganti saiki.

Cara entuk Cape Minecraft

Capes Minecraft jarang ngeculake barang kosmetik sing digunakake ing game bali pamuter. Amarga dheweke ngrebut lokasi sing padha, barang-barang sing ditindhes banget uga ngganti tampilan elytra.

Sadurunge nyilem capes kanggo loro Minecraft Java Edition lan Edition Minecraft Bedrock kalebu capes Mojang (diwenehake menyang karyawan Mojang) lan Capes Minecon. Capes MINECON diwenehake menyang pamiarsa para pamiarsa Minecon. Kahanan pungkasan kedadeyan kasebut ing taun 2016, lan ora mungkin nampa capes kasebut kanthi cara liya.

Ana uga sawetara capes khusus sing diwenehake kanggo pemain Minecraft kanthi pangembang kanggo layanan sing diwenehake menyang pangembangan Minecraft. Contone, pemain bisa nuntut tanjung pangadeg ing pasar Minecraft nalika digunakake minangka promosi kanggo alat nitahake karakter.

Nanging, amarga iki ora bisa ditemokake, kita ora bakal nutupi ing artikel iki. Mung eling yen sampeyan mbantu nambah konten menyang Minecraft, sampeyan bisa uga diganjar karo cape!

Pungkasane, luwih akeh kulit kasedhiya ing Bedrock Edition amarga wis ditambahake liwat macem-macem bungkus kulit sajrone pirang-pirang taun.

CATETAN: Sampeyan bisa entuk akses menyang kapip khusus liwat tambahan kaya mod optifine sing nambah kulit anyar menyang Minecraft. Nanging, amarga iki ora resmi, dheweke mung katon pamuter kanthi nggunakake mod. Capes resmi katon kabeh pemain ing server Minecraft.

Capes Minecraft sing kasedhiya lan mbesuk

Ora ana sing bisa ditindakake para pemain sing bisa ditindakake. Nanging, paling ora ana tongkat sing bisa ditampa dening pemain – kabeh sing dibutuhake yaiku akun Minecraft kanggo Edition Bedrock!

Pan cape

Cape Panas iku Cape Gratis Gratis kanggo pamuter minecraft kanggo nampa amarga kasedhiya kanggo pamuter bedrock edition. Kanggo entuk, mung menyang tab “Cepes” tab saka kamar klamben ing Edisi Bedrock. Bakal dilengkapi kulit minecraft saiki.

Capes Pasar Minecraft

Yen sampeyan minangka pamuter Bedrock ing Android, iOS, utawa desktop, sawetara kulit minecraft sing bisa digoleki teka capes. Loro conto yaiku wektu ngulandara mash-up lan bintang klasik pack.

Minecraft Festival Cape

Ana cape festival Minecraft Minecraft sing bakal diwenehake kanggo para pamiarsa para penjualan Minecraft Festival sing ditindakake ing Orlando. Tanggal kanggo konvènsi iki bakal ditemtokake, supaya mripat sampeyan bakal ngerti babagan sampeyan bisa nampa.

Sadurunge diluncurake capes

Ana sawetara capes sing wis diluncurake sadurunge ora kasedhiya, nanging sing bisa kasedhiya maneh ing mangsa ngarep. Kajaba iku, amarga capes asring diwenehake ing acara, kanthi ngerti babagan capes sadurunge, sampeyan bisa entuk ide apa sing bakal diarepake ing mangsa ngarep.

Migrator Cape

Migrator Cape diwenehake marang pemain sing tuku Minecraft sadurunge tanggal 1 Desember 2020 lan pindhah menyang Mojang utawa legacy akun menyang akun Microsoft. Sayange, amarga migrasi Minecraft wis rampung, tanjung iki ora kasedhiya kanggo pratelan.

Cape Vanilla

Ing taun 2022, edisi bedrock lan java digabung menyang peluncur minecraft sing padha. Pemain sing duwe loro edisi diwenehi cape vanila. .

Capes acara

Saperangan capes wis dirilis minangka acara temah kanggo kabeh pemain, kalebu:

  1. Natal 2010 Cape
  2. Taun Anyar 2011 Cape
  3. Sawetara cap april april
  4. MINECON CAPES

Nalika ora bisa njupuk capes saiki, capes anyar bisa dirilis ing acara utama. Priksa manawa sampeyan kudu nggatekake akun media sosial Minecraft kanggo ngrungokake kabar apa wae, lan uga bisa diputer ing tanggal utama kaya Natal utawa Taun Anyar kanggo muter karo cape.

Mods Minecraft

Saperangan mods nyedhiyakake kemampuan kanggo nglengkapi capes lan malah nggawe desain Cape khusus sampeyan saka awal. Loro conto mods sing ngidini sampeyan nindakake iki:

Cathetan: Kaya sing kasebut ing ndhuwur, capes apa wae sing ora katon kanggo pemain liyane kanthi online kalebu kanca Minecraft.

Njaga mripatmu

Entuk Cape dhewe ing Minecraft bisa angel, nanging mesthi regane. Duwe cape sing ora ana wong liya sing duwe fleksibel sing wis ditindakake dening pemain liyane – sampeyan wis nggawe upaya kanggo mbukak acara Minecraft, mbantu para pangembang Minecraft ngasilake game, utawa sampeyan wis nindakake liyane khusus kanggo nampa.

Jake Harfield minangka panulis lepènf Australia sing golek semangat babagan cara macem-macem teknologi. Dheweke wis nulis sawetara publikasi online, sing fokus kanggo nerangake apa sing wis disinaoni kanggo mbantu wong liya kanthi masalah teknologi. Dheweke dadi Hiker lan Birderon, lan ing wektu luang sampeyan bakal nemokake dheweke ing Aussie Bush ngrungokake Birdong. Waca Bio Lengkap Jake

Lengganan ing YouTube!

Apa sampeyan seneng tip iki? Yen mangkono, priksa saluran YouTube dhewe ing ngendi kita nutupi Windows, Mac, Software, lan app, lan duwe sekelompok nguatake tips lan video. Klik tombol ing ngisor iki kanggo langganan!