Keperluan Sistem Urip Urip | Aku bisa mbukak ing urip, dhuwur ing PC urip | Spek Paling Minimal lan Disaranake | Kaping radio

Syarat PC Urip Dhuwur ing PC: minimal lan disaranake spek

Keperluan Sistem Urip sing Dhuwur dudu tingkat rick lan morty sing ora masuk akal, nanging pangembang nyaranake muter game kasebut kanthi kertu grafis RTX. Tegese sampeyan kudu rig karo Nvidia GFForce GFU seger kanggo penembake komedi sing sumunar, amarga main ing resolusi sing luwih dhuwur, bakal ora ana masalah sing ngguyu.

Keperluan Sistem Urip sing Dhuwur

Keperluan Sistem Urip sing Dhuwur

Priksa syarat sistem urip sing dhuwur. Aku bisa mbukak? Tes spek lan tingkat pc game. Requirements System Lab nglakokake jutaan syarat PC ing luwih saka 8,500 game saben wulan.

Dhuwur urip Requirements Sistem (minimal)

  • CPU: Intel (r) inti ™ i5-4430k CPU @ 3.00ghz (4 cpus)
  • Ram: 8 GB
  • Kertu Video: NVIDIA GFORCE GTX 1060 1060 (3GB) / AMD Radeon R9 290X (4GB)
  • RAM video Darmabakti: 3072 MB
  • Pixel Shader: 5.1
  • Vertex shader: 5.1
  • OS: Windows 10 64-bit
  • Ruang disk gratis: 45 gb

Dhuwur urip Syarat sing disaranake

  • CPU: Intel (r) inti ™ i5-6402p CPU @ 2.80GHZ (4 CPU) / AMD RIZEN 5 2600 (3.4 GHz)
  • Ram: 8 GB
  • Kertu Video: Nvidia Geforce RTX 2060 (6GB) / AMD RX 5600 XT (6GB)
  • RAM video Darmabakti: 6144 MB
  • Pixel Shader: 5.1
  • Vertex shader: 5.1
  • OS: Windows 10 64-bit
  • Ruang disk gratis: 45 gb

Sampeyan bisa mbukak dhuwur ing urip?

Keperluan Sistem Disaranake High ing urip - sampeyan bisa mbukak PC kanthi dhuwur

Apa sing bakal ditindakake?

Ing ngisor iki sawetara komputer game karo gambar sing nuduhake carane akeh game sing bakal ditindakake saben. Saben komputer dites marang syarat minimal lan disaranake luwih saka 8,500 game PC paling anyar. Klik kene kanggo pilihan liyane.

Keperluan Sistem Lab bisa uga Komisi Afiliasi saka Tuku Kuali liwat Amazon Associates, Afiliasi eBay lan program liyane

  • Starfield
  • Gapura Baldur 3
  • Cyberpunk 2077
  • Maling Auto V
  • EA Sports FC 24
  • Valorant
  • PAYDAY 3
  • FIFA 23
  • Elden Ring
  • Warisan Hogwarts
  • Mortal Kombat 1
  • Fortnite
  • Ngapusi p
  • Telpon saka tugas: warzone
  • Minecraft
  • Cyberpunk 2077 Liberty Phantom
  • Dewa perang
  • Marvel’s Spider-Man Remastered
  • Pungkasan saka bagean 1
  • Game uap ing ngisor limang dolar
  • Telpon Game Duty
  • Game Pertempuran
  • Game Royale Pertempuran
  • Penghargaan Game 2018
  • Game Kasunyatan Virtual
  • Game Assassin’s Creed
  • Game Akses Asal
  • Aku Batman
  • Game Star Wars
  • Dhaptar Game Pc Paling PcGamesn
  • Fokus game interaktif ing omah
  • Frostbite 3 game
  • Game adoh nangis
  • Nglawan game ala
  • Game Capcom
  • Game Entertainsian Entertainsian
  • Game Olahraga
  • Game Uap Top 2017
  • Game Epik
  • Penghargaan Steam 2018
  • Game Tom Clancy
  • Game 2K
  • Game Stadia Google
  • Game Game Pass Xbox
  • Game PC E3 2019
  • Penembak wong pisanan
  • Game Indie sing luar biasa
  • Penghargaan Game 2019
  • Best Gratis Kanggo Puter Game PC
  • Game Hitman
  • Koleksi Jack sing Ganteng
  • Game resolusi super fidelityfx

Bubar ditambahake game PC

  • Airship: Kerajaan Adrift
  • Avatar: Airbender pungkasan – Quest kanggo Balance
  • Ngimpi Tiron Tuhohou ing Arcadia
  • HomeWorld 3
  • Paleo Pino
  • Pasar Night MineKos
  • Residen ala 4 Cara Dipisah
  • Hellweeper vr
  • Nasib / Samurai Snable
  • Pulau Moonstone
  • Witchfire
  • Speedstorm Disney
  • Keturunan pisanan
  • Kaya naga: kasugihan tanpa wates
  • Planet Zoo: Paket Oceania
  • Rotasi potong
  • Age of Empires 4 Ascend Sultans
  • Kombat Mortal 1: Kombat Pack
  • Kita kene ekspedisi: Persahabatan
  • Builders of Yunani: Prologue

Powered by Requirements Systement Lab, Teknologi saka Husdawg, LLC

Hak Cipta © 2023 Husdawg, LLC, kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Syarat PC Urip Dhuwur ing PC: minimal lan disaranake spek

Temokake apa spek sing dibutuhake (lan apa sing disenengi) kanggo urip.

Seni utama resmi kanggo urip

Diterbitake: Senin, 12 Desember 2022 ing 0:29 PM

Game sci-fi anyar ing urip katon dadi kulo alam bébas. Kita bakal ninggalake kasunyatan fisik kanggo nyabrang imajinasi, fantasi, lan (ngeculke) fiksi ilmiah. Nanging, ana sawetara alangan jagad nyata sing bisa mungkasi perjalanan sadurunge malah diwiwiti.

Yen sampeyan duwe PlayStation, kita Getun kanggo ngandhani yen sampeyan ora bakal teka ing platform sampeyan. Lan versi PC – Kaya Saben Game – Syarat.

CATETAN: Yen sampeyan lagi kepengin main urip ing urip ing PC, elinga bakal kasedhiya ing Game Xbox Pass uga uap lan toko game epik. Panggonan kaya tombol CD bakal adol sampeyan tombol uap yen sampeyan pengin, nanging sampeyan bakal entuk luwih apik saka langganan Game Pass Xbox (sing bakal kalebu sekumpulan game liyane, uga).

Kita bakal nuduhake syarat kasebut ing ngisor iki, uga paling optimal – disaranake – spek, sampeyan bakal ngerti yen sampeyan bakal urip kanthi cara sing paling apik.

Keperluan PC Urip Dhuwur: Paling minimal spek

Kanggo spek paling minimum, priksa ngisor:

  • Mbutuhake prosesor lan sistem operasi 64-bit
  • OS: Windows 10 64-bit
  • Prosesor: .00ghz (4 cpus)
  • Memori: 8 GB RAM
  • Nvidia GTFORCE GTX 1060 (3GB) / AMD Radeon R9 290X (4GB)
  • DirectX: Versi 11
  • Lumbung: 50 GB kasedhiya ruang

Muga-muga sampeyan wis entuk kabeh, amarga sanajan sampeyan mung duwe minimal, kita yakin bakal dadi pengalaman pembunuh. Komedi ora kudu mbutuhake hardware paling apik, sawise kabeh. Nanging, yen sampeyan uga pengin game sing polesan lan lancar.

Waca liyane babagan urip kanthi dhuwur:

  • Tinggi Review Life – Kesan pertama kita
  • Dhuwur ing Life Cast – Kabeh aktor swara
  • Suwene dhuwur urip? Jawaban pangembang
  • Dhuwur ing urip sing gegandhengan karo Rick lan morty?
  • Tinggi Multiplayer Life – Co-Op SCI-FI kanggo muter
  • Dhuwur Urip PS4 – Napa PLAYSTATION?
  • High On Prestasi Urip – Dhaptar lengkap kanggo mbukak kunci
  • Dhuwur babagan hadiah urip – kabeh misi sing kadhaptar
  • Dhuwur ing bedhil urip – Mbukak kunci Kabeh Senjata
  • Dhuwur Urip Urip 2 – Urutan Pangarep-arep dicethakake

Kanthi ngetik rincian, sampeyan setuju karo Sarat lan Ketentuan lan Kebijakan Privasi Kita. Sampeyan bisa langganan kapan wae.

Syarat PC Urip Dhuwur: Spek sing Disaranake

Spek sing disaranake kanggo urip yaiku:

  • OS: Windows 10 64-bit
  • Prosesor: Intel (r) inti (TM) i5-6402p CPU @ 2.80GHZ (4 CPU) / AMD RIZEN 5 2600 (3.4 GHz)
  • Memori: 8 GB RAM
  • Grafis: Nvidia Geforce RTX 2060 (6GB) / AMD RX 5600 XT (6GB)
  • DirectX: Versi 12
  • Lumbung: 50 GB kasedhiya ruang

Dadi, nalika spek sing paling optimal ora mbayar banget, kita yakin ora bakal ala banget yen sampeyan mung minimal. Duwe trippin ruang sing nyenengake!

Tawaran paling anyar

Luwe kanggo game liyane? Dolan maring jadwal release video kita, utawa ayunan karo hub kanggo game lan berita teknologi liyane.

Nggolek soko kanggo nonton? Priksa pandhuan TV utawa pandhuan streaming kita.

Jeksa Agung bisa ngetokake radio jaman Majalah Radio Times Majalah saiki – Langganan saiki. Kanggo luwih saka lintang paling gedhe ing TV, ngrungokake jaman radio ndeleng saka podcast sofa.

Keperluan Sistem Urip sing Dhuwur

Keperluan Sistem Urip Dhuwur: Bedhil Biru saka Wajah Karo Backdrop Cartoon City

Keperluan Sistem Urip sing Dhuwur dudu tingkat rick lan morty sing ora masuk akal, nanging pangembang nyaranake muter game kasebut kanthi kertu grafis RTX. Tegese sampeyan kudu rig karo Nvidia GFForce GFU seger kanggo penembake komedi sing sumunar, amarga main ing resolusi sing luwih dhuwur, bakal ora ana masalah sing ngguyu.

Miturut syarat minimal urip, sampeyan bakal butuh apa-apa ing Nvidia GTX 1060 kanggo mbukak petualangan sing ora cocog karo Morty. Yen luwih becik sampeyan ningkatake fps lan njaga visual sing ora ana ing donya, sampeyan pengin langkah paling ora ing RTX 2060 – Contender kertu grafis sing paling ndhukung lan Nvidia Dlss AI.

Spek sing Disaranake Dhuwurake kalebu GPU sing gedhe banget, nanging ora kabeh warta sing ala. Sampeyan mung mbutuhake 8GB Ram kanggo miwiti romp bedhil antropomorfik, tegese sampeyan ora mbutuhake PC game paling apik isih bisa ditindakake.

Minimal Disaranake
OS Windows 10 64-bit Windows 10 64-bit
Intel inti i5-4430k Intel Intel inti i5-6402 CPU
AMD REZZEN 5 2600
Ram 8GB 8GB
Nvidia Grafce GTX 1060
Amd Radeon R9 290X
Nvidia Geforce RTX 2060
AMD RX 5600 XT
Vram 8GB 8GB
Lumbung 45GB 45GB

Priksa Review Tinggi PCGamesn, kontroversi babagan skor metacritic game, lan priksa wektu sing dirampungake nalika kita ngungkapake suwene urip.

Entuk syarat sistem urip sing dhuwur ing PCGamebenchmark kanggo njawab pitakonan … Apa aku bisa urip kanthi dhuwur?

Phil Hayton Phil minangka ahli hardware game PC. sing kepengin banget bingung lan mbobel saka PC game lawas, nanging seneng nyalon kaca mata retro-tinted kanggo nutupi shenanigans kertu grafis paling anyar lan AMD paling anyar. Dheweke uga duwe papan sing alus kanggo dek uap.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.