? Kèndêl ingsun |

Tukang game wis ngelak hantu wiwit kampanye kasebut diluncurake MW2. Nanging saiki misteri wis dicopot lan pasuryane dicethakake.

Diwenehake dening diaktifake .

Simon “Ghost” Riley minangka salah sawijining karakter sing paling disenengi ing telpon francais tugas sanajan pemain ora ndeleng raine.

. Urip maneh saka seri perang modern ing taun 2019 ndeleng wangsulane Ghost lan perang perang modern anyar nggawa dheweke bali menyang watesan. Salah sawijining ciri khayal saka khayu sing mbedakake minangka topeng, sing biasane tengkorak sing paling akeh utawa kabeh raine. Ing mw2, rai hantu pancen didhelikake topeng tengkorak putih, sing dadi penggemar sing ngarep-arep dheweke bakal mati.

Minangka saiki ngadeg, memedi ora tau nuduhake raine kanggo pemain ing game sing ditampilake. Ing kampanye MW2 anyar, Ghost nyopot topeng nanging para pamirsa ora bisa ndeleng. Kapten rega malah ngakoni wektu iki, ujar, “Apik ketemu maneh, Simon.”Wiwit wektu kasebut, para penggemar penasaran kaya yen Ghost bener-bener duwe model pasuryan ing ngisor topeng.

Uga, amarga ternyata, penambang data bisa nemokake manawa pasuryan Ghost wis kebak ing MW2.

Pasuryan Ghost ing Telpon Duty MW2

Mw2 Ghost's Wajah

Wahyu iki ndeleng pasuryan Ghost ing ngisor topeng kasebut sawise MW2 dirilis ing wulan Oktober 2022. . Sawetara pemain wis milih ora ndeleng iki amarga pengin supaya misteri Ghost urip. Nanging, akeh penggemar banget penasaran ora katon.

Yen sampeyan pengin ndeleng rai Ghost ing MW2, sampeyan bisa nindakake kanthi ndeleng benang reddit iki.

Pasuryan Ghost sing dicethakaké ing panggilan perang modern modern 2

Iku ora jelas yen pangembang ora nate nindakake apa-apa karo model iki kanggo hantu. Mbok menawa ghost sing ora ana gandhengane bakal katon ing mbesuk karo DLC kanggo Kampanye MW2. Nanging saiki, para penggemar ditinggalake nganggo model pasuryan siji kanggo karakter kasebut.

Praupane Ghost Diwenehi Roti Warfare Modern 2 Pemain Dibagi: Apa dheweke bisa ngelamat?

Praupane Ghost Diwenehi ninggalake perang modern 2 dibagi: Apa dheweke kudu ngelak? gambar tutup

Tukang game wis ngelak hantu wiwit kampanye kasebut diluncurake MW2. Nanging saiki misteri wis dicopot lan pasuryane dicethakake.

Elinga nalika Internet duwe karep kanggo Ghost thanks kanggo baris ing Kampanye perang modern?

Aku ora wedi ngakoni manawa aku entuk rada kejiret ing traps hantu minangka tukang game yen memedi bener-bener mesem utawa yen dheweke ora tau mesem sajrone uripe. Lan kabeh diwiwiti sawise hantu kanthi rahasia ujar “sebagian” nalika takon yen dheweke ora nyenengake. Aku bakal nuduhake trap ngelak asli maneh – kanggo sampeyan, dudu aku. Iki mung kanggo sampeyan ngerti apa sing dakkandhakake ing jurnalisme iki.

Oke, sampeyan nonton? Dadi, sampeyan uga bisa uga rumangsa kepengin banget karo Ghost saiki. . Dheweke rada misteri, lan kalebu rupa.

Nalika wong-wong wis khayalan babagan hantu kanthi topeng tengkorak ing, sawetara ora bisa ngrewangi apa sing katon sawise dheweke kanthi gampang. Lan saiki bisa uga bisa ndeleng identitas sejatine hantu matur nuwun kanggo model pasuryan sing ana ing mburi topeng.

Mangkono uga apa sing diarani penggemar tugas ing pirang-pirang taun iki?

Umume komentar kanggo nanggepi pasuryan sing dicethakake yaiku negatif. Akeh tukang game sing ora seneng karo penampilan Ghost, kanthi akeh mbandhingake dheweke menyang lightyear saka film Pixar sing paling anyar. Silihan sing apik banget uga dibuwang. Nalika kabeh telu wong-wong iki ora ana sing bisa dipriksa, pancen angel urip kanggo tukang game fantasi sing wis dibangun ing pikirane.

Mangkene sawetara reaksi langsung menyang identitas sejatine hantu.

  • Dadi sabun pas.
  • . Nanging dheweke cukup panas kanggo tukang game?
  • Aku mikir iki minangka gambar sing ora ana gandhengane nanging kabeh padha entuk
  • TF sampeyan tegese, dheweke dadi ayu
  • . Mripaté apik banget lan lambe ngisor wis dikongkon lunga
  • Apa sih sing diomongake? Dheweke ora chris hemsworth nanging dheweke dadi gagah

Bebener perkara kasebut, rai hantu ora misteri kanggo diwiwiti. Dikenal yen nelpon tugas mindhai pasuryan voor nalika nggawe model karakter. Iki uga bener kanggo hantu, sing dimainake dening Samuel Roukin.

. . Isih, sawetara ketegangan saiki wis ilang lan aku ora kuciwa.