? Kèndêl ingsun | PCGAMESN, Cara Muter Karo Kanca ing Platform – Rumbleverse | Shacknews

Ora butuh akeh kanggo miwiti sesi duos ing rumaher. Mung ngganti mode game menyang DUOS lan miwiti telusuran. Nanging, ana uga pilihan kanggo ngajak kanca. Yen sampeyan pengin ngajak kanca sing njaba ekosistem platform, sampeyan kudu njupuk sawetara langkah tambahan.

?

Pengin muter Crossplay rame? Nalika sampeyan lan akeh juara sing cocog, sing kepengin banget menyang game Pertempuran Royale, sampeyan bisa uga pengin muter karo kanca-kanca ing platform liyane. Ndhuwur, apa yen sampeyan arep tuku kosmetik ing toko game ing platform liyane – apa padha nindakake?

Warta sing apik yaiku uga. Wiwit game bisa nggawe crossplay kanthi gawan, sampeyan uga ora perlu kuwatir yen arep dolanan karo kanca-kanca. Nanging, yen sampeyan arep muter mung muter karo tukang game PC, sampeyan bisa mlebu menyang tab Akun ing menu pilihan banjur mateni crossplekplay.

Apa Platform Apa Dhukungan Crossplayer Rumbleverse?

Saiki, ana dhukungan crossplay critplay kanggo PC (liwat toko game epik), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, lan Konsumsi Xbox S / X S / X. .

Kemajuan silang yaiku ing endi sing entuk tricker sethithik amarga sampeyan kudu nyetel samubarang. Yen sampeyan mlebu karo PC, sampeyan ora kudu nindakake apa wae sing wis ana ing akun game game epik sampeyan. . Yen sampeyan durung nate rampung, iki langkah-langkah sing kudu sampeyan tindakake:

  • Kanthi peluncur game EPIC Games Bukak, log menyang akun.
  • Klik lambang profil sampeyan ing sisih tengen ndhuwur peluncur banjur klik Akun.
  • Situs web bakal mbukak browser. Klik tab ‘Sambungan’.
  • Klik tab ‘Akun’.
  • Temokake console pilihan sampeyan banjur klik tombol ‘Sambungan’ ing ngisor.
  • Mlebu akun Xbox utawa PlayStation lan konfirmasi manawa akun game game EPIC bisa ngakses akun konsol sampeyan.

Gampang banget kanggo ngaktifake crossplekplayer lan cross-kemajuan. Salajengipun, sampeyan mung kudu nindakake tugas admin sing kurang ajar, supaya sanalika sampeyan bisa bali menyang game gratis kanggo miwiti game gratis kanggo dadi juara gelut paling utama.

Dave Irwin Dave minangka sebagian sing peteng utawa pamburu monster mundhak, lan yen ora main game kaya Street Fighter 6, sampeyan bakal nemokake mungsuh ing Diablo 4, ing Starfield lan The Starfield World World of Baldur’s Gate 3.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Luwih saka PCGamesn Tindakake kita kanggo News Game PC, Pawarta Game PC, Facebook, Overwolf, Uap lan Google News. Utawa mlebu menyang buletin gratis.

Cara Muter Karo Kanca ing Platform – Rendhang

Cara Muter Karo Kanca ing Platform - Rendhang

Yen sampeyan lagi ing PC lan sampeyan duwe kanca sing main rumah tangga ing konsol utawa kosok balene, apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo pesta bebarengan.

15 Agustus 2022 4:00 PM

Rendhang kabeh babagan menek ing ndhuwur gunung lan entuk hak kanggo diarani juara kasebut. Nanging, yen pegulat profesional wis mulang sapa wae, yen tim tag bisa uga dadi nglipur. Iron Galaxy ngerti babagan iki, mula kenapa studio nambahake mode duos. Nanging, kepiye carane bisa nyilem menyang DUOS muter karo kanca, sanajan ora ana ing platform sing padha? Shacknews kene kanggo mangsuli pitakon kasebut.

Cara Muter Karo Kanca ing Platform – Rendhang

Rempleverse Slam

Ora butuh akeh kanggo miwiti sesi duos ing rumaher. Mung ngganti mode game menyang DUOS lan miwiti telusuran. Nanging, ana uga pilihan kanggo ngajak kanca. Yen sampeyan pengin ngajak kanca sing njaba ekosistem platform, sampeyan kudu njupuk sawetara langkah tambahan.

Kaya sing kacathet ing FAQ Rendhung, sampeyan lan kanca sampeyan kudu nindakake kerja ing game epik ing PC. Ya, akun game epik dibutuhake ing loro-lorone supaya bisa nggawe karya iki. Pisanan, sampeyan kudu ngubungake platform sampeyan kanggo akun game epik sampeyan supaya bisa digunakake kanggo muter. Saka ing kana, klik tab Kanca ing pojok sisih ndhuwur. Priksa manawa sampeyan wis nambahake kanca, nanging uga priksa manawa dheweke Informasi konsol disambung karo akun game epik dhewe. Hover babagan jenenge lan yen sampeyan ndeleng jeneng profil Xbox utawa PSN, sampeyan kudu apik.

Yen informasi sing tepat, sampeyan ora duwe masalah sing ngirim Ajak DUOS saka platform saiki. Pemain PC kudu bisa ngundang pangguna lan kosok balene versa.

Sing kabeh butuh kanggo miwiti dolanan karo kanca-kanca ing rumah tangga. Saiki, mung bisa diputer nganti Duos, saengga pihak bakal max metu loro pemain. Sing mesthi wae wis owah-owahan ing dalan, utamane minangka TRIOS dadi luwih populer ing wrestling Pro I Amérika Lor. Kanggo luwih anyar babagan Bebarengan Bersama Galaxy sing anyar, kudu priksa kaca topik rumah-rus.

Ozzie main game video wiwit milih kontroler NES sing pertama ing umur 5 taun. Dheweke wis dadi dolanan wiwit saiki, mung sedhela banget sajrone taun kuliah. Nanging dheweke ditarik maneh sawise nginep taun ing wilayah QA kanggo loro THQ lan aktivisi, biasane mbuwang wektu mbantu nyurung seri Pahlawan Guitar ing pucuke. Ozzie wis dadi penggemar platformer, game teka-teki, penembak, lan RPG, mung kanggo jeneng genre, nanging dheweke uga bajingan gedhe kanggo apa wae sing apik, narasi sing apik. Amarga apa game video yen sampeyan ora bisa nikmati crita sing apik karo coke seger?