? Kèndêl ingsun | Howlongtobeat

EU:
23 Maret 2020

Deleng!

.”Aplikasi kanggo ngomongake ing kene lan sinau luwih lengkap babagan kesempatan sponsor ing kene. Ing acara kasebut, kita uga bakal ngumumake 25 wiwitan game wiwitan minangka tukang game 2024. Aplikasi utawa nominasi dina iki!

Deleng setengah umur: Alyx wis dadi usaha stres. Bagéyan saka yaiku rigor biasa kanggo kritik kanggo game (nyoba ngalahake sadurunge mati). Nanging pengalaman VR iki landing kapan wae nalika pandemik ditahan ing jagad iki. Dadi, sampeyan ngerti, aku bisa uga wis rada mudhun. .

Iki ora ateges setengah urip: Alyx, sing kasedhiya kanggo PC vr, minangka game sing ala. Iku adoh saka iku. Valve ahli triple-: Kerajinan lawas wis bali. Secara teknis, iki minangka game VR sing paling apik sing wis diputer (matur nuwun kanggo indeks katup sing dakpilihake). Minangka pengalaman sing luar biasa immersive.

Iku mung siji sing ora pengin disemprotake saiki.

Apa sing bakal sampeyan lakoni

Suwene setengah urip Alyx

Setengah-Urip: Seni Box Alyx

  • 81 diputer
  • 2K Backlog
  • 2% pensiun
  • Rating 94%
  • 1.6k ngalahake

Setengah-Urip: Seni Box Alyx

Crita utama

12 jam

Main + Sis

14 jam

Rampung

18½ jam

Kabeh Gaya

13½ jam

Setengah Urip: Alyx minangka VR VR ing seri setengah urip. Iku crita babagan perang sing ora mungkin nglawan balapan asing sing terkenal minangka gabungan, disetel antarane acara setengah urip lan setengah urip 2. Muter minangka Vances Alyx, sampeyan mung minangka kasempatan manungsa kanggo slamet.

Suwene suwene setengah urip: Alyx ?
Nalika fokus ing tujuan utama, Setengah Urip: Alyx kira-kira 12 jam . 18½ jam .

Platform:
PC

Genre S:
Wong pisanan, realitas virtual, penembake

Pangembang:
Katup

Penerbit:
Katup

NA:
23 Maret 2020

EU:
23 Maret 2020


7 jam kepungkur