Kemampuan & Tips Hero Ratu – Overwatch 2 | Shacknews, iki kemampuan tank Ratu S Berserker kanggo overwatch 2

Iki minangka kemampuan tangki ‘Berserker’ ‘iki kanggo overwatch 2

Nalika trailer iki adol khayalan Ratu Daya Sakabèhé (lan duwe suntingan sing nyenengake), Blizzard uga nuduhake ringkesan kit dheweke. Sawetara nilai kasebut mesthi bakal ana ing fluks sajrone Overwatch 2 Beta, nanging luwih becik duwe jeneng kemampuan sadurunge mlumpat.

Kemampuan & Tips Hero & Tips – Overwatch 2

Kemampuan & Tips Hero & Tips - Overwatch 2

Sinau Cara Muter Minangka Ratu Junker, Pahlawan Tank Paling Anyar Kanggo Tiba ing Overwatch 2.

4 Oktober 2022 12:01

Ratu Junker minangka pahlawan tank paling anyar kanggo nggabungake daptar tugas ing overwatch 2. Dheweke angel lan agresif, kanthi kit sing cocog kanggo boot. Ora kaya Kiriko, Queen Junko kasedhiya minangka pahlawan gratis kanggo kabeh wong, preduli apa pemain anyar utawa bali. Ratu Junker dibangun kanggo brutal kanggo mungsuh sing cendhak, nggawe dheweke apik kanggo para pemain sing pengin ngadhepi mungsuh. Pandhuan iki bakal nutupi kabeh kabisan lan nawakake tips kanggo main minangka Ratu Junker ing overwatch 2.

Kabisan Ratu Junker

Kemampuan Ratu Junker lan pindhah ing overwatch 2

  • Scattergun – Ratu Junker nggunakake bedhil pompa minangka gegaman utama. Scattergun kasebut duwe panyebaran cilik, dadi efektif banget ing jarak cedhak.
  • Blade Jagged – Kemampuan iki tumindak minangka geni sekunder dheweke lan entuk manfaat aktif lan mupangat. Blade Jagged minangka piso sing dibuwang kanthi jeneng Gracie sing bisa kelingan maneh menyang sampeyan, nggawa mungsuh-mungsuh kasebut. Agul-agul kasebut uga ngrusak mungsuh sing tatu sajrone wektu.
  • Carnage – Ratu Junker uga nggunakake AX sing gedhe banget. Kemampuan iki nyebabake dheweke nyawang barang-barang makan ing ngarepe, amarga ngrusak wektu kanggo sapa wae ing dalan kasebut lan ngaktifake pasif adrenaline.
  • Kemampuan Komando Ratu Junker Ngijini Dheweke Ngrungokake Sing Sing Menehi Dheweke Lan Dheweke Sekutu Kesehatan lan Gerakan Semalat. Kemampuan iki nambah kesehatan Ratu Junker miturut kesehatan 200 lan sekutu kanthi 100 nalika uga nambah paningkatan kacepetan gerakan 30%.
  • Rampage (Ultimate) – Ultimate Ultimate Ratu Junker nyebabake dheweke ngurus ing garis lurus, satrayan lan ngiringan kerusakan wektu nalika nyegah dheweke bisa mari.
  • Adrenalin rush (pasif) – kemampuan pasif ratu junker ngidini dheweke waras saka kabeh kerusakan sajrone wektu sing ditangani kanthi tatu, sinergis karo kabisan ngrusak liyane.

Strategi & Tips Ratu Junker

Ratu Junker ing tindakan ing overwatch 2

Ratu Junker kabeh arep mlebu pasuryane lawan lan brutalizing kanthi nggunakake agresi sing luwih gedhe. Ing ngisor iki sawetara tips kanggo main minangka Ratu Ratu ing overwatch 2.

  • Mimpin tim sampeyan menyang perang karo adil. Kemampuan iki apik kanggo mbantu tim sampeyan nutup celah, cepet-cepet objektif, utawa nyurung titik keselak. Tingkat Kesehatan Ditambah uga bisa mbantu nyimpen sekutu kanthi wektu sing pas.
  • Inflict tatu kanggo ngaktifake pasif sampeyan. Adrenalin adrenalin ngidini sampeyan waras saka kabeh karusakan ing wektu sing ditangani kanthi tatu, lan ana akeh cara kanggo luka mungsuh karo ratu junker. Nggunakake agul-agul lan carnage sing digawa kanthi rutin kanggo maksimalake mupangat adrenalin.
  • Target mungsuh squishy target karo gracie. . Gunakake kauntungan kanthi sengaja narik mungsuh sampeyan karo grcie banjur rampung kanthi jeblugan scattergun sampeyan. Kanthi wektu sing tepat, sampeyan bisa ngayun karnax sawise kelingan gracie kanggo nuwuhake luka lan micu pasif sampeyan.
  • Tujuan kanggo mungsuh sing bisa ditindakake kanthi ramper. Lawan sing luwih akeh sampeyan bisa ngetren, luwih apik. Kerusakan sing getar bakal mbantu sampeyan urip, nalika ora bisa nyegah mungsuh ora bisa ditambani. Nyengkuyung kanca-kancane supaya terus maju lan tindakake saka keterlibatan sampeyan.
  • Gunakake rampok utama kanggo miwiti minangka tim. Ngeculake bengok-bengok sadurunge bakal mbantu nyiyapake sekutu kanggo melu lan Ratu Junker bisa nggunakake rampage kanggo miwiti perang kasebut.

Ratu Junker dibangun dadi tank sing agresif, mula aja nganti nahan. Saiki sampeyan ngerti carane ngeculake rampage amarga ratu overwatch 2, sampeyan bisa mbantu nuntun tim sampeyan bisa menang. Telusuri liwat halaman 2 halaman kanggo tip game liyane.

Larryn minangka kontributor Freelance sing nggawe pandhuan lan game video kanggo Shacknews lan luwih saka dekade pengalaman sing nutupi game ing macem-macem toko. Nalika dheweke ora game, Larryn bisa uga ditemokake mbanyoni omah, main D & D, utawa mulangake trik sing anyar.

Iki minangka kemampuan tangki ‘Berserker’ ‘iki kanggo overwatch 2

Kabisan Ratu Junker

Iku liar kanggo mikir manawa kita ngomong babagan Ratu Junker ing Asli Overwatch Limang taun kepungkur – ing endi wektu wis entek? Kanthi urutan sing dadi fokus lan nyoba sing paling apik kanggo mbenerake dhewe (saiki minangka game gratis, perang-pas-jangka panjang), pahlawan tank sing dawa banget wis mandheg “metu saka cahya , “Minangka Blizzard nempatake.

“Tangki muter luwih agresif ing Overwatch 2,”Lan minangka salah sawijining karakter anyar pisanan kanggo bukak musim 1 pisanan, Ratu Junker kudu ngucapake manawa shift kasebut. Pemain bisa ngisi perang, tatu mungsuh, lan tetep perang kanthi pasif leech urip.

Nalika trailer iki adol khayalan Ratu Daya Sakabèhé (lan duwe suntingan sing nyenengake), Blizzard uga nuduhake ringkesan kit dheweke. Sawetara nilai kasebut mesthi bakal ana ing fluks sajrone Overwatch 2 .

Kabisan Ratu Junker

  • Scattergun – geni utami
    • Bedhil pompa kanthi nyebarake cilik sing “medeni ing sawetara cendhak.”
    • Pasif: Mungsuh luka melee, sregep ngaso sajrone wektu.
    • Aktif: Mbuwang agul-agul sampeyan. Bisa ngaktifake maneh kanggo ngasilake.
    • Ngisi daya maju. Mungsuh tatu, ngrampungake kerusakan sajrone wektu lan nyegah supaya ora bisa ditambani.
    • Nambah kesehatan dening 200 lan toko Sekutu dening 100.
    • Nambah kacepetan gerakan kanthi 30 persen.
    • Swara kapak sampeyan kanggo luka kabeh mungsuh ing ngarep sampeyan, amarga kerusakan sajrone wektu.
    • Waras saka kabeh karusakan ing wektu sing ditangani kanthi tatu.

    Aku pengin ndeleng kit tikel iki kanggo muter. Ing timku, Maksudku!

    Screenshot gambar Junker Junked

    “Yen Reinhardt pisanan protetyed, dheweke bisa mbuwang palu menyang tim mungsuh – kemampuan sing adhem ing teori, nanging ora seneng karo palu kanggo mbela dheweke, “Ujare Blizzard. “Sanajan ora nggawe kit pungkasan Reinhardt, prototipe iki kemampuan agul-agul jagung inspirasi.”Lore-wicaksana, Queen Junker bisa ngeling-eling piso dheweke,” Gracie, “nggunakake gauntlet magnet.

    Tim kasebut uga ujar manawa Ratu Junker bisa nggunakake kapak, “saka pembunuhan,” minangka gegaman utama, nanging “sejarah, nggawe pahlawan Melee ing Overwatch wis teka kanthi tantangan dhewe.”Kaset in titik, Blade Dragon Genji, sing pungkasane dadi terkenal.

    Aku seneng karo nyolong pasif raos junkter sing diobati dening luka-wektu kerusakan, lan dheweke uga duwe lúcio (karo tim-kacepetan tim) lan ana (karo anti- waras utama). Aku biasane ora kepenak banget minangka tangki pamuter (aku ora apik karo tameng), lan nalika aku ora ngarep-arep karo mukjijat ing Overwatch 2, Aku isih bisa njupuk kabisan Ratu Junker, ing teori paling ora.

    “Ratu Junker dibangun kanggo Overwatch 2Lapangan Muter 5v5, “Miturut Blizzard. “Dheweke duwe kemampuan sing ora cocog kanggo nuntut papan, lan dheweke wedi banget kanggo ngatasi cedhak. Dheweke nyengkuyung, nyemprotake garis tank sing luwih gedhe, lan kita kognun saka paradigma tank anyar iki.”Kita bakal weruh kepiye dheweke rego rego ing beta tanggal 28 Juni – mlebu yen sampeyan isih kudu.

    Kita ngerti Overwatch 2 Musim 1 uga bakal kalebu sojourn lan sing anyar (fox-printah?) Pahlawan Dhukungan. Sing aku paling penasaran ndeleng cedhak.

    Yordania minangka anggota pendiri destructoid lan poster saka gambar sing katon acak. Dheweke pancen ora acak.