Kalkulator Portal Nether – Cara Link Portal, Pandhuan Minecraft: Cara mbangun portal neter kanthi cepet lan gampang | Pusat Windows

Pandhuan Minecraft: Kepiye mbangun portal neter kanthi cepet lan gampang

Dalan kanggo ngrampungake portal nether ing Minecraft dawa lan bisa diati-ati. Yen main mode Survival, ora gampang kaya ngilangi blok obsidian lan nglalekake. Kadhangkala mbutuhake jam persiapan. Ngrampungake portal neter tegese entuk akses menyang Walanda sing hellish, papan sing diisi metokake musuhan, lingkungan sing nggegirisi lan ngilangi benteng. Sampeyan uga mung papan kanggo golek macem-macem jinis bahan unik lan barang-barang kerajinan, dadi lokasi sing migunani kanggo entuk akses menyang.

Kalkulator Portal Nether

Sugeng rawuh ing Kalkulator Portal Nether, ngendi kita bakal menehi conto portal nether minecraft lan Kepiye cara kerja. Kita bakal nerangake Cara nggawe portal Nether ing Minecraft, pira obsian kanggo portal nether, lan Cara ngubungake portal Nether kanggo ngidini lelungan cepet liwat overworld. Malah bakal ndemek topik kaya Desain portal Nether lan carane sampeyan bisa nggawe portal tanpa pertambangan Pisanan!

Ing minecraft, ing Portal Nether The Nether, Game kasebut dimensi sulih malevolent. Kapenuhan loro monsters musuhan lan biji emas sing migunani, wong-wong sing penting minangka bagean penting kanggo pamuter ngantem naga akhir.

Elinga – portal Lemon lan pungkasan ana rong struktur sing beda-beda sing bisa ditindakake kanthi cara sing beda-beda. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan portal pungkasan, coba Finder Minecraft End.

Dadi ayo nyekel a tumpukan blok obsidian lan pas mbangun portal!

Kepiye cara nggunakake kalkulator portal Nether?

Yen sampeyan mung kudu Gunakake kalkulator portal Nether Nether tanpa ngetokake rincian, . Kalkulator portal Netrecraft Nether duwe rong mode: Mode koordinasi lan mode blok.

Mode koordinasi .

  1. Ketik koordinat saka portal ing overworld utawa ing jaring.
  2. The Kalkulator Portal Nether bakal nemokake koordinat saka portal sing cocog ing dimensi liyane.
  3. Kalkulator Portal Nether yaiku bidirectional, ngidini sampeyan ngganti salah siji koordinat lan entuk asil sing bener ing sisih liyane.

Mode blok ngidini sampeyan ngetung rincian babagan portal neter sing sampeyan bakal dibangun.

  1. Ketik dimensi portal sampeyan. Portal nether bisa dadi apa-apa ing antarane 4 × 5 lan 23 × 23.
  2. Apa sampeyan pengin portal sampeyan duwe sudhut. Portal Nether bisa mlaku tanpa sudhut, nanging sawetara pemain luwih seneng gaya persegi panjang.
  3. The Kalkulator Portal Nether Pira blok obsidian kanggo nggawe portal saka dimensi sing ditemtokake. Nggawe skematika portal kanggo sampeyan.

Kepiye carane nggawe portal Nether ing Minecraft? Pira blok obsian kanggo nggawe portal nether?

Portal nether mung a pigura persetangular saka obsidian sing wis disetel karo a flint lan baja (utawa alat gawean geni liyane, kaya biaya geni). Pigura paling ora 4 blok sing amba lan 5 blok, lan bisa . Sudhut saka persegi panjang ora perlu. Pramila kita mung butuh 10 blok obsidian Kanggo nggawe portal nether fungsional ing Minecraft lan isih manengake dimensi portal sing dibutuhake.

Kanggo nemtokake persis Pira blok obsidian sampeyan kudu mbangun portal width w w w lan dhuwur h, sampeyan bisa ngetutake Formula iki:

# blok = 2 (w – 2) + 2 (2 – 2) \ Taskah = 2 (w-2) + 2 (h-2) # blok = 2 (w – 2) + 2 (h – 2)

Formula iki ora kalebu papat pojok pilihan sing ngrampungake persegi. Sampeyan kudu nambah 4 4 4 blok obsidian kanggo total yen portal sampeyan bakal duwe sudhut.

Mangkene apa sing wis rampung Portal portal nether katon kaya:

Pigura portal sing diaktifake

Sawise pigura portal netal lengkap, kita bisa Kanthi nyetel Alight karo a flint lan baja. Iki bakal ngisi pigura kanthi ikon Tekstur Ungu Swirling saka portal. Siap kanggo Langkah liwat?

Pigura portal nether sing diaktifake

Dene pigura dhasar persegi dhasar bisa cukup, ana sawetara Desain portal Nether AWE-inspirasi . Kita bisa uga nggawe portal Nether dadi bunder – sinau kepiye kalkulator bunder Minecraft!

Kepiye carane nggawe portal reler kanthi lahar?

Nalika kita wis ngerti carane nggawe portal reler ing Minecraft, ana sawetara Trabasan. Trik umum, utamane kanggo minecraft speedrunners, yaiku digunakake Cara ember. Kita biasane entuk obsida kanthi ngeculke Aliran banyu menyang lahar, Mangkono mbentuk obsidian. Banjur kita bakal Nggunakake picka Diamond. Nanging apa yen ora duwe inten? Kepiye kita nggawe portal nether kanthi lahar?

Ing kasus iki, kita bisa Gunakake buckets kanggo mindhah lahar Nang endi wae, yen kita mbuwang banyu, mula ora obar Ing bentuk pigura portal nether. Kita bisa nggunakake blok regane murah (kaya cobbings utawa rereget) kanggo mbangun cast sing ora sopan sing diselehake lava lan banyu supaya ora kuthah.

Cara ember nggawe portal nether tanpa pertambangan kanthi langsung

Kepiye cara nyambungake portals Nether ing Minecraft? Kepiye cara ngowahi koordinat portal Nether?

Sadurunge mbahas Minecraft Linking portal Nether, Kita kudu mriksa carane wong-wong Walik mbengkongake ruang Ing overworld. The Waluh lan Koordinat Overworld Aja Garis ing 1: 1 Rasio, Minangka jarak ora bisa digunakake ing rong dimensi loro kasebut. Nanging, rasio iku 1: 8, tegese lelungan siji blok ing nether padha karo Lelungan wolung blok ing overworld (Sanajan iki ora nglamar y-sumbu).

portal nether pisanan ing overworld, portal nether sing cocog yaiku digawe kanthi otomatis ing Nether Minangka dimensi digawe kanggo pisanan. Ing kasus iki, sampeyan bisa nggunakake tarif konversi kanthi gampang kanggo negesake koordinat portal nether sampeyan.

Nalika Akeh portal Nanging wis ana, sanajan, entuk .

  1. Sawise mlebu portal, game menyang Dimensi liyane Sistem koordinasi. Kita bakal nelpon titik tujuan iki ing dimensi liyane D .
  2. Game kasebut Nggoleki dimensi liyane Sekitar tujuan D kanggo portal Nether sing ana. Kisaran telusuran yaiku 17 × 17 chunks utawa 3 × 3 Chunks, gumantung saka d ing luwih saka overworld utawa jaring.
  3. Yen siji utawa luwih portal nether ana ing cedhak d , Pamuter dikirim menyang portal sing paling cedhak ing garis lurus saka d .
  4. Yen Ora ana portal Nether sing ana ing cedhak d , Game kasebut nggawe portal anyar ing D lan ngirim pamuter ing kana.

Chunks sing 16 pamblokiran amba, 16 blok, lan tekan saka lantai ing jagad iki.

Kanthi kawruh iki, Pemain bisa ngetung jarak ing antarane portal nether kanggo nggawe Jaringan Wisata Cepet-Travel kanggo nggayuh pojok adoh saka overworld.

FAQ

Sepira gedhene portal?

Portal nether bisa uga antarane 4 × 5 lan 23 × 23. Ing versi Minecraft, portal kasebut mung bisa dadi 4 × 5, lan ora luwih gedhe utawa luwih cilik. Nanging, watesan iki diangkat, lan saiki pemain bisa nggawe portal nether sing luwih gedhe.

Kepiye cara ngaktifake portal nether?

Yen sampeyan duwe portal portal lengkap lengkap, sampeyan kudu Setel Alight . Sing bakal ngaktifake portal nether lan isi pigura karo blok portal nether. .

Pira blok obsidian sing kudu dak butuhake portal netal?

Sampeyan butuh paling ora 10 blok obsidian kanggo nggawe portal nether sing dienggo. Ing wangun iki, portal Nether bakal dadi vertikal berorientasi kanthi vertikal 4 × 5 pigura obsidian tanpa sudhut. Kanggo nggawe portal nether paling gedhe paling gedhe dimensi 23 × 23, sampeyan kudu 84 blok obsidian kanggo pigura Tanpa sudhut 88 kanggo pigura karo sudhut.

Sampeyan bisa nggawe portal nether ing pungkasan?

Ora, sampeyan ora bisa nggawe portal ing pungkasan. Pigura portal sing dibangun ora ana ing overworld, utawa jaring ora bakal ngaktifake nalika nyetel Alight. Mula, ora mungkin mbangun a Fungsional Portal nether ing pungkasan.

Kepiye carane nyawang portal nether tanpa baja lan baja?

Alat apa wae sing ngobong geni menyang blok bisa digunakake kanggo ngaktifake portal portal nether. Sampeyan bisa nggunakake kobongan geni, duwe geni kayu sing nyebar menyang portal nether, utawa trik pigura kanggo njupuk pigura portal. Yen sampeyan begja, kilat bisa mogok portal nether sampeyan, mateni geni kanthi cara kasebut.

Kepiye cara ngilangi portal nether?

Sampeyan bisa ngilangi portal nether ing pirang-pirang cara.

  • Sampeyan bisa salah sawijining blok obsidian portal.
  • Banyu mili menyang portal.
  • Sampeyan bisa nyebabake jeblugan Cedhak portal, sing ora bakal ngilangi obsidian nanging bakal mateni portal kasebut.

Pandhuan Minecraft: Kepiye mbangun portal neter kanthi cepet lan gampang

Publik Nether minangka tautan sampeyan ing antarane rong jagad: Nether lan overworld. Kepiye sampeyan tekan kana? Waca kanggo ngerteni.

Portal Nether Minecer

Portal Nether Minecer (Kredit Gambar: Windows Central)

Dalan kanggo ngrampungake portal nether ing Minecraft dawa lan bisa diati-ati. Yen main mode Survival, ora gampang kaya ngilangi blok obsidian lan nglalekake. Kadhangkala mbutuhake jam persiapan. Ngrampungake portal neter tegese entuk akses menyang Walanda sing hellish, papan sing diisi metokake musuhan, lingkungan sing nggegirisi lan ngilangi benteng. Sampeyan uga mung papan kanggo golek macem-macem jinis bahan unik lan barang-barang kerajinan, dadi lokasi sing migunani kanggo entuk akses menyang.

Ana rong cara sing bisa ditindakake kanggo nyedhaki Nether, mula sampeyan durung metu saka Luck. Waca kanggo ngerteni kepiye carane.

Apa sampeyan kudu ngerti babagan portal Nether ing Minecraft?

Sadurunge kita mlebu rong cara bisa uga nggawe portal nether, ayo padha nutupi apa-apa portal neter. Warta sing luwih apik dibangun saka 10 lan maksimal 14 blok obsidian. Yen wis dibangun kanthi lengkap, mesthine katon kaya lawang gedhe, kanthi rong blok kanthi gapura telung blok dadi pusat.

  • Portal lengkap Nether: Kaya sing sampeyan ngerteni saka gambar ing ndhuwur, portal nether yaiku persisan papat sisi: loro sisih 4 blok sing nggawe sisih ndhuwur lan ngisor, lan loro sisih 3 blok. Pikirake minangka rong pilar ngadeg ing dhasar lan nyekeli atap. .
  • Portal Nether Sebagean: Nanging, kaya sing sampeyan ngerteni saka gambar ing ndhuwur, sudhut opsional. Portal nether isih fungsional kanthi cara tanpa sudhut, ngirit sawetara obsian ing proses kasebut. Iki uga cara kanggo wong sing nyemprotake portal nether karo sawetara sudhut hiasan yen pengin. Iki butuh sepuluh blok saka obsidian.

Ana sawetara perkara liyane sing kudu dipikirake babagan portal nether lan kepiye cara lelungan kasebut:

  • . Saben blok sing sampeyan traverse ing Waluh iku padha karo wolung blok ing overworld. Iki tegese nggunakake Langsing bisa dadi cara sing efektif kanggo lelungan sing gedhe banget.
  • Portal nether ora kabeh disambung. . Nalika pamuter mlaku liwat portal Nether, portal kasebut bakal digawa menyang lokasi relatif sing padha ing Nether. Yen ora ana portal Nether wis ana, siji bakal digawe kanthi otomatis.
  • Sampeyan bisa mbangun portal ing pirang-pirang netter. Iki tegese pamuter bisa mbangun portal sing akeh ing pirang-pirang lokasi, kanthi pangerten manawa portal kasebut mesthi ngeterake sampeyan menyang lokasi liya ing dimensi liyane. Mangkono, lelungan jarak dawa ing Nether banjur mbangun portal liyane nether bali ora apike dudu ide ala.

Kepiye sampeyan mbangun portal Nether tanpa Intan ing Minecraft?

Beda karo kapercayan sing populer, bisa uga mbangun portal nether fungsional tanpa panani diamond sing angel. Dene sejatine obsian, bahan utama kanggo mbangun portal neter, ora bisa dirusak utawa ditambang dening pamuter apa wae, nanging sampeyan pengin trabasan cilik yen sampeyan pengin trabasan. .

Kanggo miwiti, sampeyan kudu:

  • Sumber lahar: Siji iki rada angel teka. Sampeyan kudu nemokake wadhah waduk alami kanggo nggambar, lan sampeyan ora bisa ngandelake sumber tanpa wates. Sampeyan bisa ngimpor sing Laha saka papan sing adoh yen sampeyan duwe plethora saka buckets wesi, nanging sampeyan pengin paling ora sepuluh ember lava. Untunge, lahar umume umum ing Minecraft, ing ndhuwur lan ngisor lemah.
  • Sumber banyu: Obsidian dibentuk nalika banyu ana hubungane karo blok sumber lahar. Tegese sampeyan butuh sumber banyu sing wis rampung kanggo ngrampungake iki. Sampeyan bisa mbangun kanthi tanpa wates kanthi ngeduk papat blok kanthi papat bolongan blok ing lemah lan mbuwang ember banyu dadi telu saka sudhut. Sampeyan bakal weruh sudhut pungkasan kanthi otomatis ngisi. Anggere sampeyan mung ngekstrak banyu saka siji sudhut, saiki sampeyan duwe apik!
  • Blok bangunan ekstra. Iki sejatine bisa dadi apa wae sing dikarepake, nanging aku nyaranake cobblestone. .)
  • Buckets Wesi: Buckets digawe kanggo ngangkut cairan saka sawijining papan menyang papan liyane. Ing kasus iki, saka ngendi wae sampeyan entuk Cairan menyang Proyek Konstruksi Portal Nether Sampeyan. Sampeyan bisa nyambut buckets wesi kanthi 3 wesi (ambune wesi).)
  • Flint lan baja: Starter Fire minangka kabutuhan kanggo nyenyet portal neter sawise dibangun, dadi sampeyan kudu duwe flint lan baja. Nanging gampang banget kanggo kerajinan, nanging mung mbutuhake potongan flint (ditemokake saka kerikil) lan siji wesi siji kanggo entuk proyek.
  • Pickaxe. Nganggep sampeyan milih kobbling minangka materi pilihan sampeyan, sampeyan butuh pickaxe kanggo mine nalika sampeyan wis rampung. .

Nggawe portal nether sampeyan ing Minecraft

Sawise sampeyan mbunderake kabeh bahan, wektu kanggo miwiti. Pisanan, priksa manawa sampeyan wis kenal karo Dasar Dhasar Portal Nether kanthi ngrujuk ing bagean ing ndhuwur. Sawise sampeyan ora ana, tindakake langkah ing ngisor iki, lan sampeyan bakal duwe portal sing sampurna ing wektu ora ana wektu. Rahasia kanggo mbangun portal netal tanpa berlian sing ringkes: Obsidian dibentuk nalika banyu cocog karo blok sumber lahar. Mung nggawe cetakan kanggo mesthekake yen obsian kedadeyan digawe ing bentuk sing tepat sing dibutuhake kanggo portal reler.

Nggawe portal neter tanpa berlian, tindakake ing ngisor iki:

  1. Temokake papan sing cocog Kanggo portal nether sampeyan. Aku nyaranake ngrampungake papan sing ditutup utawa supaya bisa dipisah saka kabeh liyane amarga bisa kanggo mober kanggo lelungan liwat portal sok-sok.
  1. Miwiti mbangun cetakan sampeyan dening nyelehake blok bangunan ing telung blok dening persagi enem blok ing lemah.
  2. Isi cetakan karo lahar. Sampeyan kudu duwe baris siji saka lahar papat blok. Saben blok lava kudu kebak, dadi sampeyan kudu ember lava kanggo saben titik.
  1. Pindhah menyang mburi siji cetakan lan Tuangake ember banyu ing pungkasan. Iki bakal nggawe kekacoan, nanging sampeyan bisa milih serep banyu. Banyu kudu mlayu liwat blok lahar lan giliran saben wong obsidian.
  1. Ing salah siji mburi, mbangun kolom kanthi 1 blok mbukak langsung liwat blok obsidian. Iki carane kita mbangun sisih ing portal Nether.
  1. Baleni langkah 3 lan 4. Mung ana siji cara kanggo nggawe obsidian, dadi sampeyan bakal nindakake akeh.
  2. Baleni langkah 5 lan 6 ing loro loro kaping loro. .
  1. Saiki sisih ndhuwur! Mbangun jembatan cilik siji blok mudhun saka ndhuwur pilar obsian sampeyan.
  2. Wenehi Railing Bridge. Railing kudu dadi ndhuwur pilar obsian sampeyan. Ora ana alesan kanggo ngeculake kumpulan lahir ing endi wae.
  3. Baleni Langkah 3 lan 4 liyane. Sawise banyu wis diresiki, sampeyan kudu duwe portal nether kanthi fungsional!
  1. . Cetha kabeh bahan bangunan sing berlebihan sampeyan kanggo mbukak portal nether sampeyan. Priksa kanggo mesthekake pangukuran sampeyan bener. Yen ora ana sing bener, sampeyan bisa uga kudu mbaleni langkah-langkah kasebut ing lokasi sing beda.
  2. Pungkasane, njupuk flint lan baja lan lampu salah sawijining sudhut ngisor portal nether. Yen kabeh bener, portal netal kudu diisi cemlorot ungu. Iku cue sampeyan mlaku-mlaku.

Elinga, ana salah siji sing cacat utama kanthi pendekatan iki. Nalika sampeyan entuk akses luwih cepet tinimbang pemain liyane, sampeyan . Yen sampeyan wis ilang lan ora bisa nemokake dalan bali menyang portal asli, sampeyan isih ora bisa luck. Tanpa Intan, sampeyan ora bisa nyukupi obsian, mung nggawe kaya sing sampeyan butuhake. Lan ora bisa mlaku ing Nether. Nalika sampeyan bisa nemokake obsidian ing jaring kanthi ngeculake dada, sampeyan ora kudu gumantung ing iki. Priksa manawa sampeyan nandhani ing ngendi portal sampeyan nalika sampeyan teka.

Kepiye sampeyan mbangun portal neter kanthi berlian ing Minecraft?

. Apa sampeyan nggawe obsian sampeyan utawa nemokake nalika njelajah, sampeyan bisa nggunakake kanthi piksai berlian lan njupuk sampeyan. Obsidian njupuk salawase mine, dadi sampeyan bakal ngenteni sawetara wektu, nanging anggere pickaxe digawe saka berlian, bakal enggal gabung karo persediaan.

Sawise sampeyan duwe rong blok 10 nganti 14 stock obsian, sampeyan bisa mbangun portal nether sampeyan ing endi wae sing dikarepake kanthi nggunakake skematika portal ing ndhuwur. Iki njupuk ramalan kasebut saka iku, lan tegese sampeyan bisa njaga obsida ekstra ing tangan yen sampeyan kudu cepet nggawe portal kanggo uwal saka Letter. Kajaba sampeyan duwe alasan kanggo njaluk menyang Nether sethitik sadurunge (kaya bledug potion, utawa kanggo njelajah bioms anyar minangka bagean saka ‘Pembaruan sing luwih apik,’), bisa uga bisa ditindakake kaya ngono.

Saiki sampeyan ngerti carane mbangun portal Nether, sampeyan bisa bali lan bali kaya sing dikarepake. Sawise sampeyan wis nguwasani nerwer dhewe, ora ana sing bisa ngalangi sampeyan! Kajaba creepers. Sing isih ancaman. Sampeyan uga wis siyap kanggo nelukake jaring nalika nganyari Walker dibebasake.

? ? Ayo kita ngerti ing komentar ing ngisor iki!