Kabeh sing kita ngerti babagan gusti ing pinggir teater sing tiba: platform, trailer, liyane – Dexerto, Lord tanggal release sing diumumake – nanging kenapa?

Hexworks Ngumumake Tanggal Rilis saka Lords

Gusti sing tiba game

Kabeh sing kita ngerti babagan gusti ing urutan sing tiba: platform, trailer, luwih akeh

Gusti sing tiba 2

Hexxworks

Lords saka tiba bakal enggal-enggal njaluk terusan / urip maneh.

Lords anyar game sing tiba diumumake ing gamescom 2022, Mangkene kabeh sing kita ngerti babagan urutan / urip maneh nganti saiki.

Pekarangan asli sing dirilis minangka game kaya jiwa sing dirilis ing taun 2014. Pemain sing dikendhaleni kanthi harky nalika dheweke nyoba mungkasi pasukan demi nalika nyerang jagad iki. Saiki, game kapindho ing waralaba wis diumumake lan uga bakal judhul, Lords of the Fallen. Nalika kanthi urip minangka urip maneh, game kasebut minangka sekuel kanggo asline ing babagan crita lan bakal disetel sewu taun sawise game asli.

Artikel terus sawise ad

Seri kasebut njupuk inspirasi saka game fromsoftware lan muter akeh kaya elden cincin, dark, lan jiwane sétan. Kaya seri jiwa, game kasebut nampilake temptal taktik, macem-macem pilihan kelas, lan game nonlinear. Pemain uga kelangan kemajuan nalika mati, nanging duwe kesempatan kanggo njupuk pengalaman sing ilang.

Artikel terus sawise ad

Sampeyan bisa ndeleng apa sing dipikirake karo jam bukaan ing gusti sing rinci babagan pratinjau sing tiba.

Isi

  • Apa para penggemar tiba duwe tanggal release?
  • Apa platform sing bakal ana penggalih?
  • Lord saka trailer sing tiba
  • Gamelan lan plot

Lords of Trailer tiba

Trailer Cinematic ndeleng protagonis kasebut mateni ing pertempuran, mung kanggo urip maneh lan nyoba maneh.

Apa para penggemar tiba duwe tanggal release?

Ya, Game Publisher CI ngonfirmasi tanggal peluncuran kanggo judhul RPG anyar. Lord saka tiba resmi dijadwal Rilis ing dina Jumuah 13 Oktober 2023.

Artikel terus sawise ad

Lords saka platform sing tiba, preorder, lan rincian edisi

Lord saka tiba bakal ngeculake PS5, Xbox Serion X, lan PC.

gusti sing tiba

Preabers durung urip kanggo saben platform, kanthi bonus preorder sing kalebu tambahan digital ing ngisor iki: tembaga, perak eksklusif, Telung item XP, limang barang HP, lan limang item MP. (Tincts bakal ngidini para pemain bisa nyukupi barang sing bisa dipakai kanggo tujuan kustomisasi.)

Artikel terus sawise ad

gusti sing tiba

Lord of the Flallen uga bakal diluncurake karo edition Deluxe, regane $ 80 dibandhingake karo $ 70 rega tag standar.

Related:

11 Skins CSGO sing paling larang ing 2023: Knives, AK-47, AWP & More

Sing tuku Edisi Deluxe bisa nyana nampa barang ing ngisor iki: Lords of Game Fallen, panampil Model 3D, Artikel Artikel Digital Grusader, lan Soundtrack Digital 100-page, lan Soundtrack Digital

Trailer

Dening Antarane Stranger Star Joseph Quinn, Trailer Delagi ditampilake ing Gamescom 2022. Trailer Cinematic ora nuduhake gamelan anyar nanging konfirmasi manawa kita kabeh kudu nyiyapake mati – akeh.

Trailer kasebut uga diiringi ibu rock balad sing populer yaiku:

Artikel terus sawise ad

Nuduhake ksatria gaya abad pertengahan nalika padha perang liwat gerombolan Ghouls lan naga telung sirah, trailer nggambar perbandingan akeh game kaya Elden Ring.

Artikel terus sawise ad

Game CI Janji karo World Open World kaping luwih gedhe tinimbang game 2014 asli. SEquel uga kalebu mode co ep online sing ora diganggu.

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech

Ing 18 Mei, publisher ngeculake urutane treler, sing meh patang menit. Cuplikan sing luwih berorientasi tumindak ora kick nganti tekan 1:40.

Artikel terus sawise ad

Paling anyar, tanggal 27 Juli, game publisher CI mbukak 17 menit lengkap game lengkap ing saluran YouTube.

.

Iki diterusake kanthi trailer crita sing menehi penggemar ide babagan apa sing bakal diarepake saka plot game kasebut, lan misale jek dadi hit karo wong-wong sing prihatin ngenteni luwih akeh babagan judhul.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Gamelan lan plot

Lords of the Stonquel / Urip maneh katon luwih peteng tinimbang asline, kanthi nada padha karo jiwa sing peteng 3. Game asli uga main banget kaya game jiwa sing peteng. Nanging, Lords of the Flugle uga bakal menehi pengalaman sing luwih curated lan bakal Ora nampilake World Open World Kaya dering Elden.

Crita kasebut bakal disetel luwih saka 1000 taun sawise game asli lan bakal ngetutake saka salah sawijining telung pungkasan, nanging sing bakal dadi misteri nganti game kasebut dibebasake. Harkyn lan prastawa wiwit game pisanan wis mudhun ing legenda lan adyr, yaiku dewa demon bisa narik kawigaten maneh.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Pemain bakal ngliwati tanah sing peteng ing nggoleki suci kanggo “Mulihake sanas menyang enem beacon saka sentinels,” nalika kita ora yakin apa tegese kita bakal dilindhungi dening sawetara panggedhe sing gedhe lan kuat.

Game kasebut uga bakal ngidini lelungan ing antarane loro jagad paralel, dalane axiom urip, lan umbur, dununge wong mati. Yen sampeyan wis dipateni, sampeyan bakal duwe kasempatan pungkasan kanggo urip kanthi ngalahake mungsuh ing payung sing owah-owahan ora mung katon lan ciri bos.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Kanggo sawetara informasi liyane babagan game mbesuk paling gedhe, priksa ing ngisor iki:

Hexworks Ngumumake Tanggal Rilis saka Lords

Gusti sing tiba

Gusti sing tiba

Hexworks, studio game CI, ngajak para pemain miwiti perjalanan epik ing saindenging jagad sing akeh lan khianat nalika rpg sing diantisipasi banget, Gusti sing tiba, Rilis ing saindenging Jumuah, 13 Oktober 2023. Penerus spiritual kanggo judhul asli 2014, Game mbesuk tumindak lengkap kanggo reboot lengkap kanggo waralaba lan kasedhiya kanggo pre-order ing dina iki ing PC, PS5, lan Xbox Series X / S.

Tanggal peluncuran sing ditunggu-tunggu diumumake kanthi cara trailer papat menit anyar, pungkasane nampilake para penggemar kanthi tampilan sing luwih gedhe ing gamelan sing nggumunake, dibangun ing iRAIN ENGINE 5. Nampilake perang kanthi cepet lan tantangan, pemain bakal lelungan ing saindenging jagad paralel sing urip lan wong mati ing upaya kanggo nggulingake ADYR, Gusti Allah demon.

Kanthi trailer anyar sing nampilake musik dening Lord Logam Heavy, Iron Maiden, para pamirsa bisa nyana alesan sing anyar kanggo ‘wedi saka peteng,’ saka naga telung kepala menyang geni geni Laho-Spewing. .

Saul Gascon, Produser Eksekutif Hexworks ‘, ujar: “Kita seneng ngumumake tanggal release kasebut Gusti sing tiba, Game Team Talented kita wis seneng karo sawetara taun kepungkur. Kanggo ngrameke, kita nuduhake tampilan sing luwih jero babagan medeni mourstead, jagad khayalan sing peteng lan peteng sing bakal nantang pemain sing ora ana ing Mekanik loro sing unik. Kita ora sabar ngenteni para pemain kanggo ngunggahake lampu umat kasebut ing wulan Oktober iki lan temokake pirang-pirang rahasia sing nuwuhake pepeteng.”

Edisi standar kalebu:

Gusti sing tiba game

Edisi Deluxe (fisik lan digital) kalebu:

Gusti sing tiba game

Kelas Trader Krusader Dark – Vandand Nembang longswle sing apik Crusaders sing gelap, kalebu longsword sing duka Ishak, lading, lengen waja sing lengkap, lan amulet *

100 buku digital digital 100book – nampilake ilustrasi eksklusif saka karya seni sing apik banget sing apik banget ing jagad iki Gusti sing tiba

Pamirsa Model 3D – Deleng saben model karakter game ing rinci kanthi resolusi dhuwur

Edisi Koleksi (fisik mung) kalebu:

Gusti sing tiba game

10 ” Crusader Crusader Gelap – Ngujo pahlawan iki ing kabeh kamulyane kanthi figurine 10-inci sing apik banget

Kasus Tampilan Logam – Tampilake Figurine Crusader Dark ing Kasus Tampilan Logam iki, lengkap kanthi lampu swasana lan kontrol remot

Baja Collector – Nampilake Desain Eksklusif

Kelas Trader Grusader Dark – Tidur sing apik Crusaders ‘Crusemble’ Cräemble ‘Crusaders’, kalebu longsword longsword, lading Iskak, lading, set waja lengkap, lan amulet

100 buku Artbook fisik – nampilake ilustrasi eksklusif saka karya seni sing apik banget sing apik banget ing donya Lords

Pamirsa Model 3D – Deleng saben model karakter game ing rinci kanthi resolusi dhuwur

Posting Sisi & Kertu Sindhi Dobel

Pra-pesenan kanggo kabeh edisi kalebu ing ngisor iki:

Tintingan waja, salaka, lan emas

Siapke kanggo ngeculake pepeteng ing dina Jumuah, 13 Oktober, kapan Gusti sing tiba diluncurake ing PC, PlayStation 5, lan Xbox Serion X | S.