Kabeh rega juara sing diowahi ing Liga Legenda, Champion Harga Update – Liga Legenda

Juara legenda legenda kanthi rega

Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan sistem rega rega anyar kanggo liga legenda.

Kabeh rega juara sing diowahi ing liga legenda

Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan sistem rega rega anyar kanggo liga legenda.

Ing wulan Februari, game riot nyatakake yen bakal nganyari rega juara league liga kanthi tujuan tunggal kanggo njupuk juara sing luwih gampang kanggo pemain anyar. Sistem Harga Harga anyar bakal mbantu pamuter kanggo milih juara sing luwih disenengi ing Liga Legenda. Liga legenda saiki duwe 162 Juara, kanthi K’sante dadi tambahan paling anyar kanggo juara daptar tugas. Yen sampeyan durung main game wiwit dina awal, mula pancen angel entuk kabeh juara kanthi nggunakake intine biru (dadi) utawa titik riot (RP).

Nalika game riot isih bisa mbukak rega sing wis diubah saka juara kanthi resmi, rega anyar wis bocor, dilaporake matur nuwun kanggo situs web Legenda Cina. Siji reddorit lan sawetara pangembang game rior komentar ing post uga.

“Jiang menehi komentar ing postingan ngomong babagan prinsip gamer gamer wis menut rega anyar kanggo juara.

Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan sistem rega rega anyar kanggo liga legenda.

Harga Anyar Kanggo Liga Liga Juara Legenda

Sadurunge, Game Riot ujar manawa sistem liga Juara Juara Juara saiki bakal adhedhasar pirang-pirang musim Juara wis urip tinimbang jumlah juara sing wis dirilis wiwit. Iki nyathet manawa rencana kanggo juara anyar kanggo duwe rega regane sing luwih dhuwur, sing sawise seminggu bakal diskon, lan bakal entuk diskon tambahan sawise rong musim. Ing ndhuwur, juara sing bakal nganyari (visual / gamelan game), CGUS (nganyari gamelan / inti / ngrampungake Midscope sing bisa dianyari maneh yen wis dianyari yen wis dadi pengalaman sing luwih apik.

Kanthi iki dikandhakake, iki rega anyar lan juara sing tiba ing kategori kasebut:

Intine biru 450: Amumu, Annie, Annie, Ashe, Brand, Caitlyn, Darius, Diana, Dr. Mundo, Garen, Leona, LEYA, MANFHITE, Master Yi, Miss Fortune, Nunu & Willump, Sivir, Sosia, Teemo, Warwick, lan Yuumi.

1350 Biru: .

Intine Biru 3150: .

Intine biru 4444: Jhin

4800 intine biru: Aatrox, Akhan, Aphelios, Aurelion Sol, Azir, Bard, Cassiopeia, Iver, Elise, Gwen, Kha’zix, KLED, Kog’maw, Lillia, Lulu, Malzahar, Maokai, Nautilus, Nearilus, Remple, Rize, Rample, Ryze, Skarner, Tahm Kench , Taliyah, Nasib bengkong, varus, vel’koz, viego, xayah, zac, ziggs, lan zoe

6300 Intine Biru:

Pemain legenda liga bakal weruh pangowahan rega juara dibayangke ing klien karo lol patch 13.5, sing resmi dijadwal tanggal 8 Maret

Juara legenda legenda kanthi rega

Pembaruan Harga Juara

Nganyari cepet babagan model Harga Juara kita.

Nganyari Game Transnulis BarackproBama, Agustus, Riot Sakaar

Hei kanca, BarackproBama lan kerusuhan ing kene kanthi cepet nganyari model juara. Tujuan utama kita yaiku kanggo njupuk juara sing luwih gampang kanggo para pemain anyar, uga nggunakake rega kanggo mbantu wong-wong sing luwih apik kanggo para juara luwih seneng ing karir liga. Kita ngerti manawa pemain nemokake makarya utawa juara mbantu dheweke “tongkat” kanthi muter lan sinau liga, utawa karo pemain sing bali menyang golek main anyar. Ayo dadi jelas saka cara: model rega rega sing wis ana. Luwih cepet nganyari, mung nganggep umur juara kasebut, lan ora cocog karo cara kita ngrasa dadi pemain sing deres dina iki. Sawise kabeh, liga yaiku babagan juara, mula kita bakal ningkatake!

Struktur anyar iki isih nggunakake umur juara, nanging ora langsung diikat kabel rilis. Nalika strategi kita wis owah-owahan wiwit kiriman karakter saben patch liyane sing ngidini kita ngrancang luwih apik babagan juara, kita rumangsa wis suwe, kita bakal nyedhaki pengurangan rega. Saiki kita fokus ing pira Musim Juara wis katon tinimbang pirang-pirang juara sing dirilis wiwit.

. Juara sing duwe nganyari VGUS (visual / urutane critane kaya Fiddlesterticks), nganyari gamelan cgus kaya aurelion sol), utawa nganyari game sing luwih cilik kaya Syndra sing dianyari yen dheweke rumangsa wis dadi pengalaman luwih apik kanggo pemain anyar utawa bali. Kanggo sing pungkasan, sampeyan bisa uga nganggep manawa kita bisa ngunggahake juara dadi ember tier sing luwih dhuwur, lan nalika ana kemungkinan, iku sing bakal ditindakake kanthi aktif. Kita ora mikir iki bakal dadi kemungkinan midscopes, nanging bisa uga kanggo VGUS lan CGU. Maneh, kita bakal nyoba supaya ora nate nindakake, nanging yen kita bakal ngarahake komunikasi kanthi cepet, supaya sampeyan kabeh ngerti rega.

Kanggo mbantu mbanting iki, iki minangka Tiar sing dadi juara menyang:

  • 450 260 Rp – juara sing apik kanggo pemain anyar. Iki duwe fantasi sing kuat lan kit sing bisa diakses manawa data data mbantu wong sukses. Contone kalebu Malphite, Miss Fortune, lan Yuumi.
  • 1350 Dadi / 585 . Iki bakal duwe cek skill sing luwih akeh ing pola dolanan, nanging njaga lantai keterampilan sing cukup lan wis kabukten dadi Favorit Fan. Contone kalebu Yasuo, Lucian, lan Sett.
  • 3150 Dadi / 790 Rp – juara sing duwe gerah sing luwih gedhe utawa spesialisasi ing play kasebut. Iki asring asring duwe kurva belajar tajem kanggo menek sadurunge siji ndeleng sukses konsisten karo dheweke. Contone kalebu Leblanc, Shaco, lan Yorick.
  • 4444 Dadi / 880 Rp – mung sempurno lan kaendahan diidini ing undakan iki. Hahahaha.
  • 4800 Dadi / 880 Rp – mayoritas daptar tugas bakal manggon ing kene.
  • 6300 Dadi / 975 Rp – Juara sing wis metu sajrone rong musim, sawise dheweke bakal pindhah menyang undakan ing ndhuwur sawise musim sabanjure diwiwiti.
  • 7800 Dadi / 975 Rp – Juara sing wis metu ing minggu kepungkur.

Saliyane owah-owahan rega kasebut, . Iki mesthine liyane Biaya efektif kanggo para pemain sing golek supercharge koleksi awal.

Sakabèhé, iki nuduhake penurunan biaya sing cukup / RP saka daptar tugas kita, sing kudu luwih gampang para pemain sing miwiti lelungan kanggo nggoleki Liga. Tanpa diskon, iki padha karo pengurangan 140,606 Dadi lan 14,905 Rp kanggo katalog juara!

Nanging kaya sistem sing apik, ana sawetara pengecualian cilik. Khusus: Singed, Kayle, Nasib Fate, lan Ryze. Dheweke juara sing apik banget sing seneng pamuter saiki, nanging kita ora mikir manawa pemain anyar bisa uga golek sukses karo dheweke, lan data sing kita deleng uga ndhukung iki. Regane bakal diganti dadi 4800 Dadi, yaiku paningkatan rega sing wis ana, nanging kita bakal nyetel lan njaga rega Rp ing 260, Kanggo mesthekake yen pemain sing pengin akses luwih gampang kanggo dheweke duwe.

Kita ngrancang kanggo muter owah-owahan ing saindenging jagad ing patch sabanjure (13.. Nganti banjur, GLHF lan ndeleng sampeyan ing rift!