Kabeh prentah lan cidra Minecraft – Pandhuan Minecraft – IGN, 20 Minecraft Cidra sampeyan kudu digunakake ing 2023

Sampeyan wis nguwasani kode ngapusi ing ndhuwur? Mangkene Deleng Kabeh Prentah lan Cidra sing kasedhiya ing Minecraft – Umume wong-wong mau ngladeni tujuan sing apik banget, nanging sinau kabeh bakal gampang nelukake server.

Kabeh prentah lan cidra Minecraft

Minecraft bisa dadi game sing nggegirisi kanggo pendatang anyar. Saka ngancam mobs nganti ewu barang sing dikumpulake, ora ana kekurangan cara kanggo sampeyan dadi gedhe karo jagad blokir. Nanging, Mojang nggawe gampang kanggo ngontrol lanskap ing sekitar sampeyan nggunakake panganggone printah konsol.

Console Printah sing intine ngapusi kode sing ngidini sampeyan teleport ngubengi peta, isi kanthong nganggo sumber daya langka, lan ngapusi server kanthi mung sawetara tombol. Sing paling apik, nggunakake printah konsol ing Minecraft kaget gampang – ing kene kepiye kerjane.

Nggolek soko utamane? Klik link ing ngisor iki kanggo mlumpat menyang.

  • Cara nggunakake printah konsol
    • Printah konsol paling apik ing Minecraft
    • Kabeh printah console lan Cheats dhaptar
    • Cara Nggunakake Printah Server Minecraft
    • Dhaptar printah server Minecraft Minecraft
    • Cara Ngganti Gamemode Pemain ing Minecraft
    • Cara Teleport Pemain menyang Pemain Liyane ing Minecraft
    • Cara menehi barang kanggo pemain liyane utawa dhewe ing Minecraft
    • Kabeh printah server Minecraft

    Cara nggunakake printah konsol

    Minecraft Teleport.jpg

    Sadurunge bisa miwiti zip ing peta lan menehi kabeh kanca intan gratis, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan muter ing server sing ngidini printah konsol. Yen sampeyan wis nggawe server, sampeyan bisa ngaktifake pilihan iki sajrone persiyapan. Yen sampeyan lagi main ing server liyane, coba narik menu Komando Command – Iki beda-beda miturut platform, nanging bisa ditindakake ing PC nggunakake tombol “/”.

    Kanthi Console Command mbukak, kabeh sing kudu ditindakake yaiku ngetik kode ngapusi lan game kasebut bakal ngurus istirahat.

    Printah konsol paling apik ing Minecraft

    Mesthi wae, narik konsol printah mung bakal luwih adoh – sampeyan uga kudu ngerti sawetara kode kanggo mlebu ing kothak dialog. Matur suwun, sawetara versi Minecraft bakal menehi sawetara saran nalika sampeyan miwiti ngetik konsol prentah, nanging kita wis bisa narik sawetara kode sing paling apik kanggo sampeyan:

    • Teleport Pemain menyang lokasi tartamtu
    • / tp [pamuter]
    • Menehi titik pengalaman gratis
    • / Pengalaman Tambah
    • Ngganti kesulitan game sampeyan (Tentrem, Gampang, normal, utawa hard)
    • / kangelan

    Ana puluhan kode ngapusi liyane kanggo nemokake ing Minecraft, nanging enem iki kudu menehi cara sing nyenengake kanggo miwiti eksprimen karo sistem printah konsol. Elinga – Kode bisa beda-beda kanthi platform, lan sampeyan mung bisa nggunakake ing server sing wis ngaktifake Cidra.

    Kabeh printah console lan Cheats dhaptar

    Sampeyan wis nguwasani kode ngapusi ing ndhuwur? Mangkene Deleng Kabeh Prentah lan Cidra sing kasedhiya ing Minecraft – Umume wong-wong mau ngladeni tujuan sing apik banget, nanging sinau kabeh bakal gampang nelukake server.

    / Bantuan [COMPORMENT] Menehi informasi rinci babagan printah konsol tartamtu
    / menehi [Jumlah] Menehi pamuter tartamtu saka item sing dipilih
    / tp [Torplayer] x y x x Pindhah pamuter menyang bagean sing dipilih ing peta
    / Mateni [Torplayer] Enggal mateni target sampeyan
    / weathertertype Ngganti cuaca (udan, gludhug, salju)
    / GameMode Creative Ngalihake server menyang mode kreatif
    / GameMode Survival Ngalihake server menyang mode kaslametan
    / Wektu Ngganti wektu dina (0 kanggo esuke, 18000 sewengi)
    / Kesulitan [Setting] Ngganti kesulitan (tentrem, gampang, normal, hard)
    / Wiji Tampilake kode kanggo wiji saiki
    / Sunding Nggawe obyek target
    / Atlantis Nambah jumlah banyu ing jagad sampeyan
    Tambang apa wae kanthi siji klik siji
    / falldamage Ngaktifake utawa mateni karusakan tiba
    / waterdamage Ngaktifake utawa mateni karusakan banyu
    / firedamage Ngaktifake utawa mateni kerusakan geni
    / duplikat
    / Dropstore Simpen persediaan ing dada (kanthi otomatis)
    / Instantplant Tanduran tuwuh kanthi cepet
    Tansah kabeh barang sampeyan nalika mati
    / Gamerule Doyedlightlight False Nyentak siklus awan / wengi
    / numpak Dadi wong akeh sing diadhepi menyang gunung
    / Beku Mungkasi mobs
    / Superheat
    / itemdamage Gaman ora mandheg maneh
    / Goleki [jeneng jeneng] Menehi koordinat kanggo struktur sing digawe
    / Camererhake Camera Shakes
    / clearspawnpoint Ngilangi titik tuan rumah kanggo pamuter
    / Sambungake Nyoba nyambung menyang server Websockets ing URL sing disedhiyakake
    / deop Status operator mbebasake kanggo pemain
    / dialog Mbukak diulouge NPC kanggo pemain
    / Efek Nambah utawa mbusak efek status
    / enchant Nambah enchantment kanggo item sing dipilih pamuter
    / Acara Micu acara kanggo obyek sing spesifik (s)
    / isi Ngisi kabeh utawa bagean ing sawijining wilayah kanthi blok tartamtu
    / kabut Nambah utawa Copot File Setting Fog
    / Kerusakan Ndhaptar Kerusakan kanggo Entitas
    / Njaluk Summon Ngidini kustomisasi entitas sing anyar

    Printah server admin

    Saiki sampeyan wis nggawe server Minecraft dhewe, wektu kanggo nambah flair unik sampeyan kanthi ngetrapake printah Server Minecraft. Kanthi mangkene, iki pandhuan kanggo nggunakake printah server Minecraft, uga dhaptar lengkap kabeh printah sing bisa digunakake ing Minecraft.

    Cara Nggunakake Printah Server Minecraft

    Yen sampeyan wis tau main server bebarengan sadurunge, sampeyan bisa kenal karo Printah Server Minecraft kayata “/ warp” utawa “/ spawn” lan barang-barang kaya ngono.

    Minangka admin, sampeyan bisa nindakake akeh perkara. Server Vanilla ora menehi komando, nanging Bukkit ndhukung macem-macem jinis ing bentuk plugin.

    Wiwit pandhuan iki adhedhasar piranti lunak vanila server, kita bakal nggunakake printah sing asring digunakake karo.

    Yen sampeyan lagi ing game nalika miwiti dhawuhe, sampeyan kudu nggunakake maju “/” sadurunge ngetik. .

    Nanging, yen sampeyan nggunakake printah saka piranti lunak server, konsol mung bakal nampa printah tanpa slash “/”, dadi sampeyan mung bakal ngetik.

    Dhaptar printah server Minecraft Minecraft

    Mangkene dhaptar printah umum sing bisa nambah pengalaman Minecraft sampeyan:

    Cara Ngganti Gamemode Pemain ing Minecraft

    Ing pamuter pamuter, sampeyan bakal nyelehake jeneng wong sing pengin sampeyan ganti gamemode, iki bisa dadi dhewe utawa pemain liyane ing server kasebut. Ing bagean sabanjure, sampeyan bakal sijine “0” sing slamet utawa “1” sing kreatif. Kurungan ora digunakake. Contone, conto conto bakal ujar: / GameMode 1 karpetfizz sing bakal ngganti jinis game kanggo mode kreatif.

    Cara Teleport Pemain menyang Pemain Liyane ing Minecraft

    Titik pamuter yaiku wong sing pengin teleport lan target yaiku wong sing pengin ditepungi. Maneh, iki bisa dadi awake dhewe. Prentah conto katon kaya: / tp karpetfizz plexator sing bakal teleport kula menyang wong sing jenenge plexturator.

    Cara menehi barang kanggo pemain liyane utawa dhewe ing Minecraft

    Ing titik pamuter, sampeyan bakal nambah jeneng panganggo pamuter sing pengin diwenehake barang menyang. Iki bisa dadi awake dhewe utawa pemain liyane. Nalika nggunakake printah iki, sampeyan ora bisa nggunakake jeneng blok, sampeyan kudu ID saka blok.

    Ing bagean pungkasan printah iki, sampeyan kudu ngetik gambar sing pengin diwenehake, elinga jumlah maksimal barang ing ‘tumpukan’ yaiku 64 supaya barang-barang sampeyan bisa uga katon luwih saka siji tumpukan. Nalika nggunakake prentah iki barang-barang ora bakal dikirim menyang persediaan nanging sampeyan bakal diturunake ing sikilmu, kaya-kaya sampeyan wis ngeculake. Amarga iki, kudu ati-ati ngadeg ing pinggir utawa lahar kaya barang sampeyan bisa ilang.

    Conto prentah iki yaiku: / menehi karpetfizz 1 64 Iki bakal menehi siji tumpukan 64 watu sing bakal katon ing lemah karakterku.

    Kabeh printah server Minecraft

    Mangkene kabeh printah server sing bisa digunakake ing server sampeyan.

    Ban PlayerName> [Alesan] Blacklists Jeneng PlayerName saka server supaya ora bisa maneh maneh. Cathetan: Bans supersede Whitelisting ing papan. Tansah sukses.
    Ban-IP Alamat IP Kèndêl ingsun | PlayerName> BlackLists Alamat IP supaya kabeh sondequent connectiquent.Saka ditolak. Alamat IP kudu bener utawa PlayerName kudu online.
    [IPS] Nampilake List List. Kanggo nampilake alamat IP sing dilarang, gunakake printah “banlist IPS” Tansah sukses.
    Deop PlayerName> Mbatalake status operator pamuter. Tansah sukses.
    kick PlayerName> [Alesan POSTIONCLIONCHING PENTING PlayerName Saka server, nampilake opsionalAlesan . PlayerName kudu online.
    Dhaptar Nuduhake jeneng saka pemain sing gegandhengan karo kabeh (sing padha bisa digayuh nalika mencet tab) Tansah sukses, sanajan ing blok printah.
    OP PlayerName> Geran PlayerName Status operator ing server. Tansah sukses.
    pardon PlayerName> Mbusak PlayerName Saka Blacklist, saéngga bisa nyambung maneh. Tansah sukses.
    pardon Mbusak Alamat IP Saka Blacklist IP IP, Ngidini pemain saka alamat IP kasebut kanggo nyambung menyang server. Alamat IP kudu bener.
    Simpen-kabeh Meksa server nulis kabeh owah-owahan sing ditundha menyang jagad iki menyang disk. Tansah sukses.
    Ngirit Mateni nulis server menyang file donya. Kabeh pangowahan bakal disiram. Tansah sukses.
    Ngirit Mbisakake nulis server menyang file donya. Iki minangka prilaku standar. Tansah sukses.
    mandheg Anggun mati ing server. Tansah sukses.
    = “” mbusak = “”> Pemuteran> Nambah utawa mbusak PlayerName . Tansah sukses.
    whitelist Dhaptar Nampilake kabeh pemain ing papan putih. Tansah sukses.
    = “” mati = “”> Mbisakake / mateni panggunaan piranti putih. Cathetan: Ops server bakal tansahbisa nyambung nalika whitelist aktif, sanajan jenenge ora katon ing papan putih. Tansah sukses.
    whitelist Reload Nglirwakake dhaptar dhaptar playerames ing dhaptar putih..txt wis diowahi ing njaba Minecraft). Tansah sukses.

    Sinau luwih lengkap babagan Minecraft karo sawetara pandhuan sing migunani liyane:

    • Biomes
    • Pandhuan breeding: Kepiye baka kabeh kewan
    • Mobs

    Cidra Minecraft – Sampeyan kudu ngerti

    Minecraft Cidra sampeyan kudu digunakake ing 2023

    Apa sampeyan siap mbukak kunci kemungkinan anyar lan nambah pengalaman minecraft sampeyan? Ora katon maneh! Ing pandhuan lengkap iki, Moonpreneur bakal njelajah kode ngapusi sing kasedhiya ing macem-macem konsol game. Saka Pc menyang PlayStation, Xbox, lan Nintendo Lodkut, kita wis dijamin.

    Ayo nyilem lan nemokake rahasia sing didhelikake sing ngenteni!

    Ngaktifake printah ngapusi ing Minecraft:

    Sadurunge kita miwiti petualangan kode ngapusi kita, ayo cepet-cepet ngaktifake printah ing Minecraft. Tindakake langkah-langkah kasebut kanggo ngeculake kekuwatan Cidra ing jagad sampeyan:

    1. Bukak Minecraft banjur pilih jagad sing dipengini.
    2. Navigasi menyang menu utama banjur klik “Pilihan.”
    3. Ing menu Pilihan, pilih “Open nganti Lan.”
    4. Togol pilihan “Ngidini Cidra”.
    5. Simpen setelan lan bali menyang jagad sampeyan.

    Saiki Cidra ngidini supaya njelajah kode cheat kanggo saben konsol game.

    Kode ngapusi PC:

    Katrangan
    / GameMode

    Ngganti mode game pamuter (slamet, kreatif, petualangan, penonton).
    / menehi

    Menehi item sing ditemtokake item kanthi jumlah sing dikarepake.
    / tp

    Teleforts pamuter target utawa entitas menyang tujuan sing ditemtokake.
    / pesawat wektu

    Nyetel wektu dina (nilai: Dina, Night, Noon, Tengah wengi).
    / Cuaca

    Ngganti kahanan cuaca (arang: udan, udan, gludhug).
    / mateni

    Enggal ngilangi pamuter utawa entitas sing ditemtokake.
    / enchant

    Enchants item pamuter kanthi level sing dikarepake.
    / xp

    Menehi pamuter sing ditemtokake jumlah pengalaman pengalaman sing dikarepake.
    / spanmob

    Mobil sing wis ditemtokake kanthi jumlah sing dikarepake.
    / Sunding

    Nyeluk entitas tartamtu ing lokasi pamuter.
    / pesawat

    Nyetel blok ing koordinat sing ditemtokake menyang jinis blok sing dipengini.
    Ngisi wilayah sing ditemtokake kanthi jinis blok sing dikarepake.
    / Efek

    Ditrapake efek sing ditemtokake kanggo pamuter kanthi durasi lan amplifier sing dipengini.
    / Cetha

    Mbusak item sing ditemtokake saka persediaan pamuter.
    / killall

    Ngilangake kabeh mibs saka jinis sing ditemtokake ing potongan sing dimuat.
    / Gamerule

    Ngganti aturan game tartamtu kanggo nilai sing dikarepake.
    / Menehi Minecraft: Command_Block Menehi blok pamuter sing ditemtokake.
    / EXECUTE

    Nindakake prentah sing ditemtokake ing entitas target.
    / Objektif Scoreboard Tambah

    Nambahake objektif anyar menyang papan scoreboard.
    / Objektif Objektif Setel Setdisplay

    Ngatur slot tampilan kanggo tujuan sing ditemtokake.
    / ujar

    Ngirim pesen ing obrolan minangka server.
    / setworldspawn

    Nyetel titik dunia menyang koordinat sing ditemtokake.
    / tesfor

    Mriksa yen target sing wis ditemtokake utawa ketemu kritéria tartamtu.

    Kode ngapusi Katrangan
    / psggive minecraft: Diamond_Pickaxe 1 0 ]> Menehi pamuter sing ditemtokake minangka inten berlian kanthi tingkat efisiensi 10.
    / PS4TP ~ ~ 10 ~ Teleforts pamuter target utawa entitas 10 blok munggah.
    / ps4kill @e [Tipe = Skeleton, R = 10] Ngilangake kabeh balung ing radius 10-blok.
    / ps4xp 1000 Menehi poin pengalaman 1000 pamuter sing ditemtokake.
    / PS4SAY “Sugeng rawuh ing server Minecraft!” Ngirim pesen sambutan kanggo kabeh pemain ing server.
    / PS4Weather Thunder Micu petir ing jagad game.
    / ps4gamerule domobspawing palsu Mateni spawning mob ing jagad game.
    / ps4effect Minecraft: night_vision 600 2 Applies efek visi wengi kanggo pamuter 30 detik.
    / ps4SetaworldSpawn

    Nyetel titik dunia menyang koordinat sing ditemtokake.
    / ps4clear

    Ngresiki persediaan pamuter sing ditemtokake.

    Kode ngapusi Xbox One / Seri ngapusi:

    Kode ngapusi Katrangan
    / xboxgive minecraft: Diamond_sword 1 0 ]> Menehi pamuter sing ditemtokake minangka pedhang berlian sing ora bisa dibayar kanthi cetha tingkat 5.
    / xboxtp ~ ~ 10 ~ Teleforts pamuter target utawa entitas 10 blok munggah.
    / Xboxkill @e @ Jipe = Zombie, R = 10] Ngilangake kabeh nir ing radius 10-blok.
    / xboxxp 1000 Menehi poin pengalaman 1000 pamuter sing ditemtokake.
    / xboxsay “Sugeng rawuh ing server Minecraft!” Ngirim pesen sambutan kanggo kabeh pemain ing server.
    / Guntur Xboxweather Micu petir ing jagad game.
    / xbobobamerule domobspawinging palsu Mateni spawning mob ing jagad game.
    / Xboxeffect MINECRAFT: Night_Vision 600 2 Applies efek visi wengi kanggo pamuter 30 detik.
    / xboxetworldspawn

    Nyetel titik dunia menyang koordinat sing ditemtokake.
    / xboxclear

    Ngresiki persediaan pamuter sing ditemtokake.

    Kode Ngenteng Ngatur Cheat Cheat:

    Kode ngapusi Katrangan
    / Minecraft switchike: Diamond_Axe 1 0 ]> .
    / Switchtp ~ ~ 10 ~ Teleforts pamuter target utawa entitas 10 blok munggah.
    / switchkill @e [jinis = creeper, r = 10] .
    / saklar 1000 Menehi poin pengalaman 1000 pamuter sing ditemtokake.
    / switchsay “Sugeng rawuh ing server Minecraft!” Ngirim pesen sambutan kanggo kabeh pemain ing server.
    / Guruh Ngowahi Micu petir ing jagad game.
    / switchgamerule domobspawning palsu Mateni spawning mob ing jagad game.

    Apa sampeyan siap mbukak kunci kemungkinan anyar lan nambah pengalaman minecraft sampeyan? Ora katon maneh! Ing pandhuan lengkap iki, Moonpreneur bakal njelajah kode ngapusi sing kasedhiya ing macem-macem konsol game. .

    Ayo nyilem lan nemokake rahasia sing didhelikake sing ngenteni!

    Ngaktifake printah ngapusi ing Minecraft:

    Sadurunge kita miwiti petualangan kode ngapusi kita, ayo cepet-cepet ngaktifake printah ing Minecraft. Tindakake langkah-langkah kasebut kanggo ngeculake kekuwatan Cidra ing jagad sampeyan:

    1. Bukak Minecraft banjur pilih jagad sing dipengini.
    2. Navigasi menyang menu utama banjur klik “Pilihan.”
    3. Ing menu Pilihan, pilih “Open nganti Lan.”
    4. Togol pilihan “Ngidini Cidra”.
    5. Simpen setelan lan bali menyang jagad sampeyan.

    Saiki Cidra ngidini supaya njelajah kode cheat kanggo saben konsol game.