Kabeh Menara Fantasi Spandras Mei 2023 | PCGAMESN, Menara Spanduk Fantasi | Taktik Kanthong

Menara Spandator Fantasi

Mangkene kemungkinan entuk kanggo kabeh jinis barang sing beda ing spanduk iki.

Kabeh tujuane tukar fantasi Mei 2023

Spanduk fantasi sing bakal teka disetel kanggo ngenalake karakter lan senjata liyane menyang versi global game, kalebu Fiona lan Gunonno.

Diterbitake: 2 Mei 2023

Spandene fantasi sing bakal teka ngeculake sawetara karakter sing disetel kanggo nggawe debut, lan Favorit Favorit nggawe bali menyang sistem Gacha. Menara Fantasi wis suwe banget ing China, saengga kita duwe ide sing kuwat babagan sapa sing bisa kita gabung karo daptar tugas Simulacra Playable, lan sepira asring muter.

Tower Hantasy spanduk sing paling apik mbutuhake inti abang, sing arang banget dibandhingake karo mobil cukak nuklir liyane sing kasedhiya. Cara sing paling dipercaya kanggo ndarbeni nuklir abang yaiku liwat toko ‘panas’. Nukleus abang siji kanthi biaya 150 kristal gelap, saengga disiapake kanggo ngirit 1,500 kristal gelap kanggo sepuluh tumpukan pesenan khusus. Mangkene kabeh menara spanduk fantasi sing bisa digunakake kanggo mata uang sing angel digunakake ing salah sawijining game PC gratis paling apik saiki.

Menara nawarake Banner Fantasy

Menara Tower Fantasy Banner dikabarake dadi Fiona. Bakal mbukak wiwit tanggal 5 Mei, 2023, langsung nurut spanduk LAN lan ICarus.

Menara Menara Fantasi Stars

Mangkene kabeh karakter sing bakal teka ing Tower Spaning Fantasy:

  • Faion Banner
  • Gunonno Banner
  • Rubilia Banner

Tower of cina of Tower of Fantasi uga kalebu sawetara acara kolaborasi sing nampilake tambahan Simulacra, kayata Baiyuukui lan Marc. Hotta Studio wiwit dikonfirmasi manawa ora bisa ndeleng Simulacu Simulacra ing versi global “amarga alangan hak cipta”, saengga kita durung nylametake spanduk ing ndhuwur.

Tower of fantasy mbesuk spanduk: Blazing Whirlpool Banner, nampilake Simulacrum Lan karo Senjata Burung Vermillion

Menara Fantasi Negara Fantasi Saiki

Menara Fantasy Acara Saiki Menara Fitur Lan Lan Icarus, lan kalebu whirlpool sing blazool lan spanduk senjata bulu lan matriks. Iki dijadwalake mbukak wiwit tanggal 14 April nganti 4 Mei, 2023.

Kolam renang Fitur Friggg, Saki Fuwa, lan Allyss, lan kalebu spanduk senjata senjata lan matriking masing-masing. Dheweke wis dijadwal wiwit tanggal 13 April nganti 4 Mei, 2023. Sampeyan kudu nyebutake manawa senjata simulrum sing cocog banget saka kolam gaman pilihan permanen nalika isih ana ing kolam renang gratis.

Loro-lorone spanduk acara nahan kemungkinan kemungkinan kemungkinan minangka senjata pilihan lan pilihan matriksaan standar standar. Iki dilengkapi guwa sing ditambah karo apa wae senjata SSR utawa matriks sing sampeyan entuk saka spanduk sing winates masing-masing duwe kemungkinan 50% dadi karakter sing ditampilake.

Tower of Fantasy Standard

Tower Tower of Standard saka spanator sing dipilih yaiku senjata sing dipilih lan matriks pilihan. Senjata pilihan dadi kolam renang standar kanggo narik menara fantasi utawa simulacra.

Kita ngerti saka versi RPG game RPG sing winates tower of simulacra fantasi sing bakal pungkasane ora gelem saka spanduk acara menyang kolam renang banner standar. Nalika iki tegese sampeyan ora kudu ngenteni spanduk supaya bisa bali yen sampeyan ora bisa milih pisanan, mula bakal kelangan kesempatan 50-50 sing diwenehake dening spanduk acara sing winates.

Menara Spandators Fantasy: Banner standar nuduhake sawetara karakter sing kasedhiya lan sekumpulan bebek

Sampeyan bisa pengin ing spanduk senjata pilihan nggunakake cache inti emas utawa cache nukleus ireng, nanging kemungkinan narik apa wae sing bisa beda-beda saka salah sawijine. Nalika inti emas lan ireng loro-lorone bisa sumebar ing saindenging peta fantasi, inti ireng luwih umum, lan sampeyan bakal bisa entuk tatanan khusus kanggo nggawe nuklir ireng.

Kanggo akun kanggo langka sing padha, kemungkinan nampa senggol SSR saka cache nukle ireng yaiku 0.3%, dene cache inti emas nawakake 0.75% kemungkinan kemungkinan kemungkinan. Kajaba iku, sampeyan mesthi dijamin nampa senjata SSR sawise 80 pesenan khusus digawe liwat cache inti emas, dene cache nukle ireng.

Iku kabeh sing kita ngerti babagan tamu sing bakal teka. Yen sampeyan kepengin weruh apa liyane sing paling apik MMO sing kudu ditawakake, goleki kabeh sing kasedhiya ing Menara Fantasi 2.0 Nganyari, uga lowdown babagan cara njaluk pulisi buatan ing Menara Fantasi. Iki mbutuhake sampeyan tekan level tartamtu, dadi yen sampeyan durung cukup durung, priksa pandhuan standar fantasi kanggo entuk luwih cepet.

NAT Symith Yen Nat ora moaling Sumberfreja lan Hoarding ing Starfield, mula dheweke bisa uga ilang ing game roguelike paling anyar, utawa mateni spanduk ing Honkai Star Rail. Aja takon dheweke milih Gapura Baldur sing paling disenengi – sampeyan ora bakal entuk jawaban sing lurus.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Menara Spandator Fantasi

Nangkep kabeh simulacra lan matriks sing paling apik kanthi bantuan tuduhan tamu fantasi kita, nampilake kabeh pesenan khusus saiki lan mbesuk

Tower of Fantasy Banner: Nemesis lan Shirli

Diterbitake: 23 Desember, 2022

Yen sampeyan anyar ing jagad Gacha, utawa pengin ngerti simulacra lan matrik sing bakal ditampilake sabanjure, kita bakal bali Gacha. Iki Menara Banner Fantasasy Pandhuan mlebu kabeh standar, spanduk permanen, spanduk terbatas sing saiki lan mbesuk, mata uang sing dibutuhake kanggo nggawe pesenan khusus kasebut, lan tarif kanggo saben tetes. Kita nganyari pandhuan iki nalika liter spanduk anyar diumumake, dadi priksa maneh kanggo njaga kabeh simulacra paling anyar!

Kanggo kenal karo kabeh Simulacra sing bisa narik, priksa pandhuan karakter fantasi, lan ndeleng kepiye pangkat ing tier Tier menara kita. Sampeyan uga kudu njupuk peek ing Menara Kode Fantasi kita kanggo ndeleng manawa sampeyan bisa nyedhot freebies, lan tekan menara senjata fantasi lan menara semalat fantasi kanggo pitulung, dunya pasca apokaliptik.

Apa Menara Menara Fantasi?

Spanduk minangka gakus sing beda-beda sampeyan bisa narik game kanggo entuk senjata kanthi acak, upgrade bahan, matriks, lan liya-liyane. Ana sawetara jinis, kanthi sawetara permanen, lan liyane sing diwatesi wektu, lan saben wong mbutuhake mata uang sing unik kanggo ijol-ijolan narik – utawa, ing Menara Fantasi, ‘Pesenan Khusus’.

Apa Menehi Menara Fantasi Saiki?

Spanduk senjata winates nawakake sistem wigati sing dijamin SR utawa luwih saka sepuluh narik, lan SSR sawise 80 tarik. Spanduk sing diwatesi uga njamin SR utawa luwih saka sepuluh narik, lan SSR sawise 40 narik. Dheweke uga nawakake scrate sing tambah ing Simulacra utawa matriks SSR, tegese sampeyan duwe barang 50% kanggo narik barang sing ditampilake nalika sampeyan narik SSR.

Spanduk winates iki mbutuhake mata uang sing beda karo liyane – kanthi senjata winates njupuk inti abang, lan spanduk matriks sing winates mbutuhake voucer khusus sing dibutuhake. Sampeyan bisa tuku loro saka toko panas sajrone 150 kristal gelap pop.

Lyra saka Menara Fantasy Banner Saiki

Tower of Green Fantasy Banner Fitur Lyra, karakter dhukungan fisik. kanthi kasempatan 50% kanggo narik dheweke. Lyra’s Banner diwiwiti tanggal 23 Desember 2022.

Mangkene kemungkinan entuk kanggo kabeh jinis barang sing beda ing spanduk iki.

  • Senjata SSR: 0.Kemungkinan basis 75%, 2% kasempatan sakabehe kalebu jaminan. SSR duwe kasempatan 50/50 dadi balmung (friggg)
  • Senjata SR: Kemungkinan basis 1%, 12% kemungkinan sakabèhé (kalebu jaminan)
  • Senjata r: 91.Kemungkinan 4%, kemungkinan 80% kemungkinan (kalebu jaminan)
  • Baterei energi efisiensi dhuwur: 6.85% kemungkinan kemungkinan, kemungkinan 2% kemungkinan (kalebu jaminan)

Banner Matrix saiki nampilake peningkatan 50% saka matriks Lyra SSR. Mangkene kemungkinan entuk kanggo kabeh barang sing beda ing spanduk iki.

  • SSR matriks: 1.Kemungkinan Basis 7%, 4.2% kemungkinan sakabehe kalebu jaminan. Nalika narik matrik SSR, sampeyan duwe kasempatan 50/50 kanggo entuk siji saka set Friggg
  • Sr Matrix: 7.Kemungkinan 5%, 18.5% kemungkinan sakabehe kalebu garansi
  • R matriks: 90.Kemungkinan 8%, 77.Kemungkinan sakabèhé 3% kalebu njamin

Banner Baja Baja Nganggo nganti 21 September.

Spanduk standar standar

Ing menara fantasi, ana telung spanduk standar sing mesthi aktif.

Menara Banner Fantasi

Senjata Pilihan: Cache Nukleus Ireng

Iki minangka banner paling dhasar, lan sing paling sampeyan bakal narik paling akeh. Sampeyan mbutuhake siji inti ireng saben tarik, mata uang sing kasedhiya ing menara fantasi. Sampeyan bisa nglumpukake inti ireng kanthi ngrampungake misi, mbukak dada, utawa mung njelajah lan nemokake dheweke ing sekitar peta.

Kanggo sampeyan babar blas anyar kanggo Gacha, sistem sayang dimujegake kanggo njupuk sethithik saka Gacha Gacha, ing ngendi, sawise sawetara tuntunan tartamtu, bisa entuk barang sing luwih dhuwur mundhak nganti, Pungkasane, sampeyan entuk tarik utawa srr. Tower Tower of Fantasy Branders nampilake sistem wirang, nanging cache inti ireng, sayangé, ora.

Nanging, sampeyan bisa narik salah sawijining simulacra sing bisa dimainake, uga macem-macem senjata upgraper R-ringkat, lan kanthi cara nukleus ireng sing kasedhiya, sampeyan bakal entuk sawetara tumpukan sing cocog.

Mangkene kemungkinan entuk kanggo kabeh jinis barang sing beda ing spanduk iki.

  • Senjata SSR: 0.3%
  • Senjata SR: 3%
  • Senjata r: 30.7%
  • Baterei energi standar: 5%
  • Baterei energi cilik: 40%
  • Undleheart: 1%
  • ElementCore: 20%

Menara nukleus inti emas palsu

Senjata Pilihan: Cache Nukleus Emas

Nukleus Emas rada angel teka, dadi, alami, tetes kasebut rada murah. Kaya nukleus ireng, inti emas siji bisa diijolke siji kanggo narik, lan nawakake barang sing padha karo sing ditampilake ing ndhuwur. Nanging, spanduk iki duwe sistem wédok.

Sistem welas asih ing kene tegese kasempatan dhasar sampeyan entuk senjata ssr senjata utawa sr diwiwiti kanthi persentase tartamtu, nambah kasempatan sing luwih dhuwur karo sampeyan nganti SSR utawa SR. Sampeyan dijamin siji senjata sr utawa luwih apik saben sepuluh pesenan khusus, lan siji senjata SSR saben 80 pesenan khusus.

Mangkene kemungkinan entuk kabeh barang sing beda-beda ing spanduk iki:

  • Senjata SSR: 0.Kemungkinan basis 75%, 2% kemungkinan sakabehe (kalebu jaminan)
  • Senjata SR: 1% kemungkinan, 12% kemungkinan sakabèhé (kalebu jaminan)
  • Senjata r: 91.Kemungkinan 4%, kemungkinan 80% kemungkinan (kalebu jaminan)
  • Baterei energi efisiensi dhuwur: 6.85% kemungkinan kemungkinan, kemungkinan 2% kemungkinan (kalebu jaminan)

Tower of Hantasi matriks matriks

Pilihan matrikes sing dipilih

Tinimbang senjata, pilihan matrikes Matrikes kabeh entuk, sampeyan bisa ngira, matriks, sing digunakake kanggo nambah senjata sampeyan. Iki mbutuhake bukti token tuku minangka ijol pesenan, lan nawakake macem-macem matriks sing beda-beda jinis.

Kaya cache inti emas, sing matriks Banner duwe sistem wédok ing play, sing njamin sampeyan SR utawa luwih apik saben sepuluh narik, lan SSR saben 40 narik. Saliyane matrik acak, saben tarik menehi sampeyan siji chip dhasar. Kripik dhasar minangka jinis mata uang, lan sampeyan bisa ngganti 80 Kripik Dasar kanggo matrik SSR ing Toko Matrix.

Mangkene kemungkinan entuk kabeh barang sing beda-beda ing spanduk iki:

  • SSR Matrix: 1.Kemungkinan Basis 7%, 4.2% kemungkinan sakabehe (kalebu jaminan)
  • Sr Matrix: 7.Kemungkinan 5%, 18.5% kemungkinan sakabehe (kalebu jaminan)
  • R matriks: 90.Kemungkinan 8%, 77.3% kemungkinan sakabehe (kalebu jaminan)

Apa Menara Banner Fantasi Sabanjure?

Kita ora yakin apa Menara Fantasy Banner Sabanjure durung, nanging kita bakal bisa nganyari pandhuan iki sanalika kita ngerti.

Nalika narik spanduk, sampeyan entuk dhuwit uang unik sing bisa digunakake ing toko lan toko sing winates. Mangkene saben mata uang, lan spanduk apa sing sampeyan entuk saka.

  • TOF Ireng Ireng: Entuk kanthi nggawe senjata nganggo inti emas. Sampeyan bisa nebus ing toko senjata komis kanggo tuku salinan salinan tambahan sing wis sampeyan lakoni, nggunakake bahan upgrade, utawa emas
  • Pangkul pangkalan tof: Entuk kanthi nggawe matriks kanthi bukti tuku token. Sampeyan bisa nebus ing Store Matrix Komisari kanggo tuku macem-macem matriks, paket data kanggo nganyarke matriks, utawa emas
  • TOF Flame Emas: Entuk kanthi nggawe senjata nganggo inti abang. Sampeyan bisa ijolan ing toko winates, bisa diakses liwat kaca Banner winates, kanggo tuku salinan Simulacra lan kothak matriks sing ditampilake kanggo gaman kasebut. Yen sampeyan ora nglampahi emas murub sampeyan kanthi pungkasan spanduk winates, kanthi otomatis diowahi dadi emas ireng
  • TOF Overclocking Chip (Rebirth): Entuk kanthi nggawe matriks kanthi voucer khusus. Sampeyan bisa ijolan ing toko winates, bisa diakses liwat kaca spanduk winates, kanggo tuku matriks sing winates. Yen sampeyan ora nggunakake Kripik Overclocking ing mburi spanduk winates, sing diowahi kanthi otomatis dadi kripik dhasar

Tower of Cn Spanasy CN

Menara Fantasi CN metu sawetara wektu sadurunge versi global lan, kaya ngono, wis ndeleng sawetara spanduk. Mangkene kabeh Menara CN Spanduk Fantasi sing wis adoh banget. Wigati dimangerteni manawa versi global ora katon kanggo ngetutake jadwal release sing padha, lan ora ana jaminan manawa karakter kasebut bakal entuk spanduk global.

Simulacra Tof Simulacra Gegaman Rilis Tanggal TOF CN
Claudia Guren Blade (Grievous) 22 Desember 2021
Kobalt-b Revolver FLOWAR (geni) 8 Januari 2022
Baiyuekui Alaya (volt) 26 Januari 2022
Marc Dawn (Grievous) 14 Februari. 2022
Nemesis Venus (volt) 5 Maret 2022
Friggg Balmung (es) 25 Maret 2022
Ruby Cemlorot (geni) 25 April 2022
Saki Fuwa Ryusen Toshin (ICE) 3 Juni 2022
Lin Weaver bayangan (aberrasi) 9 Juni 2022
Lyra Vespers (Grievous) 29 Juli 2022
Tian Lang Powers) 17 Agustus 2022
Ruby Cemlorot (geni) 30 Agustus 2022
Annabella Salib Sniper (Flame) 9 September 2022
Nemesis Venus (volt) 18 September 2022
Saki Fuwa Ryusen Toshin (ICE) 28 September 2022
Allyss Wings abadi (es) 1 Oktober 2022
Friggg Balmung (es) 15 Oktober 2022
Lin Weaver bayangan (aberrasi) 20 Oktober 2022
Lyra Vespers (Grievous) 1 November 2022
Umi Mobius (Grievous) 1 November 2022
Friggg Balmung (es) 14 November 2022
Tian Ling Powers) 20 November 2022
Fenrir Gleipnir (volt) 20 November 2022

Sing kanggo pandhuan guide fantasy Fantasy saiki, nanging kita bakal terus nganyari minangka spanduk anyar metu. Yen sampeyan lagi nyegelake luck sampeyan nganggo narik lan sujud ing dewa RNG, priksa dhaptar game Gacha sing paling apik, kebak kabecikan Gacha.

Luwih saka taktik kanthong

Tilly Lawton tilly duwe gelar sastra Inggris lan pengalaman nggarap omah publikasi lan minangka panulis lepas. Dheweke gabung taktik kanthong minangka penulis staf ing 2021, lan entuk tuntunan editor habor sing mengilap ing 2023. Dheweke mbuwang wektu sing gratis njelajah dampak Genshin lan kerajinan star honkai, luwih akeh dolanan indie, utawa nggambarake babagan game medeni kaya FNAF, Penduduk, lan Plancongan Poppy. Dheweke dadi ibu sing bangga menyang kucing sing jenenge Genshin Impak Xiao, mikirake Axel Kraton ‘minangka karakter fiksi paling apik ing kabeh wektu, lan luwih ngerti babagan Roblox tinimbang sing disenengi.