Kabeh Lokasi Platform Platform Hogwarts Legasi | Lokasi Lokasi Plancongan Plancongan Hogwarts Legasi | Pc Gamer

Ing kene saben platform landing ing warisan hogwarts

Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

Kabeh Lokasi Platform Legasi Hogwarts Landing lokasi

Saben lokasi platform pendaratan Hogwarts Landing dicenthang ing peta supaya sampeyan bisa gampang mlebu lan ngrampungake tantangan tantangan liyane.

Platform Legasi Hogwarts - Wisaya mabur ing jejere salah sawijining platform kebangkrutan ing ndhuwur tebing

Diterbitake: 24 Feb, 2023

Pengin ngerti endi Platform Luhasi Hogwarts Warisan yaiku? Kanthi akeh koleksi sing angel kanggo golek game ing game kasebut, bisa uga angel mbayangno manawa ana tantangan sing cukup sederhana. Nanging, kabeh sing kudu dilakoni kanggo ngrampungake siji iki yaiku ndharat ing sawetara platform nalika nunggang sapu utawa makhluk gaib.

Siji-sijine bagean sing rada angel kanggo nimbang yaiku ana 20 platform kebangkrutan Hogwarts sing bakal ditemokake ing game open-donya. Ganjaran sampeyan kanggo ndharat kabeh yaiku set kuiditis, sing bisa nebus ing menu tantangan warisan Hogwarts. Untunge, sampeyan bisa nglacak sing wis dibukak mung kanthi ndeleng peta warisan Hogwarts sampeyan lan ndeleng wilayah endi sing isih duwe plato kebangkrutan kanggo ngunjungi. Kita Highly menehi saran sampeyan nggunakake geni Floo kanggo ngubengi peta kanthi cepet, lan ya, sampeyan kudu menehi tandha kanggo menehi tandha ing platform lan ngenteni geni kasebut kanggo nyalonake. Minangka prasaja kaya ngono!

Ing endi golek platform kebangkrutan Hogwarts

Ing ngisor iki kabeh 20 lokasi platform pendaratan Hogwarts:

Platform Legasi Hogwarts - kabeh pin sing nuduhake lokasi platform halaman ing wilayah lor

Lokasi Platform Legasi Hogwarts Landing Lokasi – Lor

  • North Bog Bog – Ing sisih kidul sisih kidul geni PITT-One-Floom
  • Lembah Hogsmeade # 1 – sisih wétan sisih lor-lorong Bog Floo, cedhak karo kemah ing ndhuwur bukit.
  • Lembah Hogsmeade # 2 – Kidul saka Wétan Hogsmeade Valley Floo, ing tebing cedhak karo dalan kasebut.
  • Wilayah Hogwarts Utara # 1 – sisih kulon sisih lor Hogwarts Wilayah Flam, cedhak omah.
  • Wilayah Hogwarts Utara # 2 – Ing tebing ing sisih wetan Korrow Runtuh FloO.
  • Wilayah Hogwarts Kidul – Tenggara Aranshire.

Platform Legasi Hogwarts - kabeh pin sing nuduhake lokasi platform halaman ing wilayah tengah

Lokasi Plancongan Hogwarts Landing Lokasi Plancongan

  • Hogwarts Lembah # 1 – Ing tebing cedhak karo Dugbog Lair sisih lor-wétan ing West Hogwarts Valley Floo.
  • Hogwarts Lembah # 2 – Ing reruntuhan tenggara ing sisih kulon Hogwarts Valley Floo, cedhak karo Diricawl Den.
  • Hogwarts Lembah # 3 – Kidul saka FloO Floo Mripat Mripat, cedhak karo Track Railway.
  • Feldcroft Wilayah # 1 – ing tebing cedhak camp puisi sisih lor-wetan ing Floo Floo Lor.
  • Feldcroft Wilayah # 2 – Southwest of the Feldcroft Floo South, cedhak karo segara.
  • Feldcroft Wilayah # 3 – jarak sing adil ing sisih wétan geni floo floo, cedhak karo tlaga lan wadhah bandha, ing njero reruntuhan.
  • Feldcroft Region # 4 – cedhak reruntuhan ing sisih liya kali saka Kali Saka Irondale Floo Flames.

Platform Legasi Hogwarts - kabeh pin sing nuduhake lokasi platform halaman ing wilayah kidul

Platform Landing Hogwarts Landing Lokasi Platform – South

  • Pantai Poidsear – Ing pucuk semenanjung ing sisih kulon MarunWeem ngrusak geni Floo.
  • Kampung Marunweem # 1 – ing ndhuwur struktur sing ana ing sisih ngelawan ing ngendi geni Floo MarunTeem.
  • Kampung Marunweem # 2 – udakara separo ing sisih kidul FloO Coastal Flames. Ana gendera sing cedhak nuduhake ana ing kana.
  • Manor Cape # 1 – sisih lor kulon manor cape floo flo, cedhak karo tapel wates tlaga lan segara.
  • Manor Cape # 2 – Ing ndhuwur tebing sing ana ing jejere segara, sisih kidul kulon Manor Cape Floo.
  • Cragcroftshire – Ing ndhuwur tebing ing tengah segara, kidul kramet floo.
  • Pantai Clagmar – Tenggara Pantai Claagmar, udakara separo tebing cedhak karo graphorn den.

Saiki sampeyan wis nemokake platform kebangkrutan Hogwarts, sampeyan uga bisa uga nglereni sing dikumpulake. Ana akeh kunci Daedalian kanggo golek patung lan patung demiguise kanggo nemokake ing kabeh wilayah ing peta, uga mungsuh sing ala kanggo ngalahake ing pertempuran. Nanging, yen sampeyan wis ngisi sampeyan lan ora bakal mbukak kabeh koleksi, mula kita duwe dhaptar game PC paling apik sing kasedhiya saiki kanggo sampeyan muter.

Pencipta Seri Harry Potter, JK Rowling, wis nggawe komentar transpobik ing media sosial ing taun-taun pungkasan. Warner bros. Nduwe lisensi kanggo nggawe game adhedhasar harry potter. Dene rincian saka kesepakatan kasebut ora dikenal kanthi umum, lan game WB ujar “J.K. Rowling ora langsung melu ing nggawe game “, kaya sing diarani, minangka pangripta lan pemilik IP Harry Potter, dheweke bakal entuk royalti saka dodolan. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan kesetaraan transgender utawa ngutangi dhukungan, iki minangka rong amal sing penting sing bisa dipriksa: Pusat nasional kanggo AS, lan Mermaids ing Inggris.

Dave Irwin Dave minangka sebagian sing peteng utawa pamburu monster mundhak, lan yen ora main game kaya Street Fighter 6, sampeyan bakal nemokake mungsuh ing Diablo 4, ing Starfield lan The Starfield World World of Baldur’s Gate 3.

Mangkene saben platform landing ing warisan Hogwarts

Sampeyan diganjar karo quidtch sing disetel kanggo masalah sampeyan.

Lokasi Plancongan Landing Hogwarts Landing - Watak yaiku nglayang ing sapu ing cedhak platform bunder kanthi lima geni ing pinggir

(Kredit Gambar: Game Portkey)
Pandhuan Warisan Hogwarts

Warisan Hogwarts Platform Landing minangka jinis koleksi sing bisa ditemokake ing jagad gaib sing akeh. Minangka jeneng kasebut, papan-papan kasebut minangka papan kebangkrutan sing cocog nalika sampeyan metu lan babagan sampeyan sapu .

Ana 20 platform kebangkrutan kanthi total sing sampeyan kudu golek. Yen sampeyan wis nggawe titik mbukak kunci FLIO FLOO Nalika sampeyan wis njelajah, tantangan tartamtu iki ora bakal ngajak sampeyan suwe. Tanpa luwih ado, kene lokasi platform pendaratan Hogwarts Landing, kepiye “ngumpulake”, lan apa sing sampeyan goleki 20.

Lokasi Plancongan Platform Hogwarts Landing

Platform landing kadang-kadang bisa dadi hard kanggo titik lan ora mesthi ing lemah-siji sing ditemokake ing platform sing diangkat. Tanah nalika dipasang ing sapu utawa liyane Gunung mabur lan ngenteni pinggir kanggo muter lan geni dadi cahya kanggo ngaktifake.

Peta ing ngisor iki nuduhake lokasi kanggo kabeh 20 platform kebangkrutan lan aku wis nyathet Flame Flame paling cedhak kanggo saben liyane.

Mangkene geni floom sing paling cedhak kanggo saben lokasi platform pendaratan ing peta pisanan:

1. Pitt ing Ford
2. North North Bog
3. Rereget korrow

4. Wilayah Hogwart Utara
5. Lembah Hogsmeade East

Mangkene geni floom sing paling cedhak kanggo saben lokasi platform pendaratan ing peta kapindho:

6. Aranshire
7. West Hogwarts Lembah
8. Feldcroft Lor
9. Keenbridge

Mangkene geni floom sing paling cedhak kanggo lokasi platform peter peta katelu:

10. Feldcroft Kidul
11. Feldcroft
12. Mripatku
13. Irondale

Mangkene geni floom sing paling cedhak kanggo saben lokasi platform pendaratan ing peta kaping papat:

14. Jembatan Marunak
15. Mine pesisir
16. Rerah-reru marunakem
17. West Manor Cape

Mangkene geni floom sing paling cedhak kanggo saben lokasi platform pendaratan pungkasan:

18. West Manor Cape
19. Cragcroft
20. Kastil Clagmar

Hogwarts Landing Platform Platform Landing

Nggoleki kabeh 20 platform kebangkrutan menehi lengkap Kapten Quidtch Set, Sanajan sampeyan bakal entuk potongan kanggo tonggotan koleksi koleksi.

Newsletter Gamer PC

Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Pc Gamer

Hey wong, monyet klapa klapa sing ditresnani ing kene yaiku tim editorial pc kolektif, sing kerja bareng kanggo nulis artikel iki! PC Gamer minangka Otoritas Global ing game PC-diwiwiti ing taun 1993 karo majalah, banjur ing 2010 karo situs web iki saiki sampeyan lagi maca. Kita duwe panulis ing AS, Inggris lan Australia, sing bisa maca babagan kene.

Cyberpunk 2077 Cidra durung ana kanggo 2.0 Nganyari utawa Phantom Liberty

Cyberpunk 2077 tips: 12 perkara sing kudu dingerteni kanggo cyberpunk 2.0 lan Liberty Phantom