Kabeh lokasi jebur ing Kambing Simulator 3 – Pandhuan nggoleki Curator – Pandhuan game pro, ing endi golek 4 bintik seni ing Kambing Simulator 3 – Dot Esports

Ing endi golek 4 bintik seni ing Simulator 3

Kambing Simulator 3 . Kambing Simulator, Nawakake Pemain Dozens Penawaran lan Rahasia ing saindenging jagad Open. .

Kabeh lokasi streetart ing Kambing Simulator 3 – Pandhuan Pencari Curator

Loro saka Wanted: Whistleblowers Quest, misi sing paling tantangan ing wilayah kutha ing kutha Simulator 3 yaiku Misi Curator. Objektif objektif ngubengi sampeyan kabeh distrik kanggo nemokake lan mulihake graffiti. Ora kaya Quest Whistleblowers, ing endi paling ora kaya Checker latar mburi nalika ngrampungake nggoleki, sampeyan kudu gumantung ing njelajah manual kanggo nemokake potongan. Dadi, yen sampeyan duwe wektu sing atos kanggo nonton karya seni, sampeyan bisa miwiti kanthi mulihake Piece Kesenian Burung Ing mburi stasiun polisi.

Kabeh lokasi streetart ing Kambing Simulator 3

.

  • Streetart 1 – Burung: Sampeyan bisa nemokake potongan seni manuk ing wilayah ndandani mobil ing mburi kantor polisi.

  • Streetart 2 – Kembang. Sampeyan bisa nemokake lukisan ing tembok ing sisih cedhak stasiun gas cedhak tengah kutha.

  • : Lukisan tembok katelu sing bisa mulihake yaiku gambar saka wanita. Dakkandhani Plaza.

  • Streetart 4 – Lamb: Seni dalan sing paling angel lan paling angel kanggo golek cempe. .

Kanggo mulihake lukisan, sampeyan kudu nyedhaki lan nggunakake Banksy gear sing ngidini sampeyan cat semprotan. Sampeyan bisa nemokake kosmetik Baanksy pasif ing cedhak seni burung manuk pisanan, ing ngendi sampeyan miwiti misi.

Sawise mulihake kabeh Potongan seni dalan,

Tindakake kita ing Twitter lan Facebook kanggo entuk nganyari babagan game favorit!

. Sanajan petualangan diwiwiti karo game adhedhasar crita kaya total overdosis lan Pangeran Persia, dheweke cepet-cepet menyang FPS lan game simulasi. . Saiki, dheweke nuduhake kawruh kompetitif kanthi nglatih tim lan panuntun nulis kanggo mbesuk valorant, bitulve, lan roblox.

Screengrab saka Kambing Simulator 3 nuduhake wedhus kanthi cat semprotan bisa dipasang ing rai

minangka petualangan huru-hara paling anyar saka studi studi. Iku versi sing berkembang saka asli Kambing Simulator, Nawakake Pemain Dozens Penawaran lan Rahasia ing saindenging jagad Open. Salah sawijining pitakon kasebut njaluk tulung kanggo nemokake papat bintik seni sing beda kanggo nggoleki kurator.

Siji utawa loro bintik seni iki bisa angel ditemokake, nanging kabeh ana ing kutha ing sisih lor-kulon ing sisih kulon utama. Kambing Simulator 3.

Ing endi golek papat lokasi seni seni ing Kambing Simulator 3

Lokasi One – Bird

. Iku munggah ing scaffolding ing jejere sampeyan kudu nganggo kanggo ngrampungake saben lukisan. .

Kanggo mlebu ing scaffolding, sampeyan kudu nyedhaki sisih kiwa lan menek tembok ing jejere wadhah panyimpenan kuning. Langsung ing ndhuwur wadhah banjur mlaku ngliwati scaffolding nganti sampeyan tekan gear lan graffiti.

Screengrab saka wedhus Simulator 3 nuduhake seni graffiti sing durung rampung

Lokasi Loro – Wanita

Graffiti wanita luwih gampang ditemokake amarga mung saka alun-alun utama ing lantai loro bangunan kanthi logo “Dakkandhani”. Pemain bisa ngadeg ing ndhuwur salah siji saka wong lanang kanggo njaluk ditandingi ing lantai loro bangunan. Sawise ana, Kepala menyang undhak-undhakan ing sisih kiwa logo, ing ngendi sampeyan bakal ndeleng gambar graffiti sing ora lengkap ing ngisor iki.

Screengrab saka Simulator Kambing Nuduhake gambar graffiti wanita sing ora lengkap

Lokasi Tiga – Kembang

. . Kanggo njaluk ing Railing ing endi kembang kasebut, sampeyan mung bisa tembok mlayu parut sing disambungake menyang lemah. Iki minangka paling gampang kanggo nemokake lan entuk.

Screengrab saka wedhus Simulator 3 nuduhake gambar kembang graffiti sing durung rampung

Lokasi Four – Lamb

Screengrab saka Kambing Simulator 3 Nuduhake Lokasi Graffiti Lamb

Cempe adoh saka telung tandha graffiti liyane lan sampeyan bisa nemokake cedhak karo kos sing ana ing sisih kulon kutha. Sirah langsung ing mburi panggung utama ing kos con lan tindakake pojok bangunan nganti tekan platform sing diangkat. Menek tembok ing sisih tengen banjur terus maju nganti sampeyan ndeleng gambar lambe ing ngisor iki.

Screengrab saka wedhus Simulator 3 sing nuduhake graffiti sing durung rampung cempe

Kristen minangka panulis lepung saka limang taun sing wis karo dot eSports luwih saka 15 wulan sing nutupi patung puluh, game umum, lan warta. Sawetara game favorit kalebu Yakuza 0, Witcher III, Hati Raya 2, lan Inscripption.