Kabeh kulit pisuhan Valanter lan cara njaluk dheweke – Dot ESTPORT, kabeh Knife Valorant (MELEE) Skins & Prices: Katana, kupu, liyane | Ginx Esports TV

Kabeh Knife Valorant (Melee) Skins & Harga: Katana, kupu-kupu, luwih

Contents

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

Kabeh kulit pisuhan Valorant lan kepiye cara njaluk dheweke

Lineup saka papat kunci vct // ing kulit Melee saka Valorant

Valorant wis 86 kulit piso (lan ngetang), Saben kanthi desain lan tema sing unik.

Kulit piso cocog kanggo ngirim pesen, main game karo mungsuh, utawa nuduhake menyang kanca sampeyan. Dheweke bisa uga duwe tag rega sing akeh, nanging bisa uga ana investasi yen sampeyan seneng barang sing mengilap. Sawetara lading dhasar, dene sing liyane luwih sithik. Dheweke duwe animasi, warna, bentuk sing unik, lan ukuran.

Ora preduli kulit, piso bakal ngatasi 50 karusakan kanthi klik kiwa lan 75 karusakan kanthi klik sing bener. Nanging ora ngandel yen sampeyan kukul Valorant.

Ning kene kabeh kulit piso ing Valorant lan carane njaluk dheweke.

Kabeh Valorant kulit melee

Bledosan imperium – 4,350 vp

Bledug hiburan valorant

Pisau transisi – kasedhiya liwat episode pitu, tumindak loro perang

Knife Valorant

Juara 20222 Kunai – 5.350 vp (kalebu kulit vandal)

Juara 2023 Kunai Valorant

Ngatur Penggemar – kasedhiya liwat bundle – 4,710 vp

Nglirwakake penggemar

Neo Frontier AX – 4,350 VP

Neo Frontier Ax Valorant

Piso Komponit – kasedhiya liwat episode pitu, tumindak pass pass

Piso valorant

Ora ana bat winates – 2,250 vp

Ora ana bat basebat winates

Magepunk Sparkswitch – 4,350 VP

Magepunk Sparkswitch Valorant

Power Fist – 5,950 VP

Power Fist Vist

Kaiket – kasedhiya liwat episode enem, tumindak telung perang

Kaiket valorant

Ireng.Knife Kupu Pasar – 3,550 VP

Knife kupu-kupu butterfly ireng.market

Puncak Knuckle sing dhuwur – 2,550 VP

Pisang Valorant Knuckle Altitude

Onimaru Kunitsuna – 5,350 VP

Onimaru Kunituna Valorant

Tilde piso – kasedhiya liwat episode enem, tumindak loro perang

Tilde piso valorant

Pedhang Reverie – 1,750 VP

Gedhung Gedhe Valorant

Kunci // ing Vecericórdia – 5,400 VP

Kunci // ing Valorant

Keturunan Luna – 3,550 vp

Luna

Pisau venturi – kasedhiya liwat episode enem, tumindak pass sepasang

Knife Venturi Valorant

Harvester Bio Aaxys – 4,350 VP

Aaxys Valorant Valorant

Pengeboran Krungu Crimostasis – 3,550 VP

Cryostasis Impak Pengeboran Valorant

Caeruleus – 2,550 VP

Caeruleus Valorant

Soulstrife Scythe – 3,550 VP

Soulstrife Scythe Valorant

Karambit Ion – 4,350 VP

Ion Karambit Valorant

Iridian Thorn Blade – kasedhiya liwat episode limang, tumindak telung perang

Iridian Thorn Blade Blade

Hammer layung – 3,550 vp

Hammer layung layung

Terminus A quo – 4,350 vp

Terminus a quo valorant

Keseimbangan – 2,550 vp

Keseimbangan

Obsidiana – kasedhiya liwat episode limang, tumindak loro perang

Obsidiana valorant

Reaver, ep 5 Karambit – 4,350 VP

Reaya, ep 5 Karambit Valorant

Blade saka Seret – 2,550 VP

Blade saka Seret Seret

Blade Chaos – 4,350 VP

Agul-agul sing paling penting

Tugas Angkat 809 Knife – kasedhiya liwat episode lima, tumindak pass pass

Tugas meksa 809 valarant piso

Pisre Xenohunter – 3,550 VP

Piso Xenohunter Valorant

Anchor Neptune – 3,550 VP

Neptune Ancal

Titanmail Mace – 2,550 VP

Titanmail Mace Valorant

Juara VCT 2022 kupu-kupu – 6,265 vp (kalebu kulit phantom)

Juara VCT 2022 Butterfly Valorant

.Sys Melee – kasedhiya liwat episode papat, tumindak telung perang

.Sys Melee Valorant

RGX 11Z PRO Firefly – 4,350 VP

RGX 11Z PRO Firefly Valorant

Murka gai – 3,550 vp

Gaia

Mogok – kasedhiya liwat episode papat, tumindak loro perang loro

Strike Valorant

Hack – 3,550 vp

Hack Valorant

Hu liyane – 3,550 vp

Apa sing Valorant

Unit Melee Administrasi Pribadi – 4,950 VP

Unit Melee Administrasi Pribadi Valorant

Karambit Velocity – kasedhiya liwat episode papat, tumindak pass sepasang

Velocity Karambit Valararta

Wand Snowfall – 2,550 VP

Valorant salju salju

Magepunk 2.0 – 3,550 vp

Magepunk 2.0 Valorant

Radiant Krisis 001 Baseball Bat – 2,550 VP

Baseball krisis 001 baseball bat valorant

Catrina – 2,550 VP

Catrina Valorant

Blade RGX 11Z Pro – 4,350 VP

RGX 11Z Pro Blade Valorant

Sikat kupu-kupu sing apik – 3,550 vp

YuRu

Gelombang – 5.350 VP

Waveform Valorant

Foil Artisan – Kasedhiya liwat Babagan Telung, Tumindak Pasang Pertempuran Loro

Artisan Foil Valorant

Recon – 3,550 vp

Recon valorant

Relik saka sentinel – 4,350 vp

Relik saka sentinel valorant

Blade saka raja sing rusak – 4,350 vp

Agul-agul saka raja sing rusak

K / TAC – Kasedhiya liwat episode telu, tumindak pass sepasang siji

K / Tac Valorant

Asal – 3,550 vp

Asal

Kemakmuran RealMer RealMers – 3,550 VP

Tether Realmers Valorant

Blade Ritual Forsaken – 3,550 vp

Ritual Blade Absaken

Baja lagu – kasedhiya liwat episode loro, tumindak pass telung perang

Lagu baja baja

Magepunk Electroblade – 3,650 vp

Valorblade electroblade Valorant

Prisma III – Kasedhiya liwat Episodo Loro, Tumindak Peperangan Loro

Prisma III Valorant

Perdana 2.0 Karambit – 3,550 VP

Perdana 2.0 Karambit Valorant

Outpost – kasedhiya liwat rong dina, tumindak perang siji

Outpost Valorant

Valorant Go! Vol. 1 – 3,550 vp

Valorant Go! Vol. 1 Valorant

Ax Glitchpop – 4,350 VP

Glitchop Ax Valorant

Blastx Polyer Kniferech – 4,350 VP

Blastx Polimer Polisi Valorant

Tanduran Candy Winterwunderland – 2,550 VP

Valorant Candy Winterwunderland

Energi ion – 3,550 vp

Valorant energi ion

Singularitas – 4,350 VP

Valorant sing paling penting

Ruin – Kasedhiya liwat episode, tumindak telung perang

Ruin Valorant

Elderflame – 4,950 VP

Elderflame Valorant

Gravitasi uranium neuroblaster – 3,550 vp

Valorant Uranium Neurortar

Ego – 3,550 vp

Ego valorant

Smite – 1,750 vp

Sumunar valorant

SPLINE – 3,550 VP

Valorant spline

Nebula – 3,550 VP

Nebula Valorant

Glitchpop – 4,350 vp

Valorant Glitchpop

Hivemind – Kasedhiya liwat episode, tumindak loro

Hivemind valorant

ONI – 3,550 VP

Oni Valorant

Kraton – kasedhiya liwat episode, tumindak pass pas

Kerajaan Valorant

SoverEn – 3,550 VP

SOVEREART VALALORANT

Perdana – 3,550 VP

Perdana Valorant

Prisisme – 2,550 VP

Prisma valorant

Luxe – 1,750 vp

Luxe Valorant

Reaver – 3,550 VP

Reaver Valorant

Cara njaluk pisau Valorant

Saben lading ing dhaptar iki kasedhiya kanggo tuku saka Valorant Toko puteran.

Kulit piso bisa regane 5,950 Valorant poin dhewe-dhewe, nanging ing mbuntel, dheweke bebas. Yen Di Sold kanthi Dhewe, pisau mung sethithik 1,750 vp. Yen sampeyan kepengin tuku piso lan sampeyan ora kasengsem tuku buntel, ngenteni piso favorit sampeyan bisa ditampilake ing toko (utawa ing pasar wengi) lan mbuwang belanja.

Assorasi Editor. Brit sing ketebuk ewu mil saka omah ing pulo cilik cilik sing katon kaya kentang manis. Liga legenda? Dheweke ngerti babagan iki. Valorant? Bisa uga wis krungu. Counter-Strike? Muni samesthine.

Kabeh Knife Valorant (Melee) Skins & Harga: Katana, kupu-kupu, luwih

Arnab baidya

Pandhuan EA FC24

Fitur Valorant luwih saka 70 Knife sing unik (MEEE) SKINS. Mangkene pira regane lan kepiye carane bisa entuk.

Kabeh Knife Valorant (Melee) Skins & Harga: Katana, kupu-kupu, luwih

Yen sampeyan main game penembake FPS, kulit Melee unik sing kasedhiya kanggo narik saben pamuter. Lan game kerusuhan ngurus daya tarik sing padha kanggo para pemain sing paling penting. Ana luwih saka 70 kulit melee / piso sing kasedhiya ing game.

Sawetara kasedhiya kanggo wektu winates; Liyane kasedhiya kanggo tuku gumantung saka luck sampeyan. Yen sampeyan duwe kulit piso sing paling penting lan sampeyan gagal tuku nalika dirilis lan mikir yen bakal kasedhiya utawa ora, saiki kabeh rincian kulit sing bisa ditindakake ing game.

Kabeh piso / melee ing toko valoror

Bledosan imperium

Bledug imperium sing paling penting

  • Regane: 4350 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, saiki kasedhiya ing toko.

Juara 2023 Kunai

Juara 202222 Kunai ing Valorant

  • Regane: 5350 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, ora kasedhiya ing game ing ngarep kanthi cara apa wae.

Ngatur Penggemar

Ngatur penggemar ing Valorant

  • Regane: 4710 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Neo Frontier AX

Neo Frontier Ax ing Valorant

  • Regane: 4350 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Ora Bathi Watesan

Ora ana watesan bat in Valorant

  • Regane: 2550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Magepunk Sparkswitch

Magepunk Sparkswitch ing Valorant

  • Regane: 4350 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Power Fist

Power Fist ing Valorant

  • Regane: 5950 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Sampeyan bisa entuk saka bundle sistem hiburan sing sumringah ing toko.

Ireng.Knife Kupu Pasar

Péso kupu-kupu ireng.market

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Pisang Knuckle Altitude

Pacar sing dhuwur ing Valorant

  • Regane: 2550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Piso taktik

Kulit piso ing valorant

  • Regane: Pisau gawan
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Knife iki mesthi dadi piso pisanan ing game kasebut.

Knife Luxe

Kulit pésel luxe ing Valorant

  • Regane: 1750 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Piso prisma

Péso piyambakipun kulit ing Valorant

  • Regane: 1750 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Perdana Ax

Kulit ax utama ing valorant

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Pedhang

Kulit pedhang kanthi valorant

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

ElDerflame Dagger

Elderflame Dagger kulit ing Valorant

  • Regane: 4950 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Cakar oni

Kulit claw ing valorant. (Gambar: Game Riot / Arnab)

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Dagger Glitchpop

Kulit keris glitchop ing valorant

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Kéwan Nebula

Kulit piso nebula ing valorant

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Spine Dagger

Spine kulit keris ing valorar

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Pisau sumunar

Kulit piso kulit ing valorant

  • Regane: 1750 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Kemis Ego

Ego piso kulit ing valorant

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Gravitasi Uranium Nueroblaster

Kulit uranium nueroblaster gravitasi ing valaror

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Kneuling Singularity

Piso singularity in valorant

  • Regane: 4550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Piso reaver

Piso reaver ing Valorant

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Pedhang energi ion

Ion energi pedhang kulit ing valaror

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Cane Candywunderland Candy

Kulit tebu ing mangsa adhem Candywunderland ing Valorant

  • Regane: 2550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Pisun blastx polimer knife dilapis

Blastx Polimer Knifer Coated Claated kulit ing Valorant

  • Regane: 4350 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Sumbang Glitchpop

Kulit kapak glitchop ing valorant

  • Regane: 4350 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Valorant Go! Vol.1 piso

Valorant Go! Kulit piso vol.1 ing Valorant

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Perdana 2.0 karambit

Perdana 2.0 Kulit kulit ing Valororant

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Magepunk Electroblade

Kulit Elektroblade Magepunk ing Valorant

  • Regane: 3650 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Blade Ritual Kawula

Kulit jeblugan ritual nilir ing Valorant

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Kemakmuran

Kulit kamakmuran ing Valorant

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Asal lading crescent

Asal kulit crescent santai ing valorant

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Blade Broken saka raja sing rusak

Blade Broken saka kulit raja sing rusak ing Valorant

  • Regane: 4350 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Relik saka sentinel

Relik saka kulit sentinel ing Valorant

  • Regane: 4350 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Recon balisong

Recon kulit balisong ing Valorant

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Gelombang

Kulit gelombang ing valorant

  • Regane: 5350 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Piso kupu-kupu sing apik banget Yu

Kulit kupu kupu-kupu Yoru sing apik banget ing valorant

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Blade RGX11z Pro

RGX11Z Pro Blue Blue in Valorant

  • Regane: 4350 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Catrina

Kulit catrina ing Valorant

  • Regane: 2550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Radiant Krisis 001 Baseball Bat

Krisis 001 001 baseball krisik ing Valorant

  • Regane: 2550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Magepunk Shock Gauntlet

Kulit kejut magepunk kejut kulit ing Valorant

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Wandcall Salju

Kulit salju salju ing valorant

  • Regane: 2550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Juara 2021 Karambit

Juara 2021 karombit ing Valorant

  • Regane: 5350 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki minangka garis kulit sing winates.

Unit melee administrasi pribadi

Kulit Unit Melee Pribadi Piranti ing Valorant

  • Regane: 4350 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Wong liya

Hu liyane kulit ing Valororant

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck.

Kipas Celestial

Kulit penggemar selasa

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

Hack

Hack kulit ing Valorant

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

Bebendu gai

Gaia murka kulit paling penting

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

RGX11Z PRO FIREFLY

RGX11z Pro Firefly kulit ing Valororant

  • Regane: 4350 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

Titanmail Mace

Kulit Mace Titanmail ing Valorant

  • Regane: 2550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

Jangkar neptune

Kulit jangkar neptune ing Valorant

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

Piso Xenohunter

Xenohunter piso kulit ing Valorant

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

Blade saka Chaos

Agul-agul kulit sing paling penting

  • Regane: 4350 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

Blade Seret

Blade kulit serbuk ing Valorant

  • Regane: 2550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

Reaver Karambit

Reaver Karambit Kulambit ing Valorant

  • Regane: 4350 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

Juara Knife Yutter22 2022

Juara 2022 Kupu Kupu-kulit kulit ing Valororant

  • Regane: 5350 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki minangka garis kulit sing winates.

Keseimbangan

Kulit keseimbangan ing Valorant

  • Regane: 2550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

Terminus a quo

Terminus kulit quo valorant

  • Regane: 4350 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

Hammer layung

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

Karambit Ion Karambit

  • Regane: 4350 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

Soulstrife Scythe

Soulstrife scythe kulit ing Valororant

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

Caeruleus

Kulit caeruleus ing Valorant

  • Regane: 2550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

Pengeboran Impak Crimostasis

KRYOSTASIS EMPOOTASIS ING KRISI IN VALARORANT

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

Pemanen Bio Aaxys

Araxys intine kulit araxys ing valoror

  • Regane: 4350 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

Keturunan Luna

Kulit keturunan Luna ing Valorant. (Gambar: Game Riot)

  • Regane: 3550 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

Kunci // ing Vection VERERICRDIA

Kunci // ing kulit Valicórdia sing paling penting

  • Regane: 4350 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki minangka garis kulit sing winates.

Pedhang

REVERIE Pedhang kulit ing Valorant

  • Regane: 1750 vp
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, nanging mung yen kasedhiya ing toko sampeyan kanthi luck

Onimaru Kunituna

Wit Onimaru Kunitsuna ing Valorant

  • Regane: 5350vp.
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, kasedhiya ing toko

Peperangan Pass Melee / Knife

Piso transisi

Piso transisi ing valorant

  • Entuk saka evolusi: Babagan 7 Undhang 2 Battle Pass ing Tingkat 50
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ya, sampeyan bisa tuku pass saiki lan level munggah.

Piso komposit

Piso komposit ing Valorant

  • Entuk saka Unmade: Babagan 7 Undhang 1 Battle Pass ing Tingkat 50
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki ditampilake minangka hadiah paprangan.

Kaiket

Kaiket ing Valorant

  • Dipikolehi saka kontak: Babagan 6 Undhang 3 Battle Pass ing level 50
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki ditampilake minangka hadiah paprangan.

Kéwan Tilde

Tilde piso ing Valorant

  • Dipikolehi saka kontak: Babagan 6 ACT 2 Battle Pass ing Tingkat 50
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki ditampilake minangka hadiah paprangan.

Pisau korea

Péso kerajaan ing Valorant

  • Dipikolehi saka kontak: Babagan 1 Undhang 1 Battle Pass ing Tingkat 50
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki ditampilake minangka hadiah paprangan.

Pedhang hivemind

Kulit pedhang shivemind ing valorant

  • Dipikolehi saka kontak: ACT 2 Pertempuran Pass ing level 50
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki ditampilake minangka hadiah paprangan.

Ruin Dagger

Ruin kulit kerus-keris ing Valorant

  • Dipikolehi saka kontak: Tumindak 3 Tingkat 50 Peperangan Pass
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki ditampilake minangka hadiah paprangan.

Outpost Melee

Outpost kulit melee ing Valorant

  • Entuk saka formasi: TUKAR 1 Tingkat 50 Peperangan Pass
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki ditampilake minangka hadiah paprangan.

Prisma III Ax

Prisma III Ax kulit ing Valorant

  • Entuk saka formasi: Tindakake 2 Tingkat 50 Battle Pass
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki ditampilake minangka hadiah paprangan.

Songsteel

Kulit songsteel ing Valorant

  • Entuk saka formasi: Tumindak 3 Tingkat 50 Peperangan Pass
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki ditampilake minangka hadiah paprangan.

K / TAC Blade

K / TAC Blade kulit ing Valorant

  • Entuk saka refleksi: Tindakake 1 Tingkat 50 Peperangan Pass
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki ditampilake minangka hadiah paprangan.

Foil Artisan

Foil kulit ing Valorant

  • Entuk saka refleksi: Tumindak 2 Tingkat 50 perang Pass
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki ditampilake minangka hadiah paprangan.

Genesis ARC

Kulit busur genesis ing Valorant

  • Entuk saka refleksi: Tumindak 3 Tingkat 50 Peperangan Pass
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki ditampilake minangka hadiah paprangan.

Karambit Velocity

Kulambit karombit velocity ing Valorant

  • Dijupuk saka gangguan: TUKAR 1 Tingkat 50 Peperangan Pass
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki ditampilake minangka hadiah paprangan.

Knifer Striker

Kualitas Kuburan Striker ing Valorant

  • Entuk saka gangguan: Tindakake 2 Tingkat 50 Peperangan Pass
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki ditampilake minangka hadiah paprangan.

.Sys Melee

.Sys kulit sing paling penting

  • Entuk saka gangguan: Tumindak 3 Tingkat 50 Peperangan Pass
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki ditampilake minangka hadiah paprangan.

Tugas meksa 809 piso

Tugas meksa kulit 809 kulit ing Valororant

  • Dipikolehi saka dimensi: ACT 1 Tingkat 50 perang Pass
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki ditampilake minangka hadiah paprangan.

Obsidiana

Kulit obsidiana ing Valorant

  • Dipikolehi saka dimensi: Tumindak 2 tingkat 50 perang pass
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki ditampilake minangka hadiah paprangan.

Iridian Thorn Blade

Iridian Thorn Blade kulit ing Valorant

  • Entuk saka Undhang-undhang: Undhang-undhang 3 Tingkat 50 Peperangan Pass
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki ditampilake minangka hadiah paprangan.

Pisau venturi

Kulit kulit venturi ing Valororant

  • Entuk saka Pelayaran: Undhang 1 Tingkat 50 Peperangan Pass
  • Apa sampeyan isih bisa entuk: Ora, iki ditampilake minangka hadiah paprangan.

Kita bakal tetep nganyari artikel sanalika kulit Melee / pisau anyar dikenalake ing game.

Arnab baidya

Ditulis dening Arnab Baidya

Arnab wis dadi game lan ahli wartawan luwih saka rong taun. Sadurunge, dheweke digunakake kanggo ngatur tim lan pencipta konten. Sampeyan bakal nemokake dheweke main game lan nonton Shahzam, tarik, lan jarik opmeer ing twitch nalika ora bisa digunakake.