Kabeh Kamar Umum Hogwarts Umum | Loadout, babagan papat kamar umum lan sawetara sing ilang? . Наследие общие обсужденния

Kamar Umum Hogwarts Umum

16 Вев в 14:57

Kamar umum Hogwarts minangka kasempatan kanggo nyingkirake lan nyemplungake dhewe ing jagad Hogwarts ing papan sing dirancang kanggo saben omah.

Kamar Umum Hogwarts Umum: Siswa kumpul ing ruangan umum ing Ravenc

Diterbitake: 16 Feb, 2023

Salah sawijining keputusan pisanan lan paling penting sing bakal ditindakake ing Warisan Hogwarts yaiku omah sing pengin sampeyan. Saben omah bakal ngidini sampeyan ngakses sing gegandhengan Kamar Umum Hogwarts Umum, sing kabeh duwe karakter sing beda sing sampeyan bakal ngerti sajrone crita lan perjalanan sampeyan. Kamar iki lengkap karo dekorasi lan dekorasi sing cocog karo saben omah.

Minangka kamar umum hogwarts ditemtokake dening omah warisan Hogwarts, iku kudu ngerti kepiye proses proses ngurutake Hogwarts lan sinau babagan kanca-kancane Hogwarts Warisan bisa uga keputusan. Kanthi cara iki sampeyan bisa entuk ide babagan macem-macem sistem sosial Hogwarts lan sistem omah lan omah kerja.

Saben kamar umum ing Warisan Hogwarts bakal dipanggoni karo karakter saka omah sing dipilih, dadi sampeyan bakal bisa ngerti siswa kaya-kaya. Yen sampeyan nggawe keputusan adhedhasar styuts meticulous ing saben kamar umum, mula ora bakal dadi keputusan sing angel.

Miniatur YouTube

Kamar Umum Gryffindor

Nganggo gaya abang lan emas emas, kamar umum Gryffindor njupuk wani lan kekuatan omah ing kabeh gedhine. Ana lukisan gembaran harry potter sing apik banget sing nutupi meh kabeh tembok, lan kaca gelas, gelas gedhe lan spandelier omah sing nganiaya ruang bebas.

. Apa maneh, mlebu kasebut didhelikake ing mburi lukisan obah sing gedhe sing bakal maju supaya bisa mlebu ruangan Gryffindor.

Miniatur YouTube

Hufflepuff Ruangan umum

Kamar umum Hufflepuff bisa uga paling apik lan sambutan saka bunch, kaku lan kemurahan omah sing dituduhake. Iku desain sing terbuka lan alam, nampilake akeh tanduran lan greenyer, lan anggur kaya kayu utawa cabang sing dibangun ing langit-langit lan tembok kamar umum.

Yen sampeyan lagi nyepak maneh lan santai nalika sinau, mula ruangan Hufflepuff umum ora ana sing dadi siji kanggo sampeyan. Pungkasan, lawang menyang ruangan umum iki didhelikake ing tong gaib gedhe ing rong.

Miniatur YouTube

. Iki dikempalken karo buku, peralatan astrologi, lan barang-barang liyane kanggo para siswa sing sacara intelektual siswa Revenclaw, sing menehi penekanan sing gedhe kanggo sinau lan apresiasi seni lan ilmu kasebut.

Lawang menyang Ravenclaw Kamar umum dijaga dening elang tembaga gedhe, minangka simbol kawicaksanan, intelijen, lan kreatifitas.

Miniatur YouTube

Kamar umum Slytherin

Kamar umum Slytherin banget kanggo omah iki, kamar sing cocog karo kamar sing cocog karo alam licik lan bangga. Ruangan tengah nampilake langit-langit sing luar biasa kanthi pirang-pirang pilar gedhe lan lengkungan, kanthi langsir sing padha meh padha karo tahap téater.

Malah ana sumber banyu kayata sumber banyu lan blumbang cilik ing sekitar Slytherin kamar umum kanggo njupuk rasa lan rombongan sing luwih akeh. Gegayuhan Kamar Slytherin uga sing paling apik, kanthi ula emas gedhe katon saka lantai kanggo mbukak lawang sing didhelikake ing tembok, ing njero hogwarts.

. Sayange, sampeyan ora bisa mlebu ing omah liyane ing omah liyane ing Warisan Hogwarts.

Saiki sampeyan ngerti kabeh kamar umum Hogwarts lan apa sing katon, sampeyan wis siyap kanggo milih. Sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan jumlah sing bisa digunakake lan nggawe pengalaman mbebayani kanthi maca kabeh babagan gaweyan karakter hogwarts lan pilihan pangaturan kustomisasi Hogwarts Warisan.

Warisan Hogwarts wis narik kritik sing akeh sajrone pangembangan, amarga kasunyatane manawa pencipta seri Harry Potter, J.K. Rowling, wis nggawe pirang-pirang komentar transpobik ing media sosial ing taun-taun kepungkur.

Nalika avalanche wis ngonfirmasi manawa J.K. Rowling ora “langsung melu” ing pangembangan warisan Hogwarts, digunakake karo game “lan game portkey, minangka Warner Bros. .K. Crita Asli Rowling. Saiki ora jelas apa dheweke bakal entuk royalti saka adol game, nanging kamungkinan diwenehake adhedhasar awak kerja sing asli.

Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan hak transgender utawa menehi dhukungan, kita bakal ngajak mriksa pusat nasional kanggo kesetaraan transgender ing AS lan Mermaids ing Inggris.

Luwih saka loadout

Rory Norris nalika ora muter Rail Honkai Star, Nasibe, utawa penembak-penembake liyane, Rory tulisan babagan dheweke evidly. Nyatane, wis main looter Bungie’s Shooter wiwit diluncurake, minangka salah sawijining game sing paling akeh main ing kabeh wektu, kanthi ewu jam sing sugih. Tresnane kanggo kabeh perkara rampokan, RPG, lan nggoleki sing nggawa dheweke kanggo miwiti karir minangka wartawan game freelance sadurunge dadi panuntun tuntunan full-time kanggo loadout. Wiwit saiki, dheweke ditulis atusan pitung sing kalebu kabeh saka favorit lawas kanggo judhul anyar kaya Mirage Creed FC 24 lan Assassin. . Dheweke nggumunake hubungan antara Perang Dingin lan pangembangan videogames ‘bener’ sing pertama, lan cara pengalaman kita nggawe industri game lan kepiye sesambungan karo. Saiki ilang njelajah alam semesta ing Starfield lan nggawe keputusan sing angel ing Gerbang Baldur 3 nalika ngenteni tugas MW3 menyang Airdrop menyang tangan kita.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Kamar Umum Hogwarts Umum

Babagan papat kamar umum lan sawetara sing ilang? Rincian

Aku miwiti game pisanan minangka revenclaw. Aku gumun karo kamar umum, ora mung amarga arsitektur Gothic sing apik, nanging amarga tingkat rinci. Saben taun duwe ruangane, lan ana kamar kanggo bocah-bocah wadon lan bocah lanang. Ana uga kamar mandi komunal kanggo saben.
Rasane kaya papan sing sejatine bisa urip, sanajan munggah kabeh undhak-undhakan nganti tekan tangga maneh ora dadi desain sing paling trep. Isih, kabeh sing digawe, saka sudut pandang arsitektur.

Ing playthrough kapindho aku milih Slytherin. Kamar kasebut cara luwih apik tinimbang sing diarep-arep, adhedhasar apa sing dideleng ing film kasebut. . Isih, saben taun duwe ruangane lan luwih becik ndeleng sethithik 5 ing jejere lawang sampeyan. Uga mbantu golek dalan bali menyang kamar sampeyan, apa sampeyan pengin.

Aku duwe karakter katelu siap kanggo playthrough mengko ing Hufflepuff. Kamar ayu lan sing nggawe aku rumangsa paling akeh ing omah, kanthi kabeh tanduran lan kewan. Kaya Slytherin, aku ora bisa nemokake kamar mandi. Apa aku kangen dheweke utawa ora mung ana?

Pungkasane, aku ngirit karo karakter terakhir iki kanggo gabung lan njelajah gryffindor lan aku weruh babagan njelajah. Mung ana kamar kanggo taun 5. Ana obat liyane nanging ora diwenehi tag. Lan ora cukup kanggo 7 taun. Apa aku kantun soko sing njajahi kamar kasebut? Mungkin miwiti karo Ravenclaw, paling ora bingung, nggawe aku kangen rincian marang wong liya. Sembarang input I?