Kabeh ing Peperangan 2042 Map 3: Peta Spearah Anyar, System System Product, More – Dexerto, Peperangan Patch, Senjata Anyar, Senadyan Anyar, Sistem Kelas Klasik, Liyane – JAWA Sistem Klasik, Liyane – Charlie Intel

Peperangan 2042 Season 3 Update Patch Cathetan: Peta Spearah, Senjata Anyar, Sistem Kelas Klasik, Liyane

Kita wis nggawe pangowahan babagan fungsi sistem ping ing lapangan perang 2042, owah-owahan kasebut kanggo nyuda kerumitan sistem Ping sing ana. Ngidini perbaikan kanggo pacaman lan akurasi komunikasi antarane kanca-kanca.

Kabeh ing Peperangan 2042 Musimat 3: Peta Spearah Anyar, Sistem Spesialis Rework, Liyane

Peperangan 2042 Season 3 Cover Art

Seni Elektronik

Peperangan 2042 musim 3: Escalation yaiku ing jejere agenda lan konten utama iki tandhani setaun wiwit game lengkap. Kanggo ngrameke kesempatan, para pemain bisa nyana macem-macem peralatan anyar, spesialis liyane, lan mesthi, peta gedhe kanggo kenal. Mangkene kabeh ana sing ngerti.

Persis setaun saka beden perang 2042 lan EA saiki wis nggampangake patch musiman. Escalation ana ing cakrawala kaya pangembang sing wis mbukak kandungan lan dandan-urip kanthi kualitas dikunci kanggo nganyari.

Artikel terus sawise ad

Saka konten seger kalebu peta, spesialis, lan arsenal, menyang gelombang pertama ing rework sistem kelas kelas, ana akeh pemain sing anyar lan pemain sing padha karo.

Artikel terus sawise ad

Dadi sadurunge sampeyan nyelehake maneh tumindak, mesthekake sikat kabeh sing ana ing paprangan 2042 musim 3.

Isi

  • Tanggal rilis
  • Peta Spearheam anyar
  • Spesialis Serangan Anyar
  • Telung Senjata & Knives Lading
  • Tank nganggo balok laser

Perang perang 2042 musim 3

Pandhuan lengkap ing kabeh sing bakal teka ing musim 3.

Peperangan 2042: Tanggal 3 Rilis tanggal

Perang perang 2042 musim 3 kabeh wis disetel kanggo urip Selasa, 22 Nopember. Iki mung 10 dina dicopot saka ulang taun siji taun diluncurake game.

Artikel terus sawise ad

Dene Devs pisanan ngrancang kanggo musim katelu kanthi titik iki, tundha updal gedhe sing pertama ditolak sisa jadwal. Nganyarake, update musim 3 minangka paling gedhe ing antarane sing paling gedhe.

Peta Spearhead Anyar teka ing musim 3

Headlining Season 3 Drop yaiku Spearhead, peta perang perang sing sepisanan dipasang ing Swedia. Lokasi iki padha ing ruang lingkup sing terdarasi, nyelehake pemain menyang gunung sing gembur karo rong fasilitas sing gedhe banget.

Artikel terus sawise ad

Fasilitas raksasa iki biasane otonom, ngasilake senjata teknologi tinggi sing bisa dimainake ing konten musim semi. Tim bakal nglawan ing jero ruangan lan ing njobo nganggo macem-macem kendharaan kabeh, tegese on-bush lan panguburan sing didhukung ing kene.

Artikel terus sawise ad

Uga cathetan, musim 3 disetel kanggo ngetrapake ulang kanggo rong peta asli. Versi anyar saka loro sing paling anyar lan breakaway ditetepake ing musim iki.

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Peta Battlefield 2042 anyar duwe campuran pertempuran ing njero ruangan lan ruangan.

Rasheed debut Zain minangka Spesialis Serangan Anyar

Kaya biasane, esukan musim anyar ing paprangan 2042 nggawa spesialis kabeh kanggo campuran. Wektu iki ing saubengé serbang serbu serbu Mesir.

Artikel terus sawise ad

Minangka veteran perang, zain ngerti tempur kabeh, amarga duwe sikil loro-lorone amarga kedadeyan sadurunge. Persegantan sing nggumunake nyilih supaya bisa luwih cepet regen kesehatan, nyedhiyakake jotosan ing saben mateni. Watak anyar uga nyelehake menyang perang kanthi peluncur pesawat, khusus dirancang kanggo siram mungsuh sing ndhelikake tutup.

Artikel terus sawise ad

Uga ing dalan ing musim 3 minangka langkah pertama ing lapangan perang bali menyang akar kanthi sistem berbasis kelas. Sawise siyap ing nganyari, Pemain bisa ngarep-arep golek spesialis sing diurutake menyang kelas, piranti, lan uga kepinteran senjan.

Artikel terus sawise ad

Zain nyurung jangkah minangka spesialis serangan anyar ing musim 3.

Telung Senjata Anyar & Knives Lading Anyar

Tekan minangka bagean saka nganyari musim 3 yaiku telung senjata teknologi tinggi anyar. Pemain bakal entuk akses menyang Rorsch MK4, rel siji-saka-jinis, NVK-S22, bedhil tikel kaping pindho, lan NVK-P125, p125, lan p125.

Artikel terus sawise ad

Uga kalebu ing Drops konten yaiku mbuwang lading, peralatan laut sing njeblug popularitas sajrone judhul perang sadurunge. Kaya sing dikarepake, kabeh ing ndhuwur bisa dikunci ing saindenging musim 3 perang past ing antarane tiar gratis.

Tank nganggo balok laser

Paling pungkasan nanging paling ora ing musim 3 dadi kendharaan anyar sing ngrusak. Tor Emkv80-Tor isih ana tank liyane ing rotasi nanging siji iki dilengkapi bedhil rel khusus kanggo ninggalake mungsuh sampeyan.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Tank anyar iki manawa dadi favorit penggemar ing musim 3.

Ing pers tombol sing miturut kendharaan kasebut bisa thukul antarane rong mode. Mode Mobilitas kasedhiya kanggo gerakan cepet nalika mode ngeping nyedhiyakake tingkat geni sing luwih cepet ing perdagangan kacepetan.

Peperangan 2042 Season 3 Update Patch Cathetan: Peta Spearah, Senjata Anyar, Sistem Kelas Klasik, Liyane

Pertempuran karya 2042 musim 3

Peperangan 2042 Mangsa 3: Escalasi nggawa peta anyar, senjata, lan spesialis liyane. Mangkene cathetan patch musim lengkap 3, uga rincian babagan overhaul sistem klasik sing bakal teka, owah-owahan peta, lan liya-liyane.

Periode kapindho perang 2042 mung dibungkus, lan ton pangowahan wis digawe wiwit diluncurake. Dadu ora mandheg, nggawa senjata, peta, kendaraan anyar, lan nganyari kualitas kualitas sajrone musim 3 lan luwih.

Musim 3 wis teka lan wis nggawa fitur sing dijaluk kayata sistem kelas klasik lan malah map overhauls liyane.

Artikel terus sawise ad

Mangkene kabeh kedadeyan perang 2042 musim 3 kalebu tanggal wiwitan, peta, gaman anyar, lan gaman lengkap, lan patch lengkap sing nggawa ton pangowahan game, kemajuan, spesialis, lan kendaraan.

Artikel terus sawise ad

  • Peperangan 2042 Season 3 Mulai Tanggal & Wektu
  • Peperangan 2042 nggawa map Spearah ing Season 3
  • Senjata Anyar ing Peperangan 2042 Mangsa 3
  • Spesialis Rasheed Zain ing Peperangan 2042 Mangsa 3
  • Sistem Sistem Klasik bali ing paprangan 2042 musim 3
  • Peta pangowahan ing Peperangan 2042 Mangsa 3
  • Peperangan 2042 Nganyari 3.0 cathetan patch

Peperangan 2042 Season 3 Mulai Tanggal & Wektu

Perang perang 2042 3 teka ing Selasa, 22 November ing 4 am Pt / 7 am et / 12 PM GMT.

Nganyari sabanjure, 3.1, ditetepake “Sadurunge preinan” karo acara pertengahan musim semi liyane sing teka “mengko ing Desember.”

Peperangan 2042 nggawa map Spearah ing Season 3

Zain in paprangan perang 2042 musim 3

Zain rasheed spesialis anyar teka ing paprangan 2042 musim 3, gabung karo kelas spesialis mengko ing musim iki.

Pelancar ora ana ing Mesir iki nggunakake peluncur pesawat semi-otomatis XM370A kanggo ngrusak grenades mungsuh mungsuh, lan dheweke entuk telpon cepet fix kanggo miwiti halim kanthi cepet sawise mateni.

Sistem Sistem Klasik bali ing paprangan 2042 musim 3

Peperangan 2042 yaiku devs sing nggawa “Overhaul” saka sistem spesialis saiki “ing taun setengah musim semi 3,” reintroduksi papat kelas klasik – serangan, nyengkuyung, lan insinyur.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Gadget bakal dadi kelas nanging senjata sing spesifik isih bakal tetep ora dikalahake, lan dadu bakal nggawa keseimbangan luwih akeh kanggo para spesialis kanggo ningkatake peran lan dheweke terus nambah “swara, postingan awak, lan ekspresi awak.”

Mangkene saben spesialis sing ana bakal diselehake sawise nganyari 3.2 wongvery

Serangan

  • Webster Mackay
  • Santiago “Dozer” Espinoza
  • Rosier “Emma”
  • Rasheed zain

Recon

  • Ji-soo paik
  • Wikius “Casper” van Daele
  • Navin Rao

Nyokong

  • Maria Falck
  • Argel “angel” argel

Engineer

  • Kambel “Irlandia”
  • PYOTR “Boris” Guskovsky
  • Ewena Lis

Peta pangowahan ing Peperangan 2042 Mangsa 3

Dice wis kerja keras kanggo ngatasi paprukan peluncuran perang 2042, lan loro sing katon lan breakaway wis dianyari sajrone musim 3.

Artikel terus sawise ad

Nganyari 3.1 nggawa versi nyata sing dianyari, lan nganyari 3.2 ngenalake breakaway “gedhe banget.”Nyana tutup liyane lan tumindak sing luwih kuat minangka devs nggawa gendera sing luwih cedhak lan mbusak” Playspace sing luwih akeh.”

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Artikel terus sawise ad

Peperangan 2042 Nganyari 3.0 cathetan patch

Peperangan perang 2042 musim 3

Rework Sistem Ping

Kita wis nggawe pangowahan babagan fungsi sistem ping ing lapangan perang 2042, owah-owahan kasebut kanggo nyuda kerumitan sistem Ping sing ana. Ngidini perbaikan kanggo pacaman lan akurasi komunikasi antarane kanca-kanca.

  • Pencet tombol Ping yen ora bakal ana lokasi ping maneh, nanging mriksa target target kayata prajurit, kendharaan utawa obyek sing cedhak karo ping ping sing diselehake.
  • Yen ancaman ana ing radius, bakal langsung ping utawa nemokake target kasebut sajrone wektu.
  • Bintik sing dienggo bareng karo tim, nalika pings dituduhake menyang regu sampeyan.
  • Pencet tombol Ping kaping pindho ing baris bakal isih ana ping bebaya ing lokasi kasebut.
  • Target konteks konteks, ora ana wektu tundha input.
  • Bola-bali mencet tombol Ping tanpa sistem nemokake target apa wae bakal entuk cooldown sing cendhak sing bakal nyegah titik.

Kanthi owah-owahan kasebut, kita ngarepake kenaikan komunikasi ing antarane tim nalika nyuda pings tanggal sing bisa diselehake kanggo pertemuan sadurunge.

Artikel terus sawise ad

Dandan gamelan

  • Ndandani masalah ing ngendi Q-Spoting ora bisa digunakake nalika diuji nalika pinging kendaraan udara pinging saka luwih saka 300m
  • Ndandani masalah nalika ngalih antara tanpa wates saka layar wutuh, jendhela game ora rendering kaya sing dikarepake
  • Ndandani conto ing ngendi mencet tombol ESC bakal kadhangkala nuduhake layar pilihan pengalaman lawas
  • Subtitle UI saka video Tutorial bakal tetep ing layar kanggo wektu sing cendhak nalika bali menyang menu utama
  • Pangguna nampa kesalahan negara game sing ora bener 2: 2413J nalika nampa undhangan saka pamuter sing ana ing bagean kaping pindho saka game terobosan
  • Kunci sisih tengen / Yaw Kanan ora bisa dibukak kajaba pangguna ora ngiwa / Yaw Kiwa. Iki saiki wis dirampungake.
  • Sampeyan saiki bakal diwenehi pituduh kanggo ndandani instalasi game, yen game ndeteksi yen sampeyan ora ilang file saka proses tembelan
  • Gerakan prajurit nalika ngganti arah saiki bakal katon luwih lancar liwat fisika animasi sing luwih apik
  • Ndandani model karakter sing macet ing njaba kendaraan sawise mlebu utawa ngganti kursi nalika muter kanthi dhuwur
  • Ndandani ping ora dipanggonke kanthi bener kanggo pemain ing kursi mbukak kendharaan
  • Komunikasi antarane prajurit sing dilengkapi alat ndandani wis apik nalika cedhak kendaraan
    • Prajurit karo alat ndandani sing dilengkapi bisa ndeleng lambang liwat kendharaan sing kudu didandani
    • Supir kendharaan bakal bisa ndeleng lambang liwat prajurit sing dilengkapi Alat Diposaken.

    Audio

    • Tetorio tetep lan nembak SFX kanggo roket AA kanggo helikopter serangan
    • Ngunci desain desain swara, nyebabake target udara & target target sing apik
    • Dandan swara audio
    • Apik-apik kedadeyan vo nalika mbuwang kendharaan

    Gadget

    • Ngrampungake masalah ing endi animasi Sprint kanggo peluncur peluncur ora bakal main kaya sing dikarepake ing wong pisanan
    • Ndandani masalah ing ngendi pamuter ora bisa ngunci nggunakake soflam liwat kumelun
    • Ndandani masalah ing ngendi animasi sing rusak yaiku granat nalika pindhah saka pluru FXM-33 AA
    • Ndandani masalah ing ngendi animasi sing rusak yaiku granat nalika ngoper saka gaman utama sing disesuaikan karo bipod
    • Kendaraan saiki entuk indikasi “Hacking peringatan” saka OV-P Recon Drone Chench Senjing Nalika Ngunci
    • Ing Pilihan, kita wis ngganti naming granat cepet kanggo nggambarake tumindak kasebut ing game kasebut. Ora nyebabake granat sing luwih cepet, nyebabake grenade kanthi otomatis nalika dipencet
    • C5 mbuwang jarak wis diatur dadi luwih cocog karo maksud anti-kendharaan

    Progression

    • Ambang karusakan sing dikurangi kanggo kendharaan ngrusak njaluk 1, iki bakal nyebabake kendharaan luwih akeh ngrusak wong sing dituju. Pakaryan kerja nggawe karya impen!
    • Mateni ranger kadang-kadang nglaporake kemajuan nggoleki sing salah, iki wis dirampungake
    • Diwiwiti Vulcan saiki bakal entuk “Kendaraan Rusak” Acara XP Sawise Karusakan
    • Diganti ngurutake tatanan bedhil underbarrel kanggo M5A3, AK24, LCMG, SWS-10

    Spesialis

    • Ndandani masalah ing konsol generasi sadurunge ing endi model karakter ora bisa direncanakake kanthi bener
    • Ndandani masalah ing portal Battlefield ing tangan BC2 / BF3 ‘Tangan BC3 ora nyelarasake karo tangga nalika menek ing 1P
    • Ndandani masalah sing asring nuduhake karakter karakter spesialis minangka goyang nalika mendaki tangga
    • Kita wis nggawe sawetara owah-owahan kanggo nambah responsif saka prajurit kanggo nganyari 3.0, sampeyan bakal nyumurupi dandan kasebut utamane babagan gerakan prajurit kayata mlumpat, ngupayakake, ngusapake, mlebu tangga lan penyebaran parachute
    • Spesialis tetep duwe gerakan aneh nalika dipasang ing tali nalika ngadeg ing ndhuwur kendharaan
    • Ndandani masalah karo animasi CRawford ‘Vulcan animasi Minigun vulcan nalika ing pati cam
    • Ing jeblugan pertama nalika dipateni dening granat sundara granat, senjata sing salah ditampilake. Saiki nimbali metu minangka ‘Scatter’
    • Ndandani masalah sing nyebabake granat anti-armor sunda kanggo diarani Scatter
    • Ndandani masalah ing ngendi “ora ammo” cepet ditampilake nalika Casper njupuk drone recon ov-p
    • Kita wis nemoni kedadeyan ing endi Irlandia ‘Tutup sing ora bisa ditrapake ora bisa ditrapake, kita wis nggawe langkah-langkah kanggo nambah iki

    Prajurit AI

    • Prajurit AI ora bakal cepet maneh yen dipangan dening pamuter
    • Prajurit AI ora bakal langsung ngetik kendaraan maneh sawise njupuk karusakan
    • Prajurit AI sinau kemampuan kanggo nyetir lan moto nganggo bolte M5C, mesthi njamin sampeyan katon loro-lorone nalika nyebrang dalan
    • Prajurit AI saiki bakal urip maneh luwih asring tinimbang sadurunge
    • Ndandani masalah sing nyebabake prajurit AI nyoba minggah tangga
    • Apik Navigasi AI liwat sawetara peta lan mode

    Peta

    • Jeksa Agung bisa ngetokake pemain ing ngendi pemain ora bakal nampa karusakan nalika ing elevator sing obah ing Kaleidoskop, Hourglass, cahya
    • Seagulls wis miwiti pindhah, sampeyan bakal weruh kurang saka ing sawetara wilayah peta. Apa Seagulls Quack?
    • Manuk sing diatur mabur lan kurang lan ora ana tampilan
    • Prajurit ora bakal katon maneh kaya sing ana ing saindenging lemah ing peta
    • Jeksa Agung bisa ngetokake ing ngendi sing mlebu ing lift karo ATV bakal nyebabake pati, nyopir kanthi dhuwur bisa nyebabake pati nalika ana ing daratan
    • Masalah tetep ing ngendi “nyelehake pojok sing ilang” ditampilake ing poin sing dikontrak lan pamuter ora bisa masang objektif
    • Masalah tetep ing endi tornado ngetutake rute liwat HQ Timur Spawn lan Game
    • Masalah tetep karo glitch visual ing Depong / Undepyline
    • Ikon lokasi peta ditampilake kanthi nyata kanthi nyata, saiki wis rampung

    Kendaraan

    Kategoritas kendharaan wis nampa mrikso karo nganyari 3.0, Nyedhiyakake nganyari kanggo klasifikasi kendharaan. Kendaraan kendaraan lan kasedhiyan uga wis nganyari gumantung saka syarat Peta lan Mode.

    Kategorisasi kendharaan kaya ing ngisor iki:

    Artikel terus sawise ad

    • Pengangkutan Cahya – Latv4 recon, LCAA hovercraft
    • Pengangkutan armored – MAV, M5C Bolte
    • Ayur Armor – M3A5, T28, EMVK90-TOR TOR TOR
    • Langsung Langsung – Ebaa-Wildcat, EBLC-RAM
    • Pengangkutan udara – MV-38 Condor, MI-240 Super Hind
    • Serangan helikopter – Ah-64GX Apache Warchihif, Ka-502 Super Hokum, YG-99 Hannibal, Rah-68 Huron, MD540 Nightbird
    • Pesawat pejuang – F-35e Panther, Felon Su-57

    Kanthi alokasi kendharaan lan kasedhiyan lan kasedhiyan, sampeyan bisa nyana peta lan mode muter bagean ing jumlah sing kasedhiya kanggo sampeyan.

    Contone kanthi penaklukan 128 pemain ing macak bakal kalebu 4 transportasi sing entheng, 1 transportasi kanthi tliti, 2 angkapan udara, 1 jet saben tim bebarengan.

    Artikel terus sawise ad

    • Ndandani masalah ing ngendi pluru ora bisa dipecat nglawan pesawat sing dicet lan aa pluru ora bisa dipecat karo kendaraan sing dicet sofam
    • Ndandani masalah kanthi efek visual sing ora ana ing tank nalika nampa karusakan sistemik
    • Ngudhunake Mustlier Ngrusak Multiplasi ing Kecepatan Med Low-Med kanggo Bolte
    • Ndandani masalah ing ngendi “Lokasi sing dicethakak√©” ora ditampilake kanggo prajurit sing lungguh ing kursi gunner
    • Ndandani masalah ing endi tank sing ngrusak bakal ilang sawise tekan pungkasan
    • Ndandani masalah ing ngendi crosshair kendharaan lemah gedhe rada mudhun nalika ngganti jendela klien
    • Ndandani masalah ing ngendi kendharaan kendharaan duwe warna acak
    • Ndandani masalah ing ngendi setir LATV minangka sensitif sawise nampa karusakan wheel kaya nalika ora rusak
    • Penyebaran min sing dicopot ing udhara 50m lan meriam lemah
    • Ndandani masalah ing ngendi lambang ikon nalika zoom ing kendharaan ora bakal tumindak kanthi bener
    • Ndandani conto model driver sing diwenehake ing njaba kendharaan

    Gaman

    • Ndandani masalah ing ngendi mgl laser Beam ora cocog karo Ghostmaker R10 lan lampiran kasebut
    • Ndandani masalah ing endi taktik, warhawk lan lampiran arcom duwe lambang sing padha ing DXR-1
    • Avancys saiki nggunakake BAPOD sing bener
    • Ndandani masalah nganggo tangan sing salah dilebokake ing laser laser ing m12
    • Dheweke granat lan grenades incendia saiki njeblug sawise tim lengen wis suwe, preduli saka pamuter sing wis ditarik sadurunge utawa ora
    • Konfigurasi Skop Tetep ing GOL MAGNUM Sniper ora ngetrapake kanthi bener nalika ngoper ing antarane lampiran senjata lan gaman liyane
    • Ndandani masalah ing ngendi pituduh reload kasebut ora padha karo warna liyane
    • Apik kahanan ing ngendi gaman bakal mandheg njupuk ing geni otomatis ing kahanan jaringan sing ala
    • Ndandani masalah ing ngendi loro laser stnr lan laser Mgl katon abang nalika ndeleng langsung
    • Ghostmaker R10 saiki wis bener fungsi minangka senjata sing bisu
    • Ana akeh rereget babagan sawetara skop kanggo BSV-m, kita wis nggawa kain kanggo sawetara lensa lan saiki kudu luwih resik
    • Fungsi bantuan tujuan sing apik nalika gelut recoil vertikal
    • Ndandani masalah ing endi pemandangan laser ngliwati tembok / obyek
    • Chort Pelet ShotGun mudhun lan karusakan sing diatur kanggo menehi ganti rugi
    • Masalah tetep karo suppressor ora bisu ing sangisore sawetara kahanan
    • Mbusak sawetara tembakan awak 1x ing SW-10 cocog karo owah-owahan ing gol
      • Kita ngeweruhi tren sing mundhak nggunakake tumindak bolt ing papan sing ditutup lan entuk kauntungan saka fitur iki, tegese bisa digunakake kanthi defensif, kanthi cara nyerang
      • Owah-owahan iki nyengkuyung tumindak sing bisa digunakake kanggo pertemuan dawa kanggo pertemuan dawa, ngidini kesempatan kanggo ngalih sidearm ing pertemuan cedhak

      Portal perang

      • Nambahake Mangsa Mangsa 3 Anyar, Spearhead, Kanggo Blok Pilihan Iscurentmap
      • Nambah Gadget BF3, MAV, Kanggo Blok Pemilihan Gadget
      • Ditambahake Gadget Spesialis Vullie Crawford dipasang menyang Blok Pemilihan Gadget Spesialis
      • Ditambahake gadget spesialis rasheed xm370e airburch pesawat udara kanggo blok pilihan gadget spesialis

      WEPONS PORTAL

      • Apik cenderung grenades negus tliti
      • Guncang sing diatur ing optik Holo-S
      • M416 lan Aek saiki wis nambah gun pupu
      • Jarak recoil wis dirampungake kanggo an94
      • Ngedhunake horisontal offset saka 0.05
      • Kita wis medharake recoil vertikal lan horisontal kanggo G3A3 nalika nambah tingkat suda recoil
      • Rada tambah tingkat suda recoil
      • Recoil Horisontal mudhun kanggo M60E4
      • Recoil vertikal rada sithik lan horisontal

      Perang modern 2 musim 1 uga ana ing ayunan supaya sampeyan bisa mriksa kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Warzone 2 lan mode DMZ.

      Kredit gambar: Dice / ea