Kabeh Gapura Baldur S 3 balapan, Subraces lan kabisan | Gamersadar, Gerbang Baldur 3: Kabeh balapan Playable & kabisan – Dexerto

Gerbang Baldur 3: Kabeh balapan dolanan & kabisan sing bisa dimainake

Ngomong, Dragonborn njupuk separo karusakan saka unsur tartamtu, gumantung saka pilihan subraane, lan bisa nggunakake senjata napas sing murub unsur kasebut. Iki menehi pilihan sampeyan kanggo kelas – salah sawijining kelas AoE kaya tukang sihir utawa tuntunan evokasi, tegese luwih aman saka efek mantra, utawa prajurit ngarep lan bisa nolak geni saka Spellcasters.

Kabeh gapura baldur sing bisa dimainake 3 lan sing kudu dipilih

Baldur

Ana 11 gapura Baldur 3 balap sampeyan bisa muter saiki yen rilis lengkap metu, lan 28 subraces kanggo luwih dhisik milih pilihan sampeyan. Apa sampeyan pengin muter minangka Dragonborn, setengah-orc, elf, dwarf, Tiefling utawa spesies sing apik banget kanggo sampeyan, masang-masing sing bisa digarap, kayata uga buffs lan mundhak menyang sifat inti dhewe. Lan nalika ora ana balapan sing paling apik kanggo ngomong, kanthi seimbang, balapan lan kelas tartamtu kanthi efektif, lan ana sawetara pilihan kanggo sampeyan sing bisa dipilih. Kanggo sing pengin ngerti apa sing luwih dhisik, iki kabeh balapan, subraces lan kabisan ing Gerbang Baldur 3, uga sing kudu dipikirake kanggo saben kelas!

Kabeh balapan sing bisa dimainake ing Gerbang Baldur 3

Ana 11 balapan sing bakal dipilih ing gapura Baldur 3, sawetara sing duwe varian subraces sampeyan banjur pilih kabisan tambahan sing diwenehake. Mangkene dhaptar lengkap:

  • Dragonborn
    • Subraces: Abang, Ijem, Biru, Ireng, Putih, Emas, Perak, Perunggu, Tembaga lan Dragon Kuningan
    • Subraces: Lolth-sumpah drow lan solderine drow
    • Subraces: Dwarf Emas, Shield Dwarf lan Duagar
    • Subraces: Tinggi Elf lan kayu ELF
    • Ora ana subraces
    • Subraces: Glong jero, GNOME alas lan Gnome Rock
    • Subraces: Half setengah elf, kayu setengah elf lan drow setengah elf (Pungkasan sing ditambahake kanthi dibebasake)
    • Subraces: Halfling Halfling lan Kuat
    • Ora ana subraces
    • Ora ana subraces
    • Subraces: Tidur Asmodeus, Mephistopheles Tiefling lan Zariel Tiefling

    Sing akeh pilihan, lan nalika warisan karakter sampeyan ora penting kaya kelas utawa sifat, bisa menehi sifat sing migunani lan unik sing bakal maju yen bisa diputer. Kita bakal menyang spesifik saben balapan luwih mudhun, nanging uga kudu ngakoni kelas lan sing balapan paling efektif, uga sing paling kuat minangka aturan – yen ana.

    Balapan sing bisa dimainake ing Gerbang Baldur 3

    Yen sampeyan pengin pilihan sing paling efektif ing penciptaan karakter ing gapura Baldur 3, luwih penting kanggo pasangan kelas lan balapan bebarengan karo awake dhewe, amarga ora ana sing nggunakake sifat lan kabisan sampeyan. Sing dikandhakake, yen sampeyan macet kanggo ide lan pengin sawetara penunjuk, ing ngisor iki sawetara pratondho ing sawetara spesies kanthi sekedhik ekstra.

    • Kayu setengah elf: Setengah-elang sing apik banget minangka aturan, bisa nyepetake kelas kanthi apik, nanging siluman tambah gerakan kayu lan siluman sing tambah akeh kayu lan siluman sing luwih apik tinimbang mitra-elf.
    • GNOME Hutan: Ketahanan GNOMES kanthi efektif separo kabeh serangan sihir yaiku bonus banget, nanging nalika gnome sing jero banget, kita seneng karo kewan-kewan kaya sing bisa dibukak kabeh Pilihan. Nyelehake ing jugangan sing kebak laba-laba buta? Menang dheweke menyang sisih sampeyan nganggo tembung sayang!
    • Asmodeus Tiefling: Tukang penyayang sing nggumunake mbantu dialog, lan resistansi karusakan geni bisa dadi lifesaver biasa, nanging iku Triefesaver biasa, nanging TOFELI ASMODEUS sing duwe pilihan-pilihan sing paling apik sing duwe pilihan sing paling apik sing duwe pilihan sing paling apik.

    Gapura Baldur 3 kelas lan balapan sing paling apik kanggo pasangan

    Yen sampeyan pengin ngoptimalake mbangun, balapan tartamtu ngutus awake dhewe menyang peran tartamtu lan gapura Baldur luwih efektif tinimbang liyane ing BG3, sanajan Pangembang Pilihan Larian kanggo ngilangi kabeh kemampuan kemampuan rasis (i.e., Elves njupuk buncis kanggo dexterity), tegese karakter luwih elastis lan bisa cocog karo peran sing luwih apik tinimbang sadurunge.

    • Dragonborn
      • Ora ana subraces: Sorcerer, Wisaya, Barbarian, pejuang, Paladin
      • Lolth-sumpah Drow: Sorcerer, Wisaya, Rogue, Bard, Warlock, Druid
      • Sederine Drow: Sorcerer, Wisaya, Rogue, Bard, Warlock, Druid
      • Dwarf Emas: Pejuang, paladin, barbarian, cuter
      • Shield Dwarf: Sorcerer, Wisaya, Bard, Warlock
      • Duergar: Rogue, CLICIC, Paladin
      • Dhuwur Elf: Wisaya, Sorcerer
      • Kayu Elf: Monk, Ranger, Barbarian, Paladin, Fighter, Rogue
      • Ora ana subraces: Rogue, Bard, Warlock
      • Glong jero: Rogue, Bard
      • GNOME Hutan: Bard, Sorcerer, Warlock, Paladin
      • Rock gnome: Wisaya, Bard
      • Drow setengah elf: Warlock, Wizard, Sorcerer
      • Half setengah elf: Wisaya
      • Kayu setengah elf: Monk, Cloric, Paladin, Fighter, Barbarian
      • Cahya Halfling: Rogue, Bard
      • Kaget Harga: Pejuang, ulama, Paladin, Barbarian, Druid
      • Ora ana subraces: Fighter, Barbarian, Paladin, CLICIC, Monk, Rogue
      • Ora ana subraces: Fighter, Barbarian, Wisaya, Sorcerer, Paladin
      • Asmodeus Tiefling: Bard, Warlock, Rogue
      • Mephistopheles TOFLING: Bard, Warlock, Rogue
      • Zariel Tiefling: Paladin, Bard, Warlock

      Pandhuan Gapura Baldur

      Karo kabeh sing dikandhakake, ayo aku nulis maneh: kelas lan balapan bisa dipasang kanthi efektif. Kabeh sing kita listing ing ndhuwur kanthi tenanan min Max sing paling dhuwur, nanging ora ana alesan sing ora bisa dadi bard sing ora bisa dadi pahlawan sing efektif utawa pahlawan barbarbarian sing mbebayani, utamane nalika sampeyan nganggep kabeh gapura boldur 3 Latar mburi lan liyane sing bisa digunakake kanggo ngapiki kepiye fungsine karakter sampeyan.

      Saiki yen kabeh wis ditetepake, ayo padha ndeleng macem-macem spesies roaming ngubengi jagad faerun, lan apa sing kudu ditawakake.

      Dragonborn

      • Fitur Rasional:
        • Kacepetan Rasional Dasar: 9 meter
        • Dragonborn Abang: Senjata napas geni lan resistensi geni
        • Dragonborn ijo: Senjata napas lan rescek racun
        • NagaBorn biru: Senjata napas napas lan resistensi kilat
        • Dragonborn Ireng: Senjata napas asam lan resistensi asam
        • Dragonborn White: Senjata napas sing adhem lan tahan kadhemen.
        • Dragon emas: Senjata napas geni lan resistensi geni
        • Dragonborn salaka: Senjata napas sing adhem lan tahan kadhemen
        • Drundborn bronze: Senjata napas napas lan resistensi kilat
        • Drunding Copper: Senjata napas asam lan resistensi asam
        • Kuningan Dragonborn: Senjata napas geni lan resistensi geni

        Dragonborn ora naga, nanging katon digawe dening wong-wong mau, nalika abdi-abdi kéwan sing kuwat. Saiki gratis, dheweke paling langka lan paling visual saka balapan humanoid umum, lan wis digawe menyang taler pragmatik sing ora dingerteni karo apa-apa sing diarani dhewe – saéngga para penulis DragonBorn bisa uga dadi langka.

        Ngomong, Dragonborn njupuk separo karusakan saka unsur tartamtu, gumantung saka pilihan subraane, lan bisa nggunakake senjata napas sing murub unsur kasebut. Iki menehi pilihan sampeyan kanggo kelas – salah sawijining kelas AoE kaya tukang sihir utawa tuntunan evokasi, tegese luwih aman saka efek mantra, utawa prajurit ngarep lan bisa nolak geni saka Spellcasters.

        Drow

        • Fitur Rasional:
          • Kacepetan Rasional Dasar: 9 meter
          • Keturunan Fey (kauntungan kanggo nyimpen mbuwang sing ditawan, lan ora bisa tiwas)
          • Latihan Senjata Drow: Rapier, Shortsword lan Kersengihan Crossbow (mahir karo gaman kasebut, preduli saka kelas sing dipilih)
          • PLEAD (bisa ndeleng ing peteng nganti 24 meter)
          • Lolth-sumpah Drow: Ora ana kemampuan variasi
          • Sederine Drow: Ora ana kemampuan variasi

          Drow asline elves sing nggedhekake menyang underdark lan dadi ganti dening dewi spider villainous loot supaya luwih cocog karo lanskap subterronane. Sawetara Drow duwe setya sumpah karo lolth, liyane wis rusak saka pangaribawa, sing nemtokake loro “subraaces” ing ndhuwur. Beneré ora ana bedane kabisan ing rong subra kacang iki, nanging bisa uga nemtokake pilihan dialog tartamtu.

          Digandhengake karo profesi senjata tartamtu lan kanthi rolay sing dawa tekan, Drow bakal luwih apik ing pramuka lan jangka panjang, utawa sampeyan bisa nyetel minangka kelas sing biasane ora bisa nggunakake senjata, mula dheweke duwe Pilihan liyane liyane – Salah siji pilihan sing bener.

          Kerdil

          • Fitur Rasional:
            • Kacepetan Rasional Dasar: 7.5 meter
            • Pendhaftaran Dwelven (kauntungan kanggo ngirit liwat racun lan resistensi kanggo karusakan racun)
            • Pelatihan pertempuran Dwarven: BattleAxe, HandAxe, HandAxe, Hander Cahya lan Warhammer Feriency (mahir karo gaman kasebut, preduli saka kelas sing dipilih)
            • Darkvision (bisa ndeleng ing peteng nganti 12 meter)
            • Dwarf Emas: Kasedhiyan Dwarven (HP Nambahake 1 saben level)
            • Shield Dwarf: Keahlian lengen sing entheng lan medium (pinter karo jinis waja kasebut, preduli saka kelas sing dipilih)
            • Duergar: Horvision unggul (bisa ndeleng ing pepeteng nganti 24 meter), tahan duagar (kauntungan kanggo nylametake kanggo nolak ilusi, sing ditawan lan lumpuh)
            • Dwarf Emas: Pejuang, paladin, barbarian, cuter
            • Shield Dwarf: Sorcerer, Wisaya, Bard, Warlock
            • Duergar: Rogue, CLICIC, Paladin

            Dwarves Fantasi, Gerbang Baldur 3 kanthi efektif apa sing sampeyan pikirake bakal sawise Gusti, dering lan kabeh liyane nyetel standar kasebut. Penemal, Pahlawan, Stikic lan asring tradisionalis, sing luwih gedhe, yaiku Duagar. “Kerdhi abu-abu” iki minangka kerdil normal iki dirangkul dening para freayer pikiran lan digawa menyang underdark bakal diobati kanthi cara sing ndhelik. Dheweke wis bebas bebas saka jupuk tentalled, nanging awake lan otak sing wis diowahi cocog karo gapura Baldur 3 lan biyen.

            Saben subrace kerdil duwe kekuwatan dhewe. Temenan kerdil emas gedhe kanggo tank kaget kaya paladin, dene dwarf tameng sing bisa ngetrapake keterampilan sing armor bisa nggawe akal ing kelas sing biasane ora bisa nggunakake waja. Kangge, pemandangan sing duagar bisa nggawe dheweke dadi pramuka, utawa nggawe partai dadi luwih akeh kasempatan sing kena pengaruh debuff crippling.

            Elves

            • Fitur Rasional:
              • Kacepetan Rasional Dasar: 9 meter
              • Keturunan Fey (kauntungan kanggo nyimpen mbuwang sing ditawan, lan ora bisa tiwas)
              • Latihan Senjata Elven: Longsword, Shortsword, Luhbow lan Kerja Shorkbow (mahir karo gaman kasebut, preduli saka kelas sing dipilih)
              • Darkvision (bisa ndeleng ing peteng nganti 12 meter)
              • Dhuwur Elf: High Cantrip (Pilih 1 WIZARD CANTRIP)
              • Kayu Elf: Armada sikil (kacepetan gerakan tambah 1.5 meter)
              • Dhuwur Elf: Wisaya, Sorcerer
              • Kayu Elf: Monk, Ranger, Barbarian, Paladin, Fighter, Rogue

              Temenan sampeyan bisa main minangka Elves ing game fantasi, lan nempatake rong varian ing kene – elegan liyane akademik lan gaib sing luwih akeh, lan elf kayu sing ana ing njero alam.

              Cantangko FREE ‘Gratis Elves luwih saka bonus sing apik, nanging ora cocog karo kelas tartamtu, mesthine mung milih kelas ejaan utawa siji sing mung ngerti senjata sing gampang supaya bisa nggunakake pelatinan sewa sing gampang. Kangge, kacepetan kayu elf apik banget kanggo kelas sing gumantung karo gerakan lan nutup jarak.

              Githyanki (gith)

              • Fitur Rasional:
                • Kacepetan Rasional Dasar: 9 meter
                • Kawruh Astral (Tumindak sing ngidini sampeyan entuk keahlian ing kabeh katrampilan kemampuan sing dipilih nganti istirahat sing dawa)
                • Produsen martial: waja entheng, waja medium, shortsword, longsword lan keahli sandhi (mahir karo gaman kasebut, preduli saka kelas sing dipilih)
                • Psionisi Githyanki (bisa nyekel tangan mage minangka cantrip)

                Githyanki … soko. Dheweke asale saka pesawat astral, papan sing paskah ing antarane dimensi, lan wis ngaturake wujude kanggo mburu lan mateni freayer pikiran sing nate dibahas sajrone pirang-pirang abad, nggunakake pedhang. Sawise nggawe kesepakatan karo Dewi Naga Tiatmat, dheweke uga numpak naga abang, mburu pikiran sing mburu ing wektu lan ruang. Ana macem-macem varian liyane ing gith ing D & D Lore, Githzerai sing luwih tenang lan monastik, nanging ora bisa dimainake kanthi tepat nalika nulis, lan kita durung ana tandha sing bakal teka.

                Yen sampeyan lagi main gith, disaranake milih kaya kelas sing biasane ora bisa nggunakake pedhang kasebut, lan sing bisa nggunakake katrampilan kanthi efektif. Rogues lan Bards jelas, nanging kelas guna kaya Warlock uga bisa digunakake, nggawe sawetara sing ora konvensional kanthi gapura Baldur.

                GNOMI

                • Fitur Rasional:
                  • Kacepetan Rasional Dasar: 7.5 meter
                  • Licik gnome (kauntungan intelijen, kawicaksanan lan gandum pesisir)
                  • Glong jero: Horvision Superior (bisa ndeleng ing peteng nganti 24 meter), camouflage watu (kauntungan kanggo mriksa siluman)
                  • GNOME Hutan: Darkvision (bisa ndeleng ing peteng nganti 12 meter), ujar karo kewan (bisa ngusir nganggo kewan sapisan liyane
                  • Rock gnome: Darkvision (bisa ndeleng ing peteng nganti 12 meter), lore tukang kerja (tambahake bonus keahlian kaping pindho kanggo mriksa sejarah)
                  • Glong jero: Rogue, Bard
                  • GNOME Hutan: Bard, Sorcerer, Warlock, Paladin
                  • Rock gnome: Wisaya, Bard

                  Gnomes minangka tokoh sing darmabakti, sing darmabakti lan semangat sing teka ing telung jinis 3 Baldur, sing ngormati alam, sing ngormati teknologi lan jaminan jero, sing asale saka underdark lan duwe sinau nilai siluman lan ngati-ati.

                  Glnomes jero kanthi jelas kanggo rogue lan gunakake siluman sing apik – ora ujar – lan yen sampeyan pengin main GNOME alas, sampeyan kudu nggawe sawetara pesona lan karisma sing bisa dingerteni saiki. Garama Rock, dadi endhog, bakal cukup karo Spellcasters lan intelijen mbangun.

                  Setengah Elves

                  • Fitur Rasional:
                    • Kacepetan Rasional Dasar: 9 meter
                    • Keturunan Fey (kauntungan kanggo nyimpen mbuwang sing ditawan, lan ora bisa tiwas)
                    • Darkvision (bisa ndeleng ing peteng nganti 12 meter)
                    • Militia sipil: Mahir karo tumbak, pikes, halberds, glivived, waja lan tameng entheng lan tameng.
                    • Drow setengah elf: Drow Spellcasting (bisa ngencengi lampu tarian minangka cantrip)
                    • Half setengah elf: 1 WIZART CANTRIP
                    • Kayu setengah elf: Armada sikil (kacepetan gerakan tambah 1.5 meter)
                    • Drow setengah elf: Warlock, Wizard, Sorcerer
                    • Half setengah elf: Wisaya
                    • Kayu setengah elf: Monk, Cloric, Paladin, Fighter, Barbarian

                    Setengah elves persis apa sing kaya – wong sing duwe wong tuwa lan wong tuwa manungsa. Saka tilas dheweke seneng-seneng, kekuwatan khusus adhedhasar jinis Elf wong tuwa, lan saka manungsa sing padha entuk kaleksanan sing bisa ditindakake ing endi wae lan cocog karo katrampilan 3 Baldur.

                    Setengah-elves cocog karo kelas sing cukup, nanging kayu setengah elf mung siji kanthi kekuwatan sing ora pati ngerti sing bisa ngganti cara muter. Kaya wong tuwa elf standar, gunakake ing kelas sing kudu cepet cedhak lan entuk paprangan.

                    Separo

                    • Fitur Rasional:
                      • Kacepetan Rasional Dasar: 7.5 meter
                      • Begja (Yen sampeyan muter alami 1 ing serangan, kemampuan mriksa utawa nyimpen balung, rublishen lan njupuk asil anyar)
                      • Wani (kauntungan kanggo ngirit kanggo nolak wedi)
                      • Cahya Halfling: Alamiah siluman (kauntungan kanggo mriksa siluman)
                      • Kaget Harga: Kuat Kuat (kauntungan kanggo ngirit nglawan racun lan resistensi kanggo karusakan racun)
                      • Cahya Halfling: Rogue, Bard
                      • Kaget Harga: Pejuang, ulama, Paladin, Barbarian, Druid

                      Halflings yaiku dungeon lan dragons ‘sing beda-beda versi hobbit – folk sing apik banget, bisa ditemtokake kanthi apresiasi budaya apresiasi umum kanggo perkara sing gampang ing urip. Halightfoot cightfoot sepi, wisatawan sing ramah, nalika setengah setengah luwih angel lan asring kurang ajar.

                      Kualitas alami sing lightfoot tegese sampeyan bakal nggawe dheweke dadi kelas siluman, dene kemampuan karusakan sing ana ing ngisor iki, sanajan ora pati rame.

                      Setengah orcs

                      • Fitur Rasional:
                        • Base Racial: 9 meter
                        • Darkvision (bisa ndeleng ing peteng nganti 12 meter)
                        • Serangan Savage (Yen sampeyan nyetak hit kritis kanthi gegaman melee, gunakake kaping pirang-pirang rusak, ora tikel)
                        • Ketahanan sing ora sabar (Sawise istirahat panjang, yen sampeyan bakal njupuk karusakan sing cukup kanggo nol hit nol, sampeyan banjur nyelehake nganti 1).
                        • Kelas paling apik: Fighter, Barbarian, Paladin, CLICIC, Monk, Rogue

                        Setengah Orcs minangka pasangan sing ora apik kanggo setengah elf – wong sing duwe wong tuwa lan wong tuwa. Orcs duwe reputasi minangka prajurit lan para penyejuk emosi-fueled, nanging sampeyan kepiye sampeyan bisa nahan separo kanggo setengah utawa hasrat lan unik Joie-de-Vivre bisa ditrapake kanggo sawetara perkara.

                        Setengah orcs cocog kanggo para pejuang Melee, kaget ora ana, sanajan ora kudu brutal lan brutal. Nimbang sepira rogohan entuk hits lan kauntungan kritis, mula ana tahan tikel, lan ora sabar ora mung kanggo tank, nanging sapa wae sing penting kanggo njaga.

                        Manungsa

                        • Fitur Rasional
                          • Kacepetan Rasional Dasar: 9 meter
                          • Militia sipil (Muntal karo tumbak, pikes, halberds, glivived, waja lan tameng-lenga entheng
                          • Versatility manungsa (Milih katrampilan dadi mecah ing. Nindakake kapasitas tambah 25%)

                          Yen minuman favorit sampeyan yaiku banyu lan sampeyan rumangsa es krim vanilla mung pedhes, sampeyan bisa uga pengin milih manungsa. Manungsa minangka balapan sing paling umum ing Faerun lan ditemokake ing praktik masyarakat, kanthi jumlah kelenturan lan keanggunan tartamtu kanggo spesies aneh iki.

                          Paling racah, manungsa ketoke duwe senjata lan waja sing wis ramah ing DNA tegese tegese nggawe mage bakal menehi pilihan tambahan yen ana sing cedhak banget. Utawa, kanthi kemampuan kanggo nyandhang ngubengi gear, entuk bonus sing luwih gedhe kanggo investasi ing kelas adhedhasar kekuatan.

                          Tieflings

                          • Fitur Rasional:
                            • Kacepetan Rasional Dasar: 9 meter
                            • Darkvision (bisa ndeleng ing peteng nganti 12 meter)
                            • Resistensi Hellish (Kabeh karusakan geni sing sampeyan lakoni yaiku dibagi)
                            • Asmodeus Tiefling: Bisa ngusir geni minangka canta.
                            • Mephistopheles TOFLING: Bisa nyekel tangan mage minangka cantrip.
                            • Zariel Tiefling: Bisa ngusir Thaumaturgy minangka cantrip.
                            • Asmodeus Tiefling: Bard, Warlock, Rogue
                            • Mephistopheles TOFLING: Bard, Warlock, Rogue
                            • Zariel Tiefling: Paladin, Bard, Warlock

                            Tieflings minangka keturunan manungsa sing nggawe sawetara paket utawa kasetyan karo setan sing kuat utawa liyane, lan duwe aliran getih sing ditandhani amarga ana ing sungu – tanduk, kulit abang, kayata barang. Nanging nalika sétan-sétan bisa tumindak ala, para paniyan bisa dadi apa sing dikarepake, lan duwe jabatan gratis kanggo tumindak apik utawa ala. Khusus Subraaks Triefling beda-beda Gedung Archdevil sing sampeyan sambungake karo: Asmodeus, Gusti Allah Sétan, Mage Méhtopia, utawa Gelombang Nuwun, Zariel – Sapa sing duwe link menyang Baldur Gate 3 kanca Karlach.

                            Tieflings entuk trik grab tegese bisa dadi kelas sing cukup, sanajan sampeyan bisa nggawe pirang-pirang kelas kanthi nggawe salah sawijining kelas kasebut kanthi salah sawijining kelas jack-all-dagang, kaya nakal utawa warlock utawa warlock.

                            © Gamersradar+. Ora bakal diterbitake tanpa ijin

                            Mlebu menyang Newradar + newsletter

                            Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

                            Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

                            Gerbang Baldur 3: Kabeh balapan dolanan & kabisan sing bisa dimainake

                            Baldur

                            Studios Lariia

                            Siji pilihan penting ing wiwitan Gapura Baldur 3 yaiku nggawe karakter kalebu milih balapan, mula iki kabeh balapan sing bisa dimainake ing game.

                            Gerbang Baldur 3 duwe pilihan kustomisasi ekstensif ing ngendi pemain bisa milih tampilan karakter, kelas lan subkelas, lan lomba nggunakake karakter kasebut sadurunge nyilem dolanan.

                            Jumlah pilihan sing kasedhiya ing Gerbang Baldur 3 bisa cukup kakehan, nanging yen sampeyan wis nggawe karakter kasebut kanggo nggawe karakter sampeyan kalebu kabisan sing unik diduweni.

                            Artikel terus sawise ad
                            Artikel terus sawise ad

                            Dadi, ing ngisor iki kabeh balap sing bisa diputer sing bisa sampeyan pilih ing Gerbang Baldur 3.

                            Githyanki Rogue ing Baldur

                            Ana ton unsur kanggo menehi karakter ing gapura Baldur 3.

                            Kabeh balapan sing kasedhiya ing Gerbang Baldur 3, Kabisan & Kelas Paling Apik

                            Secara total, Gerbang Baldur 3 menehi pemain 11 balapan sing kudu dipilih ing gapura Baldur 3.

                            Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

                            Saben balapan teka karo perks, kemampuan, kemampuan, lan fitur dhewe, tegese pilihan sampeyan mesthi penting dibandhingake karo kelas sampeyan. Mangkene kabeh balapan lan kabisan supaya sampeyan bisa njupuk keputusan sing dilaporake:

                            Drow

                            • Kemampuan: +1 karisma lan +2 dexterity
                            • Fitur Rasional: Kacepetan Racial Dasar, Keturunan Fey, Hiorior Hivervision, keahlian ing RAPIER, Shortsword, lan Crossbow Tangan
                            • Kelas paling apik: Rogue, Warlock, Sorcerer, Bard

                            Dragonborn

                            • Kemampuan: +2 Kekuwatan lan +1 karisma
                            • Fitur Rasional: Keturunan drak lan kacepetan ras
                            • Kelas paling apik: Paladin, pejuang, Warlock

                            Dwarf

                            • Kemampuan: +2 Konstitusi
                            • Fitur Rasional: Darkvision, Pendhudhuk Dwarven, Keahlian ing BattleAxe, handAxe, palu cahya, lan warhammer
                            • Kelas paling apik: Barbarian, pejuang, Paladin

                            Elf

                            • Kemampuan: +2 dexterity
                            • Fitur Rasional: DarkVision, rumangsa rumangsa, keturunan fey, keahlian ing longsword, shortsword, longbang, lan shortow
                            • Kelas paling apik: Ranger, Fighter, Rogue

                            Githyanki

                            Githyanki baldur

                            Nalika ora mesthi dipercaya, iki minangka balapan sing apik kanggo nyoba.

                            • Kemampuan: +1 intelijen lan + 2 kekuatan
                            • Fitur Rasional: Psion GithyiKi: Conjuran konjrasi Mage, pilihan keahlian keterampilan, kacepetan rasas dhasar, keahlian ing lengen sing entheng, jajanan medium, celaka, longsword, lan pelumu
                            • Kelas paling apik: Wisaya, Barbarian, pejuang, Paladin

                            Gnome

                            • Kemampuan: +2 intelijen
                            • Fitur Rasional: Licik gnome
                            • Kelas paling apik: Wisaya

                            Setengah

                            Setengah elf

                            • Kemampuan: +2 karisma lan +2 kemampuan kanggo siji kemampuan sampeyan sing dipilih
                            • Fitur Rasional: Keturunan Fey lan Darkvision
                            • Kelas paling apik: Warlock, Sorcerer, Bard, Paladin

                            Manungsa

                            • Kemampuan: +1 kekuatan, + 1 dexterity, +1 konstitusi, +1 kapinteran, +1 kawicaksanan, lan +1 karisma
                            • Fitur Rasional: Kacepetan Rasional Dasar
                            • Kelas paling apik: Sembarang

                            Setengah orc

                            • Kemampuan: +2 kekuwatan lan +1 konstitusi
                            • Fitur Rasional: Kacepetan Rasional Dasar, Darkvision, Tahan Tahan, Menacing, Serangan Sewa
                            • Kelas paling apik: Fighter, Barbarian, Paladin, CLERIC

                            Tiefling

                            • Kemampuan: Gumantung ing subrace
                              • Asmodeus Tiefling: +1 intelijen lan +2 karisma
                              • Mephistopheles Tiefling: +1 intelijen lan +2 karisma
                              • Zariel Tiefling: +1 kekuwatan lan +2 karisma

                              Ana sampeyan duwe, iku kabeh balapan sing kasedhiya ing Gerbang Baldur 3 lan apa kabisan sing diwenehake. Nalika milih karakter sabanjure, priksa sawetara pandhuan lan konten BG3 liyane sing migunani: