Kabeh Aktor Swara ing Gotham Knight sing kadhaptar – Game Prima, Gayam Knights Cast: Saben karakter lan Aktor Swara | Den geek

Tukang Knights Cast: Saben karakter lan aktor swara

* CATETAN: Versi asli artikel iki nampilake foto aktor liyane sing ora dingerteni minangka Stephen Oyoung. Foto kasebut wiwit diganti. Nyuwun pangapunten marang Stephen lan para pamaca kanggo kesalahan kasebut.

Kabeh aktor swara ing Gotham Knights sing kadhaptar

Nganyari: Saiki Gotham Knights metu, kita duwe dhaptar lengkap saka dhaptar aktor utama To Gottam Knahs. Priksa!

Nalika kita weruh ing gamescom 2022, Gotham Tapham Knights duwe tanggal peluncuran sing wis disetel 21 Oktober 2022. Iku obah cilik, ngebaki game nganti 25 Oktober. Nanging hey, akeh sebab kanggo dc lara kanggo ngrameke. Lan ngomong babagan DC SICKOS, wong tresna karo aktor swara. Dadi ayo golek sapa sing wis dikonfirmasi nganti saiki.

Minangka Gamescom, kita ngerti sapa sing menehi swara kanggo sawetara karakter utama, nanging ora kabeh. Ana siji sing bakal ngomong babagan saiki durung dikonfirmasi, nanging misale jek. Ana uga sawetara aneh ing sumber lan kepiye peran tartamtu sing didaptar ing papan kaya IMDb lan konco aktor swara, dadi kita bakal nuduhake guwa yen perlu.

Dhaptar Aktor Swara Totalam Knights

  • Nightwing / Dick Grayson – Christopher Sean
  • Batgirl / Barbara Gordon – Amerika enom
  • Abang Hood / Jason Todd – Stephen Oyoung
  • Robin / Tim Drake – Sloane Siegel
  • Batman / Bruce Wayne – Michael Antonakalos
  • Alfred Pennyworth – Gildart Jackson

Ing ndhuwur kabeh dikonfirmasi, lan ana sawetara swara tambahan sing disebar ing sekitar sumber kaya IMDB sing ora dipercaya, nanging kita bakal dhaptar ing kene ing bagean dhewe saiki lan nyetel yen dibutuhake.

  • Talon – Kaca Gabriel
  • Voice Tambahan – Rohana Kenin, Lucie Pohl, Kate Miller, ing Quon

Nganyari: Iki dadi salah, amarga Emily O’Brien wis dikonfirmasi minangka Talia Dalia Al Ghul. Pungkasane, misale jek Talia Al Ghul duwe aktor swara, nanging iki ora resmi dikonfirmasi. Ana sawetara scuttlotutt ing gotham ksatright subreddit nyaranake iki duwe kapercayan, nanging biji uyah ditrapake ing kene uga.

Yen entuk konfirmasi ing ndhuwur, kita bakal ngowahi dhaptar kasebut. Kita uga bakal mriksa maneh nalika tembung dadi luwih akeh swara karakter utama, kayata mr. Beku, clayface, lan Harley Quinn, kabeh sing padha weruh ing cuplikan GameMom 2022.

Babagan penulis

Lucas White

Lucas muter akeh videogames. Kadang dheweke seneng. Fave kalebu naga Quest, saga lan mistery. . Pengen ngirim email? Tembak menyang [email dilindhungi].

Tukang Knights Cast: Saben karakter lan aktor swara

Gotight Knights gumawa kanthi tumpukan tumpukan kanthi dhukungan saka karakter ndhukung kabeh digawa dening klompok aktor swara sing apik banget.

Dening Matthew Byrd | 21 Oktober 2022 |

  • Nuduhake ing Facebook (mbukak ing tab anyar)
  • Nuduhake ing Twitter (mbukak ing tab anyar)
  • Nuduhake ing LinkedIn (mbukak ing tab anyar)
  • Nuduhake ing email (mbukak ing tab anyar)

Kèndêl ingsun | Komentar Count: 0

Gotight Knights bisa uga katon kaya Arkham Batman Petualangan sing malah duwe karakter cast lan aktor swara anyar.

Kita bakal akeh ngomong babagan Gotight Knights Ing dina-dina sing bakal teka, nanging kualitas cast game tenan minangka salah sawijining aset paling gedhe ing game. Iki nyilem sing luwih jero menyang Batman Roster tinimbang kita digunakake kanggo ndeleng game, tegese game kasebut menehi kesempatan kanggo nggunakake sawetara wektu, kita ora bisa ndeleng. Mesthi wae, iku swara saka karakter kasebut kaya-kaya pasuryan sing bener-bener adol pira lintang sing ora dikepengini.

Sadurunge kita nyilem Gotham Knight. . Yen sampeyan pengin mlebu Gotight Knights Tanpa ngerti apa-apa babagan pemeran utama lan ndhukung, sampeyan kudu bali yen sampeyan siyap muter “Sapa sing suara?”

Batman / Bruce Wayne - Michael Antonakos Gotham Knight

Batman / Bruce Wayne – Michael Antonakalos

Pati Batman bisa uga Gotham KnightKedadeyan kasebut, nanging kita isih bisa ndeleng lan ngrungokake Batman liwat flashbacks, urutan awal, lan rekaman VR. Dheweke ana ing saindhenging game kanthi pirang-pirang cara.

Michael Antonakos dons cowl (utawa paling ora suara) ing Gotight Knights. Resume Antonakos diisi kerja swara video game video sing kalebu gambaran sing bisa dieling-eling saka Alexios ing Assassin’s Creed Odyssey. Ngluwihi, Antonakos wis muncul ing seri TV sing akeh wiwit wiwitan taun 2000an 2000an.

Batgirl / Barbara Gordon - Amerika enom Gotham Ksatria

Batgirl / Barbara Gordon – Amerika enom

Gotight Knights . Nalika sawetara penggemar sing dibungkus ing keputusan kreatif kasebut, mesthi becik ndeleng Battgirl nglarang lurung-lurung Gotham maneh.

Amerika enom uga cepet mbuktekake minangka Barbara Gordon sing apik. Resume enom kalebu macem-macem karya, sanajan dheweke bisa uga paling dikenal kanggo sawetara kanggo kerja ing sawetara sing pungkasan Barbie Film Series lan TV. Apik banget, dheweke uga main Samus Aran ing film Short Metu Metrida sing digawe, Metroid: Langit nelpon.

Red Hood / Jason Todd - Stephen Oyoung Knightham Knights

Path hood abang dadi salah sawijining Gotham KnightProtagonis sing bisa dimainake menarik, sing paling ora. Sanajan Todd lan Batman duwe … bedane nganti pirang-pirang taun, Red Hood bali menyang lipatan kasebut menehi Gotham sing ngengingi perlindungan sing abot sing ora wedi karo tangane reged.

Langkah Oyoung langkah ing Red Hood Gotight Knights. Oyoung bener-bener dadi bintang sing saya mundhak kanggo kerja ing seri TV Ora aman, Masalah sing apik, lan Buku Boba Fett. Mesthi wae, tukang game bisa uga ngerti dheweke minangka Mister Negatif ing Spider-Man Marvel utawa mbok menawa minangka Alex Weatheststone Seda.

* CATETAN: Versi asli artikel iki nampilake foto aktor liyane sing ora dingerteni minangka Stephen Oyoung. Foto kasebut wiwit diganti. Nyuwun pangapunten marang Stephen lan para pamaca kanggo kesalahan kasebut.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Nightwing / Dick Grayson - Christopher Sean

Nightwing / Dick Grayson – Christopher Sean

Nalika ora ana pimpinan sing jelas Gotight Knights‘Sekawan protagonis ing wiwitan game, kontol Graysson mesthi kepengin nyoba nguji calon kanggo peran kasebut. Nightwing wis ngejak kerajinan kanggo sawetara wektu, lan keterampilan dheweke mesthi diadegake saiki Batman bakal.

Resume Christopher Sean kalebu kabeh saka muter Kazuda Xiono ing Rintangan Star Wars kanggo nggambarake Paul Narita ing . Horizon Dilarang West lan sadurunge wis nyilihake swara kanthi judhul kaya Ghost of Tsushima.

Robin / Tim Drake - Sloane Morgan Siegel Gotham Knights

Robin / Tim Drake – Sloane Morgan Siegel

Young Tim Drake wis diselehake ing posisi sing ora bisa dingerteni ing Gotight Knights. Dheweke bisa uga duwe nomer loro Batman, nanging jelas dheweke duwe bukti sadurunge sadurunge mikir dhewe minangka penerus sing jelas. Nanging, dheweke mesthi kepengin nuduhake yen dheweke luwih saka sidekick.

. Umur 21 taun, pancen akeh wektu, sanajan dheweke nembe wiwit miwiti peran sing luwih gedhe ing seri TV kaya Dwight Ing Armor Shining .

Alfred Pennyworth - Gildart Jackson Gotham Knights

Alfred Pennyworth – Gildart Jackson

Nalika Gotham KnightPahlawan susah kuwatir yen ora ngerti apa sing kudu dilakoni karo awake dhewe tanpa Bruce Wayne ing nyawane, mula dheweke luwih seneng nganggep pahlawan sing anyar Gottham. Isih, kabeh padha curhects dheweke luput Bruce luwih akeh tinimbang dheweke ngidini.

Gildart Jackson gabung karo aktor sing kuwat saka aktor sing sadurunge nggambarake Alfred. Akeh sing bakal ngerti Gildart saka gambaran flyseyes ing Castlevania Netflix Seri, dene liyane bisa uga ngerti swarane saka macem-macem sumbangan swara kanggo Republik lawas Franchise MMO.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Harley Quinn - Kari Wahlgren Gottham Ksatria

Harley Quinn – Kari Wahlgren

Yen ora nyenengake manawa Harley banget ambruk saka tiwas Batman, sanajan ana ide kasebut. Akeh kaya joker, Harley misale jek ilang sethithik tanpa batman ing urip dheweke. Atine sampeyan, dheweke isih luwih seneng karo Gottam proteksi Gotham nalika bisa.

Kari wahlgren kamungkinan bakal dadi swara sing paling dingerteni ing Gotham KnightCast. Dheweke main jessica (lan karakter liyane) ing Rick lan morty, sing sejatine mung ujung gunung es nganti kridit swara dheweke. Nyatane, dheweke sadurunge main Starfire ing Titans taruna lunga! lan zatanna ing Bocah wadon hero dc super. Harley Quinn Seri.

Penguin - Elias Toufexis Gotham Knights

Penguin – Elias TouFexis

Sampeyan bisa uga ngarep-arep penguin langsung maju lan dadi kejahatan kejahatan saiki wis mati Batman, nanging peranane ing game kasebut luwih rumit tinimbang. Nalika Penguin isih dadi ancaman serius ing kutha, dheweke uga kejiret sawetara papan sing bisa ngancurake flipper sing ditahan ing kutha kasebut.

Aktor swara Elias TouFexis wis dadi staple sci-fi ing taun-taun kepungkur. Akeh sing bisa ngerti dheweke nalika Kenzo ON Jangkep, Lan dheweke uga main l’ak ing Star Trek: Discovery. Dheweke uga nyilihake Adam Jensen ing pungkasan Deus ex Judhul, lan wis menehi ukuran voos layar tambahan kanggo game kaya , Riwiti Saints, lan Bali 4 getih.

Talia Al Ghul - Mylène Dinh-Robic Gotham Ksatria

Talia Al Ghul – Mylène Dinh-Robic

Ing game kabeh babagan wong sing mlumpat kanggo ngisi sawetara sepatu gedhe, sing cocog karo Talia Al Ghul duwe peran utama kanggo main ing Gotight Knights. Nalika tali Talia durung nate takon, dheweke tiba-tiba nemokake awake dhewe ing posisi kasebut kanggo nggawe jeneng kanggo awake dhewe minangka salah sawijining ancaman utama ing jagad iki.

banget menowo tukang game matur nuwun kanggo tampilan pungkasan ing 2021 Penjaga Galaxy Game minangka Meredith Quill. Liyane bisa uga ngerti dheweke saka peran TV sing akeh, sing kalebu penampilan Battlestar Galactica, Dadi manungsa, lan peran sing lengkap ing 19-2. Dheweke uga main Delara ing Deus Ex: Mankind dibagi.