Juara legenda paling apik kanggo pamula – hotspawn, juara paling gampang kanggo main kanggo pamula ing liga legenda – liga legenda

Juara paling gampang kanggo main kanggo pamula ing liga legenda

Master Yi mesthi katon minangka salah sawijining juara sing paling mekanik lan sawetara tuntutan bisa uga pas. Sing ngandika, sanajan juara klik-tengen kaya dheweke duwe kit dheweke: Ngerti kapan nggunakake alpha mogok (q) utawa ngusir utama yaiku kunci kanggo nguwasani dheweke. Nalika dheweke gampang ngangkat, nggawa Master Yi kanggo nindakake potensial butuh wektu.

Juara legenda paling apik kanggo pamula

Kaputusan pisanan sing diadhepi nalika miwiti game liga legenda yaiku juara sing bakal diputer. Kanthi luwih saka satus juara lan counting, bisa uga bisa milih milih apa sing kudu nyoba kanggo game pertama. Kanthi pikirane, iki ana sawetara juara sing cocog karo pemain sing luwih anyar.

Kanthi meh 150 Juara milih saka liga legenda

Pengin golek poin rerus, hardware, lan liya-liyane? Buff minangka program kesetiaan kanggo tukang game sing mlaku ing latar mburi nalika sampeyan muter liga legenda. Sing liyane sampeyan muter, dhuwit recehan luwih akeh sing sampeyan entuk, sing bisa ditebus kanggo kertu hadiah, game, lan liya-liyane. Buff 100% gratis digunakake, dadi ora ana sebab kanggo miwiti ngupayakake dina iki.

Elinga, yen ana sampling sampling juara gratis saben minggu, juara kudu dikunci kanggo muter yen ora ing minggu gratis. Saben Juara kapacak ing ngisor iki duwe biaya entri tingkat 450 biru utawa 260 titik rerusuh lan juara iki bisa dikunci saka tab Toko ing liga legenda klien ing liga liga.

Uga elinga yen jampi Summon sing disaranake, rune, lan barang sing bisa digunakake kanggo kabeh game gumantung karo juara liyane lan negara game kasebut, nanging kabeh rekomendasi kudu bisa digunakake ing paling akeh game. Lan, yen sampeyan nggoleki saran liyane, priksa Kursi game paling apik saengga bisa ngalahake summoner kanthi kepenak.

Ashe

Peran Juara: Marksman, Bot Lane

Ashe minangka salah sawijining juara sing luwih ringkih, nanging jangkoan serangan otomatis sing dawa yaiku entuk manfaat kanggo pemain sing luwih anyar (gambar liwat game Riot)

Ashe minangka salah sawijining juara sing luwih ringkih, nanging jangkoan serangan otomatis sing dawa yaiku entuk manfaat kanggo pemain sing luwih anyar (gambar liwat game Riot)

Juara Asli digunakake ing Liga Tutorial Tutorial, Ashe minangka Marksman sing apik kanggo para pemain anyar amarga kisaran lan kemampuan dheweke dawa kanggo menehi sarana kanggo tim. Serangan Auto Auto Ashe lan slows dheweke Woll volley duwe kothak hit-gedhe lan uga dadi mungsuh. Dheweke duwe rong mantra global: Pramuka E Hawkshot lan mbukak peta liwat lokasi kasebut lan panah kristal sing enchened minangka alat kristal sing enak yaiku alat mungsuh sing apik banget.

Ashe minangka juara banget sing kuwat banget, dadi sampeyan bakal bisa muter ing kanca-kanca lan gunakake Serangan Otomatis sing dawa kanggo kauntungan sampeyan. Slows lan stun ing kit dheweke ngidini dheweke kanggo layangan banget sanajan kekurangan mobilitas. Sampeyan bisa nggunakake hawkshot kanggo nyawang mungsuh banjur gunakake panah panah kristal sing enchanted kanggo stun lan ngidini tim sampeyan tindakake.

Jampi Summon sing Disaranake: Lampu kilat lan waras minangka mantra sing paling aman amarga mobilitas winates ASHE minangka juara, nanging memedi, ngresiki, lan alangan bisa ditindakake kanthi sacara.

Rekomendasi mlaku: Tliti paling umum kanggo rune utama Ashe, nggunakake tempo utawa fleet sikil kanggo rune lan inspirasi kanggo njupuk boots gratis. Ashe njupuk kacepetan serangan ing pelanggaran, pasukan adaptif ing lentur, lan waja ing pertahanan.

Barang sing Disaranake: Blade King Rear> Berserkers’s Greaves> Hurricane Runaan> Tanpa wates Tengah> Wardian Angel> Pangeling-eling Mortal

Annie

Peran Juara: Mage, Mid Lane

Annie

Kerusakan Burst Annie nggawe salah sawijining juara sing luwih apik kanggo pamula (gambar liwat game Riot)

Annie minangka bupungan bledosan gedhe kanggo pemain anyar sing pengin ngatasi karusakan. Pyromania Pasif Pasif Target mungsuh mungsuh sawise saben patang mantra cast, menehi kontrol akeh sing apik banget. Annie’s Q Disintegrate minangka target target sing ngrusak lan apik kanggo minion tani amarga duwe cooldown lan mbalekaken mana nalika mateni target. Summon utama: Tibbers minangka mantan nuke sing gedhe banget uga nyeluk pet sing bisa dikendhaleni sing bakal ditangani nganti mateni utawa wis entek.

Penting kanggo nglacak pasif sampeyan ing Annie supaya sampeyan bisa nggunakake efek stun ing juara mungsuh. Kanggo entuk stun sing dijamin, sampeyan bisa nylametake amarga disintegrate sampeyan amarga minangka katrampilan sing ora bisa didegake. Kanggo nggedhekake karusakan, sampeyan bisa nggunakake stun sampeyan karo nyulik: Tibbers amarga sampeyan bisa mencet macem-macem mungsuh nganggo mantra lan pethi tibbner pet kerusakan nalika jejere juara mungsuh.

Jampi Summon sing Disaranake: Lampu kilat lan ignite apik kanggo melu lan mbengok juara mungsuh. Njupuk teleport uga cara sing apik kanggo entuk ngubengi peta lan mbantu kanca-kanca ing gelut.

Disaranake nganggo: Dominasi utama nambahake potensial bledosan Annie kanthi njupuk rune kunci utawa predator kanggo mbantu entuk mungsuh. Sorcery Secondary menehi kacepetan gerakan bonus lan bledosan ekstra kanthi scorch. Annie njupuk pasukan adaptif ing kalorone lan lentur. Dheweke njupuk gegaman utawa sihir tahan kanggo pertahanan, gumantung saka learenane jalur dheweke.

Barang sing Disaranake: Luden’s Echo> Sepatu Sorcerer> Morylonomicon> Deathcap Rabadon> ZHonya’s Hourglass> Staff Void

Garen

Peran Juara: Fighter, Langsing Top

Amarga penyembah pasif lan karusakan bledosan sing kuwat, Garen minangka juara lol sing apik kanggo pamula (gambar liwat game Riot)

Amarga penyembah pasif lan karusakan bledosan sing kuwat, Garen minangka juara lol sing apik kanggo pamula (gambar liwat game Riot)

Garen minangka juara sing apik kanggo para pemain sing seneng duwe kemampuan pertahanan sing kuwat nanging uga bisa melu ngatasi karusakan ing jalanan. Pasif dheweke ngidini dheweke nggawe ulang kesehatan kanthi cepet nalika metu saka pertempuran, mula dheweke bisa mundur nalika ngrusak lan tetep sehat. Serangan pencabuhan Garen menehi kacepetan kanthi cepet lan meneng target ing serangan sabanjure, gabungke karo pangadilan, pamindhahan spin sing ngrusak mungsuh. Justice Demacian Garen minangka eksekutif sing bisa ngrusak mungsuh sing kurang, apik kanggo ngrampungake mungsuh.

Amarga pasif lan karusakan bledosan sing kuwat, Garen luwih apik nggunakake sikat ing peta kanggo regenerasi kesehatan lan kaget mungsuh kanthi kombinasi q sing nemtokake q. Yen sampeyan arep menyang perang utawa ing kahanan sing mbebayani, priksa manawa sampeyan kudu menet wicaksana W Injana kanggo nyuda karusakan sing dijupuk, entuk tameng, lan entuk tenacity. R keadilan Demacian bisa digunakake ing tank kesehatan sing kurang amarga ngrawat karusakan sing bener lan ora nggatekake resistensi.

Jampi Summon sing Disaranake: Lampu kilat lan iNGNite minangka mantra paling apik kanggo cepet menyang mungsuh lan nglakokake, nanging memedi, teleport, lan exhaust bisa digunakake kanggo efek Garen.

Disaranake nganggo: Garen nggunakake presisi minangka wit utami kanggo milih conqueror. Rampungake sekunder nambahi tangke lan slamet ing jalur lan gelut tim. Garen nggunakake pasukan adaptif ing kalorone lan lentur. Dheweke banjur mutusake antarane gegaman lan sihir tahan kanggo pertahanan.

Barang sing Disaranake: Force Trinity> Ninja Tabi> Dancer Pantom> Tari Pati> Plate Mati Manungsa> Plate Roh

Soraka

Peran Juara: Dhukungan, Bot Lane

Soraka

Kemampuan penyembuhan Soraka nggawe dheweke dadi juara kanggo wiwitan pemain (gambar liwat game Riot)

Soraka minangka juara sing sampurna kanggo wong sing seneng nulungi lan nglindhungi kancane. Dheweke duwe rong jampi ngrusak, nanging loro-lorone karusakan minimalis lan digunakake kanggo panggunaan slows sing slanchall lan dheweke e Equinox meneng. Soraka Dikenal amarga dheweke loro kabisan penyembuhan: W W infus astral sing nambani sekutu cedhak dheweke, lan muga pengin nambani kabeh sekutu preduli saka jarak.

Kanggo nambani sekutu karo infus astral, Soraka njupuk saka kesehatan dhewe, mula kudu ngati-ati aja nganti ngorbanake kesehatan kanggo kanca-kanca. PALING ULTMATATE HEALS kanggo kesehatan ekstra kanggo sekutu ing ngisor 40% kesehatan, dadi priksa manawa ana siji utawa luwih sekutu kurang lan ora mung kanggo ndhuwur kolam kesehatan. Soraka uga luwih cepet menyang sekutu kesehatan rendah supaya sampeyan bisa cepet-cepet supaya bisa nambani.

Jampi Summon sing Disaranake: Lampu kilat Bantuan Bantuan Soraka kanggo urip nalika satrune cedhak banget, nanging ngobati uga apik yen mitra bot sampeyan ora njupuk.

Disaranake nganggo: Sorcery Primer karo Summon Aery minangka Rune Keystone minangka standar ing Soraka amarga efektif nalika dheweke nambani sekutu lan nalika dheweke nyerang mungsuh. Rampungake sekunder ngidini dheweke luwih akeh tangki kanggo urip lan luwih akeh regenerasi kesehatan kanggo ngobati sekutu. Soraka njupuk kekuwatan adaptif ing kaluputan lan lengen lan waja ing pertahanan.

Barang sing Disaranake: Athene Grail> Boots of Mobility> Redemption Censer> Redemption> Locket of Iron Solari> Mikael’s Cuci

Amumu

Peran Juara: Tank, Jungler

Amumu

Tankiness Amumu lan kerusakan AOE nggawe salah sawijining juara jungler sing luwih apik kanggo para pemain anyar (gambar liwat game Riot)

Amumu minangka juara sing apik kanggo jungler pisanan amarga wilayah kerusakan lan tungkak sing apik. Tawarané Wi HIS sing ngrusak ngrusak mungsuh loro kanggo mungsuh ing saubenging lan e Tantrum minangka mantra Aoe sing bisa dikurangi ing cooldown saben wektu amumu kena. Bandage Q Amumu minangka mantra kontrol akeh sing ngidini dheweke celah cedhak karo mungsuh. Kutukan r mummy sedih minangka salah sawijining mantra sing luwih kuat ing game kasebut. Iku akar kabeh mungsuh ing wilayah gedhe ing sekitar Amumu.

Amumu apik banget ing ganking amarga dheweke duwe stun lan celah sing luwih cedhak. Bandage toss toss minangka katrampilan, saengga paling apik kanggo mungsuh sing dikontrol akeh kanggo mesthekake yen nyambung. Amumu urip ing tim gelut amarga karusakan Aoe sing dhuwur lan kontrol wong sing paling dhuwur ing paling utama. Coba mlebu ing tengah-tengah mungsuh sing bisa sadurunge nggunakake r cursing r mummy sedih.

Jampi Summon sing Disaranake: Lampu kilat lan Smite minangka mantra paling apik kanggo Amumum, lan jungling ora bisa dicoba sadurunge SMite ora dikunci amarga sampeyan ora bisa tuku barang alas tanpa dicelupake minangka jampi summoner.

Disaranake nganggo: Rampungake primersthock karo Aftershock minangka kunci Rune menehi Amumu luwih tanke nalika dheweke ngetrapake kontrol akeh. Dominasi Secondary menehi akses Amumu kanggo nyuda luwih kerusakan lan nyuda suda kanggo paling utama. Amumu njupuk kekuwatan adaptif ing kaluputan lan lengen lan waja ing pertahanan.

Barang sing Disaranake: Enchantment: Ceinderhulk> Ninja Tabi> Thornmail> Masker Abysal> Tormasi Liandry> Gargoyle Stoneplate

Master Yi

Peran Juara: Assassin, Jungler

Juara Master Yi

Master Yi duwe kacepetan gerakan lan ngrusak nanging dibayar kanthi dibayar dening kekurangan kesehatan (gambar liwat game Riot)

Opsi sing luwih ngrusak ing alas, Master Yi kanggo pemain sing pengin mburu mungsuh. Serat Q Alpha ndadekake master yi sing ora bisa dingerteni nalika dheweke entuk macem-macem mungsuh, gedhe kanggo mateni monsters alas lan ngatasi kerusakan ing gelut. Wedhane w meditasi nambani dheweke nalika dheweke saluran, menehi sustain kanggo ngliwati alas sing jelas. Gaya E Wiju lan R Highlander minangka buff serangan Auto, menehi kacepetan serangan serangan lan karusakan ekstra ing serangan kasebut.

Master Yi duwe kecepatan gerakan lan karusakan akeh nanging dibayar kanthi kurang kesehatan lan tangki, dadi sampeyan ora bisa ing tengah-tengahe tim. Master Yi urip kanggo golek mungsuh sing kejiret utawa ngresiki gelut sawise mungsuh nggunakake kabisan kontrol sing akeh. Serangan alfa sing wis dimangké bisa ngatasi kemampuan mungsuh kanthi ora cocog lan meditasi nyuda karusakan sing mlebu nalika saluran.

Jampi Summon sing Disaranake: Lampu kilat lan Smite dianjurake ing paling junglers, nanging Master Yi uga bisa nggunakake Ghost sing efektif amarga kabutuhan kanggo target target.

Disaranake nganggo: Tliti minangka rune utama paling apik kanggo master yi amarga menehi kacepetan serangan lan conqueror yaiku inti kanggo karusakan. Dominasi Secondary menehi karusakan ekstra kanthi dadakan dadakan dadakan lan lifeststeal saka Hunter RAVENOUS. Master Yi njupuk kacepetan serangan ing pelanggaran, pasukan adaptif ing lentur, lan waja ing pertahanan.

RBarang ECommended Product: Enchantment: Bloodrazor> Treads Mercury> Rageblade Guinsoo> Akhir Wit> Tari Pati> Gage Sterak

Juara paling gampang kanggo main kanggo pamula ing liga legenda

Menang game legenda liga bisa dadi kompleks amarga jumlah mekanika sing kudu sampeyan sinaoni, kayata ngencengi pungkasan, sing ngupayakake tujuan, sing menang fase, lan liya-liyane. Iki uga kalebu milih juara sing pas kanggo diwiwiti. Kanthi kolam renang gedhe saka juara sing menarik kanggo milih, milih salah sawijining sing bakal menehi kamenangan pisanan utawa kejatuhan sampeyan bisa uga nggegirisi.

Ing liga legenda, tingkat kesulitan beda-beda gumantung saka juara juara, kanthi sawetara sing mbutuhake katrampilan luwih akeh tinimbang liyane. Beda, ana juara sing duwe kabisan sing apik lan gampang sing ngidini sampeyan menang tamis lan duels tanpa kudu nglakokake gerakan kompleks. Milih sing terakhir sanajan bisa luwih efektif minangka pamula amarga bakal ngidini sampeyan fokus ing katrampilan liyane sing dibutuhake ing game kasebut, tinimbang ora bisa ngerteni gambaran skill kaya novel.

Nggolek juara sing ramah sing paling ramah ing liga legenda? Luwih yakin sampeyan wis tekan ing panggonan sing bener. Kadhaptar ing ngisor iki juara pamula paling apik kanggo milih saben peran ing liga legenda kanggo musim 13 2023.

10 Gampang Juara Gampang kanggo pamula ing Liga Legenda

Garen

Yen sampeyan pengin perkara luwih gampang mati bat ing Lane Top ing Lane, Galen minangka juara kanggo sampeyan.

Liga legenda garen

Pahlawan Demacian sing kuwat banget kanggo muter-muter plancongan sing apik banget, sing bisa rampung kanthi pokok.

Dheweke dadi toping Melee sing bisa ngalami sawetara perjuangan nglawan juara anted nanging mesthi bisa urip amarga tangki lan kemampuan kanggo tumpahan. Pungkasane, Kit Garen duwe katrampilan nol supaya pemain anyar ora bakal duwe masalah landing nalika nggunakake Garen.

Garen minangka salah sawijining juara paling gedhe kanggo sinau minangka topik, thanks kanggo lurus lurus lan kurva belajar sing kurang

Malphite

Malphite minangka juara muswa sing serbaguna sing ora mung bisa ndominasi jalur ndhuwur, nanging lan lorong liyane. The Shard Monolith minangka juara tank sing bisa nampa karusakan sing mlebu timnya, nalika uga bisa nyiyapake tim nyawiji kanthi paling utama. Apa sing nggawe terrifying sing paling penting yaiku sampeyan bakal rawan kanggo nyerang serangan sawise njaluk knocked, kaya Yasuo lan Miss Fortuneo. Kajaba iku, Malphite bisa dadi juara sing wedi banget sing bisa thesthot sapa yen ana sing mutusake kanggo nggawe AP.

Liga legenda malphite

Malphite minangka juara sing cocog kanggo pamula amarga kabeh kabisan gampang banget kanggo mencet lan ora mbutuhake mekanik rumit supaya dheweke bisa kerja. Dheweke duwe kemampuan pertama klik, lan liyane yaiku Aoe.

Akeh juara Counter dheweke ing fase awal game kasebut, nanging mesthi bakal ngadeg sajrone TeamFights preduli saka pembunuhan kasebut.

Warwick

Warwick wis suwe banget, lan dheweke isih dadi salah sawijining jungler paling gampang kanggo njupuk. Sustain dheweke, alas sing jelas banget, lan kekurangan katrampilan ing kemampuan non-paling dhuwur kabeh kontribusi kanggo kurva belajar sing kurang.

Liga legenda warwick

Dheweke uga duwe pokok, kekarepan tanpa wates sing nduweni peran penting ing Tamfights amarga dheweke bisa nggunakake ing target kunci, menehi durasi sing ora bisa ditindakake utawa ora bisa digunakake kanggo para sekutu. Kemampuan utama, durup tanpa wates, uga migunani kanggo gelut tim, kanggo peeling lan immobilising mungsuh sing penting kanggo sukses tim liyane.

Warwick minangka juara wiwitan sing apik kanggo pemain sing nyoba sinau carane alas. Dadi Jungler minangka tugas sing angel kanggo nggunakake juara sing ramah kaya dheweke, supaya sampeyan bisa fokus ing mekanika lan katrampilan inti sing kudu sampeyan sinaoni dadi peran sampeyan.

Master Yi

Siap njaluk pentakill sampeyan kanthi spamming q? Master Yi mesthi jawaban kanggo kasebut. Master Yi nawakake kit sing gampang banget sing ngidini dheweke ngrusak, pulih sawetara kesehatan sing ilang, lan nambah kacepetan serangan lan kacepetan gerakan.. Samurai ngemu salah sawijining skillsets sing paling gampang kanggo nguwasani lan dadi pilihan sing apik yen sampeyan minangka jinis pamuter hiperkar. Sanajan duwe game awal sing ringkih, Master yi terus kanthi ngowahi awake dadi menace game-game pungkasan sing diwenehake yen dheweke bisa nyekel barang kanggo barang.

Liga legenda master yi

Nylametake saben pertempuran lan tamtufights, gumantung banget babagan wektu serangan alfa (Q), Dodging lan ngerti kapan lan nalika ora melu nalika ngrampungake CC Comp.

Lux

Lux minangka Mage Mricane Mage Sampeyan bisa kanthi gampang yen sampeyan anyar kanggo liga legenda. Skillsets dheweke muter-muter kanthi nggunakake luminositas kanthi cara kasebut. Kanthi kabisan sing apik, pamula mesthi ora bakal angel ngerti carane ngeculake potensial dheweke.

Liga legenda luh

Dheweke duwe pinggiran sing signifikan ing Midlane utamane amarga kahanane jambret dheweke. Iki ngidini dheweke dadi salah sawijining pembengkaran belang paling apik ing liga legenda. Kajaba iku, para pemain bisa nggunakake LUX minangka juara dhukungan, matur nuwun kanggo tameng lan pil kanggo para sekutu lan lawan dheweke.

Annie

Annie ngasilake macem-macem kabisan, nanging bisa mbukak mungsuh kanthi cepet. Katrampilan dheweke gampang dingerteni lan meh ora bisa nuntut mekanik, nggawe salah sawijining juara sing paling apik kanggo pamula supaya bisa milih.

Liga legenda annie

Dheweke bisa ngatasi karusakan ing Aoe Burst kanthi kombinasi kabisan, lan terus dadi menace sajrone TeamFights amarga pasif dheweke. Pasif Annie, Pyromania ngidini dheweke stun pirang-pirang lawan sadurunge ngilangi kabeh.

Miss Fortune

Yen sampeyan pengin miwiti minangka ADC, salah sawijining juara sing paling apik kanggo milih yaiku Miss Fortune. Kajaba saka serangan normal, kantun bathi gumantung ing kemampuan-klik-klik lan ngirim karusakan ing pirang-pirang mungsuh mungsuh sekaligus. Iki migunani ing fase Laut amarga dheweke supaya bisa menehi farm kanthi gampang lan poke mungsuh saka jarak sing aman. Sampeyan bisa uga nyampurnakake dheweke karo Juara sing Bisa Menehi Akeh Lawan sing Dikirim ing wektu sing paling utama kayata Seraphine, Malphite lan Amumit.

Liga legenda ora luhur

Ashe

Sanajan dheweke minangka salah sawijining juara lawas ing Liga Legenda, Ashe terus dadi pinunjul nganti dina iki kanggo menehi kabisan. Iki nyebabake prominence gedhe ing arena profesional, minangka adc lan minangka dhukungan. Ashe uga duwe kauntungan sing signifikan, peringkat kaping papat ing game sawise mung caitlyn, Annie, lan Senna.

Liga legenda asile

Soraka

Saben pemain pengin sinau babagan muter minangka dhukungan bisa uga milih pilih Soraka. Soraka minangka salah sawijining juara sing paling gampang kanggo muter, mbutuhake mekanik sing kurang kompleks nalika muter dheweke.

Liga legenda soraka

Soraka yaiku wong sing bisa diarani ambulans. Sithik kesehatan? Fret ora kaya sampeyan bakal bisa ndeleng Soraka sing mlaku menyang arah sampeyan kanggo ngisi bar kesehatan sampeyan kanthi biaya dhewe. Loro kabisan kasebut tegese kanggo nambani sekutu, dene sisane pancen gampang digebugi.

Dadi enchanter lan duwe kemampuan kanggo dhasar nggawe ably, soraka biasane dadi salah sawijining target utama. Mula, main Soraka bakal mbutuhake posisi sing tepat kanthi dhasar sampeyan minangka posisi minangka ADC minangka ora mbabarake awake dhewe.

Leona

Leona minangka pilihan sing apik yen sampeyan pengin main juara dhukungan sing dudu enchanter.

Liga legenda legenda leona

Zenith Blade (E) yaiku kemampuan katelu Leona, lan ngidini dheweke nyilem target sing penting kanthi sukses gedhe. Ora kaya katrampilan liyane, sanajan blading zenith bisa ngliwati terrain, Minions lan unit liyane bisa gampang diluncurake.

Nanging, sinau cara muter Leona uga kalebu ngerteni kapan lan nalika ora melu utawa ora bisa mbuwang sawetara tim.

10 Juara Paling Anyar ing Lol kanggo 2023

Yen sampeyan lagi berjuang sinau babagan game, iki minangka juara sing paling apik lol sinau lan milih ing musim saiki 13.

Crediting gambar | Game kerusuhan

10 Juara Lol paling apik kanggo pamula ing 2023

Garen – nomer siji ing antarane Lalane Jalanan Lola Lol

Crediting gambar | Game kerusuhan

Sanajan duwe salah sawijining kit paling gampang ing kabeh game, Garen minangka loner ndhuwur luar biasa sing bisa tank lan ngrusak karusakan substansial. Dheweke uga nggunakake Mana, ngidini para pemain nggunakake tansah nggunakake mantra sanalika ing cooldown. Ing ndhuwur, penyembuhan pasif dheweke nggawe kesalahan luwih ngapura sajrone fase laning. Kanthi tembung liyane, iku paling ndhuwur loner paling sampeyan bisa njaluk.

Warwick – Sing paling apik kanggo sinau alas

Warwick minangka alivenger Jungle: Kerusakan sing apik, slamet gedhe kanthi nyuda kerusakan ing e, lan salah sawijining juara awal sing paling kuat ing lol.

Diwenehi umur lan saling ing ndhuwur, dheweke iku juara sing sampurna kanggo miwiti petualangan ing alas.

Annie – Friendly kanggo muter lan ngrusak karusakan

Yen ahli liga kaya ls ujar manawa para pemain kudu sinau babagan cara muter Annie, mula kudu ana sebab tartamtu saka pratelan kasebut. Dheweke kit kanthi lengkap banget nggampangake dhasar game, kayata tani lan perdagangan. Iki nggawe Annie Salah sawijining juara ing pertengahan paling gampang ing lol, lan saestu cocog kanggo pamula.

Master Yi – Juara Klik-klik

Master Yi mesthi katon minangka salah sawijining juara sing paling mekanik lan sawetara tuntutan bisa uga pas. Sing ngandika, sanajan juara klik-tengen kaya dheweke duwe kit dheweke: Ngerti kapan nggunakake alpha mogok (q) utawa ngusir utama yaiku kunci kanggo nguwasani dheweke. Nalika dheweke gampang ngangkat, nggawa Master Yi kanggo nindakake potensial butuh wektu.

Crediting gambar | Game kerusuhan

Amumu – The TeamFight Wiwitan LOL Juara

Amumu apik kanggo pamula amarga nawakake macem-macem alat mengar. Sanajan dheweke ora ndharat bandage (q) ing target sing tepat, Amumu isih bisa nambani dheweke kanthi pokok yen cedhak. Ora mung kuwi, nanging Amumu ora mbutuhake ton mekanika sing bakal diputer kanthi tingkat sing apik, mula dheweke dadi juara kanggo pamula.

Loner Malphite – Loner Top Rock-Solid kanggo nangani tekanan

Malphite minangka tank paling apik kanggo nglawan karusakan fisik lan juara iklan. Ora mung dheweke duwe kit gampang lan tutup kapinteran sing sithik nanging dheweke uga menehi gaya sing paling apik. Preduli saka apa sing kedadeyan sajrone phase palu, dheweke isih bisa migunani mengko.

Crediting gambar | Game kerusuhan

Volibear – Skirmer Ultimate

Sanajan nggawe dheweke luwih angel kanggo muter sawise urip maneh, Volibear isih salah sawijining juara sing paling apik ing lol. Kemampuan skirmishing minangka top-unding ing antarane Jungler, lan yen sampeyan bakal nyumerepi dheweke, sampeyan bakal bisa ngominasi game.

Trundle – salah sawijining juara pemula anti-tank paling apik ing lol

Trundle mung bagean angel ing kit dheweke yaiku sinau carane nggunakake pilar kanthi bener. Sing dikandhakake, nguwasani katrampilan iki mung bakal dadi persentase saka gelut lan skirmish. Ing kabeh skenario liyane, pangerten dhasar bakal cukup. Kajaba iku, sanajan, trundle mung tank gedhe sing serangan otomatis lan ngrebut tawanan kanggo nyolong resistanes: bisa entuk luwih gampang tinimbang iki?

Mundo – Juggernaut Penyembuhan sing ora dikarepake

Mundo ora mung gampang nanging uga nyenengake kanggo muter. Sampeyan minangka tangki amba sing mlaku lan nambani kanthi cepet nalika nyusoni pokok. Dheweke duwe kit dhasar sing mung mbutuhake sampeyan kanthi terus-terusan nggebug qs, lan nggunakake serangan sing dipungipi ing pungkasan utawa juara: Sing kudu ditindakake.

Crediting gambar | Game kerusuhan

Miss Fortune – Juara Wombo-ComBo

Miss Fortune bisa dadi ADC sing paling gampang kanggo sinau lan nguwasani game kasebut. Dene wong liya duwe kit utawa combos sing rumit, kabeh sing wis luput kudu ditindakake yaiku golek sudut sing apik kanggo nggunakake pokok. Ya, dheweke uga kudu nggebug Qs lan ES sajrone Fase Laut, nanging tujuan utama mesthi dadi umpan Ulas gedhe. Anggere mungsuh-mungsuhe kepepet ing njero, wektu peluru (r) bakal nindakake tugas lan nyirami.