JRRPG paling apik yaiku entuk urutan potensial | PCGamesn, Bandai Namco File Merek dagang kanggo Tales Tales: Ngluwihi Subuh ing Eropa – Xfire

Bandai Namco File Merek dagang kanggo Tales Tales: Ngluwihi Eggn ing Eropa

Ing kasus apa wae, misale jek game ‘tales anyar’ ing pembangunan, lan bakal cukup suwe sadurunge kita entuk pejabat.

JRPG paling apik dekade entuk terusan

Tales tangis, Bandai Namco Entertainment paling anyar menyang seri Tales Jrpg sing apik, bisa uga sukses karo game anyar.

Prawan rambut jambon ngadeg ing ngarepe belakang ungu, lintang sing nyekel pistol sadurunge awake dhewe

Diterbitake: Aug 7, 2023

Tales saka muncul minangka salah sawijining jrpg favoritku, lan aku wis main sawetara sajrone umurku. Game Tales paling anyar Bandai Namco ngenalake akeh penggemar sing anyar, ngantem cathetan penjualan sadurunge lan adol luwih saka limang salinan kurang saka seminggu sawise diluncurake tales sing ana. Game kasebut uga narik kawigaten para penggemar talale, kayata, aku kepengin ngalami petualangan seger kanthi karakter sing ora sadurunge. Yen sampeyan kepengin banget kanggo tales liyane sawise muncul, mula aku entuk sawetara warta sing nyenengake kanggo sampeyan.

Akun resmi acara Tales ing Twitter ngirim pariwara pengumuman sing bakal diungkapake ing endi “solo” utawa “judhul tunggal” dibahas. Miturut kiriman kasebut, acara kasebut disetel kanggo ditindakake Kamis, 10 Agustus ing 7am Est / 4am pt / 12pm utawa Jumuah, 11 Agustus ing 12am BST / 1AM CET. Yen sampeyan kepengin weruh acara kasebut kaya urip, sampeyan bisa nindakake liwat video sing digandhengake ing ngisor iki.

“Judul Solo” diarani kaping pirang-pirang ing saindhenging pos Social, sing ndadekake nyata amarga para pangembang bakal mbukak game Tales. Ora diwenehi tandha tartamtu diwenehake babagan game sing diumumake tim. Sampeyan bisa ndeleng lengkap kirim ing kene kanggo nglacak acara sing bakal teka.

Miniatur YouTube

Pengumuman kasebut ora kudu ditindakake babagan game sing anyar, sanajan bisa uga bakal dadi remaja. Bayangake karo Tales Abyss ing PC, Folks. Iku ana akeh penggemar talale, kalebu aku, bakal langsung pre-order.

Tales ulang tahun Symphonia yaiku, tegese, tegese acara kasebut bisa ditindakake kanthi cicilan nomer lima seri Tales. Aku yakin manawa iki bakal kedadeyan kasebut, amarga, amarga, amarga, nalika ndeleng pembebasan edisi sing dibebasake bubar.

Yen sampeyan penggemar seri tales dhewe utawa pengin muter pengalaman sing padha karo sing padha, mula sampeyan kudu mriksa sawetara game RPG sing apik iki. Utawa, telusuran sawetara game crita immersive kasebut yen sampeyan menehi nilai desain narasi sing apik ing ndhuwur kabeh.

Anna minangka salah sawijining panulis warta, sing nutupi kabeh saka game fantasi kanggo game pertanian . Yen ora mangan pasta utawa nulis, dheweke ngenteni wektu kanggo main sims 4, ngupayakake gapura Baldur 3 Lore, cenderung saka londhong ing stardew, lan ngalamun babagan urip kanthi druid. Kanthi sastra lan gelar sejarah abad pertengahan ing sabuk, Anna mikir manawa ora ana wektu RPG sing luwih apik tinimbang abad pertengahan. Sawetara karya sadurunge bisa ditemokake ing Dexerto, IGN, lan Twinfinite.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Luwih saka PCGamesn Tindakake kita kanggo News Game PC, Pawarta Game PC, Facebook, Overwolf, Uap lan Google News. Utawa mlebu menyang buletin gratis.

Tales Game Anyar

Tales of the Arise Medagermark

Tales muncul yaiku tumindak tumindak JRPG lan diterbitake dening Bandai Namco. Minangka tambahan paling anyar kanggo ‘tales’ francais. Game kasebut wis nggawe fanbase sing gedhe banget lan fanbase matur nuwun kanggo pertempuran lancar lan narasi sing nyenengake.

Tales saka muncak dirilis ing 2021 ngliwati pirang-pirang platform, kalebu Microsoft Windows, PlayStation 5, lan Xbox Seri X | S, lan duwe sukses akeh garapan. Lan kaya sing diarep-arep, penggemar ngenteni DLC utawa sekuel menyang game kasebut.

Untunge, penggemar seri bisa uga ora kudu ngenteni minangka pembangunan anyar ing ‘tales’ dalem ‘nuduhake urutan anyar utawa DLC bisa uga ana ing karya kasebut. Bandai Namco bubar ngajokake merek dagang kanggo “Tales saka tikel: ngluwihi subuh” ing kantor properti Eropa (Euipo).

Tales tangisan ngluwihi info merek dagang

Miturut rincian merek dagang, perusahaan sing diajukake ing tanggal 7 Desember 2022. Merek dagang uga tiba ing kelas 9 lan 41 klasifikasi. Kelas 9 nggantosi ‘barang,’ lan 41 nggantosi Layanan.’Klasifikasi ing kene luwih menehi bukti yen ana hubungane karo game video.

Status merek dagang sing diajokake nuduhake manawa ana ing pemeriksaan, tegese kita bisa uga ora krungu warta babagan game ‘tales’ sing saiki anyar kanggo wektu iki.

Tales muncul ing game

Yusuke Tomizawa, produser game kasebut, tindakake rekaman taun kepungkur kanggo konfirmasi manawa ora ana konten sing diluncurake kanggo game kasebut lan ora ana rencana kanggo prequel utawa urutan.

Komentar dening produser ing ndhuwur nggawe merek dagang iki mbingungake akeh lan nyebabake akeh asumsi liyane. Salah sawijining sing akeh yaiku game kasebut minangka port kanggo platform liyane, kayata Nintendo, utawa bisa uga ana versi sing padha karo sing ora nyata ing mesin sing ora nyata 5.1 sing wis cepet njupuk industri game.

Ing kasus apa wae, misale jek game ‘tales anyar’ ing pembangunan, lan bakal cukup suwe sadurunge kita entuk pejabat.

Bandai Namco nggodha golongan game Tales anyar ing wulan iki

Dongeng saka

Bandai Namco wis ngumumake acara anyar ing ngendi dheweke bakal ngumumake merek anyar Dongeng saka game wulan iki.

Pengumuman anyar negesake siaran langsung direncanakake mengko minggu iki – tanggal 10 Agustus, ing 8 PM Japanese Time / 6 am Eastern. Sampeyan bakal bisa nonton urip ing YouTube.

Rincian sing diselenggarakake apa sing bakal diarepake nanging Bandai Namco nelpon acara “pengumuman tunggal”, tegese iku acara sing darmabakti kanggo siji game.

Iki ndadékaké kita percaya yen bakal dadi acara sing bakal ana kanggo utama utama Dongeng saka Game, apa wae sing bakal diturunake.

Game paling anyar ing seri – Tales saka muncul – Mbukak bali ing wulan September 2021 kanggo PC (liwat uap), Xbox One, Xbox Serion X | S, PlayStation 4, lan Playstation 5. Priksa review ing kene!

Nyumerepi ketat – kita bakal tetep sampeyan dikirim sanalika diwiwiti.

Babagan Brandon Orselli

Pamilik lan publisher ing Niche Gamer lan NicChiban. Outlaw gelut kanggo industri game sing luwih apik. Pronouns: Patriark, Guido, Olive, Katulik