Jendhela Ruang Genshin Scaramoucheuche, bocor, sesanti, unsur, lan crita, scaramoucheuche, Dating, mbangun, lan Senjata

Genshin Impact Scaramouche – Tanggal Rilis Wanderer, Gawe, lan Senjata

.

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan scaramouche ing Efek Genshin

Scaramouche ing Wanderer nyekeli artifak gaib

Scaramouche akhire teka menyang Efek Genshin. Sawise pirang-pirang taun spekulasi, hojoverse dikonfirmasi Efek Genshin 3.3 Livestream tilas Fraui Harbinger bakal dadi karakter sing bisa dimainake ing nganyari sabanjure. Nanging, dheweke ora debut minangka scaramouche utawa malah baladeer. Dheweke nyebat dheweke “Wanderer.”

Hoyoverse pisanan ngenalake scaramouche ing 1.1 minangka salah sawijining sewelas harbingers fatui. Efek Genshin 3.3 bakal diluncurake tanggal 7 Desember sadurunge taun, saengga para penggemar wis nunggu meh rong taun kanggo muter wong anemo sing salah. Mangkene apa sing kita ngerti nganti saiki babagan scaramouche, kalebu latar mburi, kemampuan, lan liya-liyane.

Nalika scaramouche teka Efek Genshin?

Scaramouche resmi bakal dadi karakter sing bisa dimainake Efek Genshin 3.3, sing metu 7 Desember 2022 udakara udakara 10 p.m. Wétan. 3.3 Livestream, dheweke duwe peran utama ing Archon Quest Archon sing bakal teka.

Scaramouche wis dadi NPC sing terus-terusan wiwit acara lintang sing ora bisa dibatalake maneh Efek Genshin 1.1. .

?

Scaramouchhe asring katon minangka penjahat kanthi villline lan nggoleki acara. Dheweke nyekel mripat penggemar minangka gangguan sing ora ana rauh lan nyenengake luwih akeh saka dheweke saiki dadi masalah sing durung dibebayani nanging durung ngalami jahat. Minangka trailer paling anyar, dheweke isih urip kanthi cara sing wanderer sawise kedadeyan ing ngendi kanca Harbinger il Dosttore kanggo ngowahi dheweke dadi Gusti Allah.

Apa sing dadi paraga paraga sing scaramouche?

Ing pungkasan ARCUMU ARC, wong lelungan duwe pilihan kanggo njaluk barang sing ilang kaya babagan Raiden Shogun’s “Wayang” lan yen dheweke krungu apa-apa babagan sedulurmu. Yen sampeyan takon babagan boneka Shogun, Miko ngandhani crita babagan boneka prototype “sing gagal” pungkasane dadi scaramouche. Wayang kasebut ora adhedhasar ei, mung bukti konsep.

“Rencana asli kanggo EI mung mbuwang,” Miko ngandhani lelungan kasebut. “Nanging mbok menawi elinga iki dadi kejem, amarga ing pungkasan dheweke milih mung kanggo nutup kekuwatan ing njero.”

. Dadi dheweke ngeculake dheweke ngumbara minangka wong dhewe lan urip minangka warga inazumuman biasa. . Scaramouchuche uga nerangake yen dheweke ngalami “telung pengkhianatan” sajrone wektu iki, sing nyuwil iman ing manungsa.

FATUI Pungkasane njupuk kapentingan marang dheweke lan salah sawijining “jenius eksentrik” ora ana modifikasi lan nggawe modifikasi sing ngluwihi spesifikasi asline.

Napa dheweke nelpon scaramouche “wanderer”?

Wanderer wis mesthi jeneng sulih scaramouche. Dheweke entuk jeneng kasebut saka warga saka inazuman warga sing ngerti dheweke minangka waander sing ora duwe omah ing wilayah kasebut.

Apa unsur scaramouche?

Scaramouchurhe resmi Watak Anemo! .

The Efek Genshin komunitas wiwitane dipercaya scaramouche bakal dadi karakter elektro. Kabeh babagan dheweke saka rencana warna sing bisa digunakake lan asal-usul sing ana gandhengane karo elektro. . Bocor uga ngaku yen dheweke bakal nampa karakter desain ulang kanggo cocog karo unsur lan meh padha karo karakter anemo liyane. Para penggemar ora seneng, amarga mikirake tresna karo garwane sing dikethok ing bokor saka wiwitan.

Leaker Cina HXG_diluc ngaku manawa scaramouche bakal dadi karakter anemo sadurunge desain ulang resmi. .

Apa sing kudu dak lakoni kanggo scaramouche?

Bahan pertanian scaramouche wis kasedhiya kanggo Efek Genshin . Mangkene rundown cepet saka devillantakoyaki babagan penggemar sing kudu digayuh lan bahan bakat.

Genshin Impact Scaramouche – Tanggal Rilis Wanderer, Gawe, lan Senjata

Apa dheweke bakal nindakake fandango? Mangkene apa sing kita ngerti babagan scaramoucheuche Genshin Impak.

Scaramouche ing Impak Genshin

29 Nopember 2022: Banner Wanderer bakal diwiwiti tanggal 7 Desember.

Apa sing kita ngerti nganti saiki Genshin Impact Scaramouche? Scaramouche minangka karakter sing bisa dimainake ing game Open-World Massive Miho, sanajan dheweke uga ditutupi misteri.

Nyatakake mandiri . . Versi 3.2 janji karo boss nglawan

Yen sampeyan nggoleki panuntun luwih akeh kanggo mbantu sampeyan ing inazuma, kita uga duwe dhaptar lengkap lokasi sakura bloom lan lokasi elektrokulus, uga pandhuan mbangun Ayaka.

Apa tanggal rilis waanderer?
Apa kita ngerti babagan scaramouche minangka karakter sing bisa dimainake?
?
Sing scaramouche ing dampak genshin?
Nalika tanggal release Genshin Scaramouche?

?

Wanderer, uga dikenal minangka Scaramouche, bakal ngeculake 7 Desember kanthi spanduk 5 lintang dhewe. Dheweke bakal gabung karo Arataki Itto Rerun, lan Faruzan 4-star anyar, tumindak minangka unit dhukungan kanggo dheweke.

Apa kita ngerti babagan scaramouche minangka karakter sing bisa dimainake?

The Wanderer minangka pangguna Anemo, sing duwe katalis. Kit playable dheweke wiwit katon menarik banget. Skills unsur kasebut yaiku nggawe cincin anemo, amarga dheweke ora duwe bathi lan serangan saka ndhuwur. . Kayane bledosane unsur bisa nyedhiyani buffs gumantung saka unsur liyane sing melu; Pyro ningkatake katrampilan serangan, hidro nggawe durasi, lan nangis bisa nambah tarif crit serangan.

. Serangan kasebut wis padha karo Veni lan Raiden nganti saiki.

Scaramouche bakal nggunakake katalis lan paling apik kanggo melee kaya sing bubar dirilis Shikanoin Heizou. Minangka 5-bintang, Scaramouche bakal dibebasake bebarengan karo senjata 5 bintang anyar sing bakal main kekuwatane. Bocor sing anyar nuduhake katalis 5 bintang sing jenenge Alaya, sing duwe pirang-pirang buff tempur unsur serius. Iki bakal dadi senjata wanderer.

Kanggo saiki apa sing bisa kita nyaranake yaiku katalis ing ngisor iki:

Artefak apa sing kudu digunakake scaramouche?

Iku isih awal kanggo nggawe spekulasi artefak sing paling apik kanggo scaramouche, lan minangka rilis 5 bintang sing penting, lan ana saben kesempatan sing bakal diluncurake kanggo dheweke.

Setu gladiator misale jek dadi pilihan sing apik, kaya sing dadi Viride Acara, kanggo nambah serangan serangan lan pertahanan utawa anemo.

Apa visi unsur scaramouche?

Vision Scaramouche saiki dikonfirmasi minangka anemo. 3.2 Crita bakal nerangake babagan cara ninggalake visi elektro ing mburi, lan kenapa Anemo saiki dadi elemen sing paling anyar.

Bahan apa sing bakal dibutuhake paramouch?

Liyane saka syarat-syarat scaramouche sing bubar bocor, lan kita wis duwe tampilan apa sing dibutuhake kanggo nganiaya sadurunge dibebasake minangka karakter sing bisa dimainake:

  • Jamur Rukkhashava
  • Kaliber perpetual (diturunake dening AeonBlight Drake)
  • Kageuchi, Kageuchi, lan Famary Handguards
  • Ajaran, pandhuan kanggo, filsafat praxis

Apa sing kita ngerti babagan scaramouche minangka boss Boss baladeer?

Perang boss Scaramouche – saiki dikonfirmasi dijenengi Shouki No KAMI wis diantisipasi nganti suwe, lan pungkasane kita bakal bocor saka apa sing kaya. Bakal ditambahake minangka dampak Genshin 3.2 boss minggu, lan bagean saka 3.2 crita.

Kita ndeleng unsur utama serangan baldeer minangka elektro, nanging kaya panggedhe liyane, dheweke uga duwe unsur liyane ing kontrol. Nyana pyro lan cryo teka, lan nyiyapake karakter tameng sampeyan.

Boss kasebut dhewe gedhe lan dadi mungsuh paling gedhe sing bakal ditemokake ing teyvat nganti saiki. Iki kudu banget, medeni banget karo gludhug lan kilat.

Sing scaramouche ing dampak genshin?

Scaramouche dikenalake sajrone nggoleki acara ing taun 2020; lintang sing ora bisa dibatalake. Mangkene dheweke nemoni wong lelungan, lan nyoba nggempur, mung bakal diendhani dening ahli astrologi Mona ngewangi lelungan. Dheweke banjur ilang saka crita sawetara wektu.

Kita ora ndeleng dheweke sajrone luwih saka setahun, nganti tekane crita ing Asazuma, khusus ing papan sing lelungan nyelidiki pabrik sing khayal. Dheweke dadi siji sing mlaku operasi lan ing mburi penjara, nyoba kanggo ngaktifake lelungan dadi bahan sing khayal. YEE MIKO Matur nuwun nyimpen dina lan makelar urusan karo dheweke kanggo Gnosis Raiden Shogun – aka, barang berbentuk catur warna-warni sing kabeh ana pitung.

Ngomong babagan Raiden Shogun, iki nggawa kita nggawe scaramouche: Dheweke sejatine tes sing dienggo kanggo nggawe wayang sing digunakake minangka ranting shogun. . .

Dheweke minangka 6 harbingers fatui – baladeer – sawise munggah liwat rangking rangking kanggo bakat unik. Dheweke ora katon ing trailer sing nampilake kabeh harbingers, amarga dheweke wis ngencengi hubungane lan ilang sawise pabrik sing khayal.

Sampeyan bakal seneng ngerti yen sawetara baris lan judhule sing ana, ana macem-macem referensi kanggo Ratu Bohemian Ratu, bisa uga mung media sing dikonfirmasi liyane sing nampilake istilah ‘scaramouche’.

Nalika tanggal release Genshin Scaramouche?

Saiki, mung ana gosip lan bocor ngubengi pembebasan sing bisa diilangi kanggo scaramouche. Saiki, dheweke mikir duwe release ing versi 3.. Dheweke meh bakal dadi 5 bintang kanthi spanduk dhewe.

Versi 3.1 ngenalake dheweke bali menyang crita, lan versi 3.2 yaiku ing ngendi pimpinan boss bakal mlebu. Kaya Tartaglia lan Raiden Shogun, kita kudu entuk cara kasebut dhisik sadurunge bisa main minangka karakter ‘Tebus’!

Kanggo konten liyane Genshin lan bocor bocor, priksa kaca kita ing 3 sing bakal teka.2 nganyari, lan jadwal spanduk kanggo sapa sing bakal mbesuk.

Kanggo luwih akeh artikel kaya iki, priksa pengaruh Genshin, mung kaca mobile, lan Pandhuan OMG.

Gfinity Esports didhukung dening para pamirsa. Yen sampeyan tuku liwat link ing situs iki, kita bisa entuk komisi afiliasi. Sinau luwih lengkap. Nggolek produk khusus? Dolan maring stockinformer.co.UK / Simpenan.com.

Scaramouche dikonfirmasi ing Efek Genshin: Kabisan & Gosip Wandor

Scaramouche ing Impak Genshin

Hoyoverse

Scaramouche dikabarake kanggo dibebasake ing 3.3 nganyari.

Bocor pungkasane teka ing fruition: Scaramouche bakal dadi karakter sing bisa dimainake ing dampak Genshin. Jenenge wanderer, raiden gaweyan lan salah sawijining antagonis utama game saiki bisa melu pesta sampeyan. Mangkene kabisan bocor lan tanggal release sing dikabarake.

Pangarep-arep scaramouche, wektu sampeyan wis teka. Sawise pirang-pirang bocor sing ditambahake tambahan antagonis kanggo daptar playerbable Genshin Impak, hoYoverse wis konfirmasi luwih dhisik versi 3.2 arep urip.

Artikel terus sawise ad

Jenenge wanderer, sawise label label Fase Harbinger, sampeyan bakal bisa ngupayakake scaramouche kanggo pesta sampeyan ing cedhak karo pengaruh Genshin.

Artikel terus sawise ad

Sadurunge, ana akeh bocor lan desas-desus babagan kabisan, tanggal tanggal, lan liya-liyane. Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan rawuh sing diisi Scaramouche ing dampak Genshin minangka wanderer.

Isi

  • Kapabilitas Scaramouche ing Impak Genshin
  • Crita Scaramouche ing Impact Genshin

Scaramouchhe ngadeg ing alas

.

Apa tanggal release ing dampak Genshin?

Tanggal rilis scaramouchhe ing dampak Genshin amarga wanderer durung dikonfirmasi 100%, nanging wektu wektu pemasaran netes kabeh nanging negesake dheweke bakal dibebasake minangka bagean saka Versi 3.3.

Artikel terus sawise ad

Versi Genshin Impact 3.3 samesthine bakal urip pungkasan ing taun 2022 – Sekitar pertengahan Desember – supaya mata sampeyan pipis ing ngarep Natal kanggo warta sing disusunake scaramouche.

Bocor uga ngaku yen dheweke bakal ana ing spanduk sing padha karo FuTuzan, karakter papat lintang sing bakal dikonfirmasi ing wektu sing padha.

Artikel terus sawise ad

Kemampuan scaramoucheuche bocor ing dampak Genshin

Scaramouche durung duwe katrampilan unsur lan bledosan unsur resmi dicethakake, nanging durung mandheg lompat amarga ora ngalami kabisan pangguna. Ing ngisor iki minangka rincian awal babagan kemampuan scaramouche, sopan santun madu pengaruh:

Related:

Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

Artikel terus sawise ad

Skills Elemental

Hanega: Fushi Kakka

Scaramouchhe konsentrasi kekuwatan angin kanggo bebas saka gandum bumi, urusan aoe anemo dmg sadurunge mlayu menyang udhara lan mlebu ing hawa angin. Nalika WINDFOVED aktif, wanderer mlebu negara sing terus-terusan, kanthi normal Aoe lan DMG lan DMG.

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech

Serangan sing ora digunakake maneh stamina. Nalika negara iki aktif, obahe Wanderer entuk sifat-sifat ing ngisor iki:

Artikel terus sawise ad

  • Terus-terusan nggunakake poin pencuci langit kanggo njaga negara sing ngeyel iki.
  • Nalika sprinting, poin pendhudhuk tambahan bakal dikonsumsi kanggo wanderer kanggo nyerang udhara. Nyekeli Sprint bakal nyebabake konsumsi titik langit-tetep tetep kanggo njaga kacepetan.
  • Langsung mbuwang titik-titik langit-langit ekstra kanggo nambah hovering dhuwur, terus mlumpat bakal nyebabake konsumsi titik langit sing terus-terusan kanggo nambah hovering dhuwur.

Bledosan unsur

Kyougen: shikiraku gobondate

Artikel terus sawise ad

Scaramouche compresses swasana menyang vakum tunggal sing nyebabake masalah adoh, nemoni pirang-pirang kedadeyan ing Aoe Anemo DMG. Yen karakter kasebut ana ing negara angin amarga Hanega Skill: Fushi kakka, negara windfavoed bakal mungkasi sawise casting.

◆ EONS ADRIFT
◆ Suku Ora Disoba
◆ Anemo
◆ Peregrinus # Genshinimpact #wanderer pic.Twitter.com / xrhmlh8u58

– Impak Genshin (@genshinimpact) Oktober 31, 2022

Crita Scaramouche ing Impact Genshin

Scaramouche asliné digawe dening Beelzebul (Raiden EI) supaya bisa nyoba yen bisa nggawe badan wayang. Minangka tes kasebut sukses, ei mengko nyegelake kekuwatan scaramouche lan banjur diluncurake menyang inazuma.

Artikel terus sawise ad

Sayange, wayangé sentient iki tiba ing tangane Faui sing ora ngunci kekuwatane. Dadi nggawe langsung archon electro, scaramouche nyekel kekuwatan sing luar biasa lan cepet nemokake awake nuntut no. 6 pangkat ing seven seven Failui.

Artikel terus sawise ad

Apa lelungan bakal bisa entuk segel kekuwatan utawa njupuk dheweke adoh saka gumpalan Failui tetep katon.

Dadi, sampeyan duwe, iku kabeh saiki kita ngerti babagan scaramouche ing ngarep rilis resmi. Ing wektu kasebut, priksa manawa kanggo mriksa kaca Genshin Efact kita kanggo kabeh warta lan nganyari paling anyar.