Invasi (mode) | Telpon saka tugas wiki | Fandom, apa sing mlebu ing perang modern 2? Kèndêl ingsun | Penaftaran Game Nampilake Pandhuan – Dot Esports

Apa sing dadi serangan ing Modern Warfare 2

Objektif mode kanggo entuk 1,500 poin pisanan kanthi mateni AI lan pemain. Mateni Ai entuk tulis tim 1 saben mateni, lan pemain 5 poin. Ngrusak Killstreaks lan kendaraan entuk 5 [ Kutipan sing dibutuhake . Killstreaks mung bisa entuk saka pemain mateni.

Invasi (mode)

Kanggo Paket Peta ing Telpon Kawajiban 2, waca Invasion Map. Kanggo peta kanthi panggilan tugas: perang perang modern 2, ndeleng invasi. Kanggo Paket DLC kanthi nelpon tugas: hantu, ndeleng invasi (DLC).Iki perang. Peperangan sing gedhe lan semrawut kanthi campuran pemain lan AI gelut karo saben liyane lan nglawan saben tim.“- Katrangan dhaptar lagu

Invasi yaiku mode sing ditampilake ing Telpon saka tugas: perang modern II lan Telpon saka tugas: perang modern III [1] . Iki minangka varian skala gedhe tim Deathmatch kanthi unsur perang lemah kayata kendaraan. Mode kasebut dirancang kanggo 20v20 cocog karo prajurit 20 AI tambahan ing saben tim. Akibasi nggunakake peta sing padha karo perang lemah.

Ringkesan []

. . Sawise 10 detik pertandhingan diwiwiti, macem-macem helikopter teka lan nyebarake prajurit AI liwat roping utawa parachute, biasane klompok 6 utawa 8. Saben asring [ Kutipan sing dibutuhake ], prajurit AI bakal dikirim kanggo nguatake tim kasebut. Yen salah sawijining tim nyurung adoh, papan kasebut bakal dadi owah-owahan supaya bisa njaga pemain lan AI ing cedhak ngarep, lan bakal tetep dadi tim maju.

Minangka hasil pertandhingan, paket perawatan bakal mudhun ing telung utawa limang lokasi ing tengah perang, menehi pembunuhan gratis sawise njupuk wektu sing dawa kanggo pamuter sing nglumpukake. Paket iki ditandhani kanthi asap ijo. Kadhangkala tim bakal dikuatake dening gelombang prajurit AI sing susun. Kendaraan, utamane LTV lan tank entheng, uga bakal ditambani menyang paprangan.

Objektif mode kanggo entuk 1,500 poin pisanan kanthi mateni AI lan pemain. Mateni Ai entuk tulis tim 1 saben mateni, lan pemain 5 poin. Ngrusak Killstreaks lan kendaraan entuk 5 [ Kutipan sing dibutuhake ] Titik. Killstreaks mung bisa entuk saka pemain mateni.

Ulasan GamePot Extlert

Apa sing dadi serangan ing Modern Warfare 2?

Telpon saka tugas: perang perang modern 2 Warzone 2.

Salah siji saka Mw2 Mods paling anyar yaiku invasi, yaiku muter-muter ing rumus sing gedhe, gedhe klasik. Cod Peta sing luwih gedhe, gamelan kendaraan, lan partai kanthi regu sing luwih gedhe tinimbang biasane bakal kasengsem ing siji iki.

.

Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan invasi sadurunge hopping menyang paprangan ing salah sawijining Mw2 Modhisi Game AI anyar.

Apa mode perang ing invasi ing Mw2?

Invasi minangka mode anyar ing Mw2 Yaiku corak sing menarik ing mode perang lemah. Iku pemain 20-vs-20, nganti 40 pemain ing peta sekaligus. Nanging ana cara kapadhetan mungsuh tinimbang sing dimuat karo mungsuh lan kanca bolo, uga.

Yen sampeyan wis main mode obrolan Titanfall, sampeyan duwe ide apa sing bakal diarep-arep. Iki minangka gabungan pemain nyata lan mungsuh AI, nanging kabeh padha nawakake XP lan skor nalika dipateni.

Puluhan pertandangan AI mbukak ing lapangan perang. Mateni wong-wong mau bakal entuk hadiah siji, nalika mateni pemain mungsuh menehi hadiah limang poin. Tim pertama tekan ambang poin sing menang menang game.

Mode kasebut mesthi luwih kasual, saéngga kanggo para pemain sing nyenengake kanggo seneng-seneng lan mung mateni tanpa kudu mbukak lan bedhil kaya ing game dominasi utawa hardpoint. Fans perang lemah bisa nemokake omah ing dhaptar lagu invasi.

Invasi minangka favorit kanggo pemain sing pengin santai amarga pangkat bedhil lan nyoba mbukak kunci camos. Mesthi ana pemain sing apik kanggo para pemain chilling ing dhaptar lagu invasi ing MW2, dadi uga ana sing nyenengake yen sampeyan njupuk pendekatan sing tepat.

Peta sing luwih akeh diajari bakal ditambahake ing game kasebut sajrone wektu. Kaya ing Perang modern 2019, peta skala gedhe ing Mw2 yaiku irisan peta Royale perang sing luwih gedhe ing Warzone 2, Al Mazrah.

Penulis Staf & Telpon Tugas. Penulis profesional luwih saka 10 taun. Lover saka Destiny 2, Gear Metal, Pokémon, Resident Evil, Final Fantasy, Marvel Snap, lan liya-liyane. DISTLINE sadurunge kalebu PC Gamer, Red Bull Esports, Fancyte, lan Esports Bangsa. DOGDAD TO YOGI CORGI FAN (NY YANKEES, NY JETS, NY RANGERS, NY RANGERS), Paramane Fanat, Anthusiast Cardiast.