Instalasi FALLOUT 4 – Wiki Nexus Mod, Cara Instal Mod kanggo Fallout 4 ing PC – Pandhuan Pemula – Driver Gampang

Cara Instal Mod kanggo Fallout 4 ing PC – Pandhuan Pemula

3) Ing keyboard, penet Ctrl + f kunci sekaligus kanggo njaluk kothak telusuran. Ketik [peluncur] Ing kothak telusuran kasebut kanggo nemokake bagean [peluncuran] ing editor teks.

Instalasi Modal 4 Mod

Pandhuan ing ngisor iki wis umum. Tindakake pandhuan apa wae sing diwenehake dening penulis mod.

File game overwriting mbebayani lan bisa kompromi integritas nginstal game. Nglakoni kanthi resiko dhewe.

Panganggone modifikasi game bisa nyebabake instabilitas savegame. Tansah mundur!

Cara Ngaktifake Fallout 4 Mods

Cara Ngaktifake Modding

  1. Navigasi menyang folder FALLOUT 4 ing lokasi “Dokumen \ gameku \ fallout4”
  2. Ing folder iki sampeyan bakal nemokake sawetara .File INI.
  3. Mbukak (utawa nggawe, yen ora ana) Fallout4custom.INI Kanthi editor teks favorit (kita nggunakake Notepad ++).
  4. Tambah garis ing ngisor iki menyang falllout4custom sampeyan.INI [Arsip] Binvalidateolderfiles = 1 SRESOURCEDATADIFINT =
  5. Ngirit lan nutup fallout4custom.INI

Iku, sampeyan wis siyap kanggo entuk modding! 🙂

Manager mod Nexus

Nginstall mods bisa angel lan mesthi ana sawetara risiko ngrusak instalasi game. Manajer Nexus Mod Nggawe Proses Iki luwih aman lan luwih gampang kanthi menehi pangguna kanthi gampang kanggo diundhuh, nginstal, ngaktifake, mateni, lan mbusak antarmuka sing misuwur.

Nmm saiki dadi proyek komunitas, lan pangembang / dhukungan wis dipindhah menyang Github:

* Yen sampeyan duwe masalah, mangga goleki laporan sing ana sadurunge ngirim ringkesan masalah sampeyan ing judhul * Mangga isi formulir 'BUG' formulir ditandhani

Cara Ngatur Mods Falllout 4

Ekstrak Arsip

Sampeyan mbutuhake ekstraksi arsip kayata 7zip, Winrar, utawa solusi liyane.

Nggoleki folder data sampeyan

Iki sampeyan bakal nginstal file modifikasi FALLOUT 4.

  • Lokasi gawan kanggo folder data sampeyan ana ing direktori instalasi game uap sampeyan:
  • Cara alternatif kanggo Nggoleki Direktori Instalasi:

Sampeyan saiki wis nemokake folder data sampeyan. Elinga lokasi iki.

Nginstall file longgar

“File ngeculke” nuduhake mod Sapa file konten dipisahake, kanthi masing-masing ana ing arsip sing kudu dijupuk menyang folder data sampeyan.

  • Kanggo nginstal, extract isi arsip Mod menyang folder data sampeyan.

Iku iku! Sampeyan saiki kudu bisa mbukak game lan ndeleng mod sing diinstal ing tumindak.

Instal Plugin

Plugins minangka mods sing di rangkep minangka file esp sing ana (.esp). Plugin iki kudu dijupuk menyang folder data lan ora kaya file ngeculke, kudu diaktifake liwat plugins.File TXT.

  • Kanggo nginstal plugin, mung ekstrak arsip menyang folder data sampeyan.

Sawise instalasi, plugin kudu diaktifake sadurunge bakal aktif ing game.

Ngaktifake Plugins

Plugins, ora kaya file sing ngeculke, kudu diaktifake 4 FALLOUT 4 kanthi nambahi plugins.File TXT sadurunge aktif ing game.

  • Goleki plugins sampeyan.File TXT ing folder Falllout 4 AppData
  • Nglakokake peluncuran Fallout 4 (aja mbukak game) banjur metu peluncur. Iki bakal nggawe plugin sampeyan.File TXT kanthi file ESP sing mentas ditambahake.
  • Bukak plugin.File TXT sing ana ing folder AppData Fallout 4 kanthi editor teks kayata Notepad++
  • Mesthekake file esp anyar.

Yen sampeyan ngaktifake modding kanthi bener kaya sing diterangake ing “Cara Ngaktifake bagean” Dhukungan Falllout 4 Mod Dhukungan ing sisih ndhuwur kaca iki, Mod (file esp) sampeyan wis nginstal ing berkas iki, sawise mbukak 4 launcher. Yen ora, sampeyan bisa uga nyoba kanthi otomatis nambahake kanthi manual kanggo dhaptar iki minangka jeneng filename kanthi ekstensi (yaiku. YourMod.esp).

Sawise konfirmasi file ESP didhaptar ing plugin sampeyan.File TXT, sampeyan wis rampung! Sampeyan saiki kudu bisa ndeleng mod sampeyan nginstal game aktif.

Cara Mbusak instal 4 Mod kanthi manual

PARNNGET: Aja mbusak file game

Ngilangi file saka direktori instalasi sampeyan bisa beresiko lan bisa nyebabake instal maneh game kasebut. Disaranake nggunakake Nexus Mod Manager kanggo nggawe instalasi lan mbusak Mods sing luwih aman lan luwih gampang.

Ngilangi file sing longgar

Verifikasi file sing digunakake dening mod sing pengin dicopot kanthi mriksa arsip asli. Mbusak file sing sampeyan konfirmasi digunakake dening mod.

Ati-ati banget kanggo ngilangi file game inti sing mod bisa ditulis. Nindakake supaya bisa ngrusak instalasi game.

Ngilangi Plugin

Ngilangi plugins minangka luwih aman tinimbang longgar file ing plugin kasebut yaiku mandhiri lan ora bakal mengaruhi integritas instalasi game nalika dicopot.

Verifikasi file sing digunakake dening mod sing pengin dicopot kanthi mriksa arsip asli. Mbusak file sing sampeyan konfirmasi digunakake dening mod.

Pateni Plugins

Plugin bisa diaktifake kanthi ngowahi plugin.File TXT (kaya sing diterangake ing proses instalasi) lan mbusak garis sing referensi plugin sing pengin diaktifake.

Cara Ndandani Integritas Game

Yen sampeyan kudu nemokake sampeyan butuh ndandani instalasi game, uap duwe alat sing bisa digunakake:

Ing uap, klik judhul game> Properties> File Lokal> verifikasi integritas cache game

Iki bakal mesthekake yen instalasi game sampeyan bener lan kanthi urutan kerja, sanajan bisa mateni / ora ngilangi mods sing wis diinstal sadurunge miwiti proses kasebut.

Cara Instal Mod kanggo Fallout 4 ing PC – Pandhuan Pemula

Kanggo nginstal mod kanggo FALLOUT 4 ing komputer, sampeyan bisa ngetutake langkah-langkah sing gampang iki. Kanthi pandhuan iki, sampeyan bisa muter FALLOUT 4 kanthi mods sing diinstal.

Paling Dianyari: 4 taun kepungkur

Yen sampeyan pengin nginstal mod kanggo FALLOUT 4 ing PC, sampeyan bisa tindakake pandhuan ing ngisor iki. Tindakake pandhuan kasebut, sampeyan bisa nginstal mods sing pengin kanggo FALLOUT 4.

Ana pirang-pirang cara kanggo nginstal mod kanggo FALLOUT 4. Ing ngisor iki, kita bakal ngenalake cara sing paling umum kanggo sampeyan. Cara nggunakake manajer Nexus Mod kanggo nginstal mods kanggo Fallout 4. Kita nganggep sampeyan wis nginstal FALLOUT 4 ing komputer. Yen ora, pindhah menyang Bethesda.net lan tuku game.

Cara Instal Mod kanggo Fallout 4 ing PC

Tindakake langkah-langkah iki kanggo nginstal mod kanggo FALLOUT 4 ing PC.

Langkah 1: Ngaktifake Mod kanggo Fallout 4

Sadurunge nginstal mod, sampeyan kudu ngatur sawetara file game Fallout4 kanggo ngaktifake modding, supaya game bakal nampa mods sing sampeyan pasang. Kanggo nindakake, tindakake pandhuan iki:

Mbukak lan konfigurasi falllout4prefs.File Ini

1) Navigasi menyang folder Directory Fallout 4. Lokasi folder kasebut ditemtokake nalika sampeyan nginstal game kasebut. Folder Directory Directory yaiku “C: \ Pangguna \ Pangguna \ Game My My Game \ Fallout4”.

2) mbukak Fallout4prefs.INI File karo editor teks. Yen sampeyan ora nginstal editor teks pihak katelu, file kasebut bakal dibukak karo editor teks gawan Windows Notepad. Utawa sampeyan bisa nginstal Notepad ++ kanggo mbukak lan ngowahi file.

3) Ing keyboard, penet Ctrl + f kunci sekaligus kanggo njaluk kothak telusuran. Ketik [peluncur] Ing kothak telusuran kasebut kanggo nemokake bagean [peluncuran] ing editor teks.

4) Tambah garis ing ngisor iki ing ngisor [peluncuran] bagean.

benablefileselection = 1

5) Klik File -> Ngirit Kanggo nyimpen file, banjur tutup editor teks.

Mbukak lan konfigurasi falllout4custom.File Ini

1) Navigasi menyang folder Directory Fallout 4. Lokasi folder kasebut ditemtokake nalika sampeyan nginstal game kasebut. Folder Directory Default yaiku C: \ Pangguna \ yourname \ Dokumen Dumentak lan game My Fallout4.

2) mbukak Fallout4custom.INI File karo editor teks.

3) Tambah baris ing ngisor iki ing pungkasan file:

[Arsip] 
Binvalidateolderfiles = 1
sveresourcedatadirsfinal =

4) Klik File -> Ngirit Kanggo nyimpen file, banjur tutup editor teks.

Langkah 2: Instal Manager Nexus Mod

Manajer Nexus Mod minangka manager mod sing dikembangake dening Bethesda.Net, sing ngidini sampeyan nginstal lan instal instals gampang.

Cukup klik Download Nexus Mod Manager kanggo Download Program. Sawise download lengkap, klik kaping pindho ing file sing diunduh banjur turuti pandhuan ing layar kanggo nginstal ing komputer.

Cathetan: Kanggo ndownload manajer mod Nexus, sampeyan kudu ndhaptar akun ing situs web. Yen sampeyan ora ndhaptar akun, mung ndhaptar siji kanthi gratis.

Nalika sapisanan sampeyan miwiti manajer Nexus Mod, program bakal mindhai komputer kanggo nemokake game sing diinstal. Sawise ketemu Fallout 4, sampeyan bisa milih kanggo mungkasi mindhai lan Klik tandha tandha kanggo konfirmasi Fallout 4 dipasang banjur klik Ok.

Pilih FALLOUT 4 ing dhaptar game sing diinstal banjur klik Ok.

Sampeyan bisa milih direktori ing ngendi sampeyan pengin nyimpen FALLOUT 4 MODS. Utawa ora nindakake apa-apa lan Mung Simpen Mods menyang Directory Default. Nanging yen sampeyan nyimpen direktori gawan, sampeyan bisa uga kudu mbukak manajer modus NEXUS minangka administrator, utawa sampeyan bakal entuk kesalahan.

Langkah 3: Instal Mods sing pengin

Sawise sampeyan nginstal Manager Nexus Mod, sampeyan bisa nginstal mods sing pengin karo manager mod Nexus.

2) Klik mod sing pengin diinstal, sampeyan bakal menyang kaca download saka mod.

2) Klik ing Manual Tombol banjur turuti pandhuan ing layar kanggo ngundhuh mod menyang komputer. File mod sing diundhuh bakal dadi file kompres ‘.zip ‘,’.7z ‘utawa’.Formulir RAR ‘. Sampeyan ora perlu ngilangi file kasebut.

3) peluncuran manajer mod Nexus.

4) Klik lambang Green Plus Ing panel kiwa kanggo nambah mod sing diunduh.

5) Ing tab Mods, Klik kaping pindho ing mod lan mod bakal diinstal kanthi otomatis.

6) Baleni langkah ing ndhuwur kanggo nginstal mods sing pengin.

Cathetan: Sadurunge sampeyan ndownload mod saka NexusMods.com, waca liwat deskripsi babagan mod kanggo entuk apa sing sampeyan butuhake. Contone, sawetara mod bisa uga kudu nginstal mod liyane ing wektu sing padha.

Langkah 4: Download Loot (Alat Optimization Lox Organisasi)

Yen sampeyan wis nginstal luwih saka siji Mods kanggo FALLOUT 4, supaya mbukak mods bisa mangaruhi stabilitas game. Sawetara mod bisa ditulis liwat mod liyane. Dadi penting kanggo nyetel pesenan beban sing tepat kanggo mods. Loot minangka alat sing mbantu nyetel pesenan beban sing tepat kanggo FALLOUT 4 MOD. Kanthi rampokan, sampeyan ora perlu kuwatir yen mods sing diinstal duwe pesenan beban sing salah. Kanthi rampokan, sampeyan bisa seneng game modded stabil.

Mangkene Cara Download Loot:

2) Klik Download Loot.

3) Download .7z file. Jeneng file bisa dadi loot_version_ *.7z, umpamane loot_0.14.4-0-gec99692_Dev.7z.

3) Gunakake 7-ZIP kanggo ngekstrak file sing wis diunduh. Yen sampeyan ora duwe 7-zip diinstal ing komputer, pindhah menyang situs web resmi kanggo ndownload program lan nginstal ing komputer.

4) Salin lan tempel folder sing dijupuk kanggo folder direktorial 4 Folder standar 4 yaiku “\ Panggar pangguna \ yourname \ Dokumen lan game my game \ fallout4”.).

Langkah 5: Muter FALLOUT 4 kanthi mods sing diinstal

Sawise nginstal mods sing dikepengini, mula sampeyan bisa muter FALLOUT 4 kanthi mods sing diinstal. Yen sampeyan wis nginstal pirang-pirang mods, sadurunge miwiti main game, sampeyan kudu mbukak rampok kanggo nyetel pesenan mods. Kanggo nindakake, tututi langkah-langkah iki:

1) Bukak folder Directory Folder 4 (Folder Default 4 Default 4 Folder “C: \ Pangguna \ jeneng \ Dokumen My Game \ Fallout4”.), banjur mbukak subfolder rampok, Klik kaping pindho ing “rampokan.exe “kanggo miwiti rampok.

2) Klik Urut.

3) Klik Ndhaptar.

4) Nutup Rampok.

Nindakake langkah 1 Langkah 5, sampeyan bisa nyenengake kanthi muter FALLOUT 4 kanthi mods sing diinstal.

Tip Bonus: Pembaruan nganyari kanggo nambah kinerja game

Yen sampeyan pengin game sampeyan duwe kinerja maksimal, Tansah pembalap, utamane driver grafis.

Yen sampeyan ora duwe wektu, sabar utawa katrampilan komputer kanggo nganyari driver kanthi manual, sampeyan bisa nindakake kanthi otomatis Driver gampang.

Driver gampang bakal kanthi otomatis ngerteni sistem sampeyan lan golek driver sing bener. Sampeyan ora kudu ngerti persis apa sistem komputer sing wis dilakoni komputer, sampeyan ora kudu ngunduh download lan nginstal driver sing salah, lan sampeyan ora kudu kuwatir yen nggawe kesalahan nalika nginstal.

Sampeyan bisa nganyarake driver kanthi otomatis kanthi versi driver sing gratis utawa Pro sing gampang. Nanging karo versi Pro mbutuhake 2 klik (lan sampeyan entuk dhukungan lan garansi dhuwit 30 dina):

1) Download lan nginstal driver gampang.

2) Run driver gampang lan klik Pindai saiki. Driver gampang bakal mindhai komputer lan ndeteksi driver masalah.

3) Klik ing Nganyari Tombol ing jejere piranti kanthi otomatis ndownload versi driver sing bener, mula sampeyan bisa nginstal driver (sampeyan bisa nindakake iki kanthi versi gratis).

Utawa klik Nganyari kabeh Kanggo ndownload lan nginstal versi sing bener Kabeh Pembalap sing ilang utawa ora ana ing sistem (iki mbutuhake versi PRO – sampeyan bakal dijaluk kanggo nganyarke nalika sampeyan ngeklik nganyari kabeh).

Muga-muga sampeyan nemokake pandhuan ing ndhuwur kanggo nginstal mod kanggo mbiyantu. Yen sampeyan duwe pitakon, ide utawa saran, aja lali ninggalake ing ngisor iki.