Ing endi golek kamar umum ing kamar umum ing Warisan Hogwarts | Ravenclawclawc Lokasi Kamar Umum, sing golek ruangan umum Ravencraw luar umum ing Warisan Hogwarts – Game Prima

Ngendi golek ruangan umum ing kamar umum ing Warisan Hogwarts

Ing Warisan Hogwarts, sampeyan bisa kanthi bebas njelajah meh kabeh game. Dene sawetara kamar dikunci karo padlocks sing mbutuhake alehomora, sing liyane kasedhiya sawise sampeyan miwiti muter. Salah sawijining papan sing pertama sing bakal sampeyan kunjungi ing Hogwarts minangka ruangan umum omah sampeyan, saengga bisa ngerti sadurunge sampeyan wis ngulandara! Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap, terus maca kanggo nemokake ing ngendi golek kamar umum ing kamar umum ing Warisan Hogwarts.

Yen sampeyan kudu takon, sampeyan ora bakal ngerti. Yen sampeyan ngerti, sampeyan mung kudu takon.

Kristina Ebanez 19, 2023 2023-19T22: 16: 51-05: 00

Ravenclaw ing kamar umum

Sumber Gambar: Screenshot Liwat Software Avalanche

Omah Ravenclaw dikenal kanthi siswa sing kawruh lan inovatif, kaya Luna Lovegood, sing nerami sybill, lan cho chang. Lan saiki, kanthi debut game paling anyar, para penggemar bisa ketemu karo karakter anyar ing pesawat sadurunge franchise Harry Potter sing misuwur. Dadi, yen sampeyan pengin njelajah dhasar omah saka individu sing seneng iki, kita bakal nuduhake sampeyan Ngendi golek ruangan umum ing kamar umum ing Warisan Hogwarts.

Cara Nggoleki Ravenclaw Kamar Umum ing Warisan Hogwarts

Sing diurutake ing Ravenclaw bisa nemokake ruangan umum ing lokasi Grand Staircase, dene omah liyane bisa nemokake cedhak karo FloVENCLAW Flame Flame. Sayange, sampeyan ora bisa mlebu ing wilayah iki yen sampeyan ora bagean saka omah iki, nanging sampeyan bisa nutup kanggo mbukak kunci kaca pandhuan lapangan ing ngarep lawang.

Kanggo nggayuh tujuan iki, sampeyan bisa teleport menyang Gelang Flame Flame saka Grand Staircase:

Lokasi Flame Ravenclaw flo

.

Tangga menyang Ravenclaw kamar umum

Sawise iki, sampeyan kudu ndeleng lawang ngarep menyang ruangan, ing ngendi sampeyan bisa Casto kanggo entuk Ravenclaw Doorking Field Pandhuan Taman Pandhuan Hogwarts.

Doorkwork Ravenclaw

Siji-sijine cara kanggo mlebu ing wilayah kasebut kanthi cara normal yaiku kanthi ngrampungake teka-teki kompleks ing jalur utama, yaiku bagean saka dalan utama kanggo kabeh siswa sing ana ing Revenclaw. Dadi, yen sampeyan durung diurutake ing omah iki, sampeyan kudu nindakake playthrough liyane kanggo njelajah dhasar omah astrologi.

Sing nindakake kanggo pandhuan kita . Kanggo ndeleng papan liyane, sampeyan bisa mriksa lokasi kanggo golek pandhuan kamar umum Hufflepuff. Priksa manawa uga ndeleng link sing gegandhengan ing ngisor iki kanggo informasi tambahan babagan game gaib.

  • Ing endi golek papan kabeh bumi ing Starfield
  • Starfield BurDen bukti: ing endi golek kabeh lokasi bukti
  • Pariwisata Starfield Lokasi: Endi Golek Ibu & Bapak
  • Ing endi golek casino ing starfield
  • Starfield Superfan Pandhuan Quest: Endi Golek Slate Musik kanggo Borealus

Babagan penulis

Kristina Ebanez

Kristina minangka panulis staf lan wis dadi kembar kanggo luwih saka setahun. . Dheweke seneng karo logam pentot seri Solid (EURE EURE ERE), Bully Rockstar, francazon Horizon, apa isih tetep saka Edith Finch, lan liya-liyane. Dheweke asu uga minangka Watcher game video sing seneng banget, utamane nalika ana jaran utawa kucing. Dheweke duwe gelar sarjana ing basa Inggris saka Universitas Hawai’i ing Hilo lan tuwuh game ing pulo kasebut.

Ngendi golek ruangan umum ing kamar umum ing Warisan Hogwarts

Ing Warisan Hogwarts, sampeyan bisa kanthi bebas njelajah meh kabeh game. . Salah sawijining papan sing pertama sing bakal sampeyan kunjungi ing Hogwarts minangka ruangan umum omah sampeyan, saengga bisa ngerti sadurunge sampeyan wis ngulandara! Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap, terus maca kanggo nemokake ing ngendi golek kamar umum ing kamar umum ing Warisan Hogwarts.

Ngendi golek ruangan umum ing kamar umum ing Warisan Hogwarts

Ora kaya omah-omah liyane ing warisan Hogwarts, Ravenclaw duwe tarlit sing darmabakti kanggo dheweke! Sing luwih spesifik, kanthi judhul menyang menara Ravenclaw Flame, sampeyan bakal entuk akses langsung menyang wilayah sing tumuju ing kamar umum.

Yen sampeyan isih kudu mbukak kunci floo Flame, Kepala menyang tangga Grand lan terus munggah nganti sampeyan nemokake lorong kanthi patung levioso. Tekan balai iki kanggo golek floo flame lan tangga tumpukan ruangan umum. Sing luwih spesifik, terus golek ksatria ing sandhangan sing sumunar lan munggah tangga nganti sampeyan nemokake lawang kanthi manuk gagak. Iki minangka lawang menyang Ravenclaw Ruangan umum.

Nanging, sampeyan mung bisa mlebu yen sampeyan lagi ing omah Ravenclaw. Yen ora, sampeyan bakal tetep dikunci.

Ing ngisor iki, kita bisa ndeleng karakter gryffindor sing nyoba mbukak lawang. Iku bakal tetep ditutup nalika nyedhaki, nyegah sampeyan mlebu ing wilayah kamar umum.

Ravenclawclawclaw mlebu ruangan ruangan mlebu Hogwarts Warisan

Yen sampeyan nggunakake karakter Ravenclaw, lawang bakal mbukak, mbukak patung owl lan undhak-undhakan sing tumuju ing wilayah utama.

Hogwarts Warisan RAVENCLORL LAWS mlebu ruangan umum mbukak

Apa sampeyan kepengin sinau babagan golek telung kamar umum liyane? Priksa pandhuan ing ngisor iki:

  • Ngendi golek kamar umum hufflepuff ing warisan hogwarts
  • Ing endi golek kamar umum gryffindor ing warisan hogwarts
  • Ing endi golek ruang umum Slytherin ing warisan Hogwarts

Warisan Hogwart kasedhiya ing PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X | S, Xbox siji, lan Ngalih Nintendo liwat situs web resmi.

Babagan penulis

Madison Benson

Madison minangka panulis sing main game video sajrone rong puluh taun. Nalika dheweke ora main game ing PC dheweke, dheweke bakal nggantung karo asu lan terwelu.

RAVENCLORL LAW

Ravenclaws Ruangan umum bisa diakses para pemain omah apa wae, nanging mung siswa Ravenclaw miwiti karo wilayah sing ora dikunci. Dununge ana ing menara Ravenclaw lan dilindhungi lawang tanpa lawang utawa keyhole, nanging knocker tembaga kanthi bentuk elang. Kanggo mlebu ing kamar, sampeyan kudu mangsuli riddle sing dijaluk dening Eagle Knocker.

Lokasi []

Ravenclaw Ruangan umum dumunung ing sisih ndhuwur menara Ravenclaw, sing paling cedhak karo perpustakaan lan mlebu ing papan sing dibutuhake.

Saka titik perpustakaan cepet ing perpustakaan, mlaku konco ing mejo perpustakaan lan menyang tangga spiral, lan menek menyang crita kapindho perpustakaan. . Ing mburi liyane ruangan, kudu ana rong lunyu ing jejere lawang ing tangga ing tangga sing gedhe (sampeyan bisa njupuk tangga-tangga spiral, bakal nuntun sampeyan ing papan sing padha). Lawang ing mandeg tangga sing dikunci dening lawang sing bakal mbukak kanggo siswa sing paling cerdas lan paling cerdas kanthi njaluk teka-teki. Lawang mung bakal mbukak yen jawaban sampeyan bener. Koordinat menyang ruangan umum yaiku (X: 779, Y: 123, z: 159).

Loot []

  • 1 kertu Wisaya
  • 2 potion saka Magicka
  • 1 terjemahan runey maju
  • 1 Sejarah sihir
  • 1 rune kuno digawe gampang

Trivia []

Sing bisa takon lawang sampeyan bisa takon:

Sing teka dhisik, phoenix utawa geni?

  • Phoenix
  • Geni
  • Bunder ora ana wiwitan

Apa sing rusak saben wektu sing diomongake?

Luwih sampeyan njupuk, luwih akeh sampeyan tinggalake