Ing endi golek guwa mistik ing Lembah Disney Disney – Game Prima, Lokasi guwa mistis ing Lembah Dreamlight Disney

Lokasi guwa mistis ing Lembah Dreamlight Disney

Guwa mistik minangka landmark ing Lembah Dreamlight Disney manawa petualang kudu njelajah sajrone nggoleki utama, ” Kanthi kekuwatan gedhe .”Kanggo mulihake desa saka lali, Merlin Wisaya percaya marang pemain kudu nyawiji karo Ursula Penyihir Laut. Nanging, Ursula kepepet ing grotto diblokir dening alangan gaib sing ora bisa dicelupake sanajan dheweke ora bisa nyingkirake. Supaya dibebasake, dheweke mbutuhake orb daya, item sing disimpen ing kolam renang jero saka papan ing njero lemah sing diarani guwa mistik . Mula, nemokake lokasi guwa mistik penting kanggo mbantu ursula lan kemajuan crita utama game.

Ing endi golek guwa mistik ing Lembah Dreamlight Disney

Lokasi guwa mitos dreamlight lembah

Nalika sampeyan kemajuan Lembah Dreamlight Disney lan ketemu Ursula pisanan, dheweke bakal njaluk sampeyan njupuk pangkat orb saka guwa mistik. Nanging, nalika sampeyan ndeleng lan nggoleki guwa, sampeyan bakal weruh manawa ora ana wong liya sing ora ana ing omah Ursula. Yen sampeyan kepengin sinau luwih lengkap, terus maca kanggo nemokake ngendi golek guwa mistik ing Disney Dreamlight Valley.

Ing endi golek guwa mistik ing Lembah Dreamlight Disney

Tinimbang nggolek guwa sing mbukak-mlebu kaya omah Ursula, sampeyan pengin nggoleki area sing katon bisa nyebabake guwa. Sawise guwa Ursula sing metu, bali menyang pantai lan nggawe langsung menyang wit palem. Mlaku ngliwati pilar menyang patung lan ukiran sing rusak ing tembok. Ing tembok iki minangka lawang menyang guwa mistik.

Nanging sampeyan bakal sok dong mirsani, nanging ora mbukak. . Sampeyan saiki bisa mlebu ing wilayah kasebut lan wiwiti seri teka-teki ing guwa! Yen sampeyan pengin bantuan karo teka-teki apa wae, terus maca maju kanggo sawetara tipis, utawa priksa artikel ing ngisor iki!

Ana macem-macem riddles sampeyan bakal nemoni guwa mistik nalika sampeyan ngliwati. Ing ngisor iki kabeh papat bagean lan solusi sing:

  • Kamar Salah: Selehake peridot, garnet, lan aquamarine ing patung kanggo mbukak lawang
  • Loro Kamar: tanduran wortel, gandum, lan wiji tomat ing ngarep patung lan ngenteni tuwuh. Pemanen kanggo kamar sabanjure.
  • Kamar Tiga: Masak saben sayuran nggunakake pot masak kanggo nggawe pasta veggie.
  • Kamar Papat: Iwak menyang papan sing mencorong, oranye ing banyu kanggo nyekel orb.

Sawise rampung saben teka-teki lan njupuk Orb, sampeyan bisa bali menyang permukaan lan nyelehake orb menyang pilar pantai sing apik banget.

Lebak Dreamlight Disney kasedhiya kanggo muter ing PC, Ngalih Nintendo, Xbox One, Xbox Serion X / s, lan platform Playstation liwat situs web resmi. Yen sampeyan kepengin sinau babagan game, priksa carane nggawe salju gooseberry salju lan kepiye mbusak balung plato sunlit ing lembah impen.

Babagan penulis

Madison Benson

Madison minangka panulis sing main game video sajrone rong puluh taun. Nalika dheweke ora main game ing PC dheweke, dheweke bakal nggantung karo asu lan terwelu.

Lokasi guwa mistis ing Lembah Dreamlight Disney

Nggoleki guwa mistik ing Valley Dreamlight

Guwa mistik minangka landmark ing Lembah Dreamlight Disney manawa petualang kudu njelajah sajrone nggoleki utama, ” Kanthi kekuwatan gedhe .”Kanggo mulihake desa saka lali, Merlin Wisaya percaya marang pemain kudu nyawiji karo Ursula Penyihir Laut. Nanging, Ursula kepepet ing grotto diblokir dening alangan gaib sing ora bisa dicelupake sanajan dheweke ora bisa nyingkirake. Supaya dibebasake, dheweke mbutuhake orb daya, item sing disimpen ing kolam renang jero saka papan ing njero lemah sing diarani guwa mistik . Mula, nemokake lokasi guwa mistik penting kanggo mbantu ursula lan kemajuan crita utama game.

Ing endi golek guwa mistik ing Lembah Dreamlight Disney

Lokasi Peta Mystical ing Lembah Dreamlight Disney

Kanggo nemokake lokasi guwa mistik ing Lembah Dreamlight Disney , Pemain kudu nyelidiki pantai sing nggumunake. Biome iki minangka salah sawijining zona pisanan sing bakal kasedhiya sawise ngrampungake ” Persahabatan iku kabeh “Lan uga situs ing ngendi guwa misterius iki bisa ditemokake.

Related:

Apa sing ‘Bintang Bintang’ ing Lembah Dreamlight Disney? Wangsulane

Miwiti saka Meadow sing tentrem, tindakake tilase Western sing ndadékaké menyang Pantai Dazzle. Sabanjure, Go South nanging tetep cedhak wates watu sing mbentuk tapel wates kanthi tentrem. Minangka pemain terus mudhun patch grassy iki, mula piranti sing kudu diresiki kanggo mbukak kunci lelungan kanthi cepet kanggo pantai lan ursula gratis saka pakunjaran. Saka pilar, deleng langsung ing sisih tengen kanggo golek rusak kuna kanthi lawang watu sing dibangun menyang tembok rock. Lawang mlebu iki menehi tandha lokasi guwa mistik ing Lembah Dreamlight Disney .

Langkah sabanjure mlebu guwa kanggo nggoleki orb kekuwatan. Ing sisih tengen lawang watu mistis, pemain bakal nemokake alas cilik. Berinteraksi karo patung iki lan nyelehake tombol kristal Ursula menyang slot item saka alangan kanggo mbukak kunci lawang. Sawise mlebu, Pemain kudu kepungkur sawetara gapura sihir, nglangi dalan menyang orb saka kekuwatan. Miturut YuTuber Betania Leigh, gapura iki bisa dikunci kanthi nggunakake sumber daya ing ngisor iki: Garnet, Peridot, Wiji Aquamarine, Wiji Wadon, lan wiji tomat.

Lembah Dreamlight Disney kasedhiya ing PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Serion X | s, ngalih nintendo, lan PC.

Disney Dreamlight Valley Mystical guwa lan solusi

Guwa mystical Vallight Valley Disney: karakter pemain pirang sing ana ing ngarep lawang watu menyang guwa mistik

The Guwa mystical disney dreamlight minangka mandeg penting kanggo ngatasi lali lan nyimpen lembah, dadi sampeyan kudu ngerti carane ngatasi teka-teki.

Salah sawijining game PC paling apik sing dirilis taun kepungkur, Lembah Dreamlight minangka game sing didorong crita, ngrebut aspek sims, game pertanian, lan liya-liyane padha karo silang kewan. Sanajan Disney sanadyan, ana penekanan sing kuwat babagan kekancan, wani, lan uga kekuwatan, lan ing endi guwa mistik mlebu. Yen sampeyan lagi ing tahap awal game Disney, sampeyan bisa uga nemokake pandhuan DreelLight Valley migunani kanggo sampeyan miwiti. Antarane tantangan sing sepisanan sanajan, Merlin bakal mbantu sampeyan mbukak kunci Pantai Dazzle. Duwe akses menyang biome, mandeg pisanan yaiku guwa sing dikutuk cilik ing ursula kepepet, lan sampeyan kudu mlebu guwa mistik kanggo mbebasake dheweke.

Disney Dreamlight Valley Mystical Cave Gem Riddle: Teks Maca

Cara ngatasi kabeh Riddles Cave Dreamlight Valley

Nalika sampeyan mudhun guwa, sampeyan bakal nemokake sawetara lawang sing dikunci karo patung. Ing tengah saben set patung minangka teka-teki. Sampeyan kudu nemokake barang sing bener kanggo diwenehake patung, supaya bisa mbukak kunci ing sisih ngarep. Mangkene kabeh teka-teki lan apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo ngrampungake:

Riddle Gem Mystical Gem

“Nyedhiyani permata sing paling cocog kanggo terus ing Quest Hero.”

Sampeyan mung kudu menehi permata kanggo saben patung watu, priksa manawa warna permata kanthi bener ing dada patung kasebut. Nganggo siji ijo, siji biru, lan siji abang patung, sampeyan kudu ngumpulake peridot, aquamarine, lan garnet, masing-masing.

Perhiasan iki katon ing formasi rock ing tembok ing saindenging lembah, sing bisa rusak nggunakake pickaxe supir sampeyan. Sawetara bakal jelas, amarga sampeyan bakal bisa ndeleng permata sing berwarna ing rock kasebut dhewe, nanging aja nganti ngapusi iki – permata bisa ngeculake saka sembarang deposit rock gedhe iki, dadi manawa kanggo ngilangi kabeh. LOKASI tartamtu sing dibutuhake kanggo telu iki,

  • Peridot – Pantai sing nggumunake utawa tentrem Meadow.
  • Aquamarine – Pantai Dazzle.
  • Garnet – Tentrem Meadow utawa Plaza.

Sawise sampeyan duwe siji saka saben permata, bali menyang guwa mistik lan menehi sing bener kanggo saben patung, lan sampeyan bisa nerusake dalan menyang teka-teki sabanjure.

Disney Dreamlight Valley Mystical Cave Crop Riddle: Teks Maca

Mystical guwa mistis

“Temokake tanduran sing tepat kanggo tuwuh, terus ing ngisor iki. Siji ora ana lemah, emas lan coklat liyane. Apa sing isih abang lan bunder.”

Murah maneh menyang guwa lan sampeyan bakal nemokake teka-teki liyane. Iki rada kompleks tinimbang sing pertama, amarga sampeyan kudu nemtokake lan golek wiji sing bener, tanduran, lan ngenteni tuwuh sadurunge lawang bakal mbukak. Wiji sing dibutuhake yaiku:

Sampeyan kudu akeh wiji wortel, amarga bisa dipikolehi saka ngrusak eri wengi, nanging kabeh telu bisa dituku saka goofy ing salah sawijine kang ngadeg. Sampeyan kudu ngrampungake sawetara pitakon mcduck mcduck kanggo mbukak ngadeg goofy, lan wiji wortel lan wiji bisa dituku saka warung Meadow sing tentrem. Yen sampeyan berjuang golek wiji tomat, bisa uga amarga sampeyan kudu mbukak kunci Goofy ing pantai Goofy ing pantai sing apik banget. Sampeyan bisa uga kudu nganyarke kaping pindho sadurunge wiji tomat kasedhiya kanggo tuku.

Yen sampeyan duwe telung jinis wiji, sirah maneh menyang guwa mistik, tanduran wiji ing ngarep patung watu miturut urutan, banyu, lan ngenteni tuwuh. Sampeyan kudu ngenteni 25 menit sadurunge tomat wis thukul, nanging sanalika, lawang sabanjure bakal mbukak.

Disney Dreamlight Valley Mystical Cooking Riddle: Karakter Piranti Pirang, Wanita ing Jejere Potongan Masak

Mystical Cooking Riddle

“Riddle Akhir, Ayo Dikenal: Kanggo masak lan mangan apa sing wis ditandur.”

Gua Mystical sing nomer telu lan pungkasan luwih cendhek, lan rumit sing luwih murah. Sampeyan intine mung kudu masak telung tetanen saka sadurunge. Kajaba sampeyan ora duwe tangan kanggo tangan, cukup panen wiji saka wilayah sadurunge kanggo mesthekake sampeyan duwe bahan sing dibutuhake. Ana kompor ing guwa, supaya sampeyan bisa maju lan mung selehake wortel, gandum lan tomat ing pot, bebarengan karo batu batu bara. Yen sampeyan ora duwe, bisa dipikolehi saka Rocks Breaking Ngendi wae ing Lembah.

Telung bahan kasebut nyebabake panganan veggie telung bintang, lan nalika sampeyan ora butuh resep kanggo masak, bebarengan karo sawetara bandha liyane – sing didhelikake ing wilayah kasebut ing guwa iki. Mung nggali wedhi kanthi shovel sihir lan break rocks karo pickaxe sampeyan.

Minangka kanggo teka-teki, sampeyan uga kudu mangan panganan sampeyan terus, banjur nyiksa lan lawang akhir bakal mbukak. Kanggo mangan dhaharan, penet aku mbukak persediaan, pilih item, banjur klik “Mangan”, mulihake energi ing proses kasebut.

Entuk orb kekuwatan ing lembah Dreamlight

Cara njaluk orba listrik

Ing ngisor guwa mistik, pungkasane bisa entuk orbi kekuwatan. Iki cemlorot ing banyu guwa, mula mung narik rod pancing gaib lan pancing barang kasebut. Njupuk menyang permukaan, sesambungan karo pilar pantai sing nggumunake, lan ngeculake pesisir saka gira peteng – sampeyan bakal enggal ndeleng Ursaam sing ana ing ngisor blumbang lembah lan segara.

Game Pass Kanggo Pc

Game Pass Kanggo Pc Game Pass Kanggo Pc Microsoft $ 9.99 $ 1 (wulan kapisan) Lengganan Network N Entuk Komisi saka Tuku Kualifikasi liwat Microsoft lan Program liyane.

Saiki sampeyan bisa entuk ORB Power, sampeyan bakal mbukak maneh biomes sing luwih akeh, uga pencarian pemancar Dreeldlight Valley. Ana, ana barang anyar sing bisa ditemokake, kaya Dreamlight Valley lempung lan laut. Yen persediaan sampeyan wis kebak, goleki babagan upgrade omah ing Disney Dreamlight Valley kanggo entuk luwih akeh ruang kanggo kabeh panemuan, lan barang-barang sing nyenengake sampeyan lakoni.

Danielle Mawar. Saiki, sampeyan bakal nemokake dheweke main Minecraft, Disney Lembah Lembah, Mati ing wayah awan, lan Starfield – ora mesthi kabeh sekaligus.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.