Hunter | Wiki Destiny | Fandom, Destiny 2 Hunter Shunter Destiny kanggo Pve lan Pvp

Ekstra-eksotis khusus subkelas biasane ndeleng kurang nggunakake sakabèhé amarga duwe syarat liyane kanggo nyukupi potensial. Nanging, kekuatan mentah asring nggawe.

Hunter

Hunters Sawise nyuwil ara-ara samun lan limbah, njupuk risiko gedhe sanajan ganjaran sing luwih gedhe. Sampeyan ora nglanggar-paling ora, ora ana maneh – nanging nggawe luck sampeyan dhewe tegese mbengkongake aturan kasebut. Merek saka merek pinunjul lan kepinteran sampeyan kudu luwih saka sadurunge. [1]

The Hunter minangka kelas wali sing duwe spesialisasi ing mobilitas, siluman, lan marksmanship. Hunters cepet kanthi agul-agul lan luwih cepet ing babak, lan dikenal minangka “Master of Frontier.”[2] Para pamuji duwe reputasi sing apik kanggo seneng mbuwang wektu ing alam bébas, sing kadang-kadang njaluk masalah karo para pemandangan.

Isi

Sejarah []

Hunters biyen slamet sing nggrundelake limbah lan ara-ara samun nggawe luck dhewe. Liwat manipulasi tenaga pengungsi, para pemburu sinau babagan slamet ing alam bébas. [3] Warisan iki wis nyebabake ketrampilan karakteristik mbengkongake aturan sing cocog karo kahanan tartamtu.

Sanajan para pamburu seneng bisa kerja, wong liya ndeleng regane makarya karo para wali liyane minangka bagean saka aparteteam. Ana sing wedi banget amarga ora sembrono lan mbebayani, nanging kekarepan kasebut nyebabake akeh wong sing nemoni pacaran emas. [3]

Ulasan GamePot Extlert

Destiny 2 Destiny Shunter Shills kanggo Pve lan Pvp

Apa sampeyan pamburu utama lan pengin njupuk game sampeyan menyang level sabanjure? Iki minangka pamburu laras pamburu paling apik ing Destiny 2, kalebu sing dibangun kanggo pemain Endgame lan solo. Lan kanthi cara, minangka bangunan Hunter Top-Tier sing paling apik, iki bakal nuntun sampeyan saben langkah cara, kalebu eksotika penting, mods, lan liya-liyane.

Pamburu solar paling akeh mbangun

Mbangun solar

Dibangun Solar Hunter paling apik kanggo Pve

Caliban

Nglumpukake Knifeslinger

Unggul ing: Endgame (Dungeon, Raids, Konten Katrangan)

Tujuan saka bangunan: Chain jarak rantai bali maneh kanthi sumringah sing terus-terusan nalika nyebabake tarian kanggo ngresiki ombil mungsuh.

Gear Mandatika: Ora ana senjata sing dibutuhake. Nanging, bedhil sing muter karo Swashbuckler bisa sinergis kanthi apik karo Melee Kills Sampeyan bakal entuk. Kanggo endah, sampeyan bakal mbutuhake tangan Caliban:

Hunter Lengen Ratu Penyihir Sektor ilang Mangsa 17

  • Aspek: Ngalahake ‘mudhun. Aspek nomer loro yaiku sampeyan. GUNPOWDER GUNPOWDER bisa nyedhiyakake cetha sing padhet, nalika Mark sampeyan menehi slot fragmen liyane.
  • Fragmen: Ember obor dibutuhake, lan ember ofgyrean apik banget. Fragmen liyane nganti pilihan pribadi, nanging erupsi erupsi apik.
  • Kabisan: Piso jarak dibutuhake. Penyembuhan Grenade paling apik kanggo pemugaran tetep liwat Ember of Empyrean .
  • Stats: Mobilitas maksimal lan tahan dianjurake, lan disiplin dhuwur uga migunani.
  • Mods:
    • Helm: Tangan tangan, ammo finder sing abot, ammo ammo sing abot.
    • Lengen: Tangan Heavy, Injil Induksi, lan Fokus Serat.
    • Dada: DOPROSIVE DOWPERAN lan MODS RESECHING Cocog Kerusakan Mungsuh.
    • Kaki: Mods mods cocog karo gaman sampeyan.
    • Jubah: Dilat wektu lan jangkauan x2.

    Gulung game

    Gendhing gamelan kanggo bangunan iki gampang banget. Siji-sijine kahanan sing kudu sampeyan tansah ketemu supaya mesin mlaku yaiku mateni karo piso jarak sampeyan . Iku iku. Bangunan kasebut gumantung karo pisau, mula sampeyan pengin duwe Dodge Gambler sampeyan mesthi siap minangka pilihan serep.

    Kanthi pilihan pecahan, sampeyan bakal bisa nggawe OBERS sing terus-terusan liwat Ember Wonder, lan kanthi empan blistering, sampeyan bisa urip kanthi granat penyembuhan utawa luwih akeh granit karo granat solar .

    Entuk jotosan akhir kanthi piso minangka kunci kunci. Kerusakan tambahan Scorch saka piso jarak ora dianggep minangka péso sing mateni, saengga ora nyebabake kontak kasebut.

    Super Solar Super

    Tripiner Trik

    Unggul ing: Endgame (Dungeon, Raids, Konten Katrangan)

    Tujuan saka bangunan: Combo kabisan kanggo njaga grenat tripmine sampeyan kanthi dhuwur.

    Gear wajib: Senjata kanthi pijit kasebut bisa nambah bangunan kasebut. Opsi meta khas uga bisa uga. Kanggo endah, sampeyan bakal mbutuhake balung mburi Ahamkara enom:

    Utomo enom Ahamkara

    Hunter Lengen Gratis-kanggo-Play THE INGGRIS EXOTIC Musim 1

    • Aspek: Ngalahake ‘mudhun. Nanging, sampeyan bisa milih ing antarane gambeng gunpowder lan tandha sampeyan.
    • Fragmen: Fragmen optimal yaiku ember solace, Ember of Singeing, lan ember obor . Pilihan liyane sing kalebu Ember of Eruption lan Ember of Char .
    • Kabisan: Blade Barrage, granat tripmine, trafik piso, lan Dodge Gambler .
    • Stats: Mobilitas lan disiplin dhuwur kudu katon menyang. Ketahanan uga pilihan sing apik.
    • Mods:
      • Helmet: Harmonik Siphon, Ashes Kanggo Aset, lan Heavy Ammo Finder.
      • Arms: X2 Firepower lan Induksi Efek.
      • Dada: MOD RESECH.
      • Sikil: Mod Surge.
      • CLOAAK: dilat wektu, distribusi, lan pengebom.

      Gulung game

      Gendhing gamelan kanggo bangunan iki cukup sederhana: Tripmine> Knife Trick> Baleni. Mbuwang granat tripmine menyang klompok mungsuh utawa target sing apik kanggo wektu grenade sampeyan. Sawise sampeyan wis nggunakake tripmine, entuk mateni karo lading sing ora ana wates yaiku cara kanggo pindhah. Pising lempitan kills, lan bledosan tripmine ngidini sampeyan ngilangi gelombang mungsuh tanpa nembak peluru.

      Yen rampung kanthi bener, sampeyan bisa paling ora 4 tripmines sing digunakake kanthi mung muter granat, melee lan dodges kanthi bener. Saben karusakan kemampuan (kalebu ignitions) bakal menehi energi granat, saengga nglacak rotasi sampeyan, lan sampeyan bakal bisa mbuwang granat sing terus-terusan.

      Mbangun solar

      Pembunuh Radiant

      Unggul ing: Konten solo

      Gol saka bangunan: Duwe liburan tanpa wates liwat invisiibilitas lan sumber penyembuhan kanthi duwe akses menyang lading mbuwang tanpa wates.

      Gear wajib:Utama solar kayata alat mini calus lan gaman khusus cedhak kaya warisan disaranake.

      Pve Presage

      Pve + pvp Watu kreta kreta

      Kanggo endah, sampeyan bakal mbutuhake sapi Assassin:

      Hunter Helm Shadowkeep THE INGGRIS EXOTIC Musim 8

      • Aspek: Ngalahake ‘mudhun. Aspek liyane yaiku nganti sampeyan. Nanging, kita menehi saran babagan tandha kanggo kemampuan kanggo nglengkapi 5 fragmen.
      • Fragmen: Ember of obor wajib. Kanggo liyane, Ember of Mercy, Ember of Morks, Ember of Equyrean, Ember of theeering, lan Ember of Seares kabeh cocog.
      • Kabisan: Dodge Gambler, BLADLER Barrage, Grenade Penyembuhan, lan Trik Knife .
      • Stats: Mobilitas lan ketahanan dhuwur dianjurake kanggo uppa sing optimal ing Dodge Gambler lan tingkat tahan karusakan sing saya tambah akeh.
      • Mods:
        • Helmet: Tangan tangan, siphon harmonik, lan kanca kuat
        • Arms: x2 tulung lan fokus mogok
        • Dada: Dambner Concussive lan MODs Tahan gumantung saka karusakan mungsuh
        • Sikil: Mod Surge sing cocog karo gaman sampeyan
        • CLOAAK: Dilation Wektu lan X2 Outreach

        Gulung game

        Gendhing gamelan kasebut cukup sederhana kanthi cowl Assassin. Tujuane yaiku kanggo rantai tlis trik mateni kanggo njamin wektu maksimal ing invisibilitas lan duwe akeh penyembuhan. Yen sampeyan ora kejawab, Dodge Gambler ana kanggo njupuk slack lan menehi sampeyan karo melee liyane. Dodge Gambler lan Melee sampeyan uga bakal mbayar ulang kanthi swara mungsuh nganggo tliti piso .

        Sampeyan uga duwe pilihan kaya Grenade penyembuhan yen sampeyan nemokake dhewe saka papan doda lan kemampuan melee. Iki bisa mbantu ngisi kesenjangan ing ngendi sampeyan bisa uga ora kejawab kemampuan sampeyan ing target lan butuh slamet.

        Sampeyan mesthi pengin ndharat jotosan akhir kanthi lading, dadi yen sampeyan ora bisa nembak mungsuh, Perdana dhisik kanthi gaman lan rampung nganggo piso. Terus-terusan mateni karo lading sampeyan bakal nggawe pekerjaan kanggo awake dhewe lan kanggo tim sampeyan.

        Cacahe tampil

        Pamburu Pvp Paling Anyar

        Kepinterane Pvp

        Langkah siji kanggo muter pamburu ing PVP yaiku ngerteni manawa Dodge sampeyan minangka kemampuan paling kuat ing kit sampeyan. Amarga iki, maksimal Mekepan Mobilitas minangka pilihan standar kanggo cooldown paling cendhak ing dodge sampeyan. Priksa manawa sampeyan duwe pemulihan maksimal uga dianjurake.

        Hunters teka karo entuk manfaat kanggo bisa nglirwakake kekuwatan stat, kayata nggunakake Dodge Gambler ngidini sampeyan mbalekaken kemampuan Melee nalika nyembah mungsuh. Iki ngidini sampeyan mbuwang sisa stat sampeyan menyang disiplin lan tahan tahan. Secara pribadi, aku milih mbukak mobilitas, pemulihan, lan disiplin; Nanging, aja lali adaptasi sawetara stats kanggo pilihan sampeyan dhewe.

        Subkines Hunter: Ranked

        Ana mesthi dadi pilihan ‘meta’ kanggo PVP, nanging saben subklass sing diburu wis sregep kanthi cara dhewe, kanthi ur lan kontra dhewe.

        Mbangun solar

        Gunslinger

        Gunslinger bisa disiyapake ing macem-macem cara. Sampeyan bisa fokus kanggo nggawe sekutu sampeyan sumunar karo Dodge Acrobat, sampeyan bisa mbukak kanthi jeblugan sing maksimal kanthi lading jarak lan nggunakake grenades kanggo urip kanthi granat penyembuhan . Pilihan kasebut kabeh sampeyan.

        Pros:

        • Macem-macem macem-macem pilihan
        • Duwe Teamplay sing apik banget karo tandha lan acrobat Dodge
        • Supers sing kuat ing Emas Gun lan Blade Barrage

        Cons:

        • Mung duwe rong aspek sing sregep. GUNPOWDER GADBLE apik banget kanggo panggunaan konsisten.
        • Aspek ora ngowahi urutane critane game kanthi cara sing luar biasa sing dibandhingake karo invisibilitas ing wengi wengi.
        • Kurang kapabilitas ngontrol peta / wilayah sing ngrokok bom lan stasis loro-lorone nggawa.

        Eksotika pvp hunter paling apik

        Eksotika umum

        Hunter Kaki Gratis-kanggo-Play THE INGGRIS EXOTIC Musim 3

        Hunter Kaki Gratis-kanggo-Play THE INGGRIS EXOTIC Musim 1

        Hunter Helm Gratis-kanggo-Play THE INGGRIS EXOTIC Musim 3

        Amarga kekurangan prasyarat, eksotik pasif netral lan luwih asring disenengi ing pvp. Mula, polimhusk, wormhusk, lan frustees tansah golek papan ing meta kanggo para pemburu amarga menehi keuntungan nalika mbutuhake apa-apa / sithik kanggo nampa keuntungan saka.

        StOMHEES isih salah sawijining eksotis pamburu sing paling nyenengake kanggo pvp. Nerfs sing ditampa wis kena pengaruh saka daya tahan akeh; Nanging, dheweke isih milih yen aku main pvp amarga dheweke mung seneng digunakake.

        Makutha wormhusk wis ana ing meta amarga dibebasake maneh ing DLC ​​sing anget. Wormhusk nyedhiyakake nilai instan sing ora cocog amarga menehi sekitar sabenere kesehatan sampeyan kanthi gampang. Iki ngidini sampeyan njupuk keterlibatan kanthi riseter lan metu kanthi gampang. Dodging wis ana ‘Metu Kertu Gratis Kunjian’, lan Wormhusk Njupuk Iki Kanggo Tingkat Liyane.

        Frusttees Apa sing milih pemain sing pengin munggah wektu dhuwur, nanging ora pengin nindakake kanthi lengkap. Kanthi mung nyiram, sampeyan bisa nambah tingkat ulang ukuran kemampuan 100% lan tambah kacepetan sprint sampeyan kanthi 6.25% kanthi mung ngajak. Frustees mesthi bakal ngladeni para pemain kanthi apik nalika pengin Mungkin munggah saka alas, nanging pengin njaga kacepetan gerakan lan duwe wektu sing akeh.

        Eksotika khusus subclass

        Armor Kelas Ketik Syarat Sumber Dirilis Mbutuhake Perk endah

        Ekstra-eksotis khusus subkelas biasane ndeleng kurang nggunakake sakabèhé amarga duwe syarat liyane kanggo nyukupi potensial. Nanging, kekuatan mentah asring nggawe.

        Utomo enom Ahamkara gampang banget ing kertas. Nanging, kesederhanaan iki ora bisa katon minangka kelemahane. Spine Ahamkara nambah kerusakan granat tripmine kanthi gedhe ing papan sing bakal ninggalake mungsuh ing lawang pati, sing mbutuhake nembak siji saka gaman ing game kanggo ngrampungake. Salajengipun, balung mburi Ahamkara uga menehi energi tripmine ing kerusakan kemampuan, ngidini sampeyan bisa nyiksa kekuwatan sing njeblug.

        Sadurunge lunga ..

        Sampeyan bisa nemokake kabeh sing paling apik ing Destiny 2 ing kene.