Honkai: Star Rail – PCGamingWiki PCGW – Bugs, koreksi, nabrak, MODS, spek seluler: minimal lan disaranake – dexerto

Honkai Star Rail PC & Keperluan Ponsel: Spek sing minimal lan disaranake

Honkai Star Rail nduwe gaya seni anime sing warni.

Honkai: Star Rail

Sanajan produk iki wis dirilis, tetep ana ing pembangunan aktif – informasi bisa uga owah-owahan lan bisa uga ora ana gandhengane utawa ora relevan.

Isi

  • 1 kasedhiyan
  • 2 monetisasi
    • 2.1 mikrotaksi
    • 3.1 lokasi file konfigurasi
    • 3.2 Simpen lokasi data game
    • 3.3 Simpen Sinkronisasi Game Game
    • 4.1 tingkat pigura dhuwur
    • 6.1 localization
    • 7.1 api
    • 7.2 Middleware

    Honkai: Star Rail minangka game tentrem katelu katelu ing seri Honkai.

    Informasi Umum

    Kasedhiyan

    Mbutuhake akun HOOYOV.SO ing server global lan akun Mihoyo ing server Cina.

    Monetisasi

    Ketik Cathetan
    .
    Langganan Pemain bisa tuku langganan sing diarani Pass pasokan, Sawise tuku, lan uga menehi 90 Stellar Jade Saben dina pamuter mlebu. Pass bisa dituku kaping pirang-pirang, saben-saben menehi 300 Shards Oneiric lan ngluwihi durasi langganan 30 dina nganti 180 dina.

    Microtransaksi

    Ketik Cathetan
    Mata uang Dhuwit nyata digunakake kanggo tuku , Stellar Jade ing tingkat 1-to-1 utawa digunakake kanggo tuku barang ing toko ing game. Stellar Jade digunakake kanggo tuku Star Rail Pass, sing banjur digunakake kanggo tuku guba gacha, yaiku mung cara kanggo entuk akeh karakter ing game kasebut.
    Free-to-grind Pemain bisa entuk Stellar Jade Liwat ngrampungake pitakon saben dina, entuk prestasi, lan mbukak dada sing ditemokake ing saindenging jagad, antara liya. Pemain uga langsung entuk Star Rail Pass .
    Kothak loot Ana rong jinis utama sing paling utama: permanen Warp standar lan Warps Acara Winates Winates kanggo Karakter lan Condes Cahya.
    Wektu winates Warps Acara Winates Winates dipérang dadi rong wars, siji kanggo Karakter lan siji kanggo . Minangka jeneng kasebut, dheweke mung kasedhiya kanggo wektu winates. Warps Warps mbutuhake Star Rail Pass tinimbang Star Rail Pass.

    Data game

    Lokasi file Konfigurasi (s) lokasi

    Sistem Lokasi
    Windows HKEY_CURRENT_USER \ Software \ cognosphere \ Star Rail

    Simpen lokasi data game

    Sistem Lokasi
    Windows HKEY_CURRENT_USER \ Software \ cognosphere \ Star Rail

    Gambar karya seni ril star Honkai Star Rail

    Hoyoverse

    Proyek paling anyar saka HoYoverse, Honkai Star Rail, wis teka kanggo PC lan Ponsel Wulan. Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan spek minimal lan sing disaranake kanggo nginstal lan mbukak game.

    Honkai Star Rail minangka proyek paling anyar saka pangembang Genshin Impact sing bisa ditindakake lan, kaya sing sadurunge, game kasebut bakal nampilake visual lan akeh spanduk-oleh kanggo entuk.

    Game wis teka ing PC, iOS, lan Android ing 26 April 2023. Pemain sing pengin prinsip lan hop ing sanalika game bisa ditindakake saiki ing ponsel lan PC. Sing ujar, sampeyan pengin nggawe manawa sampeyan duwe spek paling apik kanggo nggedhekake kinerja.

    Artikel terus sawise ad
    Artikel terus sawise ad

    Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan spek minimal lan sing disaranake kanggo nginstal lan nglakokake ril Star Honkai ing piranti PC lan piranti seluler.

    Spesier PC Paling Anyar lan Mobil

    Gambar resmi Artwork Artik Sint Rail Honkai Star Rail

    Honkai Star Rail nduwe gaya seni anime sing warni.

    Kanggo mesthekake yen sampeyan bisa mbukak game ing PC, iOS, lan Android, ing ngisor iki dhaptar lengkap saka syarat spek minimal sing dibutuhake kanggo kabeh piranti:

    Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

    Spesier minual PC

    • Prosesor: Intel® Core ™ i3
    • Memori: 6 GB RAM
    • Grafis: Nvidia GeForce GTX 650 utawa luwih apik
    • Lumbung: 20 GB kasedhiya

    speker minimal iOS lan Android

    • Andriod: Snapdragon 835, dimensitas 720, kirin 810, utawa luwih apik.
    • iPhone: iPhone 8p, iPhone x, utawa luwih apik.
    • ipad: Prosesor Apple A12 utawa model sing luwih apik (Oktober 2018 utawa luwih apik – sistem operasi kudu paling ora iOS 12)

    Spesial PC Honkai Star Rail lan Ponsel

    Yen sampeyan pengin entuk paling akeh saka rel Star star honkai supaya sampeyan bisa ngalami donya sci-fi sing sregep kaya sing dimaksud, ing ngisor iki sps sing disaranake, iki minangka piranti seluler PC PC kanggo judhul basis:

    Artikel terus sawise ad

    • Prosesor: Prosesor UTEL® INTEL® IE7
    • Memori: 8 GB RAM
    • Grafis: Nvidia GeForce GTX 1060 utawa luwih
    • 20 GB kasedhiya

    Spek iOS lan Spesifikasi Android

    • Andriod: Snapdragon 855, kirin 990, dimensity 1000, utawa luwih apik
    • iPhone: iPhone xs, iPhone xr, utawa luwih apik
    • IPAD: Prosesor Apple A12 utawa model sing luwih apik (Oktober 2018 utawa luwih apik – sistem operasi kudu paling ora iOS 12)

    . Kanggo konten sepur bintang liyane ing Honkai, priksa pandhuan ing ngisor iki: