Hogwarts Warisan Legasi Kukul Wektu: Nalika mbukak kunci ing PC? Gamerevolusi, wektu sing diluncurake ing Hogwarts ing PC lan Steam? Sportsrush

Apa wektu diluncurake warisan Hogwarts ing PC lan uap

Kaya sing sampeyan deleng ing Tweet ing ndhuwur, iki nyritakake apa wektu lan papan sing bisa diputer. Pangguna konsol bisa muter sethithik ing Xbox lan PS5. Tanggal rilis kanggo yaiku 21:00 Pdt tanggal 9 Februari lan 00:00 EDT lan GMT tanggal 10 Februari. Saiki, edition standar PC ing tanggal 10 Februari ing 10:00 PST, 13:00 EDT, lan 18:00 GMT. Iki kabeh wektu rilis sing sampeyan kudu ngerti. Nanging, ana sawetara barang sing apik. Yen sampeyan ngubungake akun game kanggo ngluwari jagad sampeyan bisa entuk topeng lan uga aksesoris sandhangan liyane uga. Kajaba iku, sampeyan bisa entuk tongkat kanthi ngliwati kuis. Kanthi kuis kasebut, sampeyan bisa entuk kasempatan kanggo entuk kandang jaran tuwa. Kita duwe tutorial ing ngisor iki. Uga Read: Pilihan Wand Wand: Cara Entuk Kayu Sepuh Ing Warisan Hogwarts?

Hogwarts Warisan Legasi Kukul Wektu: Nalika mbukak kunci ing PC?

Kukul Warisan Hogwarts Warisan

The Warisan Hogwarts Wektu Rilis uap yaiku 10 am pt / 1 pm lan / 6 pm gmt / 7 pm cet. Iki ditrapake kanggo AS, UK, lan zona wektu Eropa. Sanajan game kasebut diluncurake tanggal 10 Februari, Pemain PC tuku game liwat uap kudu ngenteni nganti wektu ing ndhuwur kanggo warisan Hogwarts kanggo mbukak kunci lan bisa dimainake.

Napa warisan Hogwarts isih dikunci ing Uap?

Warisan Hogwarts isih dikunci uap amarga wektu release durung liwati. Sanajan dina rilis, game isih dikunci ing mburi wektu rilis.

Kanggo sing biasa ing tengah wengi diluncurake lan duwe game sing kasedhiya nalika jam kasebut lan tanggal nalika tanggal, iki bisa frustasi. Nanging, akeh rilis PC tundhuk wektu sing kedadeyan mengko ing dina peluncuran. Nalika ngganggu, iku frustasi sing pangguna uap kanthi cepet digunakake.

Wong-wong sing main warisan Hogwarts wis entuk manfaat saka duwe edition Deluxe, sing ditawakake nganti 72 jam akses awal kanggo wong-wong sing nandur modhal dhuwit.

Kanggo tuntunan warisan Hogwarts Luwih, ing ngisor iki bedane antarane pemain “penyihir” utawa “Wisaya” Pamuter Pilihan “kudu digawe ing wiwitan game. Lan kene kepiye carane nggawe tongkat Voldemort.

Persona 5 Tactica

Sawise kedadeyan aneh, Phantom maling ngumbara menyang kasunyatan sing aneh ing ngendi warga negara sing urip miturut penindasan kezaliman. Diubengi dening klompok militer sing jenenge Begionnaires, dheweke bisa nemokake bebaya sing ana nganti revolusi misterius sing jenenge Erina ngluwari dheweke lan menehi kesepakatan kanggo ijol-ijolan kanggo ijol-ijolan. Apa Kasunyulan Ana ing mburi Erina lan Kesepakatan Dheweke ..

Stalker 2

S.T.A.L.K.E.R 2 minangka campuran unik saka fps, immersive sim lan medeni kanthi swasana sing kandel. Salah sawijining perkara Open-World paling gedhe kanggo sampeyan kanggo njelajah – bebarengan karo crita sing ngangkut epik kanthi pirang-pirang mburi. S.T.A.L.K.E.R. ngadeg (scavengers, trespasser, petualang, penganten, pembunuh, penjelajahan lan perampok).

S.T.A.L.K.E.R. 2

S.T.A.L.K.E.R 2 minangka campuran unik saka fps, immersive sim lan medeni kanthi swasana sing kandel. Salah sawijining perkara Open-World paling gedhe kanggo sampeyan kanggo njelajah – bebarengan karo crita sing ngangkut epik kanthi pirang-pirang mburi. S.T.A.L..E.R. ngadeg (scavengers, trespasser, petualang, penganten, pembunuh, penjelajahan lan perampok).

Immortals aveum

Saka direktur kreatif ruang tiwas lan pirang-pirang telpon kampanye tugas dadi abadi aveum, penembak pemantau wong siji-pamuter ing Universitas Fantasi asli-pamirsa kanthi sifat, rame kanthi konflik, lan ing dalan sing ora ana gandhengane.

Ulasan

KJM K3 Review

Review proyektor KJM K3

KJM K3 janji janji gampang dienggo ing bentuk pamicara sing dibangun kanthi kualitas, video pertama Netflix lan Video Pre-Instal, ..

Redmagic Cyberbuds Dao Tws Review

Redmagic Cyberbuds Dao Tws Review

Sajrone wektu nalika desain Earbud wis dadi rame, redmagic kepengin golek tren sing nganggo cyberbuds ..

Boulia Pro Review

Bouli boy cua game kursi kursi

Boulus langsung menek ing peringkat ing merek game sing lunga karo merek game karo Max elit, nanging ana kursi kasebut ..

Apa wektu diluncurake warisan Hogwarts ing PC lan uap?

Wektu apa sing diluncurake ing Hogwarts ing PC lan uap?

Game kasebut pancen cedhak banget dibebasake lan akeh wong sing bungah njelajah ing sekitar Hogwarts ing karep dhewe. Mangkono, kita bakal nutupi kaping rilis ing game iki bebarengan karo sawetara perkara bonus sing bisa sampeyan lakoni supaya bisa luwih apik ing game kasebut. Uga maca: Pangguna PC Warisan Hogwarts nemokake PlayStation Exclusive Quest ing file game, Mod game kanggo mbukak kunci konten sing rauh

Tanggal rilis Hogwarts tanggal lan wektu ing Uap lan PC: kapan bakal kasedhiya ing game epik?

Loading Tweet Embed HTTPS: // twitter.COM / Hogwartslegasi / Status / 16212069258335747330?Ref_src = TWSRC% 5etfw

Kaya sing sampeyan deleng ing Tweet ing ndhuwur, iki nyritakake apa wektu lan papan sing bisa diputer. Pangguna konsol bisa muter sethithik ing Xbox lan PS5. Tanggal rilis kanggo yaiku 21:00 Pdt tanggal 9 Februari lan 00:00 EDT lan GMT tanggal 10 Februari. Saiki, edition standar PC ing tanggal 10 Februari ing 10:00 PST, 13:00 EDT, lan 18:00 GMT. Iki kabeh wektu rilis sing sampeyan kudu ngerti. Nanging, ana sawetara barang sing apik. Yen sampeyan ngubungake akun game kanggo ngluwari jagad sampeyan bisa entuk topeng lan uga aksesoris sandhangan liyane uga. Kajaba iku, sampeyan bisa entuk tongkat kanthi ngliwati kuis. Kanthi kuis kasebut, sampeyan bisa entuk kasempatan kanggo entuk kandang jaran tuwa. Kita duwe tutorial ing ngisor iki. Uga Read: Pilihan Wand Wand: Cara Entuk Kayu Sepuh Ing Warisan Hogwarts?

Warisan Hogwarts Ora bakal bisa metu ing PC, Xbox X lan PlayStation 5. Kanggo luwih akeh konten sing ana ing jagad wizarding, tetep dirungokake ing sportsrush!

Babagan penulis

Adnan Juzar Kachwala

Adnan Kachwala minangka penulis ing olahraga. Dheweke duwe keahlian ing game FPS kaya telpon tugas lan valorant. Kanthi luwih saka 500 artikel sing digabungake ing game kasebut, dheweke ngarep-arep ngerti kabeh wong babagan game FPS ing general. Favorit saiki yaiku Telpon Perang Duty 2 sing asring disenengi kanggo nulis babagan. Dheweke tresna kabeh babagan game saka bedhil menyang kulit operator. Ing kalodhanganipun, dheweke seneng nyenengi kabeh supaya game kanggo film, finansial kanggo masak, lan luwih. Dheweke luwih seneng nglampahi dina nalika maca buku, main game video, utawa nonton valorant ing YouTube.