Hitman 3 Chongqing Pembunuh: Sinau luwih lengkap babagan misi hitman 3 iki ing kene | Game, Hitman 3: Kabeh Kode Keypad Chongqing

Hitman 3: Kabeh Kode Keypad Chongqing

Hitman 3 minangka cicilan paling anyar kanggo francais Hitman. Sanajan game kasedhiya ing konsol gen lan Sabanjure-gen, akeh pemain sing pengin seneng game iki ing PC. Kanggo seneng game kaya sing dikarepake, para pemain kudu duwe syarat tartamtu. Priksa syarat PC minimal lan dianjurake kanggo Hitman 3 ing ngisor iki:

Hitman 3 Pembunuh Chongqing: Sinau luwih lengkap babagan misi hitman 3 iki ing kene

3 Tugas Pemandangan kanggo lelungan menyang sawetara lokasi lan nindakake pembunuhan ing kana. Sinau luwih lengkap babagan Hitman 3 Pembunuhan Chongqing ing kene.

Hitman 3

Saben pamuter sing wis mainake game shooting tumindak, pengin duwe pengalaman siluman lengkap. Ana akeh game siluman sing ana ing par karo francais Hitman. Liwat francais Hitman, para pemain bisa main minangka pembunuh dina modern. Pemain bisa ngrancang lan nglakokake pembunuhan cara sing dikarepake ing Hitman 3. Pemain pengin mangerteni sing luwih lengkap babagan Hitman 3 Pembunuhan Chongqing.

Hitman 3 Pembunuhan Chongqing

Ing Agen Hitman 3 47 wis nglawan Ica lan saiki wis tekan markas China ing kutha Chongqing kanggo ngatasi agensi kasebut. Ana sawetara assassinasi sing agen 47 kudu menehi hasil kanggo ngrampungake kutha Assassinations Chongqing. Priksa kabeh kode lawang Chongqing ing ngisor iki:

  • Kode lawang wadhah menyang Exta Fasilitas – 0118
  • Kode Pangsapuri Pangsapuri ICA – 0118
  • Kode Pintu Labchark Taet – 2552
  • Kode lawang ruangan terapi – 2552
  • Kode lawang arcade – 2552

Ana macem-macem cara agen 47 bisa ngatasi hush ing pembunuhan Chongqing lan ngrampungake pirang-pirang tantangan ing dalan, priksa manawa ana ing ngisor iki:

  • Kelet kanggo wong lanang
  • Mnemonic
  • Deprivation
  • Big Badi Boom
  • Nembak langsung
  • Titik Bullet
  • Kaget ing sistem kasebut
  • Wong sing bisa ngrusak awake dhewe
  • Kelangan mudhun
  • Wong piano
  • Bolongan sawetara
  • Ora enak, ora traceless
  • Terus rambutku

Hitman 3 minangka cicilan paling anyar kanggo francais Hitman. . Kanggo seneng game kaya sing dikarepake, para pemain kudu duwe syarat tartamtu. Priksa syarat PC minimal lan dianjurake kanggo Hitman 3 ing ngisor iki:

Syarat 3 Minimal PC

  • CPU: Intel inti i5-2500K / AMD Phenom II x4 940
  • RAM: 8 GB
  • OS: Windows 64-bit 10
  • Kertu Video: Nvidia Geforce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
  • Pixel Shader: 5.0
  • .0
  • Spasi disk gratis: 80 GB
  • Video RAM Darmabakti: 2048 MB

Hitman 3 Disaranake

  • CPU: Intel inti i7-4790 / AMD Répzen 5 1600
  • RAM: 16 GB
  • OS: Windows 64-bit 10
  • Kertu Video: Nvidia Grafce GTX 1070 / AMD Radeon RX Vega 56
  • Pixel Shader: 5.1
  • Vertex Shader: 5.1
  • Spasi disk gratis: 80 GB
  • Video Ram Darmabakti: 8192 MB

Hitman 3: Kabeh Kode Keypad Chongqing

Kabeh Kode Keypad Chongqing Hitman 3

. Untunge kanggo para penggemar seri siluman, trilogi paling anyar iki pungkasane cathetan positif. Yen sampeyan lagi ing kene, sampeyan bakal macet ing Chongqing lan kepingin weruh apa kabeh Hitman 3 karep. Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti.

Yen sampeyan mung Pengin kode lan ora liya, gulung mudhun luwih lanjang lan kita bakal duwe sampeyan. Yen sampeyan pengin nemokake kode tombol Chongqing Chongqing Chongqing Chongqing Chongqing kanggo awake dhewe sanajan lan mung pengin arah sing sethithik, iki sing kudu dingerteni.

. . .

kabeh kode keypad Chongqing

Arcade lan kode tombol LABPAD bisa ditemokake ing papan putih ing endi sampeyan bisa ketemu, target liyane misi. Sampeyan bisa ndeleng lokasi sing ana ing kasus sampeyan lali ing ngisor iki.

Sing kudu luwih saka cukup kanggo njaluk sampeyan. Yen sampeyan pengin kode tombol Chongqing Chongqing Chongqing Chongqing Chongqing Chongqing tanpa alangan mundur. Mangkene dheweke yaiku:

  • Pintu fasilitas – 0118
  • Pintu Apartemen – 0118
  • Pintu Laundrat – 0118
  • Arcade – 2552
  • Lab – 2552

Sing cukup akeh sing bisa sampeyan kudu ngerti babagan Kode Keypad Chongqing Chongqing Chongqing Chongqing Chongqing. Paling apik luck karo sisa misi. Kanggo pandhuan pitulung luwih akeh, tips lan trik, priksa manawa kanggo mriksa wiki pandhuan kita sing diisi pirang-pirang pitakon sing asring ditakoni manawa sampeyan bisa ngrujuk.

  • Kode Anime Ukiran Kode Roblox (202 September)
  • Kabeh kode petualangan anime Roblox (2023 September)
  • Kode simulator wrestir lengen (20 September)
  • Kabeh dewi kamenangan: Kode Nikke (202 September)
  • Kode pertahanan pertahanan Menara Roblox (Kode September 2023)

Babagan penulis

Ed Mcglone

Ed Mcglone nganggo kembar saka taun 2014 nganti 2022. .